2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Amaaannnnnnn dikkat ayağınmı kaydı noldu öyle

Yandan belli de, önden işte normal yaşayıp gidiyorum :) Sen de incecikmişsin. Böyle bitsin hamileliğin, çıtırlıkla.

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, benimde son zamanlarda en korktuğum şey düşmek

Kizlar bebek bakim cantasi bakanlar bunu instagram da.gordum de paylaşmak istedim.ben almistim.farkli model de.ihtiyaci olan arkadaslar varsa bakabilirler bu sayfaya.benim.hosuma.gitti.fiyatını sormadim ama

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-13-16-38-38-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 104
Yandan belli de, önden işte normal yaşayıp gidiyorum :) Sen de incecikmişsin. Böyle bitsin hamileliğin, çıtırlıkla.

yokkk beeee ne inceciği 49-50 den geldim ben buralaraaa cok aldım hep göbeğe çalıştım. 63 kiloyum ama göbeğim var derken senden daha az oldugum halde göbeğim koskocaman demek istedim. Amaaaaannn napalım olsun

aaaaa gebelikte sakarlık çok olurmuş benimde ofiste altımdan koltuk kaydı yere oturdum. Bişey olmaz Allahın izniyle dikkat et yinede geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi Hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başımıza iş açmadan

Sağol canım, şu önümüzdeki haftalar ne olacak bakalım merak ediyorum. Önden bakınca hamile olduğum hiç anlaşılmıyor zaten Belki biraz anlaşılır artık.

Gerçekten hiç belli olmuyor canım maşallah.Bundan sonra istesen de istemesen de belli olur sanırım :))

Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun.Ağırlık merkezimiz öne kaydığı için karın üstü düşmemişsin neyse ki.Ben de bazen evde bişeylerin yanından geçerken karnımı unutuyorum son anda çekiyorum alışamadım daha bu koca göbeğe :))

Hahahahahah bende o koca göbeği nasıl unutuyosam iki sandalye arasından falan gecmeye calısıyorum bazen ama takılıyorum tabi geçemiyorum. Daha nekadar büyür acabaaaaaa

Hahahahahah bende o koca göbeği nasıl unutuyosam iki sandalye arasından falan gecmeye calısıyorum bazen ama takılıyorum tabi geçemiyorum. Daha nekadar büyür acabaaaaaa

Aynen canım ya ben de takılıyorum eskisi gibi zannediyorum kendimi işte daha da 3 ayımız var bakalım kapılardan geçebilsek bari

Aynen canim ben de oyle düşünüyorum.yeter ki saglik olsun.alcagim seyleri de internetten aliyorum artik zaten. 2 ay daha dayanirsak.iyi.insallah
Evet bende netten almaya başladım ufak ufak burdaki herkes almaya başla deyince alayım dedim evet 2ayımız kaldı inşallah çabucak geçer

canım üzülme ne olursun bak bende çok zor zamanlar yaşadım mağazalara girip girip boş çıktım aylarca daha yeni yeni elime para geçti derken ödemeler üstüne ödemeler yine elimde bişey kalmadı suyuydu elektriydi kredi borcuydu eşimin dükkan kirasıydı derken yine uçtu gitti paralar yine bana bişey kalmadı ki yavruma bişeyler alayım . hala çalışıyorum ama elime para bile geçmiyor borç ödemekten sabr et ve bebeğini üzme o daha minicik sana ihtiyacı var inşaallah herşey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun.

Selam Guzel anneler ve güZel yavruları bugun doktor konttolumuz vardi.Kizim 832gram olmus cok şükür hersey yolundaymis sadece kanin biraz dusuk ilac kullanmana rahmen sinirda dedi..Farkli olarak Devit3 diye bir vitamin verdi hergün ekmeğe 9 damla damlatip yeniyormus.Tansiyon dusuklugumden bahsettim hamilelikte normal tuzlu ye ayaklarini yuksege kaldır dedi simdilik haberler böyle gün saymaya devam ❤❤

saool canımm, bende odanın siparişini verdim özel yaptırıyoruz, gelmesine yakın boya badana halı perde kaldı geri kalanlar tamam sayılır :) çok heyecanlıyım çok :)
Biz de boya işini geçen hafta sonu hallettik 3 hafta sonra odası gelcek sonraki hafta perdesi gelcek. Nisanın son haftası da kanepe aldık odasına o gelcek. Bütün haftasonları doluyum yaaa of valla düşündükçe yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…