- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.161
canım doktorun seni niye o kadar korkuttu anlamadım. benim ilk bebeğimde de son zamanlarda kordon dolanmıştı ama kendi kendine döndü ve düzeldi.hatta sonra yine doladı. çok hareketliydi çünkü. Allahın izniyle o da döner ve tekrar kurtarır kendisini. sen içini ferah tut. önemli olan doğum esnasında kordon dolanmış olmasın. onun takibini de yapacaktır zatrnZ Allaha emanetiz canım benimcanm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms
inan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi drallaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
İyiyim çok şükür canım, makinadan çıktı, kendi başına Nefes alıyor artık çok şükür, hergün iyi haberlerle geliyoruz. Evet düzenli olarak götürüyorum sütü, sadece anne sütü veriyorlar bir de serumu var.
Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını ama bu hayatta sınavlar bazen o kadar zor oluyor kiAynen takdiri ilahi.msjni okurken gözlerim doldu.ben ilk bebegimi tam 39.haftamda kaybettim.hic bir sorun hic bir sıkıntı yokkken.su anda 26 haftalk gebeyim.ins bu bebegimin uzun ömrü olur.Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Beni de ağlattınKizlar hepinizi ayri ayri tesekkur ederm ben ilk hamileligmi ogrendgmde acaba diyodm o annelik duygusunu hamileyken mi yoksa dogdktan sonra mi hissedecem ben galiba bu gece anladm ki ben cok alismism karnmdaki bebege uykum geldgi halde uyuyamiym ya uyursam bogulursa korkusuyla uykuya daldm istemedn de biraz agladm ona bsy olursa neler olacagini aklmdn bile.geciremiyom insallh hepinzn dedigi gibi cok normal.atlatirim hepimz butun annelere allah bebeklerini bagislasn kimseyi evldiyla sinamasn insallh
Canım benim endişelenme lütfen..Benim kızımda da çok fazla olayla karşılaştım ben..Herkontrolden ayrıntılıdan çıktığımda neler duydu bu kulaklar..Çok şükür Rabbime felaket senaryoları gerçekleşmedi.. ..Takıntılı paranoyak bişey olmuştum..Bu hamileliğimde daha rahatım...Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasıninan aklimdn cikaramiyorm ya her gittigmde gülerek cikmadm o kapidn her seferinde bi tehlike bi risk var dedi drallaha şükür 31.haftama kadar geldm insallh hepberaber 38 leri 39 lari goruruz
canm bende dun ik defa nst ye girdm göbege iki bandaj takiliyo ve makinaya bagli elinede de bi kablo dügmesi var onu veriyolar her bebegn hareketinde o dugmeye basiyosn en az 20 dkka falan nst ye bagli kaliyosn sonra sonucu dr gosteriyosn benim sancim cikmadi sadece bebegn heycan yapms kalp atisi artmis dediselam güzel anneler ve anne adayları:)
çok şükür 30lu haftalara geldik. benim sorum şöyle: 32 hafta itibariyle çatı muayenesi yapılıyor diye duymuştum. bu nasıl bir muayenedir, nedir, acılı mıdır? ne zamana kadar yapılır? Bir de 32 hafta başında randevum var. şimdiye kadar hic nstye girmedim. bu normal mi? NST nasıl bir şey? tarif ederseniz sevinirim. İyi günler :)
selam güzel anneler ve anne adayları:)
çok şükür 30lu haftalara geldik. benim sorum şöyle: 32 hafta itibariyle çatı muayenesi yapılıyor diye duymuştum. bu nasıl bir muayenedir, nedir, acılı mıdır? ne zamana kadar yapılır? Bir de 32 hafta başında randevum var. şimdiye kadar hic nstye girmedim. bu normal mi? NST nasıl bir şey? tarif ederseniz sevinirim. İyi günler :)
Çatı muayenesinin acıması yapana bağlı 3 doktor yaptı acımadı en son bir ebe yaptı, yeter artık dedim, bir tek o acıttı. 3 parmağını vajinadan sokuyor, parmaklarını açarak açılmayı kontrol ediyor. Doğuma kadar hiç çatı muayenesi yapmayanlarda var, demek ki risk yoksa yapılması zorunlu olan birşey değil.selam güzel anneler ve anne adayları:)
Canım hiç bilmiyorum,malum o zamanlar doktora da bu kadar sıklıkla gidilmiyormuş.sizin maşallah gelişimi gayet iyi,hareketleri de iyi inşallah kendiliğinden çözülür.canm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms
Bende şeker çıktığı için iki üç saatte bir yemek yiyorum.ama çok acıkıyorum,sen acıkmıyor musun?Herkese bol huzurlu günler kızlar iştahınız ne alemde sıcaklardan hiç hali kalmıyor insanın ben zar zor yiyorum tavsiyeniz varmı vitamin kullanıyorum Allahtan ona güveniyorum sizde durumlar nasıl
Bu ikinci gebeligim. Bu gebeligimde cok istahim yok. Az kilo aldim bebek kilo normal olsun yeter. Onceki kontrollerde normaldi bebegin kilosu. Tahlil yok ilaclari kullaniyorum .Herkese bol huzurlu günler kızlar iştahınız ne alemde sıcaklardan hiç hali kalmıyor insanın ben zar zor yiyorum tavsiyeniz varmı vitamin kullanıyorum Allahtan ona güveniyorum sizde durumlar nasıl
Kızlar bu haftadan sonra uçak yolculuğu yapacak olan var mı ?
Ben yapiyorjm canim her aksam yatmadan önce 10 dakika kadar. Bacak ve kol güclendirici bir kac hareket var. Birde bir kac tane yoga hareketi. Nefeste calisiyorum ama henüz düzenli degil.Kızlar aranızda hamile pilatesi yoga gibi evde egZersizler yapanlar varmı?
Memnun olmana çok sevindim canım,ben de avent aldım.alırken medela ile arasında kararsız kalmıştım.duyunca içim rahatladı:))Avent'in süt sağma makinası canım, memnunum, arada göğüsten ayırıp tekrar yerleştirmek gerekiyor ama sağım gücü falan çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?