Çok erken canım yaa bende 7 gibi falan aynı bende sürünüyorum kalkamıyorum yataktan .Eşim sen çok tembelleştin diyo bana onlarda doğursa ne var elim varmıyo hiçbirşeye ama napalım evde ne yapcaz gerçi yapcak çok şey varda olsun bebeğin işleri 1 haftaya biter evdede oturamazdım diyorum. Ben doğuma 15 gün kalana kadar çalışcam iznimi doğumdan sonra kullancam Allah izin verirse bakalım ne olucakSorma canım ya 6 buçukta sürünerek kalkıyorum servise yetişmek için. Artık çok zor geliyor. Haftaları sayıyorum valla. Zaman su gibi akıp geçsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalım
Seninde ilk gebelik sanırım, bende çok korkuyorum ama bir yandan da sağ salim artık elime almak istiyorum ama her anın tadını çıkarma taraftarıyım, mesela bu sabah bel ağrısı ile uyandım içimden söylenir gibi oldum sonra çok şükür çektim, Rabbim bu mucizeyi bize nasip etti ki bu ağrılar onun için dedimHayırlısıyla alında kucağınıza Allahım sağ salim çabuk geçti ya nasıl ayrılcam kızımdan bilmiyorum biz iyi anlaşıyoduk ama görmekte istiyorum kucağıma almak istiyorum koklamak istiyorum korkuyorum karışığım ben bu aralar aslında
Ah canım ben olumsuzluk odaklı bi insanım. Yolunda gitmeyenleri saptar çözüm bulmaya çalışırım. %95lik iyi haber kısmı atlar %5lik kötüyü anlatırım hiç şüphesiz :)))))) tavsiyem kasılmalara pek takılmayın eğer ciddi magnezyum eksikliğiniz yoksa. Normal bi süreç.bu arada benim doğum iki ihtimalli : Mayıs sonu haziran başı .
Dayan canım ya düşünme öyle şeyleri kusma musma derin nefes al sürekli motive et kendini yanlızmısın sen kimse yok mu yanında sabret biraz daha kusma bi daha falan içirirlerKızlar yüzlük içtim bekliyordum 40dk geçti kustum yaa :/
Kızlar yüzlük içtim bekliyordum 40dk geçti kustum yaa :/
Hadi ya, ne olacak şimdi?Kızlar yüzlük içtim bekliyordum 40dk geçti kustum yaa :/
Doktor yorulmayım diye erken çıkarabilir bakalım hayırlısı bekliyoruzÇok erken canım yaa bende 7 gibi falan aynı bende sürünüyorum kalkamıyorum yataktan .Eşim sen çok tembelleştin diyo bana onlarda doğursa ne var elim varmıyo hiçbirşeye ama napalım evde ne yapcaz gerçi yapcak çok şey varda olsun bebeğin işleri 1 haftaya biter evdede oturamazdım diyorum. Ben doğuma 15 gün kalana kadar çalışcam iznimi doğumdan sonra kullancam Allah izin verirse bakalım ne olucak
Kızlar merhabalar...
karnım bugünlerde daha bir öne çıktı...
ve sürekli aç hissediyorum...bazen dozu kaçırıp çok yediğim de oluyor
günlük 6-7 dilim ekmek fazla mı ondan mı kilo alıyorum bilmiyorum
ama diyetimde de okadar var
baktım yemek yemeden olmuyor yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım.tabi bu totalde ...
kramplardan bahsetmişsiniz ben de yaşıyorum özellikle yatarken..
Cnm bana liste verilmedi ama diyetisyene de yönlendirilmedim. Çünkü ben fazla kilolu hamile kaldığım için böyle şeker sorunum çıktı da diyet dedi Dr. 160 boyum var. Ben +10 kilo ile hamile kaldım taaaaa önceleri yazmıştım bilmem hatırlar mısın. O yüzden boy kilonu baz al derim. Mesela şuan totelde 4 kilo almış görünsem de 14 kilo fazlam var benim. Senin listeni diyetisyen verdiyse zaten alman gereken kalori miktarına Göre yapmıştır o listeyi. Ben sadece dikkat ederek herşeyden azar yiyerek takılıyorum. Bak mesela akşam yoğurt çorbası ve z.yağlı kabak yemeği yedim 1 saat sonra şekerimi ölçüm 128 çıktısenin şeker sorunun yok ne güzel.
