- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.821
Bi Takm gecelik sabahlık Arkedaşım verdi Can'ım bi takım lohusa pijama da az önce morhipodan 80 TL yı aldımkızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba
Bi Takm gecelik sabahlık Arkedaşım verdi Can'ım bi takım lohusa pijama da az önce morhipodan 80 TL yı aldım
Benim de bir haftaya yakın çıkıyor doktorum da iki haftaya kadar sorun değil normal dediEvet Can'ım en az 1 hafta en fazla 10 12 gün önde çıkıyor. Bacak boyuna göre 28 + lıymış. Bakelım senin Nasıl çıkıcak
Yeter canim. Lohusa deyince fiyatlar artiyor. Onden dugmeli olanlar lohusa gibi desenli guxel oluyor. Ben sezeryandim. Bende bir gecelik iki pijama birini sabahlikli aldim Sezeryan olursan 3. Gun taburcu yeter. Ayriyeten sltlik koyarsan koy. Ev yakinsa biride getirir.kızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba
Yok canim ya. Bir gecelik bir pijama takimi bile yeterli. Evdekilerdende giyersin. Ben ilk dogumda bid hafta kaldim hastanede evdekilerdende giydim . Hergun gelen gidende oldu. Nirmal esofman giydim. İlk gunler aldiklarimi giydim.4-5 tk al diyolar da benim burada gelen gidenim pek olmayacak uzağız iki tarafa da bi ilk ay giysem yetecek 4-5 tk fazla gibi geldi
Cnm baktığın yerin linkini uygun bir vaktinde verir misin ben biraz kurcaladim bulamadım daCanim ben nettende bakiyorum . Cogunda 28 hafta 1000 kilo yaziyor en disuk. Seninkide cok kucuk degilki. Kemik ve kafa olcumleri normal dedin . Gayet saglikli bence. 28. Haftadan itibaren kilo alimi artiyor . Stres yapma canim. Meyve kilo aldiyor bebege sekerli oldugu icin. Keciboynuzu ozu tahin pekmez yumurta. Sut ve sut urunleri protein. Sutu yatarken ic. Baklagiller. Et yiyemiyorsan yesil mercimek ete es deger protein. Kimyon at ye. Bol su ic. Ve genellikle sola dogru yat. Elinden geleni yaptiktan sonra stres yapma . Sonucta herkesin farkli bunyesi. Karbonhidratta bize kilo aldiriyor. Az Yiyebilersin. Agirlik saydiklarimi ye mutlaka. Bebek buyudukce enerji ihtiyaci artiyor. Doyulmuyor.
Abartı o tadar bence ya ben eve geçince normal hamıle kıyafetlerimden giyerim ne olcak sanki4-5 tk al diyolar da benim burada gelen gidenim pek olmayacak uzağız iki tarafa da bi ilk ay giysem yetecek 4-5 tk fazla gibi geldi
Aynen Can'ım artı on gün eksi on ğün fark etmezmişBenim de bir haftaya yakın çıkıyor doktorum da iki haftaya kadar sorun değil normal dedi
https://www.anneysen.com/hafta-hafta-hamilelikCnm baktığın yerin linkini uygun bir vaktinde verir misin ben biraz kurcaladim bulamadım da
Canım bende ilk devlet hastanesine gidiyordum..bana da ultrason görüntüsünü vermiyordu.galiba tüm devlet hastanesi aynıdır.Tüm devletlerde mi acaba ultrason görüntüsü verilmiyor bilen varmı
Canım benim bebeğinde bir haftada fazla ileridedir.Benim de bir haftaya yakın çıkıyor doktorum da iki haftaya kadar sorun değil normal dedi
canım ben sadece hastanede kullanırım evde kullanamam diye düşünüyorum. evde yakası kolay açılan normal kıyafet tşirt falan giyerim diye düşünüyorum. bence yeter aldıkların.4-5 tk al diyolar da benim burada gelen gidenim pek olmayacak uzağız iki tarafa da bi ilk ay giysem yetecek 4-5 tk fazla gibi geldi
Bende direk aç aldılar içtikten iki saat sonrada tok eksik gibi geldi banaSeker yüklemesi için hastanedeyim 75 gr lik istemiş benim doktorum. Verdikleri içecek cilekliydi. Tadının güzel olduğunu söyleyemem. Aç karna yapılıyor 75 lik ve 100 lük olanlar. Ilk parmaktan kan aldılar ve şeker ölçme aleti ile baktılar. 1 saat sonra koldan kan aldılar ve 1 saat daha bekleyip tekrar koldan kan alıyorlar. Toplamda 2 saat sürüyor. Yaptıracak olan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar.
Zatin ekran bile kendine dönüktü sareci ilginç olarak eşimi de aldılar içeri eşim gördü oğlumuzu neyse zaten geçin hafta görmüştükCanım bende ilk devlet hastanesine gidiyordum..bana da ultrason görüntüsünü vermiyordu.galiba tüm devlet hastanesi aynıdır.
canm bende bi kere devlete gitmstm hem gorememistm hemde goruntu vermemislerdiTüm devletlerde mi acaba ultrason görüntüsü verilmiyor bilen varmı
İyi fikir teşekkür ederimAnnen ilgileniyor seninle isim koyacaksa annenin hakki Hem yardim etmesin. Oturdugu yerden isim desin bide. ismi belli ise son haftala dogru usim yazan birseyler alabilirsin hazirlayabilirsin. İsim yastigi gibi aklima bu geldi . Baska seyde olabilir. Bebek sekeri hazirlayacsksan siz koyacaginiz ismi yaptirin. Sonrasinda degismez.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?