- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.781
Çok tşk ederim canımBen mama kaşığını bebedor aldim ama o kadar küçük ki kullanamadım daha doğrusu babam almıştı bilememiş.
Mama kasesi alicam büyük bir kupa bardağın var porselen büyük kızım bana almıştı ama geniş bir kupa bardagı kullanmadım mamayı onla veriyorum .Kasede yaptığımda mamayı yedirmem uzun sürebiliyor soğuyor o zaman bende bu yöntemi buldum daha geç soğuyor.Fikir vereyim dedim.
Ben içtim canım bebeğe de mi veriliyormuş bilmiyordumHumana iyi geceler çayını sen mi ictin canım . Bazıları beve
Canım paylaşımın için çok sağol ben de sanırım alerji testi yaptircam böyle olmuyor ezbere iş yapiyoruz
Canım hayırlı olsun. Rabbim damatlığını da göstersin inşallah.
Nasıl oldu? Ne kadarlıkken yaptırdın? Bende düşünüyorum da tedirginim birazcık
Canım bugun bende mayaladıgm yogurttan verdim arada yüzünü ekşitti ama yedi öyle böyle bende az az veriyorum fazla agır gelebilirOlsun canım merakla okudum bilgilendim bende :) benimde sütüm hiç yok sırf mama veriyorum o yüzden ek gıdaya geçmek istiyorum armut verdim 3 çay kaşığı falan onu sevdi arttırmayı düşünüyorum bir de yoğurda başlıcam şimdilik bunlara alışana kadar çok birşey vermeyi düşünmüyorum ama 3 çay kaşığı az dimi ben mama öğünlerini azaltıp onun yerine meyve püresini öğün yapmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum şuan
Canım peynir pekmez cicibebe mi katıcaksın kızm karısım hiç yememişti halası yapıyodu o yüzden kahvaltı tane tane yedi hep ama biraz büyümesi gerekti bebekken karışıma alışmaları anne için baya kolaylıkCnm ben diğerlerinde 6.aya kadar şu bile vermedim.
Ama Afra Berin sıkıntılı zamanına geldi yeterli süt olmadı.
Mamayı bir çeşit başla birden tat karmaşası yaşayabiliyorlar.Tabi kahvaltı yaparken peynirin yada pekmezin tatlarına baktırıyorum az az.1 ay sonra tek çesit çotbayada başlicam,yoğurtta tabiki.Ben önce 1 çeşit gece maması ile başladım, 3 gündür de gündüz elma püresi kendim yaptım ama yarım çay bardağı verdim.
Ama artık sabah bahsettiğim peynirli pekmezli mamayı vericem.Afra zaten ilk 1 ay biberon maması takviyesi yapmıştık küçük ve erken doğduğu için. Sonra almadı hiç mama vermedimde.
Bakalım şimdilik sevdi ve yiyor ..
Uzun oldu kusurabakma başlayınca yazmaya devam etmişim..
