2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet evet ustuste...denemek amacli..hic bosa gitmiyor zaten..biri hep temiz kaliyor.oglum sunnet oldugunda hep 2 tane ustuste bagladik tedbir amacli hic ziyan olmadi..
Ben ziyan olmasi acisindan dusunmedim de rahat edebilir mi diye dusundum. Tek bez bile rahatsiz gorunuyo :)

Ben prima premium çare kullanıyorum çok memnunum ve 3 numara kullanıyorum.3numaraya yaklaşık 4,5 kg ilken geçtik.3 numaranın kapasitesi daha fazla gece 1 kere değiştiriyorum sabaha kadar idare ediyor
Canim benim sikayetci oldugum konu kokusu ve dedigim gibi sizdirmasa bile bez diştan nemli oluyor hatta pantolonundan bile farkediliyor kimi zaman. Arada sizdirdiklarini da saymiyorum :)

Kızlar kızım 9 haftalık. Tırnaklarını haftada nerdeyse 2 defa kesiyorum. Ama nası beceriyorsa suratı çizik içinde hep. Tırnağı kesmeme ragmen keskin
Canım tırnaklarını keserken kenarlarını sivri bırakma ovel kes ona dikkat edersen çizmeyecektir. Eccoomm

Gelmez...4-9 kilo arasi molfiks 3 numara... deneme amacli basta gunduzleri tek baglayip bir iki gece 2 tane baglarsiniz bezi..2 numara almadan 3 e gecenler var hem.daha iyi sariyor karnini gobegini kapatiyor.
Ben 1 kullanmadim 3800 kg dogdu. 2 de bi paket kullandim. Simdi 3 kullaniyorum

Canim benim sikayetci oldugum konu kokusu ve dedigim gibi sizdirmasa bile bez diştan nemli oluyor hatta pantolonundan bile farkediliyor kimi zaman. Arada sizdirdiklarini da saymiyorum :)
Pampers primadan mi bahsediyorsun cnim. Ben onu kullaniyorum cok memnunum. Kokusuda pudra gibi hicte sızdırma yapmadi beline kadar kaka yaptığında bile.

Normalmiş canım bu hafta bi kaç arkadaş daha yazdı kı bizde de durum aynı

canım normaldir diye tahmin ediyorum. bizim kızda 65 günlük. ben aldırmadım bile. ama bir çok kişi yazınca. ben hareketlendi oyunlar yapıyor dil çıkarıyor ona bağladım.

Yok canım normal aynı bizde de

Ay kızlar içimi rahatlattınız . Erken diş çıkarıyor diyenler oldu çok korkmuştum . Demek normalmiş sevindim.

Ben ziyan olmasi acisindan dusunmedim de rahat edebilir mi diye dusundum. Tek bez bile rahatsiz gorunuyo :)
Simdi tam bedenlerinin sinirinda bir bez olsa rahatsiz edici olur ama 9 kiloya daha cok var:) hem kalcasi oturmayanlar icin se yontem olarak kullaniliyor cift bez..bizim oglan sunnet oldugunda 45 gunlukken 2 numara kullaniyorduk hatta pipisime kopuk bardak takip cift bez yapiyorduk:) hic darlanmadi

Bebeleri Ağzından balon çıkaran anneler, balgam gibi mi ? Bueun akıntıları var mı. Kızım hastalıktan yeni kurtuldu ama balgam gibi baloncuk yapıyo akıntısı olduğu için nefes aldıkça hırıltı yapıyo boğazı ateşi yok. Burnunu temizliyorum ev ısısı da iyi. Neden bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…