- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #6.361
Yani bende bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum bi de çok farklı bi kipirdanmaydi.Ben öyle hissettiğimi söylediğimde bana bağırsaklarındır o demişlerdi.Oysa ben hamile kalmadan önce böyle bağırsak hareketi yaşamadım dediğimde de hamile kalınca hormonlardan öyle olur demişlerdi. Yoksa benim tomurcuğum da böyle dürtüyor annesini maşallahsağlıkları iyi olsun da dürtsünler hep inşallah
Ben yaptırıcam canım Allah korusun doğum sonrası müdahale gerektiren bişi olursa ona göre hastaneye falan ğidilir yanı. Rahim filmi çektirdiıim yere gitmeye düşünüyorum fatıhteAyrıntılıda hala karar vermiş değilim.
Eşimde yaptırmayalım diyor.
Doktora gittiğimde sorucam.illa yaptır derse yaptırırım.
Sen ne düşünüyosun?
inşallah canım ben de daha gün almadım ama sanırım 20. 21. hafta da falan gidilecek. merakla bekliyorum o günü umarım herşey güzel olurgunaydin guzel anneler..ayrintili ultrasyondan bahsetmissiniz..bende haftaya yapicam..insallah hepimizinki temiz cikar..
hadi insallah guzel gecer..bende 21 haftalikken yapicam.inşallah canım ben de daha gün almadım ama sanırım 20. 21. hafta da falan gidilecek. merakla bekliyorum o günü umarım herşey güzel olur
Araştırmalar da var bazı devletlerde de var ama şu an geç kalmış olabilirsinizbende yaptırmayı düşünüyorum devlet hastanesinde var mı yok mu nasıl öğreniriz
hadi gozun aydin..benim kizimda bi hafta oldugu icin bizim dogumda 4 eylyl gozukuyor..ben daha 2gün önce hissettim minik tekmeleri :) ama doğumum 2 eylül kızlar
ben daha 2gün önce hissettim minik tekmeleri :) ama doğumum 2 eylül kızlar
gunaydin guzel anneler..ayrintili ultrasyondan bahsetmissiniz..bende haftaya yapicam..insallah hepimizinki temiz cikar..
ya canim ben 19+3 gunlgm annem bu 4 gun icnde hissetmen gerek dio acaba cok mu gec kaldi benim hissetmem hani 23. Haftaya kadar ilk gebelignde hissetmeyende olms ya ya ben dayanamam o haftaya kadar cok tedirgin oluyom korkuyom yakizlar ben ilk hamileligimde 20 haftalikken bebegimin tekmelerini hissettim..doktor demisti ilk hamilelikten gec duymasi normalmis..ama bu hamilelegimde erken hissettim..ilk hamileligi olanlar cok az kaldi hissetmenize..gercekten cok guzel bi duygu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?