2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms
canım doktorun seni niye o kadar korkuttu anlamadım. benim ilk bebeğimde de son zamanlarda kordon dolanmıştı ama kendi kendine döndü ve düzeldi.hatta sonra yine doladı. çok hareketliydi çünkü. Allahın izniyle o da döner ve tekrar kurtarır kendisini. sen içini ferah tut. önemli olan doğum esnasında kordon dolanmış olmasın. onun takibini de yapacaktır zatrnZ Allaha emanetiz canım benim

inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi dr allaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz

canım üzülme panik yapma demek çok zor elinde değil insanın. ben de 21. haftadan beri resmen günleri sayar oldum biraz daha ilerledik çok şükür diye. bi baktım ki 30. haftaya gelmişim. normalde 21. haftada 12-13 cm olması gereken sıvı 30. haftadayız 5,5 cm seviyesinde, 5 cmden aşağı bebek yaşayamıyormuş. İlk haftalar panik halinde yaşıyordum gece uykumdan uyanıp ağlıyordum.. ben de 7.5 aylık doğmuşum annem hep teselli etti beni ve eşimin duruşunu desteğini kesinlikle görmezden gelemem o böyle yapmasa çabuk yıkılırdım. Doktorum da çok sakindi her şey güzel olacağına inandırdı beni ama bu dönemde 3 farklı doktor daha gördü beni ve hepsi aynı sekilde konustu, dayanır sıkıntı olmaz dedi o yüzden daha da rahatladm.
Demem o ki, biz elimizden geleni zaten yapıyoruz inşallah sen de haftasına kadar bekler bebeğin rahatla kavusursun ama arkadaşların da dediği gibi riskli haftaları geçmişsin çokşükür

Canım çok sevindim, en güzeli de senin sütünle besleniyor olması darısı başımıza

Endiyelencek bi durum mu bilmiyorum ama akşam 6 dan beri hiç durmadan hareket halinde gece eşim rahatsızdı uyanıktık ve oğlumuzda uyanıktı sürekli hareket halinde hiç durmuyor normal midir

Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını ama bu hayatta sınavlar bazen o kadar zor oluyor ki tüp bebekle hamile kalıp 3 yaşında kızını kaybedeni tanıdım birdaha çocukları olmadı. Herşeyi bilen allah ne olacağını bilemiyoruz sadece dua ediyoruz. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm Rabbim bu evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah seni üzmek istemezdim evlat doğmadan da evlat 40 yaşında da olsa evlat acısı da sevgiside aynıdır sanırım

Beni de ağlattın uzun zamandır uyuyamıyorum devamlı uyanıyorum acaba hareket ediyor mu diye bi süre dinliyorum. Ultrason da hiç bi sorun olmamasına rağmen hep hüngür hüngür ağlayarak kalkıyorum allahım sen herkese sağlıklı nasip et diye dua ediyorum. Bilmiyorum ama psikolojim çok bozuldu her an bişey olacak olursa ne yaparım demeden bir günüm geçmiyor. Allahın gücüne gitmesin tevekkül ediyorum ama annelik gerçekten de bebek rahme düştüğünde başlıyormuş.

inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi dr allaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
Canım benim endişelenme lütfen..Benim kızımda da çok fazla olayla karşılaştım ben..Herkontrolden ayrıntılıdan çıktığımda neler duydu bu kulaklar..Çok şükür Rabbime felaket senaryoları gerçekleşmedi.. ..Takıntılı paranoyak bişey olmuştum..Bu hamileliğimde daha rahatım...Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın

selam güzel anneler ve anne adayları:)
çok şükür 30lu haftalara geldik. benim sorum şöyle: 32 hafta itibariyle çatı muayenesi yapılıyor diye duymuştum. bu nasıl bir muayenedir, nedir, acılı mıdır? ne zamana kadar yapılır? Bir de 32 hafta başında randevum var. şimdiye kadar hic nstye girmedim. bu normal mi? NST nasıl bir şey? tarif ederseniz sevinirim. İyi günler :)

canm bende dun ik defa nst ye girdm göbege iki bandaj takiliyo ve makinaya bagli elinede de bi kablo dügmesi var onu veriyolar her bebegn hareketinde o dugmeye basiyosn en az 20 dkka falan nst ye bagli kaliyosn sonra sonucu dr gosteriyosn benim sancim cikmadi sadece bebegn heycan yapms kalp atisi artmis dedi

çatı muayenesi vajinal yapılıyor acı olmaz

Çatı muayenesinin acıması yapana bağlı 3 doktor yaptı acımadı en son bir ebe yaptı, yeter artık dedim, bir tek o acıttı. 3 parmağını vajinadan sokuyor, parmaklarını açarak açılmayı kontrol ediyor. Doğuma kadar hiç çatı muayenesi yapmayanlarda var, demek ki risk yoksa yapılması zorunlu olan birşey değil.

Herkese bol huzurlu günler kızlar iştahınız ne alemde sıcaklardan hiç hali kalmıyor insanın ben zar zor yiyorum tavsiyeniz varmı vitamin kullanıyorum Allahtan ona güveniyorum sizde durumlar nasıl

canm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms
Canım hiç bilmiyorum,malum o zamanlar doktora da bu kadar sıklıkla gidilmiyormuş.sizin maşallah gelişimi gayet iyi,hareketleri de iyi inşallah kendiliğinden çözülür.

Herkese bol huzurlu günler kızlar iştahınız ne alemde sıcaklardan hiç hali kalmıyor insanın ben zar zor yiyorum tavsiyeniz varmı vitamin kullanıyorum Allahtan ona güveniyorum sizde durumlar nasıl
Bende şeker çıktığı için iki üç saatte bir yemek yiyorum.ama çok acıkıyorum,sen acıkmıyor musun?

Bu ikinci gebeligim. Bu gebeligimde cok istahim yok. Az kilo aldim bebek kilo normal olsun yeter. Onceki kontrollerde normaldi bebegin kilosu. Tahlil yok ilaclari kullaniyorum .

Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Ben yapiyorjm canim her aksam yatmadan önce 10 dakika kadar. Bacak ve kol güclendirici bir kac hareket var. Birde bir kac tane yoga hareketi. Nefeste calisiyorum ama henüz düzenli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…