2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Avent'in süt sağma makinası canım, memnunum, arada göğüsten ayırıp tekrar yerleştirmek gerekiyor ama sağım gücü falan çok iyi.
ben avent almaya gıttım ama satıcı kendısı de hamıleydı ve öncekı bebegınde de kullanmıs ayrıca mamajoo cekım gucu cok ıyı gerı dönusumu ıyı dedı aventten bıraz daha ucuz olmasına ragmen onu al dedi guvendım ben de samımı görunuyordu sanırım aventın bır sure sonra çekim gücü düşüyormuş şikayetler oluyormus . kullanınca anlayacagız tabı

hangı modelındne aldınız hangısı ıyı canım.boydan olan mı yoksa emzırme yastıgı turu olan mı ?
Benım sorunum gece uykusu oldugu ıcın ben butun olanını aldım canım ama ılerıde yıne hem emzırme yastıgı olarak kullanılıyor hem de bebek ılk oturmaya baslarken etrafında destek ıcın kullanılıyor. Gorselı eklıyorum

Eklentiler

• IMG_9245.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 78
Ben almadım ablam kendisi için almıştı 3 ay kullandı, ben 12 gündür kullanıyorum şuan bir şikayetim yok, sadece 5 dk sağıyorsam çıkarıp tekrar yerleştiriyorum, havasız kalınca çekmiyor gibi geliyor, ya süt azaldığı için öyle ya da ben sabit durup sağmıyorum diye temassız kalıyor gibi hissediyorum. Zaten inşallah Ahmet sağlıkla eve gelince daha az kullancam, şimdi bütün sütü makinayla sağıyorum, bebek emince kalanı sağcam, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kullandıkça görcez.
Sende kullandıktan sonra memnun kalıp kalmadığını yazarsın, almamış olanlar varsa fikir olur, iyi olur.

sagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmaz
bildiğime göre cok görülüyor bu durum. uzun zaman hareket hıssetmezsen doktora gıdersın hemen oyle koca bır gun hareket olmazsa bekleme canım. kan dolaşımını hızlandır ki kordona bol kan gitsin.
gel gıt ayagını soguk suyla yıka
ayaklarını sık sık yukarı kaldır.

evde ritimli yürüyüşler yap ama kendini sakın fazla yorma

sakın agır kaldırma 5 kılo bıle kaldırma artık.

yuksek yastıkla yat hatta hamıle yastıgı al almadıysan bebek rahat etsin

sag salım kucagına almak nasıp olsun inşallah

ben olsam haftada bır doktora gıderdım artık

yok canım bence senden kaynaklı değil satıcıda tam olarak bundan bahsetmişti
sonucta satın almamıssın o kadarı bıle ıyı zaten ınsallah eve getirince bebegını emzırısın de gerek kalmaz

ben kullandıgım her şeyı yazacagım inşallah zamanında dogsun sag salım de inşallah

güzel güzel haberlerini bekliyoruz her gelişmeyi yaz bize

bol merdıven ınıp cıkmak pelvık kaslara faydalı sanırım , öyle mi ?

Kizlar bzm dr kontrolumz pek ii gecmedi bebegn kordomu iki kere boynuna dolanms ne kadar riskli bilmiym ama dr bence cok korkutmak istemiyo bizi nst ye girdm sancilarm yoktu ama 2 saat icnde bebegn hareketi olmazsa hemen gel dedi
Canm annem ablamı 3 defa dolanmis sekilde normal dogum yapmış.bi arkadasm da anlamamislar oncesindem ama nefesim kesiliyordu duramiyordm diyor doktora ısrar etmis erken alın diye ve sezaryan sırasında bebegin boynuna kordonun tam 5 defa dolandigini görmüşler.muhakkak riskleri de vardr ama sen olumlu düşün ve sürekli kontrolde olman lazm doktor bilir ne yapacağını.bir de su anda kac haftalksn?acaba düzelir mi?ya da bu durum belki sadece dogum seklini degistirir. normal yapamayıp sezaryan olursun.

inat ettim almadım ama galıba almak zorundayım. hanı cok buyuk ya yataga sıgmaz kocaman yer kaplar diye gerek yok dedım ama uyumak ımkanız oldu ben hem sırtıma hem yanıma yuksek 2 yastık koyuyorum basımın altına da yuksek ancak öyle uyuyablıyrum. nereye dönsem vuruyor bebek

İnşallah sağlıkla kullanırsınız aldığın herşeyi
İnşallah hayırlı haberler almaya devam ederiz de söylerim tabi

kordon dolanıpta dogum yaptıran o kadar cok ki tamamen doktoruna baglı . eger doktoru profesyonel bır doktorsa normalde yaptırır en azından dener baktı olmadı o zaman alır sezeryana... dolanıp sonradan çözülen varmıdır acaba vardır ama muhakkak

sagol canm.elimdn geleni yapcm insallh rabbim daha kötusunu yaşatmaz
canımcım
youtube videolarında doktrları dınlesene ıcınde bulunan sıvı sayesınde kan dolasımı besın dolasımı devam edıyormus yanı o daha fazla sıkısmıyor sanırım yag etfafı kayıyor anladgım kadarıyla sadce dogum sırasında dogum sancılarıyla bıraz olsun kan dolasımını kesebılırmıs zaten o durumda da mudahale edılıyor yanı haftanı bu şekilde tamamlayabilirisn ama stress yaparsan o zaman bebegın tamamlamayabilir yanı şu an da senın korkun kaygın kordon dolanmasndan daha tehlikeli erken dogumu stress tetıkleyebilir . rahatlada kuzun da zamanı gelince gelsin canımm.

doktorlar ne demıs bak o zaman rahatlarsın

Aynen takdiri ilahi.msjni okurken gözlerim doldu.ben ilk bebegimi tam 39.haftamda kaybettim.hic bir sorun hic bir sıkıntı yokkken.su anda 26 haftalk gebeyim.ins bu bebegimin uzun ömrü olur.Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Canm bi tanıdığım doguma kadar plates yaptı ve sezaryan sonrası normal dogum yaptı.dogumu da kolay geçmiş ve baya iri bebek dünyaya getirdi.yürüyüş ve platesin faydası sanrm.

Büyük sınav, çok üzüldüm,kaybettiğin bebeğini Rabbim şefaatçin etsin, cennetinde kavuştursun.

Bu evladını da size bağışlasın, sağlıkla ve hayırlısıyla, muhteşem bir ömrünüz olsun.

Kizlar hepinizi ayri ayri tesekkur ederm ben ilk hamileligmi ogrendgmde acaba diyodm o annelik duygusunu hamileyken mi yoksa dogdktan sonra mi hissedecem ben galiba bu gece anladm ki ben cok alismism karnmdaki bebege uykum geldgi halde uyuyamiym ya uyursam bogulursa korkusuyla uykuya daldm istemedn de biraz agladm ona bsy olursa neler olacagini aklmdn bile.geciremiyom insallh hepinzn dedigi gibi cok normal.atlatirim hepimz butun annelere allah bebeklerini bagislasn kimseyi evldiyla sinamasn insallh

suan 31 haftaligm dr hafta bir cagirdi ama eger 2 saatte bir ve yemek yedikten sonra hissetmezsn gel dedi zatn ben sezeryan olacaktm canm

Eccoomm canim
Canım benim seni çok iyi anlıyorum..gercekten annelik başka bi duygu..icini ferah tut canım.insallah sağ salim oglusunu kucağına alırsın..boynuna kordon dolanmış şekilde doğuran var..allahin izniyle bisey olmaz..annesi gelisimide guzel oglusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…