2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
inş vardır ya. çocuğumun bi düzgün fotosu olur. Aşağıdaki arkadaşta da nsl bir bünye varsa maşallah.

Arkadaşım sen ne yiyon ne içiyon. yoksa genetik mi? kıskandım ya. maşallah size

Normalde çok çabuk kilo alan bi yapım var aslında ama hamileyken tam tersi oldu iştahsızlıkla bişey yiyemedim önce 6kilo kaybettim şuan ki düzenide sabah 11 de kalkıyorum 12gibi kahvaltı yapıyorum arada meyve falan yiyorum saat 5gibi normal yemeğimi yiyorum bidaha da acikmıyorum keşke yiyebilsem ama kendimi zorlayınca da midem bulanıyor

Kizlar kontrolden geldim simdi rahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk((

Çok geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yaşamadan bebeklerine kavuşursun ikizler de genelde erken doğum oluyor bol bol dinlen Allahın izniylyle bişey olmaz inşallah

Valla benim hala bulaniyo tek fark cikarmiyorum artik Allahtan. Ama hafiften yanmalar basladi ara ara vurup geciyo. Son 3 ayda zor geciyor diyolar.son iyi gunlerimiz olabilir hakkaten..
Benim yanma vardı ara ara. Bulantı yoktu. Bulantı daha zor. Son üç ayın dillere destan yorumları var zaten . Ağzımı açtırmıyorlardı biraz şikayet edecek olsam daha dur bu ne ki diyip :)

Ben ilaç kullanıyorum ve her ay ölçüm yaptırıyorum. 3.5 civarı ama doktor bir şey demedi. Normal dedi. Sen de 2.5 altı normal demişsin. Kafam karıştı.

Ben ilaç kullanıyorum ve her ay ölçüm yaptırıyorum. 3.5 civarı ama doktor bir şey demedi. Normal dedi. Sen de 2.5 altı normal demişsin. Kafam karıştı.
5. Aya kadar 2,7 ye kadar düşürdü her ay dozu artırdı daha bu ay 1,39 olmuş benimki çok güzel şimdi bu sonuç dedi seninki de çok yüksek değil kadın doğumcu ve dahiliyecilerden çok endokrin Dr û daha iyi ayarlıyor bence endokrinoloji bölümüne gidin derim benim Dr um tsh ımı endokrin Dr uma bıraktı baştan beri. Aylık kontrollerim var aksatmıyprum hiç dolar önemli görüyor

Hamilelerin geceden sabah kahvaltısında kadar olan süreçte aç kalması 12 saati geçmemeli. Yani uyku hariç her 3 saatte 1 mutlaka yoğurt meyve ya da başka bi ara öğün Yemen lazım. Sabah öğle akşam ana öğünlerini atlamamalısın ve bu yazdığımı Dr söyledi. Bence sabah biraz erken kalkmaya çalış ve az da olsa mideye bişiler gönder.

Kesinlikle katiliyorum.

Bu konuyu hiç konuşmadık dr ile. Ağrım hiç kalmadığı için sormadım. İnşallah seninde yakında geçer canım

Yok alttan degil.üstten bakti canim.gecen persembe gittiigmde.sorun yoktu.bu hafta.boyle dedi.2.5 cnm.imis cnm
vajinal de bakılsa aslında o zaman tam ölçü veriliyor. benim her iki türlü de bakılıyor. bende hunileşme var ama kısalma henüz yok dediler. tabi benim haftam senden az. ona rağmen yatış verdi, kalma dedi. sen de hep yat canım.

çok iyi yaptın canım inşallah senden de iyi haberler alacağız. içini ferah tut.

Kizlar kontrolden geldim simdi rahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk((

yat canım bol bol dinlen. inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerin. hayırlısıyla 32. haftayı bi dolduralım ondan sonra daha rahat bi nefes alalım inşallah.

Bebek benim depolarımı kullanıyormuş ilerde bana sorun yaratırmış öyle dedi kemik erimesi vs gibi

Onlar için doktor zaten takviye veriyor. Ben osteocare, imom, magvital, gyno ferro sanol kullanıyorum. Onun haricinde hergün süt yoğurt muhakkak içiyorum. Haftada 5 kere muz yiyorum. Ceviz , fındık falan. Maden suyu.
Yani kilo almak yağ depolamak sonuçta. Yararlı olan şeyleri yemek, yetmiyosa da doktorum takviye vermesi lazım.

Günaydın arkadaşlar, 2 gündür çok yoğun su gelişi yaşıyorum, öğlen düzce deki doktoruma gidip ölçüm yaptıracağım, ona göre İzmit yollarına düşeriz. İnşallah bitmemiştir ve pazartesi ye kadar bizi idare eder. Hepimize acil şifa diliyorum, bu arada inşallah hepimiz yavruları mızı zamanında kucağımıza alırız. Facebook ta prematüre bebek diye bir sayfa var okurken çok duygulanım, üzüldüm, umutlandım erken doğum riski olanlara , umut olur bize inşallah. Tabi hayırlısı ile vaktinde almak yavrularımızı kucağımıza en büyük duam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…