ilk zamanlar böyle değildi ama son 1 ay dır sürünüyorum yataktan kalkarken şu izin zamanı gelsede yatsak :)Şirkette uyuyorum yaa. 2 gün rapor aldım dinlenemedim işlerim vardı yine sabah kalktım. Bıraksalar 1 hafta uyucam sanki
Canm geçmş olsn ya kotu olmus. Ben 75lik yaptrdm iki saat bekliyosun onda da. Benm rahat gecmsti inşallah sennde rahat gecer 75lik ve sonucun da iyi ckar da rahatlarsınEvet ya üç saat beklemek niye oda bi tuhaf vardır bi bildikleri yine doktor anlayışlı çıktı sağlık ocağında yaptırın sonuçları gönderin dedi 75lik kaç saat bekletiyor ki bilen var mı
Ya kızlar vajinal mantar oldum nasıl kurtulacam evde ne yapsam geçer kasıntı tuhaf akıntı kızarıklık iki gündr çekiyorum
Ne gzl yazmışsın öyle sağolasın Aminnnnnn inş. Sana da tırtıllı Tulum almayı nasip etsin inş değişiklik olur :)))))) allah onları bizle bizi de onlarla sınamasın inş.Onun Tırtıllı Tulumunu Yerim.Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin paşama tüm evlatlarımıza.Seni Rabbim bir kız evlatla lutuflandırsın İnşaallah
Xararın neresinden dönersen kar diyip mayıs annelerine gidermişim :))))))) Yok gitmem ki. Ben sizleri de çok merak ediyorum :) senin kelebeği görmeden falan... :)ama mayısta doğursan bile gruptan çıkmak yok dimi :)
evet canım. n11den aldım 200 tlye.
Ben telden giriyorum çoğu zaman yüklenmiyor fotolar ama bir deneyeyimPaylaşabilir miisn fotosunu canim hangi set
Tamam çok gzl işte canım ortada sorun da yokmuş aslında ama neyse hamileliğine verelim :)))) eşin sağolsun alternatifini de yanında sunmuş.insanın Eşi yardımcı olamayacaksa anne geliyor . Yani Anne b planı. Şimdi a planı olduğu için mi gerildin. Kıyamam :) çok şanslısın inanEvet canım aslında eşimin yanımda olması benim için önemli ve eşim işten kaçan biri değil beni de önemsiyor öbür bebeğimde yanımda olamamıştı ve ben çok üzülmüştüm zaten sezeryan yapan diğer arkadaşlarla konuştum sezeryandan sonra benim gibi zorluk çekmemişler yapıştırma yöntemi kullanmışlar 2 gün sonra ayağa kalkmışlar eğer bu şekilde olursa evimde daha rahat edecem diye düşünüyorum inş pazartesi doktoruma gidecem onunla konuşucam
Evet cnm annemi gezmeye gonderdim
Kadin cok bunaliyor, ucak bileti almistim
Oglumla vakit gecirmek ve dinlmek icin bir hafta yillik izin aldim
Ama isler bitmiyorcamasir yikamaktan katlamaktan oldum resmen, utulerim var bugunde, oglum uyuyunca utu yapacagim
Ya siz yoruluyor musunuz ben cok yoruluyrm((
Sende bebegini ruyanda gor insallah:)
Sen calisiyor muydun
Ben hep unutuyrm
Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce
Kızlar günaydın, bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Yarın sonuç almaya gidince emzirmeyi anlatcakmış ebe. Nesini anlatcak acaba :)
Kaç gündür geceleri uyuyamıyodum, bu gece kütük gibi uyumuşum çok şükür. Tabi arada Rüya nın tekmelerini, dönmesini hissediyorun hep. Sizde de oluyomu gece olan hareketlerini hissediyor musunuz benim gibi
Kızlar ya bazen inanamıyorum böyle aldığımız kıyafetlere bakınca. Bunları giyeceği zaman da gelecek mi. Şaka gibi geliyo bazen
Canım ben hamilelik öncesi hiç ekmek aramayan biriydim ama hamilelikte sabah 4 dilim öğlen 2 dilim akşam 1 dilim yiyordum en az. Sonra baktim kilo aldı başını gidiyor ki kilo bile önemli değil ekmek bebise faydalı bişey değil. Şimdi sadece günde 2 dilime dusurdum. Doymak zor oluyor ilk günler. Ama alisiyor insan porsiyonlarimi büyüttüm biraz.
Ece bence canım çok sicak ve cok güzel
Canım kesin hickiriyordur da nasıl olduğunu bilmediğin için tekme saniyorsundur. Tekme gibi sert değil pit pit diye atmalar oluyor ama arka arkaya ve aynı aralıklarla yemekten sonra özellikle elini karnına koy hissedersin
Cnm dort ay yyarim gun calisacagim icin izni takmiyrm fazla
Sen ogretmendin diye hatirliyrm
Yarim gun calisma durumu yok mu
Kac ay a kAdar kullandin peki cnm.bir de ayrica bu besikler beraber karyola da gerekli mi.
Ya kızlar vajinal mantar oldum nasıl kurtulacam evde ne yapsam geçer kasıntı tuhaf akıntı kızarıklık iki gündr çekiyorum
Benim ismim eda ve çok memnunumKızlar bebeğin isminde kararsız kaldık Ece ve Eda arasındayız.Ece ismini daha çok beğeniyoruz eşim ben ve ailelerimiz...Yanlız Eda ismininde islami anlamı olduğu için daha mantıklı geliyor.Siz ne tavsiye edersiniz.Artık ismini netleştirmek istiyoruz...
Sakınnnn :) ha mayıssss ha haziranaa nolmuşş :) evettt bende senin tosbanı merak ediyorum :)))) ayy konuşurken bile heyecanlanıyorum yaaaaa :) Allahım hayırlısıyla o günleri görelim hep birlikteee inşallahhh :)Xararın neresinden dönersen kar diyip mayıs annelerine gidermişim :))))))) Yok gitmem ki. Ben sizleri de çok merak ediyorum :) senin kelebeği görmeden falan... :)
Modelini söylemişn bende öyle istyrmBen anne bebek çantasını bebek mağazasından aldım hem sırt hem omuz su geçirmiyor içinde alt açması ve termos çantası var isi koruyuculu. 75 liraya aldım ve bana baya baya yetecek birşey. Diğerleri benim butceme uygun değildi
bidaha bi daha uğraşılmasın diye en son halini yapmak istemiştir bence çünkü 50 lik te sıkıntı olan herkese direk 100 lük yapıyolar, 75 lik denemiyorlaralıntı yapamadım cevabım yazan herkese
50lik yaptırdım 151 cıktı ac tok yapmak farketmiyor onemli olan o şekeri vucudun dengeleyip 140 ve altı cıkması bebişin suyu ve kilosu normal ama doktor 100lük istedi ac gel dedi umarım dayanırım bana 75lik demedi neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?