2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aa ordadamı çekiliyormuş.fiyat aldın mı?
250 canım görüntüleme merkezi radyoloji uzmanı yapıyor zaten doktorun yönlendiği yerde radyoloji uzmanı ama en azından burda bebeğimi net görücez inşallah güzel ve sağlıklı geçer. Hekimoğlu görüntüleme merkezi

Perinatalogda 400 tl ayarladim randevu. Dr un yonlendirdigi radyalog o zaman perinatalog degilse. 300 vercegine 400 ver uzman kisi yapsin

Aslında bende çokda hamur işi falan yiyorum denemez..Tatlıdan da hamileliğimin başından beri tiksindim..Ama ne bilim ağzım hiç boş durmuyor benim :) meyve kuruyemiş leblebi üzüm her an bişi yeme halindeyim.. İçim bildiğin hep kıyık :)

Citcitli badyler en cok kullanilan .pamuklu sayiyi abartmadan alin .

Benim hastanede de 200
4d mi ordamı ultrason?

Maşallah canım sana yaa...Peki dr.ne diyor ? ilk3 ay tamam anneden besleniyorda ondan sonra bebek için kilo alınması lazım değilmi
Doktorun tartısında yemek yiyip gittiğim için hepsinde farklı çıkıyorum kendi tartımda hafta bir gün aç karna tartıldıgım ıcın kendi kilomu görüyorum doktordaki yanıltıcı geliyor tok olduğumuz için. Bu cumartesi söylücem Bakelım geçen muayenede bebeği çok iyi gördüğünü söylemişti kilo alamamam rağmen

Bence icme herkes severek birakmadi bebegini dusunerek birak. Bebegin icin yaptigin alisveristen hazirladigin odasindan daha onemli. Bebeklik doneminde olmasada yetiskinlik doneminde ictigin sigara yuzunden mutlaka hasta olacak astim , koah gibi kronik hastaliklar. Cogu bebeklikte dusuk kilolu ve hep hasta olan bebekler oluyor. Bunlari dusun. Light falan farketmiyor zehir ayni zehir sonucta icinde bind ikibine yakin madde var. Bebegine sigara iciriyorsun bunun daha kibar bir soylenisi yok. Zararli seylerden koruyacaksin yavrunu . İcmek istersen bahane bulursun.

Son düzenleme:
Reactions: iiz
Ates olcer en guvenli kulaktan olcer. Ve hastanelerde kullanilan braun marka. Emzik avdnt aldim damakli damaksiz ayrilmiyor. Kendi emzik ucuna kabi var ekstra kap almiyorsun. Biberon avent aldim. Almisken herseyi ayni olsun. Gaz onleyici . Gazi olursa ne olursa gecmiyo . Markasi ne olursa olsun cam biberon al saglik acisindan. Hangisiyle baslarsan ona alisiyor genelde farkli kabul etmiyor.

Gidecegin devlet hastanesinin cihazida onemli onceden sorustur. 4d ile bakiliyor. Gerci cihaz iyi degilse yapmazlar zaten .
Kafam cok karisti bu yazilanlardan benim dokrumda cok iyi ayrintiliya gerek yok dedi cihazi 4d ve her knt rahat yarik saat suruyor bobreklerini uclu damarlarjni kalbini omurgasini falan heo ayrintisuna kadar knt edip banada gosteriyorr ne yapayim bn simdi bilemedim

20 tane alsam yeterlimi sence.
Hepsini yenidoğan almıcam birazınıda 3 aylık alıcam.hediyede çok gelir zaten
Fazla ya yirmi tane alma. Yenidogan az al buyuyor hemen 0-3 aylik alirsin. Kiloya gore sonra alirsin sonra. Onlar biraz buyuk olsada olur. Ben tulum 0-3 aylik almistim ayakli yenidogan kalibi kucuk en tamam ama boydan cok kucuk oluyor bezde olunca yukari cekiyor.

Kızlarrr Banyoda ayağım kaydı düşmedim ama bir bacağım bir yana diğeri bir yana ayrıldı tutundum düşmedim. Ağrı sancı falan yok doktora gitmeme gerek yoktur demi? Pimpirikli olmayayım diyorum başıma illa birşey geliyor

Bizimde oyle uzun bakiyor . Bilmiyorumki canim druna guvaniyorsan icine sineni yap. Detayli bakiyordur demekki

Gecmis olsun Dusmezsen bir sey olmaz sanirim. Oglum tekme atiyor karnima. Egilip kalkiyorum eziliyor karnim. Oglum kucagimda . Kese yumusak koruyor . O kadar narin degil en ufak seyde birsey olsun. Riskli olanlar haric

Anladım canım..Bebek iyiyse senin depolardan kullanıyordur ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…