2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benımde hiç iştahım yok ıkı lokmayı zar zor götürüyorum ağzıma bide biz Adana da yasıyoruz aslında kendım Karadeniz liyim iş icin burdayız ve sıcaklarla beraber hamılelık birde küçük bebek alışamadık hala sanırım ondan olsa gerek bir arkadaşımız uçak yolculuğundan bahsetmiş galıba bende düşünüyordum ama vazgectım saglık açısından ne. Olur bilmiyorum yani küçük uçaklar ve hava basıncının degıstıgı ucaklar tehlikeli olabılır ki zaten bir cok hava yolu şirketi bildiginiz üzere doktor raporu istiyor 28. Haftadan sonra

sanırım 30. haftadan sonra önerilmiyor cnm. önümüzdeki hafta için yıllık izin düşünüyordum arabayla dr uzun yol olmayacak dedi. belki benim durumum aciliyeti olabilir diyedir bilemiyorum ..
Ya ben yapmak zorundayım 33. Haftada geri döneceğim burdan giderken rapor alırım da dönüşte ne yapicaam bilmiyorum

Ben yapiyorjm canim her aksam yatmadan önce 10 dakika kadar önce. Bacak ve lol güclendirici bir kac hareket var. Birde bir kac tane yoga hareketi. Nefeste calisiyorum ama henüz düzenli degil.
Normal dogum planlayanlar. Perine masajinida yapabilir. Epizyotomi az yada hic olmuyor. son haftada hurma yemektd iyiymiş.

Normal dogum planlayanlar. Perine masajinida yapabilir. Epizyotomi az yada hic olmuyor. son haftada hurma yemektd iyiymiş.
Evet canim. Ben hypnpbirthing mongan yöntemi ile hazirlaniyorum insallah nasip olur. Lradaki egzersizleri yapiyorum ve baska yoga harketleri. Perine masajini yeni okudjm. Ikna lldum 32-34 .haftalar arasi baslanabilirmis. Ben 34.hafta basslamayi planliyorum nasipse

Kızlar şimdi kontrolden çıktım. 27+6 haftaligiz ancak doktorumuz kilosu için en alt sınırda dedi. Protein ağırlıklı beslenmemi önerdi. 1 hafta sonra tekrar kontrol edelim düzelecek mi bakalım dedi. Var mı böyle bir durum yaşayan ve çözüm bulan.

Canim ben doguma hazirlik kursuna yazildim ayin 31.de basliyor. Heyecanliyim. Merkta ediyorum. Bakalim nemolacakm icinde egzersizde vsrmis.

Ah canım aynı benı tarif ettin insallah aldıgında rahat edersin

Benim 1.5 yasinda oglum var. Yoruyor. Yorgunluktan mi ne istahim olmuyor yiyemiyorum. Birde ilk oncelik onun. Onu doyuruyorum. İhtiyaclarini gideriyorum. Kilo almak onemli degil. İlkinde cok kilo aldim bebek ancak 3200 dogdu . Bosu bisuna o kadar almaya gerek yok. Az kilo alki sonrasinda sut icin istedigini ye kilo problemin olmasin.Sekerin yoksa meyve ye ben meyve cok yemeye calisiyorum. Pekmez , tahin, keciboynuzu ozu, sut , su . Bunlara dikkat ediyorum. Her zaman olmuyor. Yemek az yiyorum . Karbonhidrat cok cok az tuketiyorum. Karbonhidrat bize kilo yapiyir. Meyve bebegede en azindan bebege yarayan birsey yemis olur. Meyve yiyorum pilav makarna yiyecegime. Makarna , kuskus salatasi yapiyorum yogurtlu kilo yapmiyor. Troid hapida kullaniyirum. Kilo az alinca dengede gidiyor troid tahlillerim.

Canim karbonhidrati kes sadece bize kilo yapiyor. Bol protein ve özellikle meyve bebege kilo aldkriyor. Benimde gerideydi bebegim.meyve ile arayi kapattik

Canım giderken de donuste de Alman gerekebılır rapor birde büyük ucaklar olmasına özen göster derim yoksa uçak kapısında kalırsın öylece rapor olmazsa bilet alırken malesef belirtmiyoruz hamıle diye ancak binerken sıkıntı yapıyorlar bebegın icin endişelenme derim uçak yolcuğu bakımından ama yine de tedbir almakta fayda var

yeşil soğan ve semizotu bebeğe kilo aldırıyor. Özellikle semizotu. Canını sıkma doktorun dediklerini yap hersey düzelir Allah ın izniyle ki bir sorun değil.

Ben tahlil falan olmayinca 5 hafta ara ile kontrold gidiyorum. Haftaya kontrolum . Onceki bebek kilosu normaldi. Arkadasada yazdim. Sekerin yoksa meyve ye bol bol. Karpuz yaz ayinda ozellikle su iceriyor zaten. Hem bdbege kilo hem su iacisindan iyi. Muz ve diger meyveler.yagli sut. Tahin pekmez. Et balik. Bu sicakta et balik ben tuketemiyorum. Et yerine yesil mercimek corbasi ne yemegi yapiyirsaniz. Su ic bol bol. Tabak tabak yemekle bebek kilo almiyor.

Canim karbonhidrati kes sadece bize kilo yapiyor. Bol protein ve özellikle meyve bebege kilo aldkriyor. Benimde gerideydi bebegim.meyve ile arayi kapattik
Canım ben zaten çok meyve yiyorum. Nerdeyse günde 1 kiloya yakın karışık meyve yiyorum ama ancak bu kadar almış kilo. Doktorum zaten şekerimin sınırda olduğunu yaz meyvelerinin de çok tatlı olduğunu oyüzden çok fazla tüketmemem gerektiğini söyledi. Kafam karıştı açıkçası.

Canım uçuş sürem 1 saat olacak. Raporumu alacağım tabiki de riskli bi durum bulunursa gitmem tabi ama gidemezsem üzüntüden mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…