2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Elimize kalan sadece kirayı öder canım eşimin işsiz olduğu dönemde de bütün altinlarimizi harcadık yani ben kafayı yemeden bu dönemi atlatirirz inşallah. Borç yıllarca ödenecek. Ondan kaçış yok. Allak bullagim. Ama allah sağlık verain inşallah geçecek bunlar

Cumartesi-Pazar benim de kalbim kırıldığı için çok ağladım. Sonra dedim ki, yapma artık. Bebek üzülüyor. Seni anlıyorum arkadaşım, gönül ferahlığı dilerim.

bende eminönünden aldım 2 takım, birini 65 tl birini 35 tl ye aldım alt üst takım, geçen pendikte çarşıda bi sorim dedim 120 den aşağı yoktu
Ay ne güzel fiyatlar keşke istte olsam da bende alabilsem.. Markaları ne canım belki internetten bulurum

Ben ebebek indiriminde şu reflü yatağını aldım. Çok korkağım boğulur falan diye bunu aldım. İşe yarar bişey mi bilmiyorum ama en azından biraz içimi rahatlatır
ben de kullandim bu yastigi ilk bebegimde bence iyiki almissin gerekli bisey diye dusunuyorum ben cok rahat etmistim besigin icine koyuyodum orda uyuyodu gunduzleri emzirdikten sonra gazini cikarip da koyuyodum mesela koltuga yatiriyodum aklim kalmiyodu 3 ay bunun ustunde buyuttum diyebilirim :)

Çok zor canım Allah yardımcın olsun. Benim eşimde bir sürü borç ödüyor, bende çalışıp kendimce birşeyler yapıyorum ailemde yardımcı oluyor. Elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz bebeğimiz için, yoksa insan yapmak istemez mi?..

bende eminönünden aldım 2 takım, birini 65 tl birini 35 tl ye aldım alt üst takım, geçen pendikte çarşıda bi sorim dedim 120 den aşağı yoktu
Güle güle kullan canım. Şu odayla ilgili işler bitse sıra bana gelecek inşallah. Aslında aldık herşeyi bi gelmesi kaldı. Her cumartesi bi iş var

canim benim aglama bebegini de uzme. Inan şu devirde maddi sikinti çekmeyen cok az insan var bizde yasiyoruz bu sene cok daraldik esimin borclari var bitecegine artiyo surekli. Adamin artik stresten vucudunda kizarikliklar olustu. Bende daha bisey almadim annem aliyo ufak tefek biseyler ışte. Yavas yavas alsam bende diyorum burdaki arkadaslar gibi de olmuyo iste bakalim topluca nasil alicaz kismetiyle gelecek insallah bebeklerimiz bir sekilde allah saglik versin canim en onemlisi bu saglik elden gidince insan para da kazanamaz sukret surekli dua et hepinizin sagligi yerinde hayat bu insan bazen dibe de batıyo yukari da cikiyo sen esine destek olduktan sonra ustesinden gelirsiniz insallah sikma canini

Havuzlu han a mı gittin? Valla oraya güveniyorum bende. Başka da alternatif gelmiyor aklıma
Havuzlu hana gittim canım ıvır zıvır herşeyi dışarının çok altında temin edebildim. pijama için biraz dolaştım içime sinmedi bir tane aldım hazırda en azından bir tane olsun diye pijama takımı bakmaya devam edeceğim

En büyük sıçramalar dibe vurunca olur KIRMIZILIKUCUKKIZ maddi sıkıntı hepimizde var canım allah verio bi aydınlık bende hamile oldugum ilk ay işten çıkarıldım neler neler yaşadım eşim yeni iş kurdu inan o dabende bazı geceler uyuyamıyoruz ama çok şükür saglıklar yerinde oldukça hersey oluo şükret bak bebeğin saglıkla dogacak inş eşinle beraber uzun uzun konuşun birlikte karar verin gönlünüzü kırmayın hersey geçer evet belki istediğin gibi bebeğine alamıosun ama o bebek istediklerinin bereketini vericek gör de bak bende alamıyorum die üzülürdüm geçen arkım dedi ki bi düşünsene isteklerin hep oluo bebek bereketle gelio bunalmıosunuz dedi düşündüm aynen öle arada bi dış göz lazım oluo göremediğimiz bişeyi gösteriolar gönlünü ferah tut yüzünü gözünü bi yuka bakim kendine gel

Maşallah canım ya alır tabi ki bebişler artık son 3 aya girdik hızlıca büyüyecekler inşallah :)
Sağol canım, şu önümüzdeki haftalar ne olacak bakalım merak ediyorum. Önden bakınca hamile olduğum hiç anlaşılmıyor zaten Belki biraz anlaşılır artık.

Eklentiler

• göbek.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…