- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Bende her seyimi.internetten aliyorum canim. Hem fiyat karsilastirmasi.filan. da oluyo.o ozellikle e bebek den aldim.herseyimi sayilirİyi ki internet var yaa. Küçük şehirlerde alışveriş çok zor cidden. Biraz çıktım lohusa takımlarına baktım. Ağzını açan 250 den başlıyor. Bu paralar ne kolay kazanılıyor yaa
Canim bu markanın kumaşı nasılcanım ben n11 den aldım
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...cid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller
bak istersen canım zevkine uyar mı...
Sanirim dogum yaklastikca kaygilarimizda artiyorAynen diyor zaten. Anlattirmiyor bile benim ki.
Eger sekerin yoksa keciboynuzu pekmezi cok iyi geliyor. Hergun sabah kahvaltidan 2 saat sonra falan yarim cay bardagi iciyorum ben. Biraz agir cok su iciriyor ardindan ben sevdigim icin icebiliyorum. Suyla karistirip icenlerde varrYa kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
benimde canim istedi simdi :) saka bi yana bisey olmaz heralde canim ama iki gunde bir yesen sanki daha iyi hergun degildeKizlar her aksam 1 magnum dondurma yoyorum sizce zarari varmidir
Canim bu markanın kumaşı nasıl
Benm ilk bebişim. Oğlumuz olcak inşallah ali asaf:) kıyafet olarak almadık aileler alıyo onların aldıklarını toparlayıp eksikleri alcam. Buyuyen beşikli oda takımı düşünüyorum yarın bakıcaz inşallah. Bebek arabasını da aldık suny baby nin bi modelini. Smdilik bunlar oda aldıktan snra da ufak fetek alıncakları almayı planlıyorum biraz daha zaman da gecmiş olur hem:)
Ya kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
Bu dediginin anlamlari ayri ayri ölcüm yapiliyor yani kafatasi ayri bacaklari ayri kollari karin uzunlugu gibi. Bide ben doktora giderken aklima gelen sorulari yaziyorum biyere doktorda hepsini soruyorum. Yoksa unutuyorum o heycanlaArkadaşlar size iki şey soracam. Birincisi evde tansiyon aleti yok ama ben sanki bazen tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum. Bide bugün hemşire tansiyonumu ölçtü. Doktorun yaninda 8 e 5 çıktı. Hemşire düşük biraz dedi ama doktor hiç biseh demedi bana. Sizce normal mi olabilir mi böyle. İkinci sorum doktor ölçü veriyor bazı terimler söyledi. Biri 27+r dedi. Sonra uzun bi yeri ölçtü ona da 28+4 dedi. Ben kaç haftalık hamileyim acaba bunu da merak ediyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Simdi doktordan geliykn ona neden sormadin dersiniz ama ne bilim sonradan aklıma geliyor hep.
Ben de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedimCanim bu markanın kumaşı nasıl
Cok guzelmis bu ya ne kadara aldin canimBen de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedim
L aldim.fakat baya buyuk geldi.idare edecez artik püfür pufür:)
Bunu ben de beğendim ama başka rengi yok. Kızım olacak benimBen de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedim
Ben de n11 den bunu aldim cnm.kumasi.cok.guzel kaliteli.emzirme bölümü de var..yalniz normalde M Beden giyiyorum.1 beden buyuk olsun dedim
60 li bir seydi sanirim cnmCok guzelmis bu ya ne kadara aldin canim
Sagol canim.sukur diyelim.bebisler de.iyidir.insallah cnmkardelen sen nasılsın canım...bebişlerin nasıl..eksiklerini sen de benim gibi netten mi alıyorsun
Him pembe si de vardi birmistir belkiBunu ben de beğendim ama başka rengi yok. Kızım olacak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?