- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.841
kızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba
Kızlar benim kolesterolüm ve trigliserid im aşırı yüksek o yüzden lipitten fakir diyet yapıyorum bir de hiç kalkmadan yatıyorum yani pek enerji de sarfetmiyorum son 1 buçuk haftada 1 kilo vermisim bebeğim için çok endiseliyim o da kilo alamiyormu diye. yağsız ve şekersiz bebeğe kilo aldıran besinleri bilen var mı yardimci olursanız sevinirim
Canım ankara ulus anafartalar çarşısında çamaşır gecelik satan bir dükkandan almıştım (yıl 2011).Canım ben de düğme zor olur diyedüşünüyordum tecrübeli anne olarak beni doğruladın
Çoğu yerde düğmeli satılıyor ya da gizli cepli.ben de çıtçıtlı istiyorumsen geceliğini nereden almıştın?
Kolesterol e bakilmadi bende yukselmesi normal ayda kac kilo aliyoruzDoktorun mu diyet önerdi.
Bendede ikisi yüksek çıktı.doktoruma sordum hamilelikte çok normal kilo alıyosunuz dedi.hamilelikte bunlar yükselebiliyomuş.
Yinede çok yağlı beslenme dedi.
Kolesterol e bakilmadi bende yukselmesi normal ayda kac kilo aliyoruz
Hamilelikte yükselmesi normal diye biliyorum. Ekmekten hamurişlerinden şekerden uzak durman yeterli. Yumurtanı peynirini sütünü etini cevizini yoğurdunu eksik etme sakın. Hatta hamilelikte kolesterol ölçümü istemiyor doktorlar.Kızlar benim kolesterolüm ve trigliserid im aşırı yüksek o yüzden lipitten fakir diyet yapıyorum bir de hiç kalkmadan yatıyorum yani pek enerji de sarfetmiyorum son 1 buçuk haftada 1 kilo vermisim bebeğim için çok endiseliyim o da kilo alamiyormu diye. yağsız ve şekersiz bebeğe kilo aldıran besinleri bilen var mı yardimci olursanız sevinirim
Doktorun mu diyet önerdi.
Bendede ikisi yüksek çıktı.doktoruma sordum hamilelikte çok normal kilo alıyosunuz dedi.hamilelikte bunlar yükselebiliyomuş.
Yinede çok yağlı beslenme dedi.
Canim benim ki tavan yapmış o yüzden dikkat ediyorum zaten bizde genetik. İnşallah bebis e zarar gelmez bi de zaten ben pek kilo almadım ilk başlarda bulantidan verdiğim kiloları tekrar almıştım 4 kilo kadar. 1 kilo tekrar vermiştim. Hamileliği başladığım kilodan daha dusuk kilodayim şimdiHamilelikte yükselmesi normal diye biliyorum. Ekmekten hamurişlerinden şekerden uzak durman yeterli. Yumurtanı peynirini sütünü etini cevizini yoğurdunu eksik etme sakın. Hatta hamilelikte kolesterol ölçümü istemiyor doktorlar.
Canım ilk gidince aç karna bakıyorlar. Sonra verdikleri içeceği içtikten sonra 1 er saat arayla toplamda 2 kere kan alıyorlar. Sonrasında birseyler yiyebiliyoruz.Bende direk aç aldılar içtikten iki saat sonrada tok eksik gibi geldi bana
Evet canım benim değerler tavan yapmış 360 kolesterol 545 trigliserid. Doktorum bu kadar yükseldiği için ya dahiliye ye git dedi yada endokrin e. Çünkü bu kadar yüksek olunca anne karnında bebek ölümleri olabiliyor dedi Allah korusun. Dahiliyeye Gittim sadece diyet verebiliriz dediler bende yağlı ve şekerli şeyleri baya az tüketiyor um.
