- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Ah canım ben olumsuzluk odaklı bi insanım. Yolunda gitmeyenleri saptar çözüm bulmaya çalışırım. %95lik iyi haber kısmı atlar %5lik kötüyü anlatırım hiç şüphesiz :)))))) tavsiyem kasılmalara pek takılmayın eğer ciddi magnezyum eksikliğiniz yoksa. Normal bi süreç.bu arada benim doğum iki ihtimalli : Mayıs sonu haziran başı .Olur canım paylaşırım mutlaka.Ben bayadır kullanıyorum gyno ferro sanol ama hergün içemiyorum çünkü kabızlık ve mide bulantısı yapıyor bazen.Onun dışında imom kullanıyorum 3.aydan beri.Başka da bişey vermedi henüz belki bu kontrolde magnezyum falan ekler.Bizden öndeefefsunkar var ondan da bekliyoruz tavsiyeler haberler :))) sen de paylaş mutlaka doktora gidince.Hepimiz güzel haberler alalım inşallah kontrollerimizden
Benimki de aynı seninki gibi duruo sola kesinlikle yatamıorum uykuda dönmüşssem bile uyanıorum sag omzum çürüdü artık o tarafa yatmaktan düz başım havada arada uzanıorum bu sefer de karnımın ortasında top oluo canım yanıo bazen ama çok şükür ki kıpırdıo diorum sonraKızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
İnşallah dediginiz gibi olur yaa. Hemen öğrenip yaparım herşeyin en iyisiniAllah insana oyle bir guc veriyor ki lohusalikta
Aslinda sanki buyulenmis gibi birden anne olup, herseyi yapabilecek sekilde oluyrz
Kilolu bebek kesinle cok rahat oluyr
Ben minyon bebekleri severim, ufak tefek olsun isterdim hep, oglum dogunca yok dedim, ben nasil tutardım
Cnm arada canin ceker kaçamak yaparsin sorun olmaz ama yazdiklarin direk kilo aldiricicanım ben listemi bir süre çok güzel takip ediyorum
ama sonra
bıkıyorum aynı menüyü görmekten, irademe sahip olamıyorum zaten iştahım çok açık
bu sefer gelsin kahvaltıda 3 poğaça, gelsin hamur işi , gelsin gün yiyecekleri ,fast food 5-4 gün tıka basa yiyorum
sonra tartıya bir çıkıyorum skandal... sonra tekrar diyete dönüyorum..
böyle böyle 9 kg aldım
hiç diyete uymasam 15 almıştım şimdiye kadar
şuanda da gene iştahıma engel olamadığım için yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım
İkinci gebelik olmaksina rağmen ben anlamıyorum hiçKızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
kızlar karnım çatlamaya başladı minik minik
üstelik hergün bella B tummy honey butter krem kullanıyorum
sabahları da bebe yağı
banyodan sonra farkettim
Hangi magazadan aldın acaba.ben bi kaç bilindk bebek magazasına bakmıstım ama 180 den asagı yoktuBen anne bebek çantasını bebek mağazasından aldım hem sırt hem omuz su geçirmiyor içinde alt açması ve termos çantası var isi koruyuculu. 75 liraya aldım ve bana baya baya yetecek birşey. Diğerleri benim butceme uygun değildi
Canım benümkide seninkinin tam tersi.sagda kafası solda ayakları.kıpırdayınca ayaklarımı ellerimi cok net farkediliyo.netten baktıgım kadarıyla sorun degilmiş.hatta bu sekilde doguma girenler olmus.tabi sezerysnKızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
bana şeker yüklemesine hafif kahvaltı yap gel dediler neyseki. yoksa açbilaç zor olurdu.Hemde nasil zorlandim yaptirmayacaktim yuklemeyi illaki icim rahat etmedi son anda karar verdim. Eve sürünerek geldim resmen ve hala toparlanamadim kanda verince aclikla beraber halsizlik oldu. Cok sukur degerlerde problem cikmadi.
En hızlı kilo alınan dönemi bitirdik mi gerçekten bak ne mutlu bir sabah oldu sayendeCnm arada canin ceker kaçamak yaparsin sorun olmaz ama yazdiklarin direk kilo aldirici
En hızlı kilo alinan donemi bitirdik
Dikkat edersen cok almazsin, bebek alir sadece:)
Maşallah kuzucugaa.. ne güzel bir rüya.. allah bu mutluluğu hepimize yaşarsın inşallah.. kucağımıza aldığımız günleri görelim sagliklaGunaydin beybitolar
Ruyamda dogum yaptim
Gordum oglumu
370o dogurmusum
Emzirmek istiyrm falan
Kocaman burnu vardi
Baya gordum yuzunu
Cok etkilendimm
Bilindiklerde pahalı canım. Ben normal çarşıda gezerken caddede bebek mağazaları oluyor ya ismi bilindik olmayan onlardan birinden aldım. İsim vermiyorum çünkü ispartaya oturduğum için faydası olmaz. Ama aynısını izmir de kemeraltinda bebek mağazasından da görmüştüm yani kucuk ismi bilinmeyen bebek mağazalarında fiyatlar hep bu sekildeHangi magazadan aldın acaba.ben bi kaç bilindk bebek magazasına bakmıstım ama 180 den asagı yoktu
ben de 9 aldım görenler aaa hiç almamışsın hayret diyorlar :) boyum uzun ondan mı bilemiyorum ama gerçekten de ne bacak ne kalça ne göğüs hiçbir ölçüm değişmedi şimdilik. tartıdaki dokuz kilo hariç :))Teşekkür ederim canım. 8 kilo aldım malesefama çevremdekiler kilo almamışsın diyolar. Moral vermek için sanırım.
en hızlı kilo alınan diye bir dönem mi var hangi dönem bakimmmCnm arada canin ceker kaçamak yaparsin sorun olmaz ama yazdiklarin direk kilo aldirici
En hızlı kilo alinan donemi bitirdik
Dikkat edersen cok almazsin, bebek alir sadece:)
Sanırım benimki de paralel 24+5 deyim. Cmt kontrol var ogrenırım.Kızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Gectik iste:)en hızlı kilo alınan diye bir dönem mi var hangi dönem bakimmm
Oyle cnm karin birden buyuyor bebek buyuyorEn hızlı kilo alınan dönemi bitirdik mi gerçekten bak ne mutlu bir sabah oldu sayende
Maşallah kuzucugaa.. ne güzel bir rüya.. allah bu mutluluğu hepimize yaşarsın inşallah.. kucağımıza aldığımız günleri görelim saglikla
Bilindiklerde pahalı canım. Ben normal çarşıda gezerken caddede bebek mağazaları oluyor ya ismi bilindik olmayan onlardan birinden aldım. İsim vermiyorum çünkü ispartaya oturduğum için faydası olmaz. Ama aynısını izmir de kemeraltinda bebek mağazasından da görmüştüm yani kucuk ismi bilinmeyen bebek mağazalarında fiyatlar hep bu sekilde
Ya kesiinlikle abarti degilben de 9 aldım görenler aaa hiç almamışsın hayret diyorlar :) boyum uzun ondan mı bilemiyorum ama gerçekten de ne bacak ne kalça ne göğüs hiçbir ölçüm değişmedi şimdilik. tartıdaki dokuz kilo hariç :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?