Yapma ya çok fenaBeni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorum
günaydın canım çok kötü bişey ayy düşünmek bile istemiyorum Allahtan birkere olucak gibi oldu psikoljkmn hemen uyandım ayagımı flan salladım nasıl korkmuşsamKızlar günaydınlar, bu gece sanırım beşer dakika ara ile ayak bileklerim den kasılma ile uyandım, çok feci birşey o yaa, birde gireceğini anlıyorsun birşey yapamıyorsun o daha kötü oluyor(
Günaydın canım benim de olmuştu bir defa ama bi hafta ağrısı geçmemişti o kadar acımıştıKızlar günaydınlar, bu gece sanırım beşer dakika ara ile ayak bileklerim den kasılma ile uyandım, çok feci birşey o yaa, birde gireceğini anlıyorsun birşey yapamıyorsun o daha kötü oluyor(
oyyy kurban olurumm, kaç kaftalık yaa, çok küçükmüşşDiğer sayfada bi bebek doğdu 450 gr(((( hala yaşıyor . Offfffff ya hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. İnş acı çekmiyordur inş.inş inş inş inş
bana direk 100 lük yaptılar, hastaneye 9 da gitmiştim, tetkik istem labaratuvara in para öde falan derken ilk kanı 10 da aldılar son kanı 1 de, sabah 8 den öğlen 1 e kadar aç bekledim, ve sürekli midesi bulanan bi gebeyimkızlar burada okudukça yüklemeden korkar oldum.Zaten hiç açlığıma dayanamıyorum,yükleme yapalım derse doktor köşe bucak kaçıcam gibi gözüküyor
günaydın canım çok kötü bişey ayy düşünmek bile istemiyorum Allahtan birkere olucak gibi oldu psikoljkmn hemen uyandım ayagımı flan salladım nasıl korkmuşsam
Diğer sayfada bi bebek doğdu 450 gr(((( hala yaşıyor . Offfffff ya hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. İnş acı çekmiyordur inş.inş inş inş inş
Günaydın canım benim de olmuştu bir defa ama bi hafta ağrısı geçmemişti o kadar acımıştıbizim de bugün şeker yüklememiz var ve heyecandan uyuyamadım inş çok yüksek çıkmaz çünkü tatlıyı çok seviyorum
Kızlar günaydınlar, bu gece sanırım beşer dakika ara ile ayak bileklerim den kasılma ile uyandım, çok feci birşey o yaa, birde gireceğini anlıyorsun birşey yapamıyorsun o daha kötü oluyor(
Günaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.Beni de bugün kasılma benden aldı bağırarak uyanıyorum gecenin bu körü üst kattakiler başladı yine manyak diyordur. Magnezyum falan ise yaramıyor başka çaresi yok mu ki bu işin. Bu sefer kasılma o kadar siddetliydi ki hala topalliyorum
Evet yaa tam uyandim girecegini hissettim böyle yavaş yavaş sinsi sinsi geldi ama elimahkum olup bitmesini bekledim eşim üst bacağınmi biraz ovuyor sağolsun o da etki ediyor mu bilmiyorum ama geçiyor bu süre sonra baldirimi kesinlikle elletmiyorum zaten tas kesilmiş gibi oluyor.Bu gece benim de iki
Bu gece benim de bacağıma kramp girdi ya, hemde ikisine de beşer dakika ara ile, o hani gireceğini hissediyorsun ama birşey yapamadan uyanıyorsun ya çok kötü oluyor(
Ben de arada sırt üstü yatıyorum yoksa yan yatmaktan heryerim ağrıyor..bebisler tahattur umarım biz sırt üstü yatarkenYapma ya çok fenabenim de kalçalarım feci ağrıyor gece sırtüstü yatıyorum yatmamak gerek ama kalça kemiği ağrısından duramıyorum.
Ayağıma kramp girince ben de o şekilde yapardım ama bu kramp baldıra veya diz kapaginin arkasina giriyor canım yine etkili olur mu kiGünaydın, geçmiş olsun. Kasılma olduğu zaman kendin ya da eşin ayak başparmağını hızlıca çekerseniz, kasılma durur. Ben yüzücüyüm, antremanlardan sonra olunca, antrenör yapardı.
Canım benim İnşaallah herşey yolunda gider bişeycik çıkmaz.Güzel haberlerini ver bize Allah yardımcınız olsunCanım tok yaptırıyorlar 50liliği genelde.Ben açtım ama etkiler mi hiç bilmiyorum.100lük için 8 saat açlık gerekiyor demişti doktorum en son.Sabah 9da gidecem ben de bi bakalım yarın randevum
Arada sırt üstü yatarak kalçalarını dinlendirmeye çalış sana da geçmiş olsun.. daha 3 ay var nerelerimiz ağrıyacak acabaEvet benim de kalçalarım çok ağrıyor bacaklarımın arasına yastık koysam da fayda etmiyor.
Evet yaa tam uyandim girecegini hissettim böyle yavaş yavaş sinsi sinsi geldi ama elimahkum olup bitmesini bekledim eşim üst bacağınmi biraz ovuyor sağolsun o da etki ediyor mu bilmiyorum ama geçiyor bu süre sonra baldirimi kesinlikle elletmiyorum zaten tas kesilmiş gibi oluyor.
Ben de arada sırt üstü yatıyorum yoksa yan yatmaktan heryerim ağrıyor..bebisler tahattur umarım biz sırt üstü yatarken
Ayağıma kramp girince ben de o şekilde yapardım ama bu kramp baldıra veya diz kapaginin arkasina giriyor canım yine etkili olur mu ki
İnşallah. Benim 26. Haftadan sonra düzeldi. Önce tamamen kapatıyodu, sonra kısmen. En sonunda düzeldi. Seninki de düzelir, içini ferah tut.Maşallah canım darısı başıma inşallah
Gunaydin
Canım benim İnşaallah herşey yolunda gider bişeycik çıkmaz.Güzel haberlerini ver bize Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?