Aynen cnm hep oyle oluyorArkadaşım da normal beşik almış, oğlu çok gazlıymış uyumamış içinde. Sonra gidip yüz liraya sallanan basit bişey aldık bi tek onda uyudu demişti.
Ben de daha cinsiyetini bilmiyorken görmüştüm kizim olmustu yeni dogmus daha 2-3 gunluk anca var gonca dudakli pembe yanakli beyaz tenli bisey firfirli beyaz sapkasi vardi cok etkileniyo insan bakalim nasil dogacak gordugum bebek benim kizim mi olacak cok merak ediyorum ay cok tatliydi ya kucagimdaydi arabada gidiyoduk emzirdim onu arabada hihihi:)))Gunaydin beybitolar
Ruyamda dogum yaptim
Gordum oglumu
370o dogurmusum
Emzirmek istiyrm falan
Kocaman burnu vardi
Baya gordum yuzunu
Cok etkilendimm
Aynen cnm hep oyle oluyor
Bizde reflu yastiginda uyutuyorduk
:)
Bildigin sunger yani
Bebegin nerde nasil duracagi belli olmuyor
Bu hamak tarzi seyler hep cok kullanisli oluyor
Her odaya taşınıyor
Mesela arkadasim birini ayaginda sallarken, yaninda birinide bu besikte sallayip uyuttugunh soyluyordu
Bide az yer kapliyorlar
Gorumcemde bi tane almisti
İkizlerden biri hep bunda uyudu iki yasinda kadar
Digeride yatak odasinda babasiyla yatiyordu
Çocuklarin hem odalari vardi, hem besikleri vardi
Ama uyuduklari yer bambaska:)
Him tmm.cnm.tesekkur ederimcanım bu beşik küçük değil. ayrıca ağırda biraz. ben aldım kelebekli. benim aldığım 60 a 120 ölçüsü. ama beğendim.
Tabi cnm oyle olacak tabiBence biz birer tane de huni alalım delirince kafamıza geçiriveririz. Ama bizim çocuklsrımız çok uslu olcaklar, hiç gazlı olmıcaklar. Ben hissediyorum
50gr tokluk testin sonucu 106 çok şükür iyiymiş :) yatmaya devam.Günaydın:) Sonucun çıktı mı? Merak ettim.
Hm anladim canim.bu tarz bi anakucagi gibi bir sey aldim aslinda.pratik olsun diye.memnun kalirsam 2. Sini de alirim dedim.dedigin.gibi.en onemli olan benim icin rahat etmem cunku 2 bebe zor olcak.Eki Görüntüle 1964651
Cnm dedigim bu tipler
Yani insan ilk dusunce tercihi bu olmaz gibi, daha iyisine bakiyorsun ancak uygulamada farkli olabiliyor, bunu uzun sure kullandilar
Senin demi 50lik yüksek çıktı canım
Evet canım 152 çıktı 130 olması gerekirken
Acaba bunlar kac yas a kadar kullanilir cnm bi arastirayim.gerci.fiyati uygun baya.olmadi bir kac ay sonra karyola.tarzi bir sey alirimEki Görüntüle 1964651
Cnm dedigim bu tipler
Yani insan ilk dusunce tercihi bu olmaz gibi, daha iyisine bakiyorsun ancak uygulamada farkli olabiliyor, bunu uzun sure kullandilar
Sevindim :)50gr tokluk testin sonucu 106 çok şükür iyiymiş :) yatmaya devam.
