2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Bu harika bir haber, gözümüz aydın!
Rabbim tez vakit size de evine de sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşaAllah.

Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Ben yapıyordum ama araya bayram tatil vs girdi bir aydır yapmıyorum. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Hatta yakın çevrede hamile yogası yaptıran bir yer bulsam kursa gideceğim, okullar kapandı evde canım sıkılıyor otur otur kilo alacağım bu gidişle.

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canım benim kızımda 5 aydan itibaren kordon boynuna dolanmıştı benim hersey normal doğumu gösterdiği halde o yüzden sezeryan oldum son aya kadar sıkıntı olmadı korkma bence

Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Bu arada doktorum bana eğer gebelikten önce yoga yapmıyorsan şimdi de yapma demişti ama ben sakıncalı ağır hareketler yapmadığım için yine de yaptım yapacağım. Gerçekten iyi hissettiriyor ve gün içinde hiç kullanmadığın bir çok kasınhareket ettirmiş oluyorsun.

Canım sütünü hangi marka pompa ile sağıyorsun ve memnun Musun ?

Canım benim kızımda 5 aydan itibaren kordon boynuna dolanmıştı benim hersey normal doğumu gösterdiği halde o yüzden sezeryan oldum son aya kadar sıkıntı olmadı korkma bence
canm korkmadn edemiym her saniye aklimda ben nasil bu şeyi normal gorup eskisi gibi devam ederm bilmiyom

evet canm ben çalişmiyrm bende biraktm valla dr dedigi gibi 47 gün dişimi sıkcam bebegm icn
canım hep rahat pozisyonlarda otur. evde sık sık hareket et ki kan dolaşsın vucudunda. sıcak duş alma alabildiğin kadar ılık al ki bebek rahat hareket etsin. dogru yönde dönerse kordonu acabilirde hiç belli olmaz sen ona rahat hareket alanı tanı. çok şükür bak 32 yı doldurmussun bence sıkıntı olursa 34-36 doktorlar sezeryan der en kötu. şimdi bile gelişimini büyük ölçüde tamamladı en azından öyle düşün bak gelebildin bu haftayabence sık sık doktora git sürekli kontrol et

maşallah kuzuna ohh makınadan cıkmıs ne mutlu sana

sagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmaz

canm korkmadn edemiym her saniye aklimda ben nasil bu şeyi normal gorup eskisi gibi devam ederm bilmiyom
Bizim baya erken zamanda detaylı girdiğimde kordon boynuna dolandığını söylemişlerdi canım 39 haftaya kadar bekledik kordon boynuna dolanmış doğduğunda da doktor söyledi 3 300 kg 51 cm normal doğdu cnm yani bi gerilik yaşamadık

Canım için biraz rahat etsin diye o zamanın sonucun resmini atıyorum bak kordon dolaştığı yazıyor sonuna kadar rahat geldik inan bişey olmaz Allahın izniyle

Bal gibide edeceksin canım. Bir annenin stres yaşaması bebeğe yapılacak en büyük kötülüklerden biri, şöyle ki anne strese girecekse annenin günde 3-5 tane sigara içmesine bile izin veriyor doktorlar ve hep aynı şey yüzünden 'stres bebeğe çok daha zararlı'

Şimdi bak canım, minnacık yerde upuzun bir kordonla dönüp duruyorlar, o kordon boyunlarına da dolanıyor bacaklarına da, hatta yakalayıp sıkıyolar kordonu hatta ağızlarında emiyolar..

Sen hiç stres yapma, dolandıysa varsın dolansın, çözülür Rabbimin izniyle ve olduda çözülmedi hiç önemli değil o öyle de rahat, öyle de besleniyor ve öyle de sağlıkla doğacak!

İzlediğim normal doğum videolarında kaç kez denk geldim, kafa çıktıktan sonra doktor bir hamleyle boyundaki dolanıklığı çözüyor, vücut sonra yağ gibi çıkıyor. Keza sezeryanda da çok örnekleri var.

Sen lütfen stres yapma, don't worry be happy :)

Ben calısıyorum canım cok az vaktım oluyor ama masabası ıste ıskelet kas sıstemı cokuyor e bızede hareket lazım pelvık bolgesındekı kasları guclendırmek lazım. Internette bu egzersızler ıcın takıp ettıgın bı sıte fln varmı programlı calısırsak sonuc alırız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…