- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Heh buldum canım, senin adına yüklemiş olayımYok boyle degil ici elyaf dolu oluyor baybnestin ben buraya foto yuklemeyiyorum cok denedim olmuyor olsaydi atardim yaptiklarimdan
Amin çok teşekkürler
ooo canın çok acımış olmalı...bebiş de içeride korkmuştur...
şimdi nasılsın peki? hala acıyor mu karnın..
Hayırlı kandiller kızlar..Rabbim kandili ve üç ayları istifade ederek geçirebilmeyi nasip etsin inşallah..
D Degemen çok geçmiş olsun,maalesef bazen görünmez kazalar olabiliyor.Bebiş etkilenmemiştir inşallah
@BahaRaslan99 çok hoş olmuş eşinin jesti,maşallah..Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin çok teşekkürler
ooo canın çok acımış olmalı...bebiş de içeride korkmuştur...
şimdi nasılsın peki? hala acıyor mu karnın..
Hayırlı kandiller kızlar..Rabbim kandili ve üç ayları istifade ederek geçirebilmeyi nasip etsin inşallah..
D Degemen çok geçmiş olsun,maalesef bazen görünmez kazalar olabiliyor.Bebiş etkilenmemiştir inşallah
@BahaRaslan99 çok hoş olmuş eşinin jesti,maşallah..Allah mutluluğunuzu daim etsin
Alışacağız mecbur :) Doktor kısıtlamadıysa bol bol yürüyüş yapın arkadaşlar doğumu kolaylaştırıyormusÇok fena hem de. Ben 1 dakika da abartısız 5 kez şekil değiştiriyorum. Bence Bundan sonra böyle canım. Korkma :)
Teşekkür ederim canımTamam yan yatınca hissediyosan problem yok. Dediğim gibi pozisyonundan kaynaklıdır. Sıkma canını. Tecrübe ettim ben biliyorum :)
İnsan korkuyor işte annelik böyle bişey sanırımAnnelerin yüreğine inecek yakında:)))) ben de arada buraya gelip veryansın ediyorum canım. Merak etme Sonra geçiyo:)) daha kuvvetli dönüyorlar sonra. Biliyorum normal arada yapıyorlar çok anneye oluyo burda hatta yeri geliyo ben de teselli ediyorum (şekil a ) ama yine de hareketleri azalır azalmaz bi hafakanlar basıyo beni:))))
Canım ben onu cok yasıyorum.karnımın her yerinde hissediyorum ve dedigin gibi titreme cırpınma gibi.doktora söyledim normal dedi suyum fazla oldugundan öyle dediKızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum
Benim bi tanidigim icine kucuk pikelerden katlayip koyuyor bende oyle yapacagim katlayip biraz sert oluyorKızlar bende de var babynest. Yengem dikmiş ama şöyle bşr endişem oldu. Bebekler ilk aylarda biraz daha sert zeminde yatmalı ya, bu yumşacık. Bir sorun olur mu acaba?
Inş haber ederim sende yaz mutlaka :)Ooo bayağı zaman geçmiş, bende gelecek cuma gidecegim bizi de haberdar et iyi haberler bekliyoruz
Bende ilkte olmadı canım. Komik gelecek ama şimdiden vazelin sür. Ben ilkinde öyle yaptım ne sızladı ne yara oldu. Çatlama vs de olmadıKızlar meme uçları şimdiden hassaslaşmaya başlayan varmı?? Benim son 1 haftadır acıyo özellikle ilk giyinirken. Lansinoh krem aldım kullanıyorum ama bence hiç faydası yok. Şu meme ucu yaraları benım en büyük korkum, hatta doğumdanda öte.
İllaki herkesin başına gelirmiki yaaa?
evet benim bebeklerden birinin suyu fazla onun olduğu tarafta titreşimde cep telefonu var sanki :))Canım ben onu cok yasıyorum.karnımın her yerinde hissediyorum ve dedigin gibi titreme cırpınma gibi.doktora söyledim normal dedi suyum fazla oldugundan öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?