2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yapma ya çok fena benim de kalçalarım feci ağrıyor gece sırtüstü yatıyorum yatmamak gerek ama kalça kemiği ağrısından duramıyorum.

Kızlar günaydınlar, bu gece sanırım beşer dakika ara ile ayak bileklerim den kasılma ile uyandım, çok feci birşey o yaa, birde gireceğini anlıyorsun birşey yapamıyorsun o daha kötü oluyor (

Kızlar günaydınlar, bu gece sanırım beşer dakika ara ile ayak bileklerim den kasılma ile uyandım, çok feci birşey o yaa, birde gireceğini anlıyorsun birşey yapamıyorsun o daha kötü oluyor (
günaydın canım çok kötü bişey ayy düşünmek bile istemiyorum Allahtan birkere olucak gibi oldu psikoljkmn hemen uyandım ayagımı flan salladım nasıl korkmuşsam

Teyzeler bu arada dün akşam uyuyamadık resmen ogluşumun uykusu yokmuş sanırım annesini tepikliye tepikliye bi hal oldu çok tatlı ama sabahta saolsun kıpırdak durmadı uyandık oyyy yerim o elleri ayakları sabahın köründe güldürdü beni

Günaydın canım benim de olmuştu bir defa ama bi hafta ağrısı geçmemişti o kadar acımıştı bizim de bugün şeker yüklememiz var ve heyecandan uyuyamadım inş çok yüksek çıkmaz çünkü tatlıyı çok seviyorum

Diğer sayfada bi bebek doğdu 450 gr(((( hala yaşıyor . Offfffff ya hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. İnş acı çekmiyordur inş.inş inş inş inş
oyyy kurban olurumm, kaç kaftalık yaa, çok küçükmüşş inşallah yaşar yaa

kızlar burada okudukça yüklemeden korkar oldum.Zaten hiç açlığıma dayanamıyorum,yükleme yapalım derse doktor köşe bucak kaçıcam gibi gözüküyor
bana direk 100 lük yaptılar, hastaneye 9 da gitmiştim, tetkik istem labaratuvara in para öde falan derken ilk kanı 10 da aldılar son kanı 1 de, sabah 8 den öğlen 1 e kadar aç bekledim, ve sürekli midesi bulanan bi gebeyim ama çok az bulandı çok şükür, iş yerinde falan hayatta aç duramıyorum illa bi meyve bişi yicem, ama orada durabildim, ama eşimde sağolsun çok oyaladı sürekli video izletti bebeğimiz doğduğunda neler yapacağımızdan bahsetti beni çocuk gibi oyaladı :)

Evet benim de kalçalarım çok ağrıyor bacaklarımın arasına yastık koysam da fayda etmiyor.

günaydın canım çok kötü bişey ayy düşünmek bile istemiyorum Allahtan birkere olucak gibi oldu psikoljkmn hemen uyandım ayagımı flan salladım nasıl korkmuşsam

Ya banada ilk geçenlerde olmuştu, ama bu sefer farklıydı, iki ayağıma da girdi ve sabah bile ayağım ağrıyorDu düşün nasıl kasildi isem

Diğer sayfada bi bebek doğdu 450 gr(((( hala yaşıyor . Offfffff ya hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. İnş acı çekmiyordur inş.inş inş inş inş

Ah kuzum benim yaa minicik daha Allah yardımcıları olsun annesi için de onun için de ne kadar zordur şimdi

Hiç belli olmuyor ya inşallah birşey çıkmaz, ama yani çıkmasa bile senin dikkat etmen gerekir, bizi haberdar et sonuçlardan

Günaydın, geçmiş olsun.

Öyle kasılmalar olunca, ayak başparmağınızı eşiniz ya da siz çekerseniz, kaslar kasılmayı bırakıyor. Ben yüzme sporu da yaptığım için, antremanlardan sonra olunca, antrenör öğretmişti.

Günaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.

çok üzüldüm ya allah şifa versin bebeğe rabbim nasip etmişse yaşar inşallah sağlıklı bir şekilde yaşar.böyle msjlar okuyunca hormonlardan mııdır nedir bu aralar durup durup ağlıyorum yani herşey yolunda ama en ufak bişey beni etkilemeye yetiyor

Bu gece benim de iki

Bu gece benim de bacağıma kramp girdi ya, hemde ikisine de beşer dakika ara ile, o hani gireceğini hissediyorsun ama birşey yapamadan uyanıyorsun ya çok kötü oluyor (
Evet yaa tam uyandim girecegini hissettim böyle yavaş yavaş sinsi sinsi geldi ama elimahkum olup bitmesini bekledim eşim üst bacağınmi biraz ovuyor sağolsun o da etki ediyor mu bilmiyorum ama geçiyor bu süre sonra baldirimi kesinlikle elletmiyorum zaten tas kesilmiş gibi oluyor.
Yapma ya çok fena benim de kalçalarım feci ağrıyor gece sırtüstü yatıyorum yatmamak gerek ama kalça kemiği ağrısından duramıyorum.
Ben de arada sırt üstü yatıyorum yoksa yan yatmaktan heryerim ağrıyor..bebisler tahattur umarım biz sırt üstü yatarken
Günaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.
Ayağıma kramp girince ben de o şekilde yapardım ama bu kramp baldıra veya diz kapaginin arkasina giriyor canım yine etkili olur mu ki

Gunaydin
Canım tok yaptırıyorlar 50liliği genelde.Ben açtım ama etkiler mi hiç bilmiyorum.100lük için 8 saat açlık gerekiyor demişti doktorum en son.Sabah 9da gidecem ben de bi bakalım yarın randevum
Canım benim İnşaallah herşey yolunda gider bişeycik çıkmaz.Güzel haberlerini ver bize Allah yardımcınız olsun

Benim de diz arkama girerdi. Umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…