CNm ben soyle dusundumAcaba bunlar kac yas a kadar kullanilir cnm bi arastirayim.gerci.fiyati uygun baya.olmadi bir kac ay sonra karyola.tarzi bir sey alirim
Evet anladim cnm cok tesekkurler yorumlarin icin.degerlendircem hepsiniCNm ben soyle dusundum
Fiyati uygun ve az yer kaplıyor
Sende disari cikip istedigin gibi bakamiyorsun ya simdi
O yuzden bana mantikli gibi geldi
O yuzden yazmak
İstedim
Bide kullandigini bildigim iki ikiz annesi oldu
:)
o yorgunluk bende acaip fazla 3 saatte ev topluorum ki aksamdan sabaha ne kadar dagılabilir yemek yapmak bile işkenceEvet cnm annemi gezmeye gonderdim
Kadin cok bunaliyor, ucak bileti almistim
Oglumla vakit gecirmek ve dinlmek icin bir hafta yillik izin aldim
Ama isler bitmiyorcamasir yikamaktan katlamaktan oldum resmen, utulerim var bugunde, oglum uyuyunca utu yapacagim
Ya siz yoruluyor musunuz ben cok yoruluyrm((
Sende bebegini ruyanda gor insallah:)
Sen calisiyor muydun
Ben hep unutuyrm
bu beşikler cok güzelmiş canım kızlar ben bugün 11 e kadar uyumuşum kalktıgımda karnım çatlıodu zorla yetiştim wcye yawrum aclıktan yavasca kıpırdıodu şimdi yedim de az kendimşze geldikKizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
Bana elmalı gazoz gibi bişey içirdiler. Çok güzel değildi tadı aç karnına o kadar tatlı içince midesi kalkıyo insanın. Direk uyudum ben yoksa ne beklenir ne dayanılırHadi beee üzüldüm yaa ama benimde olacağım o ben başıma geleceği biliyorum bende içemem o tatlımısırık şeyi tüh yaa
Şirkette uyuyorum yaa. 2 gün rapor aldım dinlenemedim işlerim vardı yine sabah kalktım. Bıraksalar 1 hafta uyucam sankibende bende aynıııı
2 defa detaylı ultrason parası verdik o biraz oturdu içime ne yalan söyliyim. Özel sağlık sigortası ilkinin %60ını ödemişti bakalım bunu ödeyecek miMaşallah kuzuya kocaman olmuş.Çok sevindim canım sorun çıkmamasına bundan sonrası daha kolay geçer sizin için takma artık kafana keyfini çıkar hamileliğin
Ay yerim cicek mi alcakmis annesine kuzucuk:)
Cnm senin aclik sekerin 100 ise insulin baslayabilir
Bu konuda birsey dedimj
Endokrinci bana 90 altinda olmasi lazim diyordu
Buhafta olcmedim yuklemede seker cikmayinca
Ancak bazen 92 gibi falan oluyordu
Doktor onu bile yuksek bulmustu
Haftaya randevu alicam
Olcucem yine
Bakalim nasil çıkacak ve ne diyecek
Evet cnm annemi gezmeye gonderdim
Kadin cok bunaliyor, ucak bileti almistim
Oglumla vakit gecirmek ve dinlmek icin bir hafta yillik izin aldim
Ama isler bitmiyorcamasir yikamaktan katlamaktan oldum resmen, utulerim var bugunde, oglum uyuyunca utu yapacagim
Ya siz yoruluyor musunuz ben cok yoruluyrm((
Sende bebegini ruyanda gor insallah:)
Sen calisiyor muydun
Ben hep unutuyrm
Kızlar ya bazen inanamıyorum böyle aldığımız kıyafetlere bakınca. Bunları giyeceği zaman da gelecek mi. Şaka gibi geliyo bazen
Bence biz birer tane de huni alalım delirince kafamıza geçiriveririz. Ama bizim çocuklsrımız çok uslu olcaklar, hiç gazlı olmıcaklar. Ben hissediyorum
Eki Görüntüle 1964673
Cnm bak aciklamasi boyle
Canım ben konuştum işin doğrusu bu kararı almakta haklı eşim kendi annesi gelsin demiyor çünkü çok yaşlı gelsede zaten bana bakamaz çok yaşlı bugün bir kaç arkadaşla konuştum onlarda sezeryan olmuş benim gibi sıkıntı yaşamamışlar yapuştırma yöntemi olmuş ertesi gün ayağa kalkmışlar eğer bu şekilde olursa eşim bana çok rahat bakar inş bende eşimi 2-3 ay tek başına bırakmak istemiyorum sonuç ta diğer çocuğumda da çok yanımda olamamıştı ve ben çok üzülmüştüm artık yanımda olsun istiyorumOfff çok zor bi durum ben seni anlıoyorum nişanlılık döneminde bizde bi kriz geçirdik kv yüzünden eşimle annem darılmışlardı şimdi iyiler Maşaallah ama bende güvenemiyorum açıkçası ve korkuyorum annem dik duruşlu bi kadın eşimde çok çabuk sinirlenip parlıyor ben kv istemiyorum anlaşamam kızlar eannesinde rahat eder kendisi biliyor çalışıyorum doğum sezeryanlı olcak Ben açık açık konuştum annemde rahat ediceğimi benim ona annemin bana karşı daha rahat olucağımzı kendi annesiyle rahat diyalog kuramıycağımı isteklerimi dile getiremiyeceğimi anlattım ama korkttuğumuda dile getirdim.Oda bişey demedi Allah razı olsun size bakılsın yaşananlar eskide kaldı dedi annemin geliceğini bebeğe bakıcağını kabullendi. SEnde al karşına konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?