- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.121
İyiyim çok şükür canım, makinadan çıktı, kendi başına Nefes alıyor artık çok şükür, hergün iyi haberlerle geliyoruz. Evet düzenli olarak götürüyorum sütü, sadece anne sütü veriyorlar bir de serumu var.
Sen nasılsın?
Maşallah minik tosuncuk :)Kızlar oğluşumun resmini çekemiyorlar plesenta yüzünü kapattığı için. 27+3 haftalığız bugün bizimki 30+1 görünüyor. Tosun gibi bizimki 1450 gr olmuş ve boyu 40 cm
Amin Allah razı olsunBu harika bir haber, gözümüz aydın!
Rabbim tez vakit size de evine de sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşaAllah.
maasallah minnoşaAynen, önce ödemini attı, anne sütünü de hemen kabul etmedi o yüzden önce kilo verdi, sonradan anne sütünü almaya başlayınca düzenli olarak kilo almaya başladı çok şükür.
hangı modelındne aldınız hangısı ıyı canım.boydan olan mı yoksa emzırme yastıgı turu olan mı ?Mecbur kalınca sıgılıyor canım esım bıle sarılıp yatıyor o yastıga hatta dogumdan sonra ona kalsın dıye pazarlık yapıo benımle :))
maasallah canım cok ıyı gıdıyorsun galiba korktugun olmayacak zamanında doguracaksın inşallahcanm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms
Ben yapıyordum ama araya bayram tatil vs girdi bir aydır yapmıyorum. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Hatta yakın çevrede hamile yogası yaptıran bir yer bulsam kursa gideceğim, okullar kapandı evde canım sıkılıyor otur otur kilo alacağım bu gidişle.Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Canım benim kızımda 5 aydan itibaren kordon boynuna dolanmıştı benim hersey normal doğumu gösterdiği halde o yüzden sezeryan oldum son aya kadar sıkıntı olmadı korkma benceKizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Bu arada doktorum bana eğer gebelikten önce yoga yapmıyorsan şimdi de yapma demişti ama ben sakıncalı ağır hareketler yapmadığım için yine de yaptım yapacağım. Gerçekten iyi hissettiriyor ve gün içinde hiç kullanmadığın bir çok kasınhareket ettirmiş oluyorsun.Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Canım sütünü hangi marka pompa ile sağıyorsun ve memnun Musun ?Amin canım, Allah daha beterinden saklasın nasibimiz böyleymiş, sağlıkla gelsinler de bugünleri gülerek anlatırız inşallah.
Benim de kendimi bıraktığım zamanlar oluyor özellikle geceleri zor geçiyor, anneysen üzülmene izin yok, ya sütüm kesilirse deyip toparlanıyorsun.
Şimdi seninde bebeğin her ruh halini hissediyor, vücudun buna tepki veriyor, endişeden uzak durman gerekiyor.
Avent'in süt sağma makinası canım, memnunum, arada göğüsten ayırıp tekrar yerleştirmek gerekiyor ama sağım gücü falan çok iyi.Canım sütünü hangi marka pompa ile sağıyorsun ve memnun Musun ?
canm korkmadn edemiym her saniye aklimda ben nasil bu şeyi normal gorup eskisi gibi devam ederm bilmiyomCanım benim kızımda 5 aydan itibaren kordon boynuna dolanmıştı benim hersey normal doğumu gösterdiği halde o yüzden sezeryan oldum son aya kadar sıkıntı olmadı korkma bence
canım hep rahat pozisyonlarda otur. evde sık sık hareket et ki kan dolaşsın vucudunda. sıcak duş alma alabildiğin kadar ılık al ki bebek rahat hareket etsin. dogru yönde dönerse kordonu acabilirde hiç belli olmaz sen ona rahat hareket alanı tanı. çok şükür bak 32 yı doldurmussun bence sıkıntı olursa 34-36 doktorlar sezeryan der en kötu. şimdi bile gelişimini büyük ölçüde tamamladı en azından öyle düşün bak gelebildin bu haftayaevet canm ben çalişmiyrm bende biraktm valla dr dedigi gibi 47 gün dişimi sıkcam bebegm icn
maşallah kuzuna ohh makınadan cıkmıs ne mutlu sanaAmin canım, Allah daha beterinden saklasın nasibimiz böyleymiş, sağlıkla gelsinler de bugünleri gülerek anlatırız inşallah.
Benim de kendimi bıraktığım zamanlar oluyor özellikle geceleri zor geçiyor, anneysen üzülmene izin yok, ya sütüm kesilirse deyip toparlanıyorsun.
Şimdi seninde bebeğin her ruh halini hissediyor, vücudun buna tepki veriyor, endişeden uzak durman gerekiyor.
sagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmazcanım hep rahat pozisyonlarda otur. evde sık sık hareket et ki kan dolaşsın vucudunda. sıcak duş alma alabildiğin kadar ılık al ki bebek rahat hareket etsin. dogru yönde dönerse kordonu acabilirde hiç belli olmaz sen ona rahat hareket alanı tanı. çok şükür bak 32 yı doldurmussun bence sıkıntı olursa 34-36 doktorlar sezeryan der en kötu. şimdi bile gelişimini büyük ölçüde tamamladı en azından öyle düşün bak gelebildin bu haftayabence sık sık doktora git sürekli kontrol et
Bizim baya erken zamanda detaylı girdiğimde kordon boynuna dolandığını söylemişlerdi canım 39 haftaya kadar bekledik kordon boynuna dolanmış doğduğunda da doktor söyledi 3 300 kg 51 cm normal doğdu cnm yani bi gerilik yaşamadıkcanm korkmadn edemiym her saniye aklimda ben nasil bu şeyi normal gorup eskisi gibi devam ederm bilmiyom
Çok şükürmaşallah kuzuna ohh makınadan cıkmıs ne mutlu sana
canm korkmadn edemiym her saniye aklimda ben nasil bu şeyi normal gorup eskisi gibi devam ederm bilmiyom
Ben calısıyorum canım cok az vaktım oluyor ama masabası ıste ıskelet kas sıstemı cokuyor e bızede hareket lazım pelvık bolgesındekı kasları guclendırmek lazım. Internette bu egzersızler ıcın takıp ettıgın bı sıte fln varmı programlı calısırsak sonuc alırız benceBen yapıyordum ama araya bayram tatil vs girdi bir aydır yapmıyorum. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Hatta yakın çevrede hamile yogası yaptıran bir yer bulsam kursa gideceğim, okullar kapandı evde canım sıkılıyor otur otur kilo alacağım bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?