- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.141
ben avent almaya gıttım ama satıcı kendısı de hamıleydı ve öncekı bebegınde de kullanmıs ayrıca mamajoo cekım gucu cok ıyı gerı dönusumu ıyı dedı aventten bıraz daha ucuz olmasına ragmen onu al dedi guvendım ben de samımı görunuyordu sanırım aventın bır sure sonra çekim gücü düşüyormuş şikayetler oluyormus . kullanınca anlayacagız tabıAvent'in süt sağma makinası canım, memnunum, arada göğüsten ayırıp tekrar yerleştirmek gerekiyor ama sağım gücü falan çok iyi.
Benım sorunum gece uykusu oldugu ıcın ben butun olanını aldım canım ama ılerıde yıne hem emzırme yastıgı olarak kullanılıyor hem de bebek ılk oturmaya baslarken etrafında destek ıcın kullanılıyor. Gorselı eklıyorumhangı modelındne aldınız hangısı ıyı canım.boydan olan mı yoksa emzırme yastıgı turu olan mı ?
Aynen promosyon :) gecelerı zaten 3lere kadar oturur benımkı hergun 5saat uyusa yetıyor ona. Otururken de bebıse ıkı pıspıs yapsa ölmez sanırım :)):) güzelmiş. yastığın üzerinde bebeği de sunarsın
Ben almadım ablam kendisi için almıştı 3 ay kullandı, ben 12 gündür kullanıyorum şuan bir şikayetim yok, sadece 5 dk sağıyorsam çıkarıp tekrar yerleştiriyorum, havasız kalınca çekmiyor gibi geliyor, ya süt azaldığı için öyle ya da ben sabit durup sağmıyorum diye temassız kalıyor gibi hissediyorum. Zaten inşallah Ahmet sağlıkla eve gelince daha az kullancam, şimdi bütün sütü makinayla sağıyorum, bebek emince kalanı sağcam, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kullandıkça görcez.ben avent almaya gıttım ama satıcı kendısı de hamıleydı ve öncekı bebegınde de kullanmıs ayrıca mamajoo cekım gucu cok ıyı gerı dönusumu ıyı dedı aventten bıraz daha ucuz olmasına ragmen onu al dedi guvendım ben de samımı görunuyordu sanırım aventın bır sure sonra çekim gücü düşüyormuş şikayetler oluyormus . kullanınca anlayacagız tabı
bildiğime göre cok görülüyor bu durum. uzun zaman hareket hıssetmezsen doktora gıdersın hemen oyle koca bır gun hareket olmazsa bekleme canım. kan dolaşımını hızlandır ki kordona bol kan gitsin.sagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmaz
yok canım bence senden kaynaklı değil satıcıda tam olarak bundan bahsetmiştiBen almadım ablam kendisi için almıştı 3 ay kullandı, ben 12 gündür kullanıyorum şuan bir şikayetim yok, sadece 5 dk sağıyorsam çıkarıp tekrar yerleştiriyorum, havasız kalınca çekmiyor gibi geliyor, ya süt azaldığı için öyle ya da ben sabit durup sağmıyorum diye temassız kalıyor gibi hissediyorum. Zaten inşallah Ahmet sağlıkla eve gelince daha az kullancam, şimdi bütün sütü makinayla sağıyorum, bebek emince kalanı sağcam, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kullandıkça görcez.
Sende kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsın, almamış olanlar varsa fikir olur, iyi olur.
bol merdıven ınıp cıkmak pelvık kaslara faydalı sanırım , öyle mi ?Ben calısıyorum canım cok az vaktım oluyor ama masabası ıste ıskelet kas sıstemı cokuyor e bızede hareket lazım pelvık bolgesındekı kasları guclendırmek lazım. Internette bu egzersızler ıcın takıp ettıgın bı sıte fln varmı programlı calısırsak sonuc alırız bence
Canm annem ablamı 3 defa dolanmis sekilde normal dogum yapmış.bi arkadasm da anlamamislar oncesindem ama nefesim kesiliyordu duramiyordm diyor doktora ısrar etmis erken alın diye ve sezaryan sırasında bebegin boynuna kordonun tam 5 defa dolandigini görmüşler.muhakkak riskleri de vardr ama sen olumlu düşün ve sürekli kontrolde olman lazm doktor bilir ne yapacağını.bir de su anda kac haftalksn?acaba düzelir mi?ya da bu durum belki sadece dogum seklini degistirir. normal yapamayıp sezaryan olursun.Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedibebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
inat ettim almadım ama galıba almak zorundayım. hanı cok buyuk ya yataga sıgmaz kocaman yer kaplar diye gerek yok dedım ama uyumak ımkanız oldu ben hem sırtıma hem yanıma yuksek 2 yastık koyuyorum basımın altına da yuksek ancak öyle uyuyablıyrum. nereye dönsem vuruyor bebekBenım sorunum gece uykusu oldugu ıcın ben butun olanını aldım canım ama ılerıde yıne hem emzırme yastıgı olarak kullanılıyor hem de bebek ılk oturmaya baslarken etrafında destek ıcın kullanılıyor. Gorselı eklıyorum
İnşallah sağlıkla kullanırsınız aldığın herşeyiyok canım bence senden kaynaklı değil satıcıda tam olarak bundan bahsetmişti
sonucta satın almamıssın o kadarı bıle ıyı zaten ınsallah eve getirince bebegını emzırısın de gerek kalmaz
ben kullandıgım her şeyı yazacagım inşallah zamanında dogsun sag salım de inşallah
güzel güzel haberlerini bekliyoruz her gelişmeyi yaz bize
kordon dolanıpta dogum yaptıran o kadar cok ki tamamen doktoruna baglı . eger doktoru profesyonel bır doktorsa normalde yaptırır en azından dener baktı olmadı o zaman alır sezeryana... dolanıp sonradan çözülen varmıdır acaba vardır ama muhakkakCanm annem ablamı 3 defa dolanmis sekilde normal dogum yapmış.bi arkadasm da anlamamislar oncesindem ama nefesim kesiliyordu duramiyordm diyor doktora ısrar etmis erken alın diye ve sezaryan sırasında bebegin boynuna kordonun tam 5 defa dolandigini görmüşler.muhakkak riskleri de vardr ama sen olumlu düşün ve sürekli kontrolde olman lazm doktor bilir ne yapacağını.bir de su anda kac haftalksn?acaba düzelir mi?ya da bu durum belki sadece dogum seklini degistirir. normal yapamayıp sezaryan olursun.
canımcımsagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmaz
Aynen takdiri ilahi.msjni okurken gözlerim doldu.ben ilk bebegimi tam 39.haftamda kaybettim.hic bir sorun hic bir sıkıntı yokkken.su anda 26 haftalk gebeyim.ins bu bebegimin uzun ömrü olur.Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Canım benim öyle düşünme 39. Haftaya kadar hiç bir sorun olmayıp bebeğini kaybedenlerde var takdiri ilahi. Biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim inşallah bu sıkıntılarda bitecek kucağımıza alacağız. Güzel düşünelim hep
İnşallah sağlıkla kullanırsınız aldığın herşeyi
İnşallah hayırlı haberler almaya devam ederiz de söylerim tabi
Canm bi tanıdığım doguma kadar plates yaptı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptı.dogumu da kolay geçmiş ve baya iri bebek dünyaya getirdi.yürüyüş ve platesin faydası sanrm.Canım sagol daha once 3 yıl pilates yaptım bu nedenle doktor gecmıs spor deneyımıne dayanarak sadece hamıle pılatesıne ızın verdı. Bende sımdı soyle guzel bı hamıle pılatesı vıdeosu ve takvımı arıyorum son uc ay doguma hZırlık ıcın hemde vucut agrıları ıcın bu egzersızler cok onemlı olucak ebru sallı ıle vıdeolarını ıkı sene takıp ettım cok uyumluyduk :) ama sımdı telıf nedenıyle hamıle pılatesı vıdeosunu kaldırmıslar sanırım duzgun bır pılates egzersızı bulamadım nette
Aynen takdiri ilahi.msjni okurken gözlerim doldu.ben ilk bebegimi tam 39.haftamda kaybettim.hic bir sorun hic bir sıkıntı yokkken.su anda 26 haftalk gebeyim.ins bu bebegimin uzun ömrü olur.Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
suan 31 haftaligm dr hafta bir cagirdi ama eger 2 saatte bir ve yemek yedikten sonra hissetmezsn gel dedi zatn ben sezeryan olacaktm canmCanm annem ablamı 3 defa dolanmis sekilde normal dogum yapmış.bi arkadasm da anlamamislar oncesindem ama nefesim kesiliyordu duramiyordm diyor doktora ısrar etmis erken alın diye ve sezaryan sırasında bebegin boynuna kordonun tam 5 defa dolandigini görmüşler.muhakkak riskleri de vardr ama sen olumlu düşün ve sürekli kontrolde olman lazm doktor bilir ne yapacağını.bir de su anda kac haftalksn?acaba düzelir mi?ya da bu durum belki sadece dogum seklini degistirir. normal yapamayıp sezaryan olursun.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum..gercekten annelik başka bi duygu..icini ferah tut canım.insallah sağ salim oglusunu kucağına alırsın..boynuna kordon dolanmış şekilde doğuran var..allahin izniyle bisey olmaz..annesi gelisimide guzel oglusunun.Kizlar hepinizi ayri ayri tesekkur ederm ben ilk hamileligmi ogrendgmde acaba diyodm o annelik duygusunu hamileyken mi yoksa dogdktan sonra mi hissedecem ben galiba bu gece anladm ki ben cok alismism karnmdaki bebege uykum geldgi halde uyuyamiym ya uyursam bogulursa korkusuyla uykuya daldm istemedn de biraz agladm ona bsy olursa neler olacagini aklmdn bile.geciremiyom insallh hepinzn dedigi gibi cok normal.atlatirim hepimz butun annelere allah bebeklerini bagislasn kimseyi evldiyla sinamasn insallh
Canım sende guzel haber duymak çok guzel..masallah oglusuna..İnşallah sağlıkla kullanırsınız aldığın herşeyi
İnşallah hayırlı haberler almaya devam ederiz de söylerim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?