2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok tşk ederim canım

Teşekkür ederim arkadaşım bebeklerim 28 Eylül doğumlu 32 haftalık doğdular Aslında erken doğup küvezde kalmasalardı Daha önce yapacaktım Şu an 4 ayları da oldu işte sadece sünnet olduğumuz gün zorlandık bugün gayet neşeliler hareketlendikçe daha da zor olacağını gördüm şu an Bence doktorun onay verirse hiç düşünme derim

Canım bugun bende mayaladıgm yogurttan verdim arada yüzünü ekşitti ama yedi öyle böyle bende az az veriyorum fazla agır gelebilir

Canım peynir pekmez cicibebe mi katıcaksın kızm karısım hiç yememişti halası yapıyodu o yüzden kahvaltı tane tane yedi hep ama biraz büyümesi gerekti bebekken karışıma alışmaları anne için baya kolaylık

Ooo zeynep napmışsın iki battaniye yavruyada yazık. Gece yatarken peteği kaptıp sabah açsak nasıl olur ki
Canım gunduz cok sıcak oluyo benm ev full gunes alıyo oyuZdrn daha cok gece acıp gunduz kapatıyordum ama dun geceden berı yakmıyorum ev 24 derecenın altına dusmedı serınde ıyı uyuduk. Ikı kat battanıye dedıgım penye battanıyelerden. Gunduz tek kat örtüyorum gece daha serın oluyor dıye ıkıye cıkartıyorum bıde ustunu acarsa bırı korusun dıye ıkı penye battanıyeyle yatırıyorum canım

Teşekkür ederim canım. 5.ayda kontrole götürdüğümde sorucam inşallah. Bakalım bizde yaptırabiliriz inşallah

Bizde Mart’ta yaptırıcaz canım sünnet 6. Ayımızı doldurmuş oluyoruz o zaman

Sanıyorum bizimde öyle olcak canım. Bizde martın 16sında 6 aylık oluyoruz. Eşim de 6.ay açıları ağır oluyo ondan bi iki hafta sonra yaptırırız diyo. Büyük ihtimal öyle yapılacak. Geç oluyo mu acaba bilmiyorum kafam da karışık

Mama kaşığı ve tabaklardan hangi marka alıcaksınız bazı kaşıklar çok küçük oluyomuş sürekli bakıyorum ama birtürlü karar veremedim
Ben wee nin kasigindan memnun kalmistim 3 lu . Agzina tam sıgıyor . Bazilari derin corba kasigi gibi eger bebek zor yiyorsa olmuyor. Plastik oldugu icin yanlara bakin aşinBiliyorlar agzini acitmasın. Degistirin. Bana dr cam yada pirselen tabak kaşık kullan drmisti. Cogu oyle kullsndim. Halan daha oyle . Yaptigim meyveyi yemegi cam tabagina kaseye koyarim. İlk aylar bebek tabagi almistim. Boyasiz zararli madde olmayan

Bizde 6. Ay bitimindd yaptircaz. 6 aydan once yapmiyorlar bizim goturdugumuz hastanede. Buyuk oglumu 8. Ayda yaptirdim emekleme zamaniydi zor oldu. Durmuyordu kucakta. Cok gecirmeden yaptircam bunda

Bizde 6. Ay bitimindd yaptircaz. 6 aydan once yapmiyorlar bizim goturdugumuz hastanede. Buyuk oglumu 8. Ayda yaptirdim emekleme zamaniydi zor oldu. Durmuyordu kucakta. Cok gecirmeden yaptircam bunda
Altıncı ayda kardeşimin bebeklerine 4 tane aşı yapmış
Aynen altıncı ay aşıları biraz fazla insan başta tereddüt ediyor ama küçük diye bitincede baya rahatlıyor daha 2.günleri olmasına rağmen iyiki yaptırmıştım diyorum

Biz de öyle düşünüyoruz canım doktorumuza sorduk aşıdan birkaç gün sonra yaptırabilirsiniz dedi ama emeklemeye başlamadan yaptırırsanız sünneti daha rahat ve çabuk iyileşir dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…