2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ah canım sen eşine zahmeti ben çekiyorum adını da ben koyucam diye şimdiden işle.nüfus cüzdanını o mu alacak.o ne derse desin siz nüfus cüzdanına istediğiniz ismi yazdırın

haftasına göre 1 hafta küçük dedi başı ve kemikleri normal haftası ama kilosu 1 hafta geri dedi. tabi sonra eşimle gerildik biraz bakamıyosun bebeğe falan
Canım Bebek bu ilerleyen haftalarda toparlar.belki zayıf doğacak ama Doğumdan sonra toparlayacak. Doktor madem haftasına göre zayıf demiş,dikkat etmen gereken şeyleri de söyledi mi?doktor uyarıda bulundu mu?

benm zorlugum bana yetiyor onların lafına lüzum yok ama işte ...

Reactions: NGY
haftasına göre 1 hafta küçük dedi başı ve kemikleri normal haftası ama kilosu 1 hafta geri dedi. tabi sonra eşimle gerildik biraz bakamıyosun bebeğe falan
Hiç kimse baba da dahil anne kadar yavrusunu düşünemez elimizde olsa onların en kilolu en sağlıklı en uzun boylu olmasını sağlarız ne var ki bu elde değil. Benim ilk kızım 2800 doğdu bu gebeliğimde yumurtadan nefret etmeme rağmen hergun yumurta süt kaşar pekmez kilo yapicak ne varsa yiyorum ama bu bebeğimde zayıf olcak gibi yapcak bişey yok

Canim simdiden bunlari kafana takma son haftalar daha belirleyici olcak ve daha hizli alcaklar merak etme. Benim bir arkadasimin gebelikte bebekleri kilo almiyor 2 bebegi de 2400 dogdu 37. Haftada bebek 33. Hafta ile uyumlu cikiyordu onda bile sorun olmadi buyudu sipalar. Bazi gebeliklerde bebegin anneden beslenmesi de az olabiliyor. Haftaya esitler belki belli olmaz sonucta bosuna bunun icin stres yapma kendine.

c
Canım Bebek bu ilerleyen haftalarda toparlar.belki zayıf doğacak ama Doğumdan sonra toparlayacak. Doktor madem haftasına göre zayıf demiş,dikkat etmen gereken şeyleri de söyledi mi?doktor uyarıda bulundu mu?
canım her sabah yumurta ye süt iç dedi ama zaten ben onları yapıyorum. sadece bende gebelik şekeri olduğu için ekmek falan yiyemiyorum. yani dediklerini zaten yapıyodum.

aynen canım bende nefret ediyorum ama her sabah bi tane yiyorum. biraz fazla hareketliyim ondan almıyo olabilir mi?bilemiyorum ya 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi inşallah normale döner. ben çok takmıyorum da eşim cok üstüme geliyoküçük doğacak beslenemiyo falan

75 lık Elmalı suyumu içtim devletti doktor ilgiliydi ama fotoğraf vermedi. 27+4 dedı bacak boyuna göre 28 hafta dedı. Ben kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmak istiyodum doktor gerim yok son ayda tekrar yapılcak zaten dedı. Yükleme içinde geç kaldığımı söyledi. Şimdi sağlık ocağına ikinci doz aşı için gidiyorum

Allah Allah o zaman bi tane doğursun kendisi koysun istediği ismi ne iyiymiş ya erkek anasılar diye kendilerinde her hakkı buluyolar nefret ediyorum böyle karakterlerden. Hemşireleri tembihlersin canım vermezler kimseye sen odana çıkmadan önce sen odaya çıkınca getirirler yanına

Canim ben nettende bakiyorum . Cogunda 28 hafta 1000 kilo yaziyor en disuk. Seninkide cok kucuk degilki. Kemik ve kafa olcumleri normal dedin . Gayet saglikli bence. 28. Haftadan itibaren kilo alimi artiyor . Stres yapma canim. Meyve kilo aldiyor bebege sekerli oldugu icin. Keciboynuzu ozu tahin pekmez yumurta. Sut ve sut urunleri protein. Sutu yatarken ic. Baklagiller. Et yiyemiyorsan yesil mercimek ete es deger protein. Kimyon at ye. Bol su ic. Ve genellikle sola dogru yat. Elinden geleni yaptiktan sonra stres yapma . Sonucta herkesin farkli bunyesi. Karbonhidratta bize kilo aldiriyor. Az Yiyebilersin. Agirlik saydiklarimi ye mutlaka. Bebek buyudukce enerji ihtiyaci artiyor. Doyulmuyor.

Kizlar selam.tuvaletten sonra sizinde kasiklarinizda batma agri oluyormu?
bende oluyordu canım 1 hafta sürdü sonra farkettim ki suyu az içmemden ve afedersin gaz çıkaramamdan kaynaklıymış. her tuvaletten sonra aşırı kasık batmalarım oluyordu su içmeyi arttırdım şimdi 3 gündür rahatım

28. Haftaya kadar yapilabilir yaziyo baktigim yerde. Drda bana oyle dedi. Herkes farkli demekki. Her konuda tezatlik var. İyi gecmis kontrolun. Sonucta yapildi yuklemdn. Asiyida hYirlisiyla atlatirsin insallah. Son ayda idrar bakiliyo kan tahliliyle.

İlerde mi çıktı canım gününe göre bebek ? Benim de bacak boyu biraz ilerde görünüyor. Haftaya perşembe gidecegim bakalım

canım meyve falan çok yiyemiyorum şekerim var.ama biraz daha dikkat edicem artık

Sanırım gittiğim yerde önce 50 lık yapılıyor o yüksek çıkarsa 28 E kadar olduğunu söyledi. Aşı bu sefer biraz ağrılı ilkinde hiç bişi olmamıştı. Sağlık ocağı da pazartesi kan tahlili için çağırdı uzun alıp gidebilir miyim bilmiyorum kendi doktorum sadece idrar istemişti

İlerde mi çıktı canım gününe göre bebek ? Benim de bacak boyu biraz ilerde görünüyor. Haftaya perşembe gidecegim bakalım
Evet Can'ım en az 1 hafta en fazla 10 12 gün önde çıkıyor. Bacak boyuna göre 28 + lıymış. Bakelım senin Nasıl çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…