Canım gunduz cok sıcak oluyo benm ev full gunes alıyo oyuZdrn daha cok gece acıp gunduz kapatıyordum ama dun geceden berı yakmıyorum ev 24 derecenın altına dusmedı serınde ıyı uyuduk. Ikı kat battanıye dedıgım penye battanıyelerden. Gunduz tek kat örtüyorum gece daha serın oluyor dıye ıkıye cıkartıyorum bıde ustunu acarsa bırı korusun dıye ıkı penye battanıyeyle yatırıyorum canımOoo zeynep napmışsın iki battaniye yavruyada yazık. Gece yatarken peteği kaptıp sabah açsak nasıl olur ki
canım pşikse klasik arko krem mucize gibi bir kaç saate iyileştiriyor haberin olsunEvet kat yerinde ama pişik pul pul olur mu bilemedim. Gösterelim en iyisi haklısın
Ben bundan aldım 28lira HP’lerde aynısını 60 liraya gördüm
Yoğurt ben daha vermedim canım ama verince bende azla başlatıp çoğaltmayı düşünüyorumCanım bugun bende mayaladıgm yogurttan verdim arada yüzünü ekşitti ama yedi öyle böyle bende az az veriyorum fazla agır gelebilir
Teşekkür ederim arkadaşım bebeklerim 28 Eylül doğumlu 32 haftalık doğdular Aslında erken doğup küvezde kalmasalardı Daha önce yapacaktım Şu an 4 ayları da oldu işte sadece sünnet olduğumuz gün zorlandık bugün gayet neşeliler hareketlendikçe daha da zor olacağını gördüm şu an Bence doktorun onay verirse hiç düşünme derim
Bizde Mart’ta yaptırıcaz canım sünnet 6. Ayımızı doldurmuş oluyoruz o zamanTeşekkür ederim canım. 5.ayda kontrole götürdüğümde sorucam inşallah. Bakalım bizde yaptırabiliriz inşallah
Ben pisiklere bepanthol pisik kreminden suruyordum. İyilesiyordu. Ama sicaktan terden tekrarliyorduEvet kat yerinde ama pişik pul pul olur mu bilemedim. Gösterelim en iyisi haklısın
Bizde Mart’ta yaptırıcaz canım sünnet 6. Ayımızı doldurmuş oluyoruz o zaman
Ben wee nin kasigindan memnun kalmistim 3 lu . Agzina tam sıgıyor . Bazilari derin corba kasigi gibi eger bebek zor yiyorsa olmuyor. Plastik oldugu icin yanlara bakin aşinBiliyorlar agzini acitmasın. Degistirin. Bana dr cam yada pirselen tabak kaşık kullan drmisti. Cogu oyle kullsndim. Halan daha oyle . Yaptigim meyveyi yemegi cam tabagina kaseye koyarim. İlk aylar bebek tabagi almistim. Boyasiz zararli madde olmayanMama kaşığı ve tabaklardan hangi marka alıcaksınız bazı kaşıklar çok küçük oluyomuş sürekli bakıyorum ama birtürlü karar veremedim
Bizde 6. Ay bitimindd yaptircaz. 6 aydan once yapmiyorlar bizim goturdugumuz hastanede. Buyuk oglumu 8. Ayda yaptirdim emekleme zamaniydi zor oldu. Durmuyordu kucakta. Cok gecirmeden yaptircam bundaSanıyorum bizimde öyle olcak canım. Bizde martın 16sında 6 aylık oluyoruz. Eşim de 6.ay açıları ağır oluyo ondan bi iki hafta sonra yaptırırız diyo. Büyük ihtimal öyle yapılacak. Geç oluyo mu acaba bilmiyorum kafam da karışık
Ben içtim canım bebeğe de mi veriliyormuş bilmiyordum
Allah şifa versin canım.
Altıncı ayda kardeşimin bebeklerine 4 tane aşı yapmışBizde 6. Ay bitimindd yaptircaz. 6 aydan once yapmiyorlar bizim goturdugumuz hastanede. Buyuk oglumu 8. Ayda yaptirdim emekleme zamaniydi zor oldu. Durmuyordu kucakta. Cok gecirmeden yaptircam bunda
Aynen altıncı ay aşıları biraz fazla insan başta tereddüt ediyor ama küçük diye bitincede baya rahatlıyor daha 2.günleri olmasına rağmen iyiki yaptırmıştım diyorumSanıyorum bizimde öyle olcak canım. Bizde martın 16sında 6 aylık oluyoruz. Eşim de 6.ay açıları ağır oluyo ondan bi iki hafta sonra yaptırırız diyo. Büyük ihtimal öyle yapılacak. Geç oluyo mu acaba bilmiyorum kafam da karışık
Biz de öyle düşünüyoruz canım doktorumuza sorduk aşıdan birkaç gün sonra yaptırabilirsiniz dedi ama emeklemeye başlamadan yaptırırsanız sünneti daha rahat ve çabuk iyileşir dedi canımSanıyorum bizimde öyle olcak canım. Bizde martın 16sında 6 aylık oluyoruz. Eşim de 6.ay açıları ağır oluyo ondan bi iki hafta sonra yaptırırız diyo. Büyük ihtimal öyle yapılacak. Geç oluyo mu acaba bilmiyorum kafam da karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?