- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.121
Bebıs nekadarlıktı canım senınFisher price pianolu olandan çok memnunum baya ilgisini çekiyor ve fok güzel oynuyor
benım de babam dıyor kucaga fazla alma dıye bu ne anlayısıysa anlamadım. ben de cevaben niye ki başka bir işim mi var diyorumOoo senin cevabın da güzelmiş :) inş çabuk gelen birimi bulursun. Bir sonraki sıçrama 12. Haftada oluyor ona yetişir inşallah :)
Sıçrama zamanlarında bebeklerimize nasıl yardımcı olabiliriz, onları nasıl sakinleştirebiliriz ve ne tür oyunlar oynamalıyız gibi sorulara cevap veriyor kitap.
ben de tam bu soruyu merak edıyordumKızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
sıcrama olayıını henuz öğrenemedım ama şiddetli geçiyor bizimki anladığım kadarıyla gene bu gece zor uyttukKızlar okudum tahmini Doğum haftasına göre hesaplanıyormuş. Çünkü bu haftalar hamile kalınan tarihe göre hesaplanıyormuş. Meselaiiz gibi 40 haftayı geçen bebekler sıçramaları erken yaşarken benimki gibi 39. Haftada doğan bebekler 1 hafta geç yaşıyormuş sıçramaları.
bızde de aynıKızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?
Kac ayljk bebek.Fisher price pianolu olandan çok memnunum baya ilgisini çekiyor ve fok güzel oynuyor
Benimkide öyle canım gece 12 de uyuyor 8 30 a kadar emip uyuyor sonra sansım varsa 1 . 2 saat snra uyututsam kahvaltı rahat yapıyoruz sonra maraton baslıyor uyumak istiyor sürekli bende sallamıyorum kendi kendine dalıyor aslında onu ögrendi ama çok kısa sürüyor uyanıyor ağlıyor bu sefer gazdan kucak emzirme gaz cıkarma derken saatler geçiyor. Bugun gezmeye gittik dışarda baya uyudu keske yaz olsaydı cocuklara hava değişimi iyi geliyor önümüz kış maalesefBenımkı gunduz hiç uyumuyo diyebilirim canım gece 12-1 gibi uyuyor öğlen 11 e kadar uyanıp emip uyumaya devam ediyor ama öğlen 11den gece 12 ye kadar uyudugu zamanlar maksimum yarım saattir. Soyle bi yattı da 2-3 saat gunduz uykusu yaptı dediğim gunler cok nadir malesef canım ben ayagımda sallamaya alıstırmadım belki işe yarar ama mudahale etmeden kendi biyolojik ritmini bulsun istiyorum. Suan kucakta uykuya gecmek istiyor hep bi sıcaklık arıyor bende istediğini yapıyorum bugun tam ıkı aylık olduk bakalım 3. Aya girerken gunduz uykuları da düzene girer insallah
Benimki bundan canım http://www.fisher-price.com/tr_TR/products/Fisher-Price-Oyun-Dunyas-Jimnastik-MerkeziFisher price in hangi modeli peki
Tiny love tekmele ve piyanolu fisher price aldm bn piyanolu daha cok ilgisini cekti gbiİyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Gündüz uykusu için kayınvalidem 3 ile 5 arasını kucağımda uyuttu Ece yi bir hafta boyunca. Uyandıkça pışpışlayıp geri uyuttu. Biyolojik saat oluşturmak istedi ve sanki işe yaradı gibi. Bugün kv gitti ve kızım o saatlerde uyudu. Sen de dene istersen. Bir saat dilimi seç ve bir hafta boyu uyut artık Defne nasıl uyumayı seviyorsa muhtemelen kucağında :)Gece uyumak daha önemli ama gunduz en azından bır kere olsun uzun uyusa da ıkı saatte ısımızı gucumuzu yapsak hala anneler gelip gidiyor bende artık bi düzen kurmak istiyorummastit bi gun bile aksatsam ara ara tekrarlama girişiminde oyuzden devamlı sagıyorum gece bile saat kurup sagıyorum cok zor geliyor 3 saatten fazla kalıcaksam gittiğim yere pompayı tasıyorum sımdılık boyle idare etmeye calısıyoruz. Defnem buyudukce mastit riski azalıcak bende onun için hep dua edıyorum. Sen neler yapıyosun mastit dırumun olmadı birdaha dimi canım
Ahahah Cumhurbaşkanı adaylığı :))benım de babam dıyor kucaga fazla alma dıye bu ne anlayısıysa anlamadım. ben de cevaben niye ki başka bir işim mi var diyorum
bebekten daha önemli bir meşgulıyetım var sanki evde temızlık bıle yapmak zorunda değilim bebeğime bakmayacaksam başka ne yapacağım anlamadım yok yani cumhurbaşkanlığına adaylıgı da düşünmüyorum hani o olsa neyse !
