2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çok geçmiş olsun canım..Herhangi bir ağrı sancın yoksa bence gerek yok...Uzanıp dinlen bikaç saat fazla hareket etme..

Çok teşekkür ederim canım tecrübelerinden faydalanmak isterim ben daha birşey almadım ama yavaş yavaş başlamak da istiyorum 18+5 olduk kıyafet içini sona bırakmak istiyorum şimdi en azından bebek bakım,banyo ürünleri gibi şeylerden başlamak istiyorum araştırmalarıma göre mustela ve sebamed öneri var sence birde neler almak lazım

Bizimde oyle uzun bakiyor . Bilmiyorumki canim druna guvaniyorsan icine sineni yap. Detayli bakiyordur demekki
Saol cnm haftaya randevum zaten 21in icinde olucam tekrar sorayim bn gene ne olur ne olmaz ozelde yaptiricagim icin randevuda hemen alirim

Kiyafet icin erken belki cinsiyet doner. Donenler oluyor. Pamuklu al. Terliyorlar. Her urun her bebege iyi gelmiyor. Mustela konak onleyici aldim konak oldu. Bir hafta yada ongunde bir sampuanlamak gerekiyormus. Yag dengesini bozuyormus. Mustela pisik onleyici badana gibi birakiyordu. Bepanthol aldim onu kullaniyorum. Herkeste farklidir. Konak olunca dr 99 sampuan onerdi . Bitkisel cok hafif hos kokusu var onu kullaniyorum sacina yumusak ve hizli uzatiyor. Vucuduna komili unibaby chicco vucut sampuani karisik kullandim. Cok para harcamana gerek yok bazi seyler masraf oluyor. Biraz ona biraz ona derken aslinda fazla masraf bide ev doluyor o ayri sorun. Yzerinde parabensiz kokusuz renksiz olanlari tercih edebilirsin. Sebamedde olur.
Birde egzema olmustu bebeyagini kesip zeytin yagini surdum dra soyledim. Dr losyon kullanin dedi ilk uc ay. Yaglar gozenekleri kapatiyormus. Losyon krem gibi oluyor. Banyo urunleri kuvet kova maşa bir aldim. File yerine kopuklu minder var onu sldim. Filede bebek yukarda kaliyor usuyor.
Alt silme unibaby islak mendil. Yogurt kutusuna ilik su yapip alt degiskirirken mendili batirip temizliyordum . İlk uc ay boyle yaptim ilik suyla . mendil soguk oluyor direk temasta. Birde daha azaliyor katki maddesi. Bebekler usurken titremiyor. Cenesi oynuyordu bizimkinin sadece ordan anliyordum

ağrıdan hissedersin bence canım. kendini dinle biraz ona göre karar verirsin gidip gitmemeye

cnm mothercare den aldım ben orda da güzel indirimler var. kıyafetler geldi hepsiçok kalıteli. oraya da bakabilirsin

cnm mothercare den aldım ben orda da güzel indirimler var. kıyafetler geldi hepsiçok kalıteli. oraya da bakabilirsin

Yarın başlıyor 5 hafta Sürücek gidebilecek olanlar gitmeli bence biz eşimle orda olucaz inşallah

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
Perinatalogda 400 tl ayarladim randevu. Dr un yonlendirdigi radyalog o zaman perinatalog degilse. 300 vercegine 400 ver uzman kisi yapsin
canim ya çokk pahali degil mi dogrusunu soylemek gerekirse bizim bütçeyi fazlasiyla aşiyo ya bende devlette yapma taraftariyim

canım ben hem devlette yaptıracagım hem özelde sende öyle yap istersen

ya canim ben 19+3 gunlgm annem bu 4 gun icnde hissetmen gerek dio acaba cok mu gec kaldi benim hissetmem hani 23. Haftaya kadar ilk gebelignde hissetmeyende olms ya ya ben dayanamam o haftaya kadar cok tedirgin oluyom korkuyom ya
korkma canım herkes bır basta ben 14 sonunda 15 de tam hıssettım halada hısseıdyrum ama 22 ye kadar hıssedemeyende varmıs herkes bır başka sonucta ultrasonda bebegın saglıklı oldugunu kalp atısını görüyorsun ya merak etme az kalmıstır

hayır canım gec degıl bende önceden randevu alınır sanıp gıttım ama bana normal gebelık ıcın nasıl randevu alıyorsan oyle geleceksın doktorun senı sevkedecek dedıler . ben kadın doguma 20. haftaya randevu aldım bu yuzden. ben devletede gıdecegım özede bır perınatologa da

harıkasın sen bence cok ıyı bır anne olacaksın

haklısın ... bunun daha kibar söylemı yok. siğara içiyorum demek bebege sigara içiriyorsun demektir. bu şuna benzer dogam bebegınde agzına sigara verın gunde 2 tane o zaman aynı şey

Aa öylemi, bana haftalar öncesinden randevu almak lazım dediler o yüzden geç olmuştur diye düşünüştüm. Perinatologla bir görüşüp ona göre devlete bakarım, ikisine birden gerek yok risk görürlerse giderim tabi.

yok canım darbe almadıkca anıden dusmedıkce bır şey olmaz sadece korktuysan o duyguyu cabuk at kı bebek etkılenmesın. bende ilk ogrendıgımde karda kaydım düştüm ama sert düşmemek için kendimi hafıf bıraktım bılerek zaten düşüyordum yanı birde kaza tehlıkesı atlattık arabayla darbe almadım sadece şiddetli fren bır şey olmadı cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…