2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar vajinal mantar oldum nasıl kurtulacam evde ne yapsam geçer kasıntı tuhaf akıntı kızarıklık iki gündr çekiyorum

Evet ya üç saat beklemek niye oda bi tuhaf vardır bi bildikleri yine doktor anlayışlı çıktı sağlık ocağında yaptırın sonuçları gönderin dedi 75lik kaç saat bekletiyor ki bilen var mı
Canm geçmş olsn ya kotu olmus. Ben 75lik yaptrdm iki saat bekliyosun onda da. Benm rahat gecmsti inşallah sennde rahat gecer 75lik ve sonucun da iyi ckar da rahatlarsın

Kizlar e bebekfe
Park yatak uyku setleriindirimde
Markasi funnababy
Bu marka cok kalitelidir
Ben ogluma bu markayi kullaniyrm

Onun Tırtıllı Tulumunu Yerim.Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin paşama tüm evlatlarımıza.Seni Rabbim bir kız evlatla lutuflandırsın İnşaallah
Ne gzl yazmışsın öyle sağolasın Aminnnnnn inş. Sana da tırtıllı Tulum almayı nasip etsin inş değişiklik olur :)))))) allah onları bizle bizi de onlarla sınamasın inş.

Tamam çok gzl işte canım ortada sorun da yokmuş aslında ama neyse hamileliğine verelim :)))) eşin sağolsun alternatifini de yanında sunmuş.insanın Eşi yardımcı olamayacaksa anne geliyor . Yani Anne b planı. Şimdi a planı olduğu için mi gerildin. Kıyamam :) çok şanslısın inan

evde geçirilen izin heba oluyor ya. ya gerçekten evde iş yapmıycan ya da bi yerlere gidicen. ben nisandan bi mardin turu yapmayı düşünüyorum 3-5 gün falan. biraz gezer biraz dinlenirim. bende çalışıyorum cnm 8-6. tabi yasal izinden dolayı 4.30da mesaim bitiyor. ama genelde 5te çıkabiliyorum. bnm genelde tabanlarım ağrıyor. bugün çok ayakta kaldım. yarım saattir oturmuşum yine de geçmiyor. ayrıca bir kat merdiven çıksam soluk soluğa kalıyorum. kilolu ve göbekli insanları çok iyi anlıyorum şimdi..

Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz

Ben 70*130 4 yaşına kadar kullanılabilen, sallanan, parmaklıkları aşağı inen mobilya beşikten almayı düşünüyorum. 2 bebek olsaydı ne yapardım bilmem

Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce

ben çekmece olayını sevdiğim için bol çekmeceli, stop sistemi olanı tercih ederdim. en son modelin içini görseydim o derdim. içi geniş mi, yere sağlam basıyor mu ayakları? bunları bilmek gerek.

benimki gece gündüz oynuyor. bazı hareketleri karnımı acıtıyor hatta. hareketli olacak galiba.

Kızlar ya bazen inanamıyorum böyle aldığımız kıyafetlere bakınca. Bunları giyeceği zaman da gelecek mi. Şaka gibi geliyo bazen

İnşaallah bebişleri kucaklayınca çeşit çeşit giydircez onları annesi..

Bi kaç kere o pıt pıtları hissettim aslında ama kalp atışı mı diye düşündüm :) demek hıçkırıkmış

Cnm dort ay yyarim gun calisacagim icin izni takmiyrm fazla
Sen ogretmendin diye hatirliyrm
Yarim gun calisma durumu yok mu

Yok canım öğretmen değilim. kamu kurumunda çalışıyorum memur olarak .memurlara yarım gün çalışma için yönetmelik çıkmadı henüz o sebeple kimse yarım gün kullanamıyor. inşallah biz doğurana kadar çıkar. ben kızımda 2 yıl ücretsiz izin kullnamıştım. ama bu sefer bi aksilik olmazsa bir yaşına kadar üzretsiz kullnamayı sonrada yönetmelik çıkarsa bir yıl yarım gün çalışmayı düşünüyorum. tabi hepsi düşünce bakalım allah sağlıklı doğumlar versinde hepimize de o zaman netleşir herşey.

Kac ay a kAdar kullandin peki cnm.bir de ayrica bu besikler beraber karyola da gerekli mi.

ben 5 ay kullanabildim. benim kız biraz hareketliydi düşecek diye korktum o sebeple kaldırdım. ben gece gündüz hep bu beşiği kullandım. ayrıca bi karyolaya ihtiyaç duymuyorsun.

Ya kızlar vajinal mantar oldum nasıl kurtulacam evde ne yapsam geçer kasıntı tuhaf akıntı kızarıklık iki gündr çekiyorum

fitilsiz geçmiyor malesef bu mantar ben ilk hamileliğimde tümm hamilelik boyunca yaşadım. hormonlar yapıyor dedi doktor. fitil 10 gün geçiriyor sonra tekrar oluyordu. sirkeli suya oturmak ta doğal bi yöntem. hatta bana doktorum önermişti.

Benim ismim eda ve çok memnunum

Xararın neresinden dönersen kar diyip mayıs annelerine gidermişim :))))))) Yok gitmem ki. Ben sizleri de çok merak ediyorum :) senin kelebeği görmeden falan... :)
Sakınnnn :) ha mayıssss ha haziranaa nolmuşş :) evettt bende senin tosbanı merak ediyorum :)))) ayy konuşurken bile heyecanlanıyorum yaaaaa :) Allahım hayırlısıyla o günleri görelim hep birlikteee inşallahhh :)

Modelini söylemişn bende öyle istyrm

alıntı yapamadım cevabım yazan herkese
50lik yaptırdım 151 cıktı ac tok yapmak farketmiyor onemli olan o şekeri vucudun dengeleyip 140 ve altı cıkması bebişin suyu ve kilosu normal ama doktor 100lük istedi ac gel dedi umarım dayanırım bana 75lik demedi neden acaba

bidaha bi daha uğraşılmasın diye en son halini yapmak istemiştir bence çünkü 50 lik te sıkıntı olan herkese direk 100 lük yapıyolar, 75 lik denemiyorlar

Kızlar dünden beri ara ara karnım ağrıyor..sanki adet olacakmışım gibi kasıklara da vuruyor.. Ama kasılma gibi değil sanki,hani bu yalancı sancı diyorlar ya sanırım o değildir..
var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?

bir de benim gibi plesentası aşağıda olan bir arkadaş vardı (hep ismini unutuyorum ) ne durumda acaba,var mı değişiklik ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ki bu ağrılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…