2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sizin de karnınızda batma gibi ağrı oluyor mu? Sancı gibi böyle kasıklarıma doğru. Bu haftalarda normal mi?

Allahtan ümit kesilmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Dua ediyorum sanada.

Kizlar kontrolden geldim simdi rahim boyu kisa imis.erken dogum riskim var.yatmam gerekki imks surekli.bana da dua edin olur mu moralim.cok bozuldu.ciger gelistirici igne vuruldum.insallah dayanirlar miniklerim daha cok kucuk((

Geçmiş olsun cnm. Cuma duasında senin içinde dua edilir. ayaklar tavan yatıcan artık..

Kızlar sizin de karnınızda batma gibi ağrı oluyor mu? Sancı gibi böyle kasıklarıma doğru. Bu haftalarda normal mi?
Oluyor canım. Bıçak saplanması gibi iki gün sürüyor 1 haftada ancak alışıyor vücudum o gerilmeye.Hızlı büyüyorlar artık. Vucudu esnete esnete büyümeden ziyade yırta yırta büyüyecekler:)

Günaydinn Kizlarr.. cgdmkrks cnm o dedigin batmalar kramp tarzi gibi kasilip kaliyor bendede oluyor,, doktor magnezyuma devam et demisti bana

Karnımdaki çizgi de belirginleşti diyorum bu ağrıyla ordan karnıyarık gibi ayrılcam. Dün çok üzüldüm ağladım, gece de kabuslar gördüm falan korktum bişey olcak diye

Günaydinn Kizlarr.. cgdmkrks cnm o dedigin batmalar kramp tarzi gibi kasilip kaliyor bendede oluyor,, doktor magnezyuma devam et demisti bana
İçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyor

Canım yazdılnların hepsini okumadım ama işi prşini bırakma stres de yapma ancak sıkı takipte ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…