benimde kontrolüme daha 3 hafta var,inşallah benimki de çıkmıştır
Aynen ellilik kolay canım inşallah yüzlüksüz atlatırsın :)kızlar burada okudukça yüklemeden korkar oldum.Zaten hiç açlığıma dayanamıyorum,yükleme yapalım derse doktor köşe bucak kaçıcam gibi gözüküyor
Bu arada kabızlık için kivi diyen bir arkadaş vardı. Allah ondan razı olsun kaç günlük problemimi çözdü
Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
canım bu sürece girmen bile bi umut, çok şükür diyelim, inşallah bebişin sağlıklı bi şekilde evine de giderBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
en büyük korkum o zaten,en son tam kapatmamıştı ama yine de böyle giderse mecburi sezeryan dedi. Eğer tam kapatırsa ben yapamam işlemi seni eğitim araştırmaya yönlendirebilirim dedi. Normal doğum istiyorken o ihtimaller çok gözümü korkutuyor ama hayırlısı napalımcanım bebişler içerde sabit durmuyorlar. onlar hareket ettikçe plesantada yer değiştirebiliyor..inşallah doğuma kadar yukarı çıkar
yoksa mecburi sezaryena alıyorlar özellikle de rahim ağzını tamamen kapatmışsa...
Valla ne zaman aklıma gelirse. Üstüne de koca bir bardak su içiyorum. Bana çok iyi geldi.Yaa günün hangi saatinde yiyosun peki?
Günde bi tanemi yiyiyosunValla ne zaman aklıma gelirse. Üstüne de koca bir bardak su içiyorum. Bana çok iyi geldi.
en büyük korkum o zaten,en son tam kapatmamıştı ama yine de böyle giderse mecburi sezeryan dedi. Eğer tam kapatırsa ben yapamam işlemi seni eğitim araştırmaya yönlendirebilirim dedi. Normal doğum istiyorken o ihtimaller çok gözümü korkutuyor ama hayırlısı napalım
Evet bir tane yiyorum. İnşallah midem buna da alışıp etkisi kaybolmaz.Günde bi tanemi yiyiyosun
allah hyurlı eylesin mucize bebeği bak inatçı minik ugrasıo işte evet zor süreç ama hayurlısıyla toparlıcak dualarımızdasınızBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
canım korkma ola ki sezeryan oldun korkcak bişe yok artık eskisi gibi deil ki ameliyatlaren büyük korkum o zaten,en son tam kapatmamıştı ama yine de böyle giderse mecburi sezeryan dedi. Eğer tam kapatırsa ben yapamam işlemi seni eğitim araştırmaya yönlendirebilirim dedi. Normal doğum istiyorken o ihtimaller çok gözümü korkutuyor ama hayırlısı napalım
Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Tosbaaam çok özel bir bebiş teyzesi. Caretta caretta o :))) büyük gün geliyor çok yakında. Diğer haziran sayfasında ayrıntılı usg resimlerini koydular bebişlerinin anneleri. Çok tatlılardı ya oy oySakınnnn :) ha mayıssss ha haziranaa nolmuşş :) evettt bende senin tosbanı merak ediyorum :)))) ayy konuşurken bile heyecanlanıyorum yaaaaa :) Allahım hayırlısıyla o günleri görelim hep birlikteee inşallahhh :)
Nasıl tüketiyorsun, ben o konuyu kaçırmışım?Bu arada kabızlık için kivi diyen bir arkadaş vardı. Allah ondan razı olsun kaç günlük problemimi çözdü
Günde bir tane yiyorum. Üzerine bol su içiyorum.Nasıl tüketiyorsun, ben o konuyu kaçırmışım?
Canım tevekkül . Elinden geleni yaptın ve şuan da yapmaya devam edeceksin eminim.ve yaşayacaklarınıza AllahIn yön vereceği noktadasınız. Bilmiyorum gönlünden ne geçiyor. Ama onu en çok sen seviyorsun bu hayatta. O yüzden en iyisini sen diliyorsundur hakkında. Rabbim size mucize diyebileceğiniz bi sağlık nasip etsin. Benim içimden bu geçiyorSağlık problemleri çok olacakmış Rabbim çektirmesin kuzuma
Sen güven bebişine İnan o inanmıs bak inatla yaşam savaşı veriyor iyi olucak annesi dualarımız sizinleSağlık problemleri çok olacakmış Rabbim çektirmesin kuzuma
Çok güzelmiş güle güle kullanAldığım çanta bu.. hem sırt hem omuz.. Yan ceplerinden biri islak mendil cebi . Arkasında bir göz daha var. Içinde bir alt açması bir de ısı geçirmez termoslu çantası var. 75 tlye aldım. Markası littlebaby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?