termos ben aldım... e bebeğin şubat indirimlerinden faydalandım... gereken bir şey tabiki... su koyuyorsun ilerde çorba koyuyorsun her türlü gerekli...kızlar termos alan var mı aranızda? İş arkadaşım doğum izninden döndü, gerekli olduğunu söyledi. Özellikle hastaneye kontrole gittiğinde emzirecek bir yer olmadığı için mama veriyormuş biberonla.
hah bi de aşermeye başladımİlk 3 aya ek olarak hemoroid belirtisi, mide yanması ve koca bir göbek dahil etmişler
termos bundan aldım 26 liraya indirimdeyken
https://www.e-bebek.com/babyjem-bebek-termosu-500-ml-p-bje-79m/
Annelerin yüreğine inecek yakında:)))) ben de arada buraya gelip veryansın ediyorum canım. Merak etme Sonra geçiyo:)) daha kuvvetli dönüyorlar sonra. Biliyorum normal arada yapıyorlar çok anneye oluyo burda hatta yeri geliyo ben de teselli ediyorum (şekil a ) ama yine de hareketleri azalır azalmaz bi hafakanlar basıyo beni:))))Sağol canım teşekkür ederim yan yatınca hareket ediyo ama normalde etmiyo hiç böyle yapmazdı. Dediklerini yapıcam
hah bi de aşermeye başladım
şimdi bunlar indirimdeymiş ama pipetli diyor, kullanışlı olur mu ?
https://www.e-bebek.com/baby-plus-termoslu-matara-pembe-p-byp-sh861p/
şu an yazdıklarının hepsini aşerebilirimBen sadece cola ve kahve aşeriyorum ama türk kahvesi değil. Aromalı güzel kahvelerden :)
arada çok nadir starbucksa fln gidersem cafeinsiz kahve içiyorum
Tavsiye etmiyorum
Suyu nekqdar emniyetli doldurup havasını alsak bile hep çanta içinde resmen patlar gibi şu fışkırıyor sıcak suyla yandik kaç kere
bak böyle bi yorum yazılmış canım dikkatli ol.. bi de 350 ml miş...
Evet canımO zaman desene bizim oğlanı sürekli hıçkırık tutuyorsen de mi aynı şeyi yaşıyorsun canım
Haklısın Sigaranin ispatlanmış tek tarafı erken dogum diye biliyorum. Ama ilginctir sabah kontrol olup hersey yolundayken 3-4 saat icinde nasil suyu geldi dimi. Her an hersey olabilir demek ki.Sigara da plesantanin erken ayrılmasını sağlıyor bence asıl sıkıntı odur. Hamilelik öncesi sigara tiryakisi olan biri olarak çok araştırmıştım.. bebegime ve kendime yaptığım en güzel sey sigarayı bırakmakti.
Bende prima premium care 1 ve 2 numara ebebek indirimde 3 koli aldim. Icinde alt degistirme islak mendil de vardi. Bimden de indirimde uni islak pamuk aldim. 6 paket falan her pakette 3 tane var. Hoş bebegin altını surekli yıkarım diye dusunuyorum cunku yazlikta olacagim cok sıcak.Bu arada kızlar size de sormuştum sleepy nasıl prima mi alsam sleepy mi diye. En sonunda ucuz olduğu icin sleepy e karar vermiştim az önce bir kargo geldi sürpriz kargo ablamdan. Prima premiumun yenidogan setini almış. 1 numara 2 numara alt açma ve islak mendilerden oluşuyor. O kadar mutlu oldum ki.
Baybnest ben yapiyorum:) isterseniz özele yazabilirsinizKızlar ben de babynest almaya karsr verdim. E bebekte gördüm dün 130 liraydı. Çok geldi. Kendim dikebilirim aslında ama cidden uğraşamıcam. Tatile gittiğimizde yanımızda yatar, anneme falan gidince iyi olur dedim.
Daha ucuz veya indirim yakalayan olursa bana da haber verir misiniz
Aynen biraz hissetmesek panik oluyoruzAnnelerin yüreğine inecek yakında:)))) ben de arada buraya gelip veryansın ediyorum canım. Merak etme Sonra geçiyo:)) daha kuvvetli dönüyorlar sonra. Biliyorum normal arada yapıyorlar çok anneye oluyo burda hatta yeri geliyo ben de teselli ediyorum (şekil a ) ama yine de hareketleri azalır azalmaz bi hafakanlar basıyo beni:))))
Benim görümcem böyle bişey yapacak bizim için, babynest böyle bişey miBaybnest ben yapiyorum:) isterseniz özele yazabilirsiniz
Doğru diyorsun ben de bu paketler bitince sleepy deniycem umarım bebeklrimiz sever. Kıyafete bile acimiyorum da beze verilen paraya aciyor insanBende prima premium care 1 ve 2 numara ebebek indirimde 3 koli aldim. Icinde alt degistirme islak mendil de vardi. Bimden de indirimde uni islak pamuk aldim. 6 paket falan her pakette 3 tane var. Hoş bebegin altını surekli yıkarım diye dusunuyorum cunku yazlikta olacagim cok sıcak.
Eger indirimi yakalamasaydım sleepy alacaktım. Gorumcem oglu icin kullanıyor ve cok memnun. Ama herkesten duydugum şey şu. Bazi bezler bazı cocuklarda pisik kasinti falan yapabiliyor. Basta az alip deneyip oyle devam edilebilir belki.
Bu portbebe canım.. baby nest biraz daha farklı fotoğrafını paylaşan olur belkiBenim görümcem böyle bişey yapacak bizim için, babynest böyle bişey mi
Yok boyle degil ici elyaf dolu oluyor baybnestin ben buraya foto yuklemeyiyorum cok denedim olmuyor olsaydi atardim yaptiklarimdanBenim görümcem böyle bişey yapacak bizim için, babynest böyle bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?