Canım öyle deme odaklanınca daha iyi hissedersin ama devamlı ayaktayken hareket halindeyken bebek uyuyor oyuzden hareket ettiğini anlamıyoruz. Yatıp uzanınca elini karnına koy tok karnınaysan kıpırdamaya baslar bende odasıyla ılgılenıyoruz 2gundur evde işten sonra yıne hep ayaktayım sıye hareketleri iyi hissedemiyorum bugun cikolata yedim otırdum cok sukur basladık hareketlere
Seninki baya düşük bence ama yağlı şeylerden uzak durmamı söyledi doktor özelliklede katı yağlar ben şu an sadece sızma zeytinyağı tüketiyorum yağlı kırmızı et yasak. Balık tavuk tuketebiliyorum ama tavuğun derisini yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hep sebze ağırlıklı besleniyorum light peynir tüketiyorum. Bide ben trigliserid degerim çok yüksek olduğu için karbonhidrattan da uzak duruyorum pirinç patates yemiyorum. Baklagil tüketmeye de çalışıyorum ama gaz yaptığı için az tuketiyorum. ben yabancı bi siteyi takip ediyorum hamilelerin kan değerlerini 3 trimester boyunca veriyorum ordan değerlerini değerlendirebilirsin canımBenim kolestrol 265
Trigiliserid 290
Nasıl beslenmeni önerdiler.bende dikkat ediyim biraz
Canım ayaklarında ağrı oluyor bilegim falan sisoryor bende masa başı çalışıyorum herhalde ondan dolayı Allah yardımcımız olsun şimdiden boyleysek 37.haftaya kadar nasıl caliscagiz bakalımBenim bileklerim şişmeye başladı.masa başı çalışıyorum.ayaklarımı uzatacağım alçak bir taburem var işte onu kullanıyorum.evde altına yastık koyup devamlı uzatıyorum.
Ağrı ayaklarında mı bacaklarında mı?su tüketimine de dikkat et.ama olacak olan oluyor.anne olmak kolay değilmiş
En az iki litre su ic canim. Ve ayagini uzat firsat bildukca. Oturarak is yapiyorsan ayagini bilekten kirarak yukari ve duz hareket ettir aklina geldikce. Kani yukari vermis oluyorsun dolasimi sagliyorsun. Kan asagida gollendikce odem yapar. Aklima gelen bunlar canim
Canım bone yi nerden aldın yani ben lohusa bone bakıyorum ama bulamıyorumEki Görüntüle 2006712
Canım ben ilk bebegimde bone lohusa geceligi almıştım resimdekinin beyaz üstüne lacivert noktalisi ve kısa kollusunu. ikinci bebegimde de onu kullandım. Şimdi de onu kullanacağım. Aldığım diğer hiçbir lohusa pijamasi veya geceligini kullanamadık. Rahat olmadı çünkü.
Sezaryenden çıkınca hemşireler beni odama götürmeden önce bunu giydirmislerdi. Emzirme kısmı citcitli ki bu bence çok önemli. Düğmeli sakın almayın, iki saat açıp kapatmaya uğraşıyor insan.
Eki Görüntüle 2006714
Bir de penye tişört ve Ebrumaternity den aldığım yukarıdaki eşofman altını yanimda götürdüm. Bu da rahattı.
Canim yemek falan ayiriyormusun belki o yuzden demistr esin ne gzel yumurta sut tuketiyormussun miktarlarini arttir biraz onlarin dahada fazla yapabilcegin birsey yokki sekerinde varmis uzme kndini onemli olan saglikli olmasi bi yandandahaftasına göre 1 hafta küçük dedi başı ve kemikleri normal haftası ama kilosu 1 hafta geri dedi. tabi sonra eşimle gerildik biraz bakamıyosun bebeğe falan
Lohusa sepeti bone gecelik yaz çıkıyor çok güzel modeller var ben almicaktim ama heves ettim bir tane alcamCanım bone yi nerden aldın yani ben lohusa bone bakıyorum ama bulamıyorum
Ayy ben yanlış anladım. Kapalıyım ben bone var hastanede takılıyor ondan arıyorum böyle süslü puslu bişeyLohusa sepeti bone gecelik yaz çıkıyor çok güzel modeller var ben almicaktim ama heves ettim bir tane alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?