sinir bozucu bir laf yaeskiden kadınlar tarlalarda calısırmıs ya galıba o gunlerden kalma bir şey başka ne olabilirki anlayamadım . ben de kocama çocugu her fırsatta kucagına al pusette gezdırme oyalamak ııcn kafasına yuzune sürekl dokun o bize sarılamaz henuz biz ona sarılacagız diyorum
İki üç gündür bebeğimin bezi sabahları o kadar dolu oluyor ki vicdan azabı çekiyorum :) ama alt değiştirdiğim zaman da neredeyse 1 saat uyumuyor. Işıkları açınca sabah oldu sanıyor galiba :)ben de tam bu soruyu merak edıyordum
canım eger cok zor uyuduysa zor bir gece gecırdıyse olabildiği kadar uyandırmamaya calısyorum hatta meme için bile uyandırmıyorum normalde de gece 1 kere memeye verıyorum zaten emıp hemen dalyor uyuyarak emıyor o yuzden soru olmuyor ama ben saatlık uyandırma olayına karsıyım tamamen bebeği takip etmeliyiz o nasıl isterse
eğer cok uzun olduysa değiştirmeyeli mesela 4 saat olabildiği kadar değiştirmeye calısyorum gece de olsa
Ben huggies kullanıyorum kalitesi prima premium care ile aynı ve parfümsüz.Kizlar ben bu primanin yesil olanini hic sevmedim.
Hem kokusu guzel degil hem de ciş sizmasa bile bezin dışı memli oluyor. Cok sk degistiriyorum bi de neden oluyor anlam veremedim.
Bana bez tavsiye eder misiniz kesin degistirecegim bezini.
Ben molfiksten memnunum.3 numaraya gecince hele daha daha memnunum...hic sizacak mi derdim yok ozellikle gece uzun uyudugunda..kaka yapmamissa ikinci kalkisinda degisiyorum uykusi da acilmiyor..ilk aldigimiz bez prima premiumcare idi.hem sizdi her bez degistigimizde yavrumun kiyafetlerini degistik.ki yeni dogsugunda cok sık cis kaka yapiyordu..bir de yeni sezeryanliyken tumden degismek o kadar zordu ki acemilik de var.nefret etmistim primadan.ayrica kotu kokuyordu.Kizlar ben bu primanin yesil olanini hic sevmedim.
Hem kokusu guzel degil hem de ciş sizmasa bile bezin dışı memli oluyor. Cok sk degistiriyorum bi de neden oluyor anlam veremedim.
Bana bez tavsiye eder misiniz kesin degistirecegim bezini.
Kac numara kullaniyorsunuzİki üç gündür bebeğimin bezi sabahları o kadar dolu oluyor ki vicdan azabı çekiyorum :) ama alt değiştirdiğim zaman da neredeyse 1 saat uyumuyor. Işıkları açınca sabah oldu sanıyor galiba :)
Ben de gece hiç uyandırmıyorum. Zaten uyandirmaya fırsat vermiyor kızım 2-3 saatte bir uyanıyor emiyor.
canm bende kesmeme ragmen ciziyo ne yaptiysamda hep cizik yuzuKızlar kızım 9 haftalık. Tırnaklarını haftada nerdeyse 2 defa kesiyorum. Ama nası beceriyorsa suratı çizik içinde hep. Tırnağı kesmeme ragmen keskin
2 numara huggiesKac numara kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?