2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canlarım hepimizde ayrı sıkıntı dert var sag dalim şu 32 haftalara ulaşsak da biraz nefes alsak sıkıntılı arkadaşlar bol dua sizinle allah tez zamanda saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almaya nasip etsin bu çektiğimiz sıkıntılar da sadece kefaretimşz olarak kalır güzel haberleri beklioruz kızlar herşeyi veren Allah

Kızlar dr bana yürü diyince ben dün fazla yürüdüm sanırım bugün acaip yorgunum az ayakta dursam kukum agrıo

Slm kızlar
Bugün Dr a gittim.
25w 31cm 790 gr bebek.
Herhangi bir sıkıntı görmedi ama alt karnımın sertleşmesi bazen taş gibi kasılması sebebiyle erken doğuma karşı önlem amaçlı progestana başlatacak beni.

Kan değerim başlangıçta 13 idi. Şimdi 10 a düşmüş o yüzden kan hapını günde 2 ye çıkarttı. İdrarda çıkan enfeksiyon için de o meşhur toz karışımdan verdi.

Öte yandan şu yüksek çıkan şekerim alakalı da tekrar 100 lük şeker testine gerek yok sadece açlık tokluk şekerine bakacaz dedi. Yarın sabah gidecem. 2.5 kg verdiğimi toplamda 4 kg almış göründüğümü söylediğimde bebek iyi olduğu sürece kilo vermen hiç sorun değil devam et diyetine dedi. Sabah öğle akşam hariç ara öğünleri atlama ve 3 saati geçmesin ki şeker düşnesin önemli olan bebek için bu dedi.

Günde 15 e yakın hareket hissetmezsen gel dedi. Ben de diyete başladığımdan beri zor hissediyorum deyince , gayet normal şekeri kestiğin için dedi. E ama o zaman nasıl 15 i bulacam ki ben. Sonuçta nadir oluyor artık.

Hamilelikle alakalı huzursuz bacak sendromu için B12 benexol yazdı ama hamileler kullanmasın yazıyor.

B12 kullanan var mı aranızda ??

Kızlar ayağa kramp girmesini çok takmayın en sık karşılaşılan şey hemen herkesten duydum ve bende de iki haftadır başladı. Bebek bizim vücudumuzdan alıyor o mineralleri biz onun aldıklarını yerine koyuyoruz yediklerimizle. Büyük ihtimalle bu alışveriş esnasında boşluk oluşuyor bu kasılmalar ondan kaynaklanıyor. Yani eksiklik yok minerallerimde napabilirim ki başka. Hep diyorum oğlum şişko yiyor her şeyi:))))

kızlar ASRIN ismi nasıl:)
ben hala kararsız anneyim.
isim bi güzel geldi bana. ama buraya yazana kadar soğudum
isim anketi yaptım. ondada GÖKTUĞ 103 oy aldı.en yakın OZAN çıktı oda en son 93 oy almıştı...

Ben de daha isim bulamadım senin anketinde Yaman vardı o güzeldi bence Göktuğ biraz eskide kaldı sanki Ozan da öyle.Erkek ismi bulmak ne zormuş dimi

çok iyi yaptın canım inşallah senden de iyi haberler alacağız. içini ferah tut.
İnş ama bu kaçıncı doktor artık saymıyorum hepsi aynı şeyi dedi git bekle... Bi umut deyip bakıyorum işte Rabbim yüzümüzü güldürsün bıdık oynadığı müddetçe ben onu burakmam

Ben de daha isim bulamadım senin anketinde Yaman vardı o güzeldi bence Göktuğ biraz eskide kaldı sanki Ozan da öyle.Erkek ismi bulmak ne zormuş dimi
Evet ya şimdi düşünüyorum da 2 sene önce biz isime karar vermemiş olsaydık zorlanırdık.

Allah yardım etsin canım benim Rabbim yavrunu sana bağışlasın İnşallah bukadar dayandı yavrularımız İnş onlar çook güçlü olacaklar inanıyorum bebeğin kaç gram oldu gramdan önemli almaları için için gelişimi çok iyi olursa erken aldıklarında daha kuvvetli olur benim yavrum minik ama oda dayancak inanıyorum hayırlı haberlerle gel dua ediyorum sana....

Kızlar balık yağı içsemmi acaba etkisi olurmu bu geriliğe falan birde bunun içinde süt içiliyor mu balık yağı markası önemlimi acaba

Kızlar sizin de karnınızda batma gibi ağrı oluyor mu? Sancı gibi böyle kasıklarıma doğru. Bu haftalarda normal mi?

Ben dun aksam baya sanci cektim yuruymedim dogrulamadim yatamadim yani uzun sureli degil arada bi geldi gitti. Simdi tik yok aciktim bsyler yicem

Hic sorun degil daha yeni bikinilerimi o giyinir artik minnoslar

İçiyorum ama az geliyor belki de 1-2 defa uyanırken ayağıma kramp da girdi. Muz falan yiyim arada. Çok sık da yemek istemiyorum muz çok kilo yapıyor

Bir ogunu meyve salatasi olarak yapiyordum o kadar sorun olmuyor o zaman

Kızlar balık yağı içsemmi acaba etkisi olurmu bu geriliğe falan birde bunun içinde süt içiliyor mu balık yağı markası önemlimi acaba

Zararı olmaz bence. Ben balık yediğim zaman içmiyorum birtek. Efa ismi. Süt falan icebiliyorsun.

ayyy demeeeeeee offff ağlamak istiyorumm bulantı var ama kusmalarım anca bitmiştiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…