Ne oldu senin seker sonucubana şeker yüklemesine hafif kahvaltı yap gel dediler neyseki. yoksa açbilaç zor olurdu.
Onun Tırtıllı Tulumunu Yerim.Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin paşama tüm evlatlarımıza.Seni Rabbim bir kız evlatla lutuflandırsın İnşaallahOna tırtıllı tulum alcam cezalı o :))))ayyyyyyyy annesi ona ölür ölür. Elim titriyor sevgisinden o başka teyzesi. Ama hala kız bebek kıyafetlerine de bakıyorum reyonlarda:))))
ama ama benim iştahım çok açılmadı kiGectik iste:)
Bulantilar geçiyor istah aciliyor birden kilo aliniyor
Ayni trendde giderse otuuz kiloyu yakalayan kesim var ya onlardan olunuyir
İstah acilmasina ragmen dikkat edilirse de cok kilo alinmiyor
Gercek bu:)
bu kiloyu ilk baştan itibaren yavaş yavaş aldım aslında. hiç bir zaman birden artış olmadı bende. her hafta azar azar oldu. değişik bir kategoriyim sanırım :))Ya kesiinlikle abarti degil
Bundan sonra okadar almazsin, dusunesene bu kiloyu ne kadar zamanda aldin, kalan zamanda da o kadar cok olmaz ama sende iki kuzu var
Onlar zaten iki kilo:)
bugün gideceğim doktora hem sonuç öğreneceğim hem de bebişlerimi göreceğim inşallah.Ne oldu senin seker sonucu
Birsey yoktur umarim
Canım benimde oluyo ama sen doktoruna anlat mutlaka normal desek olmaz şimdi mutlaka ara söyle doktorunuKızlar merhaba 26. Haftamdayım. Yerini tam tarif edemediğim yatakta dönerken bazı hareketleri yaptığmda vajinal bölgemde üst kısımda bir ağrım var. İnternette en yakın çatı ağrısı olarak buldum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba? Normal mi? Doktora da nasıl anlatacağımı tam bilemedim
Hehebu kiloyu ilk baştan itibaren yavaş yavaş aldım aslında. hiç bir zaman birden artış olmadı bende. her hafta azar azar oldu. değişik bir kategoriyim sanırım :))
Maşaallah canım benim ya 30 oldun Allahım yaklaşıyor büyük gün heyecanlanıyorum.Benim kontrol 22 sinde şeker yüklemem var bide o gün önceki kontrolden 2 katı büyümüş olmaları lazım bu aylarda öyleymiş seninki 1 kilo olmuştur kerata tosuncukKızlar kontrollerimiz ne zaman, ben haftaya salı günü 28.hafta kontolune gideceğim acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum
Kız sen ne zaman kalktınKızlar günaydın herkese. Salı günü detaylı ultrasona tekrar girdim. Bebeğin büyümesi haftasıyla uyumsuzdu. Birde doppler tekrarlayalım demişti doktorum. Çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı hiç bir problem yok. 727 gram olmuş büyümüş de kocaman olmuş
Hadi guze haberlerle gel insallahhbugün gideceğim doktora hem sonuç öğreneceğim hem de bebişlerimi göreceğim inşallah.
Maşaallah canım benim ya 30 oldun Allahım yaklaşıyor büyük gün heyecanlanıyorum.
Sorma canım ya 6 buçukta sürünerek kalkıyorum servise yetişmek için. Artık çok zor geliyor. Haftaları sayıyorum valla. Zaman su gibi akıp geçsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalımKız sen ne zaman kalktınÇok sevindim canım gözün aydın sağlıcakla kucağına aldığın günleri görürsün İnşaallah
Offf çok zor bi durum ben seni anlıoyorum nişanlılık döneminde bizde bi kriz geçirdik kv yüzünden eşimle annem darılmışlardı şimdi iyiler Maşaallah ama bende güvenemiyorum açıkçası ve korkuyorum annem dik duruşlu bi kadın eşimde çok çabuk sinirlenip parlıyor ben kv istemiyorum anlaşamam kızlar eannesinde rahat eder kendisi biliyor çalışıyorum doğum sezeryanlı olcak Ben açık açık konuştum annemde rahat ediceğimi benim ona annemin bana karşı daha rahat olucağımzı kendi annesiyle rahat diyalog kuramıycağımı isteklerimi dile getiremiyeceğimi anlattım ama korkttuğumuda dile getirdim.Oda bişey demedi Allah razı olsun size bakılsın yaşananlar eskide kaldı dedi annemin geliceğini bebeğe bakıcağını kabullendi. SEnde al karşına konuşArkadaşlar canım çok sıkkın ben ne yapcam eşim ve annem evşendiğim günden beri anlaşamıyorlar eşim annen buraya gelmesin diyor ben de annemlere gitmek istemiyorum ama sezeryen olucak ilki öyleydi dünden beri canım çok sıkkın
aynen bizde çilekten yatagıyla aldık canmCanım çilekte beşiğin yatağı var star yatak 70*130
Çok alemsin :))Bende iyiki izne ayrilmisim
Konunun bekcisi gibi oldum
Pazartesi kurtulursunuz benden eheheh
Hayırlısıyla alında kucağınıza Allahım sağ salim çabuk geçti ya nasıl ayrılcam kızımdan bilmiyorum biz iyi anlaşıyoduk ama görmekte istiyorum kucağıma almak istiyorum koklamak istiyorum korkuyorum karışığım ben bu aralar aslındaSorma aynen, şimdi tam 27+5in içindeyim, şimdi sana uzak geliyordur bu tarihler ama inan hızlı geçiyor, bizler zaten haziran annelerinin ilk grubundayiz, büyük ihtimal mayıs annesi de olabiliriz
Canım tam olarak benimki de senin tarif ettiğin gibi duruyor :)Kızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?