2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ona tırtıllı tulum alcam cezalı o :))))ayyyyyyyy annesi ona ölür ölür. Elim titriyor sevgisinden o başka teyzesi. Ama hala kız bebek kıyafetlerine de bakıyorum reyonlarda:))))
Onun Tırtıllı Tulumunu Yerim.Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin paşama tüm evlatlarımıza.Seni Rabbim bir kız evlatla lutuflandırsın İnşaallah

Gectik iste:)
Bulantilar geçiyor istah aciliyor birden kilo aliniyor
Ayni trendde giderse otuuz kiloyu yakalayan kesim var ya onlardan olunuyir
İstah acilmasina ragmen dikkat edilirse de cok kilo alinmiyor
Gercek bu:)
ama ama benim iştahım çok açılmadı ki bir de açılsaydı ayvayı yemiştim :))

Ya kesiinlikle abarti degil
Bundan sonra okadar almazsin, dusunesene bu kiloyu ne kadar zamanda aldin, kalan zamanda da o kadar cok olmaz ama sende iki kuzu var
Onlar zaten iki kilo:)
bu kiloyu ilk baştan itibaren yavaş yavaş aldım aslında. hiç bir zaman birden artış olmadı bende. her hafta azar azar oldu. değişik bir kategoriyim sanırım :))

Canım benimde oluyo ama sen doktoruna anlat mutlaka normal desek olmaz şimdi mutlaka ara söyle doktorunu

bu kiloyu ilk baştan itibaren yavaş yavaş aldım aslında. hiç bir zaman birden artış olmadı bende. her hafta azar azar oldu. değişik bir kategoriyim sanırım :))
Hehe
İlk uc ay aslinda kilo pek alınmıyor
Tabi nette yazıyor birşeylerde
İkiz olunca baska demekki

Kızlar kontrollerimiz ne zaman, ben haftaya salı günü 28.hafta kontolune gideceğim acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum
Maşaallah canım benim ya 30 oldun Allahım yaklaşıyor büyük gün heyecanlanıyorum.Benim kontrol 22 sinde şeker yüklemem var bide o gün önceki kontrolden 2 katı büyümüş olmaları lazım bu aylarda öyleymiş seninki 1 kilo olmuştur kerata tosuncuk

Kız sen ne zaman kalktın Çok sevindim canım gözün aydın sağlıcakla kucağına aldığın günleri görürsün İnşaallah

Maşaallah canım benim ya 30 oldun Allahım yaklaşıyor büyük gün heyecanlanıyorum.

Sorma aynen, şimdi tam 27+5in içindeyim, şimdi sana uzak geliyordur bu tarihler ama inan hızlı geçiyor, bizler zaten haziran annelerinin ilk grubundayiz, büyük ihtimal mayıs annesi de olabiliriz

Kız sen ne zaman kalktın Çok sevindim canım gözün aydın sağlıcakla kucağına aldığın günleri görürsün İnşaallah
Sorma canım ya 6 buçukta sürünerek kalkıyorum servise yetişmek için. Artık çok zor geliyor. Haftaları sayıyorum valla. Zaman su gibi akıp geçsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalım

Offf çok zor bi durum ben seni anlıoyorum nişanlılık döneminde bizde bi kriz geçirdik kv yüzünden eşimle annem darılmışlardı şimdi iyiler Maşaallah ama bende güvenemiyorum açıkçası ve korkuyorum annem dik duruşlu bi kadın eşimde çok çabuk sinirlenip parlıyor ben kv istemiyorum anlaşamam kızlar eannesinde rahat eder kendisi biliyor çalışıyorum doğum sezeryanlı olcak Ben açık açık konuştum annemde rahat ediceğimi benim ona annemin bana karşı daha rahat olucağımzı kendi annesiyle rahat diyalog kuramıycağımı isteklerimi dile getiremiyeceğimi anlattım ama korkttuğumuda dile getirdim.Oda bişey demedi Allah razı olsun size bakılsın yaşananlar eskide kaldı dedi annemin geliceğini bebeğe bakıcağını kabullendi. SEnde al karşına konuş

Sorma aynen, şimdi tam 27+5in içindeyim, şimdi sana uzak geliyordur bu tarihler ama inan hızlı geçiyor, bizler zaten haziran annelerinin ilk grubundayiz, büyük ihtimal mayıs annesi de olabiliriz
Hayırlısıyla alında kucağınıza Allahım sağ salim çabuk geçti ya nasıl ayrılcam kızımdan bilmiyorum biz iyi anlaşıyoduk ama görmekte istiyorum kucağıma almak istiyorum koklamak istiyorum korkuyorum karışığım ben bu aralar aslında

Kızlar yüzlük içtim bekliyordum 40dk geçti kustum yaa :/

Canım tam olarak benimki de senin tarif ettiğin gibi duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…