2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ay bu insanlar gercekten kotu yaa kotu hamile kadina oyle denirmi herkesin vucudu baska herkeste olmaya bilir ama cogumuz artik altiyi bitirdik 7 den gn almaya basladikki 7 demek hosgeldin odem demek ben yaklasik iki haftadr sisiyorum ayaklatimda ellerimdr burnum zaten ta basindan beri sismeye basladi cok normal hamileyiz yani hic takma kafani sen onlara kaynanlarin zaten dusunup tartip knustuklari nerde gorulmus bosverr
onlara ohaaa asıl tabıı ki nefes nefese kalıyoruz ben de oyle özellıkle merdıven cıkarken usteı kılom 51 şu an da ve 27 haftalık oldum kilolu bıle degılım gene de öyle oluyor . onlarada benden ohaaaaa

• Beğen
Reactions: NGY
kızlar biraz önce doktordan geldim kilomuz 1070 gr doktor bir hafta kadar küçük dedi.moralim bozuldune yaparsam büyür bebişim yardımm

canm benle eşimde pek uzun boylu sayilmayz ben 1.57 eşim 1.72 insallh oglmz bize cekmez 1.80 bulur :KK9:
Torun çok istiyor ama çocuk sesine de hiç katlanamaz aynen değişik.
Çok şükür ki eşim benden yana. İzin vermez diye umuyorum :)
eski sevgilimin adı oldugundan pek sewmedim bu ismi canım sen ne koymak istiyorsun? Bence esine senin istediğin ismi simdiden empoze edebilirsin

Kızlar bugün Dr kontrolüm vardı 25+3 üz çok şükür sağlığı iyi ama boy kilo düşük gibi geldi bana takip edilen bı tablo var mı boy 31 cm kilo 700 gr
Bugün dr. Banu çiftçinin bir videosunu izledim. Boy kilo verilerine takılmayın, başkasıyla kıyaslamayın dedi. Aynı doktorla aynı cihazda bile 10dk arayla yapılan ölçüm farklı çıkar, çünkü bebeğin pozisyonu da bu verileri etkiler dedi. Önemli olan doktorunuzun haftasıyla uyumlu demesiymiş. Bence 25haftalık için de gayet iyi değerler

eski sevgilimin adı oldugundan pek sewmedim bu ismi canım sen ne koymak istiyorsun? Bence esine senin istediğin ismi simdiden empoze edebilirsin
Biz Mustafa koymak istiyoruz. Hatta bunu isteyen eşim, ama annesi ona bile saygı duymuyor. Eşim kolay kanmaz ama kv çok kurnaz, o gün duygu sömürüsü bile yapabilir.
Ama benim ne emekler verdiğimi de görüyor eşim, riskli gebelikteyim ve evden hiç çıkmıyorum. Kendi annem bana bakıyor, kv min hiç faydası yok.

Bugün dr. Banu çiftçinin bir videosunu izledim. Boy kilo verilerine takılmayın, başkasıyla kıyaslamayın dedi. Aynı doktorla aynı cihazda bile 10dk arayla yapılan ölçüm farklı çıkar, çünkü bebeğin pozisyonu da bu verileri etkiler dedi. Önemli olan doktorunuzun haftasıyla uyumlu demesiymiş. Bence 25haftalık için de gayet iyi değerler
Çok teşekkür ederim cnm haftasıyla uyumlu dedi şükür

Kızlar ödemden bahsedilmiş. Bugün ben 7 km yol yürüdüm sonra bi ellerimi yıkayayım dedim baktım ellerim kocaman olmuş şişmiş. Sanırım yürürken sürekli aşağı doğru sallandığı için ve parmaklarımı hareketsiz bıraktığım için oldu. Hemen bacaklarıma ayaklarıma baktım, onlar normaldi. Ellerimi sıkıp açtım biraz hareket ettirdim masaj yaptım yarım saat içinde tekrar normale döndü çok şükür. Sanırım yavaş yavaş ödemler başlıyor.

Kızlar bugün Dr kontrolüm vardı 25+3 üz çok şükür sağlığı iyi ama boy kilo düşük gibi geldi bana takip edilen bı tablo var mı boy 31 cm kilo 700 gr
Canım düşük değil her bebek tosuncuk olacak değil hem daha zayıf demek için erken geldi çünkü son ayda bebek alıyor kilo.

Biz Mustafa koymak istiyoruz. Hatta bunu isteyen eşim, ama annesi ona bile saygı duymuyor. Eşim kolay kanmaz ama kv çok kurnaz, o gün duygu sömürüsü bile yapabilir.
Ama benim ne emekler verdiğimi de görüyor eşim, riskli gebelikteyim ve evden hiç çıkmıyorum. Kendi annem bana bakıyor, kv min hiç faydası yok.
Ay canım benim sen ıcını rahat tut esin görüyor mustafa cok güzel bir isim

Aynen boy baz alınmayack artık hep kiloyla ölçüm yapacagız

Canim bende 25+1 de gittim 760 gr di normal dedi. Nette baktim normal sıniırda. Seninkide normal. Gelisim geriligi yok . 100-200 gr onemli degil. Bundan sonra hizli kilo alacaklar. Belli olmuyor ilerdende gidebilir. Birde bunye meselesi . Kimi hep kilolu doguruyor ne yerse bebege yariyor. Kimise normal. Ultrasyonda yanilma payi var

Annen ilgileniyor seninle isim koyacaksa annenin hakki Hem yardim etmesin. Oturdugu yerden isim desin bide. ismi belli ise son haftala dogru usim yazan birseyler alabilirsin hazirlayabilirsin. İsim yastigi gibi aklima bu geldi . Baska seyde olabilir. Bebek sekeri hazirlayacsksan siz koyacaginiz ismi yaptirin. Sonrasinda degismez.
Aynen boy baz alınmayack artık hep kiloyla ölçüm yapacagız
Benim ilk gebelikte drun dedigi kilo ve boy olcumleri ile dogumdan sonra oglumun boy kilo olcumleri hemen hemen ayni cikti. Cihaz iyiyse dr iyiyse yaklasik ayni cikiyor.

haftasına göre 1 hafta küçük dedi başı ve kemikleri normal haftası ama kilosu 1 hafta geri dedi. tabi sonra eşimle gerildik biraz bakamıyosun bebeğe falan
canm bundn sonra bebekler cok hizli kilo alacaklari icn cok kafaya takmayn bida ki gidişinzde insallah kilosu boyu gününe uygun olur saglikli olsn yeter kilo dogdgnda da alir

Back
X