2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kızlar ömrümü yedi bu ne tatlı bişeydir böyle 50lik valla hiçbişeymiş.İnşallah hiçbiriniz buna mecbur kalmazsınız.Ben ki tatlı delisiyim ona rağmen zorladı

Canım bana doktorum dedi sırt üstü yatmıyoruz diye arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş vardır bir bildikleri diye uymaya çalışıyorum

Canım bana doktorum dedi sırt üstü yatmıyoruz diye arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş vardır bir bildikleri diye uymaya çalışıyorum
sırt ustu yatınca nefes almanızda skıntı olmuyor mu kalbe gıden damarlara baskı yaptıgı için sakıncalı buluyor doktrlar ben yatamıyorum zaten nefes almakta zorlanıyorum

Ya ama bi uyanıyorum sırtüstü haldeyim. Uyanınca dönüyorum ama sağıma da yatıyorum yani. Zaten bazen romatizma ağrım sol omzuma gelirse yatamıyorumki.

Canım yaptırdın mı şeker yuklemesini bana doktor geçen muayenede bişi demedi aç karnına gel falan gibi burda hep aç karnına gitmekten bahsediyorlar sureci anlatır mısın ...aç aç tatlı şey içilir mi ya

erken doğum sebebi neymişki?

Benimde kasıklarım bazen öyle bir sertleşiyor öyle bir ağrıyorki ama kısa süreli, taş gibi oluyor. Böyle bişey yaşayan oluyormu?
Yok canım telaş etme öyle bi durum değil. Buradaki çoğu anne yaşıyor o dediklerini. Fazlası var eksiği yok hatta:) bunda bebişin suyu bile çok az kalmıştı. Ve bebek anne karnında 4 hafta geri gitmişti kilo olarak. Yani erken doğum değil. Büyük ihtimalle suni sancı ile yaptırdılar.

Ben de bir haftadır hep sağ tarafıma dönüp uyuduğumu farkettim. Çünkü sola dönünce karnımdan bir şey zorluyor sanıyorum kafası bebişin. Bu arada dün çılgınlar gibi hareketliydi resmen döner tekme atıyordu içeride. Bugün sakiniz bakalım.

Bu arada bu şeker yuklemesi olayında canan karatay yaptırmayın demiyor her hamileye yapılmasın diyor araştırılıp risk taşıyan gruba yapılsın diyor ...bizim doktorlar sıradan her hamileye yapıyorlar....kadın aşeriyor hala ağzına yemek kıyamıyor tel gibi top yutmuşcasına ona kalkıp şeker yuklemesi yapıyorlar sanki ye desen yiyebilecek ne yese çıkarıyor zaten :)

Benim doktorum riske bağlı yapalım dedi. Kan değerlerimden baktı, gerek yok dedi. Aslında ben kendimi baya hazırlamıstım:) Ama burda yazılanları okudukça iyiki yapılmamış diyorum, ne zor şeymiş yahu bu şeker yükleme işi.

Eki Görüntüle 1965515
Kızlar ömrümü yedi bu ne tatlı bişeydir böyle 50lik valla hiçbişeymiş.İnşallah hiçbiriniz buna mecbur kalmazsınız.Ben ki tatlı delisiyim ona rağmen zorladı
Ya gülesim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu ne tatlı bişeydir böyle derken :)))))) bu cümle sevimli sempatik anların cümlesidir normalde :)))) ama ben onu bebişin tatlılığına veriyorum. O ne tatlı bişeydir öyleeeee:) Sonuç gzl çıksın yeterki. Bu da geçer

Kızlar kilolar nasıl gidiyo :) diyet yapanlar diyet nasıl gidiyo ? Ben dün akşam baya bozdum diyeti, pilav+ekmek aynı öğünde oldu valla, doyana kadar hersey toz pembe, doyduktan sonrada vicdan azabıı :)

Ben bugun cok kötü bi rüya gördüm. O kadar gercek gibiydi ki. Gece rahat pozisyon bulamadigim icin yari uyku modundaydim. Ruyamda uyaniyordum ayağa kalktigimda kan gördüm. Ama hamileyim ruyamdada. Eşimi kaldirdim oda sakin sakin kalkti. Sonra gercekten uyandim. Hemen lavaboya gittim kontrol icin.Sabahtan beri sersem gibiyim. Bebegin hareketlerini kontrol ediyorum pek oynamiyor gibi geliyordu cok sukur kipirdiyor. Ama cok sacma bi ruyaydi allak bullak oldum. Eşime surat yaptim boyle sebepsiz yere surat yapinca oda yapar. Sabah sabah suratlaştık.

Doktorunu sevdim :)

Sana da mı oldu (
Canım şöyle diyim : olmayanı vardır da ben rastlamadım daha :))))) geçen arkadaşım watsaap durumunu güncellemiş " aşrilik tendonu" diye. Gülmekten öldüm. Gülmesene ya ne çekiyom ben ondan diyo. O da hamile bu arada

Benim doktoruma gore sirt ustu yatmanin zarari bizeymis. Damara baski yaptigi icin tansiyon dusebilir bayilabilirmisiz. Ama o duruma geldigimizde yani 7aydan sonra zaten istesen de yatamazsin demisti.

canım sen uçakla seyehat yapmıltın sanırım esenboğada xray den geçmek istemesek sorun çıkartıyorlar mı

ben 3-4 ay önce sabiha gökçeni kullandım. ben geçmedim xrayden. ne olur ne olmaz yanıma yakın tarihli üzerinde gebelik haftamı yazan tahlil sonucuma da yanımda götürmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…