2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım 152 çıktı 130 olması gerekirken
Benimki hele açlık 77 tokluk 199 o kadar dikkat etmeme rağmen öyleydi üç saat önce kahvaltı yapmıştım sorun olmaz dediler ama bende ondan mı ki dedim

Bana elmalı gazoz gibi bişey içirdiler. Çok güzel değildi tadı aç karnına o kadar tatlı içince midesi kalkıyo insanın. Direk uyudum ben yoksa ne beklenir ne dayanılır
Bende uyuyamadım ama uyuyor gibi oldum rahat olsam uyuycaktım ama ne bileyim ağır geldi inşallah bi sorun yoktur

Evet canım aslında eşimin yanımda olması benim için önemli ve eşim işten kaçan biri değil beni de önemsiyor öbür bebeğimde yanımda olamamıştı ve ben çok üzülmüştüm zaten sezeryan yapan diğer arkadaşlarla konuştum sezeryandan sonra benim gibi zorluk çekmemişler yapıştırma yöntemi kullanmışlar 2 gün sonra ayağa kalkmışlar eğer bu şekilde olursa evimde daha rahat edecem diye düşünüyorum inş pazartesi doktoruma gidecem onunla konuşucam

Cnm dort ay yyarim gun calisacagim icin izni takmiyrm fazla
Sen ogretmendin diye hatirliyrm
Yarim gun calisma durumu yok mu

Kac ay a kAdar kullandin peki cnm.bir de ayrica bu besikler beraber karyola da gerekli mi.

Neye göre bakıyorlar inan hiç bilmiyorum canım ya yüksek çıkınca sorun oluyor da düşük çıkınca noluyor bilemiyorum.ama bazı arkadaşlara tok yapılmış yani onunla ilgili olduğunu sanmıyorum.100lük sanırım aç yapılması gerekiyormuş.

On bire kadar uyuyabilsem

Sen de internetten mi aldın, ben n11 de beğendim ama cesaret edemedim?
Canim bi de vivense diye bir site var.bu besikler mart ayinda kampanyali. 179 tl ye geliyo baya indirimli.ankara da vivense magazasi var da kalkmamam lazim iste yatagimdam gidemiyorum.esim i yollarim belki bi baksin foto filan ceksin

Benimki hele açlık 77 tokluk 199 o kadar dikkat etmeme rağmen öyleydi üç saat önce kahvaltı yapmıştım sorun olmaz dediler ama bende ondan mı ki dedim

Canım tok yaptırıyorlar 50liliği genelde.Ben açtım ama etkiler mi hiç bilmiyorum.100lük için 8 saat açlık gerekiyor demişti doktorum en son.Sabah 9da gidecem ben de bi bakalım yarın randevum

Canım tok yaptırıyorlar 50liliği genelde.Ben açtım ama etkiler mi hiç bilmiyorum.100lük için 8 saat açlık gerekiyor demişti doktorum en son.Sabah 9da gidecem ben de bi bakalım yarın randevum
Dikkat et canım inşallah güzel çıkar sonuçların
Ellilik için sorun olmaz dediler zaten aç tok

O kadar yemeye ve ailede şeker olmasına rağmen çok şükür çıkmadı. Sende de çıkmaz Allah'ın izniyle
Annemde var şeker benim de bende dikkat ettiydim o kadar ama ne bileyim işte inşallah çıkmaz canım bebek iri suyu fazla kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…