2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
termos ben aldım... e bebeğin şubat indirimlerinden faydalandım... gereken bir şey tabiki... su koyuyorsun ilerde çorba koyuyorsun her türlü gerekli...

Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcam
Annelerin yüreğine inecek yakında:)))) ben de arada buraya gelip veryansın ediyorum canım. Merak etme Sonra geçiyo:)) daha kuvvetli dönüyorlar sonra. Biliyorum normal arada yapıyorlar çok anneye oluyo burda hatta yeri geliyo ben de teselli ediyorum (şekil a ) ama yine de hareketleri azalır azalmaz bi hafakanlar basıyo beni:))))

Kızlar ben internetten Sebamedin bebek yağını almıştım banyodan son masaj yapmak için ama açıklamasını okudum bez bölgesi için yazıyor ne demek anlamadım masaj yağı değil mi yani bez bölgesi için ayrı mı oluyor

Ben sadece cola ve kahve aşeriyorum ama türk kahvesi değil. Aromalı güzel kahvelerden :)
arada çok nadir starbucksa fln gidersem cafeinsiz kahve içiyorum
şu an yazdıklarının hepsini aşerebilirim
3 aydaki gibi canım bişeyler çekmeye başladı + gördüğüm herşeyi istiyorum

Biraz bekleyeyim belki senin aldığın indirimi girer, olmadı indirimsiz haliyle alırım :) takipteyim

Haklısın Sigaranin ispatlanmış tek tarafı erken dogum diye biliyorum. Ama ilginctir sabah kontrol olup hersey yolundayken 3-4 saat icinde nasil suyu geldi dimi. Her an hersey olabilir demek ki.

Bende prima premium care 1 ve 2 numara ebebek indirimde 3 koli aldim. Icinde alt degistirme islak mendil de vardi. Bimden de indirimde uni islak pamuk aldim. 6 paket falan her pakette 3 tane var. Hoş bebegin altını surekli yıkarım diye dusunuyorum cunku yazlikta olacagim cok sıcak.
Eger indirimi yakalamasaydım sleepy alacaktım. Gorumcem oglu icin kullanıyor ve cok memnun. Ama herkesten duydugum şey şu. Bazi bezler bazı cocuklarda pisik kasinti falan yapabiliyor. Basta az alip deneyip oyle devam edilebilir belki.

Baybnest ben yapiyorum:) isterseniz özele yazabilirsiniz

S
Aynen biraz hissetmesek panik oluyoruz

Doğru diyorsun ben de bu paketler bitince sleepy deniycem umarım bebeklrimiz sever. Kıyafete bile acimiyorum da beze verilen paraya aciyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…