2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yani bende bağırsak hareketi olmadığını düşünüyorum bi de çok farklı bi kipirdanmaydi.

Ayrıntılıda hala karar vermiş değilim.
Eşimde yaptırmayalım diyor.
Doktora gittiğimde sorucam.illa yaptır derse yaptırırım.
Sen ne düşünüyosun?
Ben yaptırıcam canım Allah korusun doğum sonrası müdahale gerektiren bişi olursa ona göre hastaneye falan ğidilir yanı. Rahim filmi çektirdiıim yere gitmeye düşünüyorum fatıhte

gunaydin guzel anneler..ayrintili ultrasyondan bahsetmissiniz..bende haftaya yapicam..insallah hepimizinki temiz cikar..
inşallah canım ben de daha gün almadım ama sanırım 20. 21. hafta da falan gidilecek. merakla bekliyorum o günü umarım herşey güzel olur

kizlar ben ilk hamileligimde 20 haftalikken bebegimin tekmelerini hissettim..doktor demisti ilk hamilelikten gec duymasi normalmis..ama bu hamilelegimde erken hissettim..ilk hamileligi olanlar cok az kaldi hissetmenize..gercekten cok guzel bi duygu..

Günaydın kızlar bende dün tekrar konrtole gittim.Dr muayeneden sonraki hafta da çağırıyor.233 gram olmuşuz.Bende tekmeleri hissetmeye başladım 19.haftadayım.Dr ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bende diğer kızlarımda yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum.

Bizde bugün geldik hastaneden 18+1 olduk teyzeleri kıpır kıpır elleri olan bi oğlum olacak galiba :) 220 gr olmuş. Ayrıntılı ultrason a 26 nisana gün aldım inşallah herşey yolundadır en çok herşeyini göreceğim diye yaptırmak istiyorum. Kara kutu sonuçta en ufak gördükler ı şeyi kötüye yorabiliyor bazı doktorlar. Yinede çoğu hastalıkların da önceden bilinmesi için güvenli bi test. Ben biraz pimpirikliyim galiba doktorum ayrıntılı da çıkan herşey doğru çıkmaya biliyor. Hemen kötü düşünme takiple anlaşılıyor dedi.

kizlar ben ilk hamileligimde 20 haftalikken bebegimin tekmelerini hissettim..doktor demisti ilk hamilelikten gec duymasi normalmis..ama bu hamilelegimde erken hissettim..ilk hamileligi olanlar cok az kaldi hissetmenize..gercekten cok guzel bi duygu..
ya canim ben 19+3 gunlgm annem bu 4 gun icnde hissetmen gerek dio acaba cok mu gec kaldi benim hissetmem hani 23. Haftaya kadar ilk gebelignde hissetmeyende olms ya ya ben dayanamam o haftaya kadar cok tedirgin oluyom korkuyom ya

ben 4 gündür her akşam hissediyorum minik dokunuşlar bugün fazla hareketli gün içinde de hissediyorum

Arkadaşlar merhaba. 19 haftalık hamileyim, bugünlerde acaip sigara içmek istiyorum. Hamilelikten önce günde iki veya üç tane içerdim. Hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim. Bazen gerçekten stresli zamanlarım oluyor ve ihtiyaç hissediyorum. Şimdi yine günde bir veya iki içsem sıkıntı olur mu sizce? Doktorlar size bununla alakalı bir şey dedi mi? Bi de marka ismi vermeyeyim ama bazı sigaraların süper light olanları var. Onlardan günde iki tane içsem sıkıntı olur mu acaba? Artırmayacağımı biliyorum, hamilelikten önce de aynı sayıydı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…