inş vardır ya. çocuğumun bi düzgün fotosu olur. Aşağıdaki arkadaşta da nsl bir bünye varsa maşallah.
Arkadaşım sen ne yiyon ne içiyon. yoksa genetik mi? kıskandım ya. maşallah size
Son üç ay zirvede bırakıcaz canım. Öyle deyollaaaa :)Canım bende de bulantı değil ama iki gündür hafif mide yanması başladı, bakalım son 3 ay bize neler getirecek???
Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Yeter ki ona bişey olmasın di mi:)))bi süre Hareket etmeyince bile, deli oluyorum. 10 kusmaya bedel valla:)Haha dimi ya aman Allah saglik uzun omur nasip etsin yeter bana ben yorulmaya raziyim.
Benim yanma vardı ara ara. Bulantı yoktu. Bulantı daha zor. Son üç ayın dillere destan yorumları var zaten . Ağzımı açtırmıyorlardı biraz şikayet edecek olsam daha dur bu ne ki diyip :)Valla benim hala bulaniyo tek fark cikarmiyorum artik Allahtan. Ama hafiften yanmalar basladi ara ara vurup geciyo. Son 3 ayda zor geciyor diyolar.son iyi gunlerimiz olabilir hakkaten..
Yeter ki ona bişey olmasın di mi:)))bi süre Hareket etmeyince bile, deli oluyorum. 10 kusmaya bedel valla:)
Gercekten Allah kimseye evlat acisini yasatmasin. Amin.
Ben ilaç kullanıyorum ve her ay ölçüm yaptırıyorum. 3.5 civarı ama doktor bir şey demedi. Normal dedi. Sen de 2.5 altı normal demişsin. Kafam karıştı.Tsh tiroit rahatsızlığı yüksek çıkmış yani tiroit bezleri yeterli hormonu salgılamıyor yani metabolizman yavaş kalp atımı yavaş Vs Vs. Tiroit rahatsızlığı hamilelikte önemli bebekte gelişim zeka geriliği erken doğum gibi sonuçlara neden olabiliyor bir endokrin doktoruna gidip ilaca başlamalısın çünkü hamilelikte 2,5 un altında olmalı. Benim ilk hamileliğimden sonra başladı doğum sonrası da olabilirmiş 4 yıl içinde ilacı bırakmıştık şimdi gebelikten dolayı yine yeterli gelmedi Tsh değerim yükseldi ilaca tekrar başladık doktora gitmeni öneririm nacizane fikrim
5. Aya kadar 2,7 ye kadar düşürdü her ay dozu artırdı daha bu ay 1,39 olmuş benimki çok güzel şimdi bu sonuç dedi seninki de çok yüksek değil kadın doğumcu ve dahiliyecilerden çok endokrin Dr û daha iyi ayarlıyor bence endokrinoloji bölümüne gidin derim benim Dr um tsh ımı endokrin Dr uma bıraktı baştan beri. Aylık kontrollerim var aksatmıyprum hiç dolar önemli görüyorBen ilaç kullanıyorum ve her ay ölçüm yaptırıyorum. 3.5 civarı ama doktor bir şey demedi. Normal dedi. Sen de 2.5 altı normal demişsin. Kafam karıştı.
Rica ederim ne demek dua ve istirahat başka çaresi yok. Sağlıkla alalım inşallah kucağımızaHim anladim.cnm.tesekkur ederim.sana da cok.gecmis.olsun..dua edelim.birbirimize Insalalh
Hamilelerin geceden sabah kahvaltısında kadar olan süreçte aç kalması 12 saati geçmemeli. Yani uyku hariç her 3 saatte 1 mutlaka yoğurt meyve ya da başka bi ara öğün Yemen lazım. Sabah öğle akşam ana öğünlerini atlamamalısın ve bu yazdığımı Dr söyledi. Bence sabah biraz erken kalkmaya çalış ve az da olsa mideye bişiler gönder.Normalde çok çabuk kilo alan bi yapım var aslında ama hamileyken tam tersi oldu iştahsızlıkla bişey yiyemedim önce 6kilo kaybettim şuan ki düzenide sabah 11 de kalkıyorum 12gibi kahvaltı yapıyorum arada meyve falan yiyorum saat 5gibi normal yemeğimi yiyorum bidaha da acikmıyorum keşke yiyebilsem ama kendimi zorlayınca da midem bulanıyor
Kesinlikle katiliyorum.Hamilelerin geceden sabah kahvaltısında kadar olan süreçte aç kalması 12 saati geçmemeli. Yani uyku hariç her 3 saatte 1 mutlaka yoğurt meyve ya da başka bi ara öğün Yemen lazım. Sabah öğle akşam ana öğünlerini atlamamalısın ve bu yazdığımı Dr söyledi. Bence sabah biraz erken kalkmaya çalış ve az da olsa mideye bişiler gönder.
Bu konuyu hiç konuşmadık dr ile. Ağrım hiç kalmadığı için sormadım. İnşallah seninde yakında geçer canımGecmis olsun arkadasim, kortizon salgisi sebebiyle agri hissedilmiyormus kismi bende maalesef gecerli degil henüz. Umarim benim agrilarim da hafifler, fizik tedavi biraz da olsa rahatlatti sanki. Senin doktorun dogum konusunda bi sey söylüyor mu normal olabilmesi konusunda? Ben belim kitlendigi anlar cok olursa istemem acikcasi normal, o agrilara zor dayaniyorum dogum aninda olmasini düsünemiyorum.
30. haftadan sonra dogum planlama bölümüne gönderecekmis beni bakalim.
vajinal de bakılsa aslında o zaman tam ölçü veriliyor. benim her iki türlü de bakılıyor. bende hunileşme var ama kısalma henüz yok dediler. tabi benim haftam senden az. ona rağmen yatış verdi, kalma dedi. sen de hep yat canım.Yok alttan degil.üstten bakti canim.gecen persembe gittiigmde.sorun yoktu.bu hafta.boyle dedi.2.5 cnm.imis cnm
çok iyi yaptın canım inşallah senden de iyi haberler alacağız. içini ferah tut.Kızlar ben de dayanamadım cumaya randevu aldım özel bi hastaneye riskli gebeliğe bakıyormuş cuma bi gelse bakalım ne dicek merakla beklicez artık hastaneden iyi haber alan arkadaşların adına çok sevindim maşallah size...
Benimde aksamlari bogazim cok yaniyor bebeklerimiz iyi olsunda annelerindayanir napalimCanım bende de bulantı değil ama iki gündür hafif mide yanması başladı, bakalım son 3 ay bize neler getirecek???
Kizlar kontrolden geldim simdirahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk ((
Bebek benim depolarımı kullanıyormuş ilerde bana sorun yaratırmış öyle dedi kemik erimesi vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?