2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben hemen üstümü giyindim doktora gidiyorum diye :) Sonra herkes korkma darbe yoksa birşey olmaz deyince Ebeyi aradım o da kasılman olmadıkça korkma dedi rahatladım. Allaha emanetler, inşallah kazasız belasız kavuşuruz.

Belki bünyeyle alakalıdır hiç takmayın kiloyu herkesin aldığı kilo farklı oluyor siz istediğinizi yiyin çok kilonuz yoksa ben 85 kiloyum malesef

aslında bende biraz öyle düşündüm önce devlete gidecegım eger özenli bakılırsa içim rahat ederse gerek duymayabilirim ama içime sinmezse mutlaka perinatologa giderim

Ayaklı tulumları çok önermiyolar.ilk ay ayaklı olurda sonrası için ayaksız alıcam.yenidoğan daha az alıyım o zaman.

canım ben hem devlette yaptıracagım hem özelde sende öyle yap istersen

Devlette yaptırmak için daha önceden randevu almak gerekirdi.
Ben aramıştım randevularımız eylüle kadar dolu dediler.
Gittiğim özel hastanede kadın doğumcu
bakıyomuş aytıntılı ultrasona.onuda eledim.
Arkadaşım cerrapaşayı önerdi.prof bakıyomuş.kocaman bi dosya hazırlıyomuş doktorumuza göstermek için.geçen sene 150 tl miş.
Randevuyuda hemen alabiliyosun.yada oraya gidip aynı gün bakılıyomuş yoğun olmazsa eğer.
Hem bütçe olarak hemde prof bakıcağı için içime en sinen burası.

Reactions: iiz
çok güzel yer bulmususn prof ollması hep avantaj zaten. maaşallah bebegıne canım. cinsiyetı belli mi ?

Ayaklı tulumları çok önermiyolar.ilk ay ayaklı olurda sonrası için ayaksız alıcam.yenidoğan daha az alıyım o zaman.
Ayaklı olanlar ilk 3ay daha rahat oluyor canım .. Benim kızımda aynı ay dünyaya geldiği için biliyorum ben en az 3ay ayaklı giyidrmiştim.. Ayaklı tulum olmasa da ayaklı altüst takım şeklinde de olabilir..Çünkü önümüz kış olacak..Daha çok üşürler gibi geliyor bana..

Reactions: iiz
Belki bünyeyle alakalıdır hiç takmayın kiloyu herkesin aldığı kilo farklı oluyor siz istediğinizi yiyin çok kilonuz yoksa ben 85 kiloyum malesef
Ben 60 la hamile kaldım canım..Şuan 64-65 arasıyım.. Sende dert etme bence..Tek bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinlerde inşalahh veririz :)

yaaa bende nerden duysam ayaklı alt cok al diyorlar corap zor olur dıgerı pratık diye . youtube hamıle vıdeolarını ızledın mı canım

İzliyorum gerek bebek sağlığı için gerekse kıyafet hazırlığı için bakıyorum.
Senin tavsiye ettiğin videolar varmı

Bende tecrübe olmadığı için sizin tecrübelerinize bakarak hareket ediyoeum :)
Zaman yaklaştıkça çok geriliyorum.onun için en doğrusu neyse onu yapmak istiyorum.bazen ya iyi bi anne olamazsam yorulursam depresyona girersem diye korkuyorum.
Bazende kendime çok güveniyorum.yaparım hallederim kimseye ihtiyacım yok diyorum :)
Herşeyi zaman göstericek umarım kızıma çok iyi bi anne olabilirim :)

Aaa Cerrahpaşa'da Perinatolog'muymuş bakan kişi?

benim doktorum bana Bakırköy'de perinatolog prof ahmet gül'ü önerdi ayrıntılı ultrason için onun muayene ücreti de 500TL imiş

Tabiki çok iyi bir anne olacaksın canım benim bundan şüphen olmasın..İyi bir anne olabilirmiyim diye endişelenmen bile iyi bir anne olacağını gösteriyor :) Ben kızıma hiç kimsenin yardımı olmadan kendi başıma baktım... Annelik öyle bir mucize ki Rabbim bizi ona hazırlıyor..Ben çok uykuya düşkün bir insanım mesela kızıma hamileyken hep dert ederdim ya ağlarda uyanamazsam diye :) Çocuk doğdugu andan itibaren Allah tarafından kulakları ve hisleri çok keskinleşirmiş annelerin.. Bunu nefes alıp vermesine bile uyandığımda anladım

canim ya çokk pahali degil mi dogrusunu soylemek gerekirse bizim bütçeyi fazlasiyla aşiyo ya bende devlette yapma taraftariyim
Evet ama saglik icin. Saglik icin para onemli degil. Devlet hastanesi bilmiyorum. Ozelde kontrolum dr ve cihaz iyi ona ragmen uzman birini istedi . İlk hamileligimde pahali ozel testlerden bile yaptirdim. Herseye para harciyoruz emzigi odasi su olsun bu olsun . Onemlisi hastane kontrolleri

yaaa bende nerden duysam ayaklı alt cok al diyorlar corap zor olur dıgerı pratık diye . youtube hamıle vıdeolarını ızledın mı canım
Ayakli az alin eskiyor zaten. Hava gecmedigi icin sicak tutuyor. Coraplar sikiyor. Patik gibi bol lastikli coraplar ustune. Bilmiyorum ben ayakli rahat ettim. Yeni dogan almadim 0-3 ay aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…