Okidog mu ne o marka sanirim
Harika cantalari var
Canta alirken sunu dusunmek lazim cnm, genel bilgi olarak vermek istedim
Bebekle nerelere gidilliyor?
Hastane, park, avm
O canta nasil kullaniliyor peki
Bebek arabasinin filesine koymak, hastqnede sandalyeye koymak, avmde emzirme odasina koymak, alt değiştirme unitesine koymak gibi
Hani bir eve oturmaya giderken iyi de
Bu tarz hijyenik olmayan yerler
Bebekle ilgilenirken canta gozden cikiyor
Okadar cok para ya da pahali cantalar cok gereksiz
En kullanislisi sirt cantasi kesinlikle
Ay yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo
Masallah
İnsallah yaniltmaz seni :)))
Bende neler hayal ediyrdum
Hayaller hayatlar oldu
Kızlar bebeklerinizin pozisyonu nasıl ?
Sadece benim mi paralel duruyor merak ediyorum yaa
Göbek deliğinin sol tarafında kafası sağ tarafında bacakları paralel olarak duruyor. Normalde dik durması gerekiyormuş ya. Birde içe dönük durduğu halde acaip kıpırdak. Öteki türlüdünü düşünemiyorum bile. Kafasının olduğu tarafa yattığımda rahatsız oluyor ve resmen zıplatıyo beni. Mecburen sağ tarafıma yatmak zorunda kalıyorum.
Gunaydin beybitolar
Ruyamda dogum yaptim
Gordum oglumu
370o dogurmusum
Emzirmek istiyrm falan
Kocaman burnu vardi
Baya gordum yuzunu
Cok etkilendimm
Ay oglum bana sarildi
Uzerime yatti
Canim benim, seni cok seviyorum dedi
Eridim resmen
Anne olmak cok guzel
Parka goturcem onu:)
Evet canım ilk gebeliğim tacrübesizlik zor . Olabildiğince tadını çıkarmaya bakıyorum be gece ellerimi karnıma koydum hareketlerini dinledim konuşa konuşa uyudum çok güzeldi. Gerçekten mucize Allahıma şükürler olsun bize yaşattığı için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinSeninde ilk gebelik sanırım, bende çok korkuyorum ama bir yandan da sağ salim artık elime almak istiyorum ama her anın tadını çıkarma taraftarıyım, mesela bu sabah bel ağrısı ile uyandım içimden söylenir gibi oldum sonra çok şükür çektim, Rabbim bu mucizeyi bize nasip etti ki bu ağrılar onun için dedim
Dayan canım ya düşünme öyle şeyleri kusma musma derin nefes al sürekli motive et kendini yanlızmısın sen kimse yok mu yanında sabret biraz daha kusma bi daha falan içirirler
Aa deme canım ya ben de yarın yaptıracam ne içtin şekerli su mu glikosol mu? Şimdi test iptal olmuştur dimi? Üzüldüm valla ya
Hadi ya, ne olacak şimdi?
Hadi beee üzüldüm yaa ama benimde olacağım o ben başıma geleceği biliyorum bende içemem o tatlımısırık şeyi tüh yaaÜç kere çıktı dolu dolu zaten iptal oldu test tehastane uzaktı bize yakın sağlık ocağında 75 lik yaptırın üç dört gün sonra dedi glikosol mu ne hazır sular ondan içtiydim :/
ama mayısta doğursan bile gruptan çıkmak yok dimi :)Ah canım ben olumsuzluk odaklı bi insanım. Yolunda gitmeyenleri saptar çözüm bulmaya çalışırım. %95lik iyi haber kısmı atlar %5lik kötüyü anlatırım hiç şüphesiz :)))))) tavsiyem kasılmalara pek takılmayın eğer ciddi magnezyum eksikliğiniz yoksa. Normal bi süreç.bu arada benim doğum iki ihtimalli : Mayıs sonu haziran başı .
