- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Him anladim canim.beni de simdi ciktim doktordan bebisler iyi hamdolsun. Rahim.boyum da 2.8 cm. Simdilik korkulacak bir sey.yok.dedi ama.istirahate devam dedi..bu sekilde bakalim.insallah da böyle devam ederBenim tek gebelik 23.haftada atıldı ikiz olsaydı tabi daha riskliydi ama attırmamakda riske atmaktı üç doktorun kararıyla atıldı
Güle güle kullan canım güzel günlerdeHavuzlu hana gittim canım ıvır zıvır herşeyi dışarının çok altında temin edebildim. pijama için biraz dolaştım içime sinmedi bir tane aldım hazırda en azından bir tane olsun diye pijama takımı bakmaya devam edeceğim
saool canımm, bende odanın siparişini verdim özel yaptırıyoruz, gelmesine yakın boya badana halı perde kaldı geri kalanlar tamam sayılır :) çok heyecanlıyım çok :)Güle güle kullan canım. Şu odayla ilgili işler bitse sıra bana gelecek inşallah. Aslında aldık herşeyi bi gelmesi kaldı. Her cumartesi bi iş var
Ay ne güzel fiyatlar keşke istte olsam da bende alabilsem.. Markaları ne canım belki internetten bulurum
Ben de 3-5 kıyafet, bir de dolabıyla yatağını aldım. Bir emzik-biberon seti de var unutmayayım :) Bu hafta niyetim kendime pijama-gecelik almak.Valla ben ne kendime nede bebeğe daha hiçbir şey almadım
Aynı takımın pijama gecelik ve sabahlık takımını aldım eminönünden gerçekten çok güzel tavsiye ederimKızlar çok tatlı değil mi 60tl fiyatıda uygun ve gizli çıtçıtlısı var
Geçmiş olsun. Popona da zararsız bir nemlendirici sür, morarınca insanın canı acıyor.Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
kaç gram olmuş canım, aman dikkat et çok geçmiş olsun bu aradaKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
İYi çok şükür 2.8 kötü değil 25in altına düşerse asıl tehlike oluyor canım benimde 26 o yüzden canını sıkma ama yat bizim hamileliğimiz yatarak geçicek bunu kabullendim ben artık yeterki vaktinde sağlıkla gelsinlerde yatarız sorun değilHim anladim canim.beni de simdi ciktim doktordan bebisler iyi hamdolsun. Rahim.boyum da 2.8 cm. Simdilik korkulacak bir sey.yok.dedi ama.istirahate devam dedi..bu sekilde bakalim.insallah da böyle devam eder
Hakkimizda.hayirlisi..
Lcw nin nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba?Yakından görmedim internetten almayı düşünüyrm ben de bğenmiştim desenlerini:)bende çok az eksik kaldı bebek arabası, beşik içi yatak, pijama takımı, kapı süsü kaldı. gerisi tamam. çok fazla detay var. yedek nevresime kadar hallettim lc wakiki nin home kısmında indirim var çok güzel nevresimleri iki yedek aldım ben tavsiye ederim.
hayırlı haftalar kızlar..
yarın bim'e dalin ürünleri geliyormuş,haber edeyim dedim
pamuklu yumuşak güzel, ikeadakiler gibi ben sevdim canım mağazada da indirime girmişti ordan aldım benLcw nin nevresim takımlarının kalitesi nasıl acaba?Yakından görmedim internetten almayı düşünüyrm ben de bğenmiştim desenlerini:)
Aynen canim ben de oyle düşünüyorum.yeter ki saglik olsun.alcagim seyleri de internetten aliyorum artik zaten. 2 ay daha dayanirsak.iyi.insallahİYi çok şükür 2.8 kötü değil 25in altına düşerse asıl tehlike oluyor canım benimde 26 o yüzden canını sıkma ama yat bizim hamileliğimiz yatarak geçicek bunu kabullendim ben artık yeterki vaktinde sağlıkla gelsinlerde yatarız sorun değil
Sitesinde 30tl.mağazada ne kadardı?pamuklu yumuşak güzel, ikeadakiler gibi ben sevdim canım mağazada da indirime girmişti ordan aldım ben
29 a aldım, bime cumadan itibaren nevresim takımları geliyormuş. onlarada bakabilirsin renkleri internette çok tatlı görünüyor.Sitesinde 30tl.mağazada ne kadardı?
Yan yatış yastığı mı reflü yastığı mı almalı sence ? İkisi birden mi olmalı ya da ? Ben de bu hafta alacağım da.ben de kullandim bu yastigi ilk bebegimde bence iyiki almissin gerekli bisey diye dusunuyorum ben cok rahat etmistim besigin icine koyuyodum orda uyuyodu gunduzleri emzirdikten sonra gazini cikarip da koyuyodum mesela koltuga yatiriyodum aklim kalmiyodu 3 ay bunun ustunde buyuttum diyebilirim :)
Sağol canım, şu önümüzdeki haftalar ne olacak bakalım merak ediyorum. Önden bakınca hamile olduğum hiç anlaşılmıyor zatenBelki biraz anlaşılır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?