Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Teşekkür ederimm :)
Valla göbeğin cıkmasıyla kilonun bi alakası yok bence. Ben 63 kiloyum ama kocaman göbeğim var, oldum olası zayıfımdır ama hep birazda olsa göbeğim vardır. Dış karnım genişmiş, seninde muhtemelen iç karnın geniş oyuzden cıkmamıs.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, benimde son zamanlarda en korktuğum şey düşmekKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Evet soruya bayıldım. Ben günde yarım kilo yükselirken sen hala yarım kilodamısınKilo nasıl senin hala yarım kiloda mısın? :))
Yok yok 900 gr oldu. Bak foto koydum önceki mesajda, belli bile olmuyor zaten benim hamilelik :)Evet soruya bayıldım. Ben günde yarım kilo yükselirken sen hala yarım kilodamısınayyy bana bişeyler oluyoooo
Yandan belli de, önden işte normal yaşayıp gidiyorum :) Sen de incecikmişsin. Böyle bitsin hamileliğin, çıtırlıkla.
Amaan bebeklerimiz sağlıkla gelsin de, kilo filan bunlar geçer gideryokkk beeee ne inceciği49-50 den geldim ben buralaraaa cok aldım hep göbeğe çalıştım. 63 kiloyum ama göbeğim var derken senden daha az oldugum halde göbeğim koskocaman demek istedim. Amaaaaannn napalım olsun
aaaaa gebelikte sakarlık çok olurmuş benimde ofiste altımdan koltuk kaydı yere oturdum. Bişey olmaz Allahın izniyle dikkat et yinede geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi Hayırlısıyla bi doğursak sağ salim başımıza iş açmadanKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Sağol canım, şu önümüzdeki haftalar ne olacak bakalım merak ediyorum. Önden bakınca hamile olduğum hiç anlaşılmıyor zatenBelki biraz anlaşılır artık.
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim iyiymiş hemen pipisini gösyeriyor yaramaz ultrasyonda 25 tamamlamış diyor. Herşey çok güzeldi ama hastanede merdivenden inerken düştüm Allahtan popomun üstüne düştüm doktor 2 tane progestan iç dedi.Yani Allah korudu bizi .bu arada yazdıklarınızı okuyorum alış veriş için çok heycanlandım inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun.Ağırlık merkezimiz öne kaydığı için karın üstü düşmemişsin neyse ki.Ben de bazen evde bişeylerin yanından geçerken karnımı unutuyorum son anda çekiyorum alışamadım daha bu koca göbeğe :))
Hahahahahah bende o koca göbeği nasıl unutuyosam iki sandalye arasından falan gecmeye calısıyorum bazen ama takılıyorum tabi geçemiyorum. Daha nekadar büyür acabaaaaaa
Evet bende netten almaya başladım ufak ufak burdaki herkes almaya başla deyince alayım dedim evet 2ayımız kaldı inşallah çabucak geçerAynen canim ben de oyle düşünüyorum.yeter ki saglik olsun.alcagim seyleri de internetten aliyorum artik zaten. 2 ay daha dayanirsak.iyi.insallah
canım üzülme ne olursun bak bende çok zor zamanlar yaşadım mağazalara girip girip boş çıktım aylarca daha yeni yeni elime para geçti derken ödemeler üstüne ödemeler yine elimde bişey kalmadı suyuydu elektriydi kredi borcuydu eşimin dükkan kirasıydı derken yine uçtu gitti paralar yine bana bişey kalmadı ki yavruma bişeyler alayım . hala çalışıyorum ama elime para bile geçmiyor borç ödemekten sabr et ve bebeğini üzme o daha minicik sana ihtiyacı var inşaallah herşey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun.Kimseye bişey diyemiyorum buraya yazıp rahatlamak istedim. Saatlerdir ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum ama kendimi engelleyemiyorum. Bilenler vardır. Eşim issizdi aylarca. Sonra iş buldu hatta ben ilk defa o ilk maaşını alınca alışveriş yaptım 250 liralık bu alışverişti ve benim bebeğim için yaptığım tek alışveriş. Devlet eşimin maaşına haciz koymuş banka da öyle. Ve bize kus kadar para kaldı fatura odeyemedigimiz için elektrik gitti doğalgaz elektrik olmadığı için çalışmıyor. Ve eşim işten ayrılmayı düşünüyor para bize yetmiyor diye. Ailesinin yanına taşınmak istiyor. Içim çıktı aglamaktan. Insan çocuğu için ne hayaller kuruyor ama hayat bize neler gösteriyor. Belki saçma ama bebegim için şöyle çıkıp mağaza gezip birşeyler almak o kadar çok isterdim ki herkes durumumuzu bildigi icin onu biz alcaz bunu biz alcaz diyip paylaştılar birşeyleri. Insan heves ediyor kendi alsın istiyor herkes çantasını hazırlıyor ben de hazırlamak istiyorum ama herkes daha erken diyip almıyor bazı şeyleri ya da bana gondermiyorlar henuz aldıklarını dogunca getirecekler onlar da haklı
Ama benim elimde geceligim bile yok onu biri alacak hastane çıkışlarını biri alacak. Bebgimi o kadar çok uzuyorum ki sabahtan beri. Çıkış yolu bulamıyorum. Hamilelik hormonları da bunda etkilidir. Durmadan ağlıyorum saatlerdir bebeğim iyi midir durduramiyorum kendimi.
Biz de boya işini geçen hafta sonu hallettik 3 hafta sonra odası gelcek sonraki hafta perdesi gelcek. Nisanın son haftası da kanepe aldık odasına o gelcek. Bütün haftasonları doluyum yaaa of valla düşündükçe yoruluyorumsaool canımm, bende odanın siparişini verdim özel yaptırıyoruz, gelmesine yakın boya badana halı perde kaldı geri kalanlar tamam sayılır :) çok heyecanlıyım çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?