Kızlar günaydın herkese. Salı günü detaylı ultrasona tekrar girdim. Bebeğin büyümesi haftasıyla uyumsuzdu. Birde doppler tekrarlayalım demişti doktorum. Çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı hiç bir problem yok. 727 gram olmuş büyümüş de kocaman olmuş
Ay yerim cicek mi alcakmis annesine kuzucuk:)bana doktor sabah 2 ince ,öğlen 2 ince aşamda 1 ince dilim ekmek ye dedi. tabi 2 kaşık makarna ,yada pilav yersen ekmek yeme dedi. yani karbonhidratta gerekli . onu atlamamak lazım.
hatta dün bir yerde okudum. yemeğe oturuken bir tabak yapın. yarısını sebze yemeği ve meyve, dörtte birini karbonhidrat ,dörtte birini de protein olarak düşünün ona göre beslenin dedi. tabi bunun yanında yağsız salata ve yarım kase yogurt serbest.
sende de mi şeker var canım. ay bu şeker ne bela birşeymiş ya. ilk hamileliğimde de bunda da şekerle başım dertte. tokluk şekerinde 128 normal oluyor benim hiç birşey yemedğim halde açlık şekerim hep 100 civarı çıkıyor. ona nasıl çözüm bulunur bilmiyorum. bende yemekten resmen aç kalkıyorum ama yine de şeker var anlamadım gitti.
bende sırt çantacıyım. bebekle en rahat o valla. hatta bol gözlü yanı fileli olsun en makbulü diye bilirim. ben 2 sene sırt çantası birde kendimin sadece telefon ,cüzdan ve gözlük koyacak kadar olan küçük çapraz çantamla yaşadım.
ay maşallah inşallah doğduktan sonrada dediği gibi olur eşin.
katılıyorum sana hayaller nerde hayatlar nerde
ben son kontrolde doktora sordum. kafası sol kasığımın üztünde ayakları göbeğin sağ tarafında çapraz yatıyormuş. artık yavaş yavaş bi pozisyona dönüp orda sabit kalıcaklar büyük ihtimalle. inşallah kafası aşağıdayken soldan ortaya geçerde orda haftasına kadar bekler kızım.
ay o rüyalar nasıl birşeydir. günlerce insanın ne gözünün önünden , nede aklında çıkar.
annelik bence dünanın en güzel duygusu. allah tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın inşallah. ne kadar kızgın da olsan o sana sarılıp anne deyince , hele öpünce için eriyor. dün kızımı almaya gittim kreşe okulda çiçek yapmışlar annecim kadınlar günün kutlu olsun diye açtı kapıyı. tüm günün yorgunluğunu attırdı bana.
akşamda babasına baba hadi annemin kadınlar gününü kutla diyor. kızım benim babasını da yola getirecek inşallah.
Gunaydin beybitolar
Ruyamda dogum yaptim
Gordum oglumu
370o dogurmusum
Emzirmek istiyrm falan
Kocaman burnu vardi
Baya gordum yuzunu
Cok etkilendimm
Bende iyiki izne ayrilmisim
Konunun bekcisi gibi oldum
Pazartesi kurtulursunuz benden eheheh
Evet cnm annemi gezmeye gonderdimne güzel rüyalar görüyosunuz öyle. keşke bende görsemm
Ben gayet memnunum bu durumdan. Yıllık izin mi kullanmıştın?
Sorma canım ya 6 buçukta sürünerek kalkıyorum servise yetişmek için. Artık çok zor geliyor. Haftaları sayıyorum valla. Zaman su gibi akıp geçsin yavrularımıza sağlıkla kavuşalım
Ellilik o kadar tesir etmediydi canım oysa yaHadi beee üzüldüm yaa ama benimde olacağım o ben başıma geleceği biliyorum bende içemem o tatlımısırık şeyi tüh yaa
Güzel bence canım uygun fiyatlilar da bildiğim kadarıyla. Ikiz olduğu için sallanmasi da iyi olurKizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?