2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bende de var babynest. Yengem dikmiş ama şöyle bşr endişem oldu. Bebekler ilk aylarda biraz daha sert zeminde yatmalı ya, bu yumşacık. Bir sorun olur mu acaba?

Amin çok teşekkürler

ooo canın çok acımış olmalı...bebiş de içeride korkmuştur...
şimdi nasılsın peki? hala acıyor mu karnın..

Vallahi elimle dokunduğumda acıyor. Terlik benim terliğimdi. Oğlum bana atmadı aslında. Ayağına geçirmiş benim terliğimi çıkarmak için yukarı doğru savurdu ayağını... terlik yukardan sertçe düştü bir de dik geldi karnıma... çok canım yandı ama ağlayamadım oğlum çok korktu çünkü. Bugün ultrasona gittik neyseki yolunda herşey... 1430 gr olmuş minik. Başı aşağıda, poposu solunda ayakları sağımda... kıpırdayınca her taraftan hissediyorum o yüzden

D Degemen geçmiş olsun. oğlun içinde üzüldüm suçlanmıştır canını yaktığı için.

Sağol teyzesi, çok üzüldü kuzum ama ben onu suçu olmadığına ikna ettim...

Sağol arkadaşım, herşey yolunda çok şükür... allahım beterinden korusun hepimizi ve yavrularımızı...

Amin çok teşekkürler

ooo canın çok acımış olmalı...bebiş de içeride korkmuştur...
şimdi nasılsın peki? hala acıyor mu karnın..

Vallahi elimle dokunduğumda acıyor. Terlik benim terliğimdi. Oğlum bana atmadı aslında. Ayağına geçirmiş benim terliğimi çıkarmak için yukarı doğru savurdu ayağını... terlik yukardan sertçe düştü bir de dik geldi karnıma... çok canım yandı ama ağlayamadım oğlum çok korktu çünkü. Bugün ultrasona gittik neyseki yolunda herşey... 1430 gr olmuş minik. Başı aşağıda, poposu solunda ayakları sağımda... kıpırdayınca her taraftan hissediyorum o yüzden

D Degemen geçmiş olsun. oğlun içinde üzüldüm suçlanmıştır canını yaktığı için.

Sağol teyzesi, çok üzüldü kuzum ama ben onu suçu olmadığına ikna ettim...

Sağol arkadaşım, herşey yolunda çok şükür... allahım beterinden korusun hepimizi ve yavrularımızı...

Kızlar merhaba herkese dğn geceden beri belden başladı sol taraflı kalça kasık bacak ağrısı hiç geçnedi delircem çok korkuyorum pazartesi doktordaydım herşey iyi dedi dr ama şimdi bu ne

İnsan korkuyor işte annelik böyle bişey sanırım

Kızlar aranızda karnının her iki tarafından aynı anda sürekli tekme yiyen var mı,sizce neresidir oğlumun. Bir de titreme, çırpınma gibi olan tekmenin anlamını bilen var mı onu da çok yaşıyorum
Canım ben onu cok yasıyorum.karnımın her yerinde hissediyorum ve dedigin gibi titreme cırpınma gibi.doktora söyledim normal dedi suyum fazla oldugundan öyle dedi

canım çok geçmiş olsun... bebeğinin iyi olmasına sevindim...
acımıştır tabi... hassas olan yerlerimizden biri ...
oğluşun da üzülmüştür.. Eşinin yanında olması seni ferahlatmıştır
Allah beterinden saklasın... D Degemen

Kızlar bende de var babynest. Yengem dikmiş ama şöyle bşr endişem oldu. Bebekler ilk aylarda biraz daha sert zeminde yatmalı ya, bu yumşacık. Bir sorun olur mu acaba?
Benim bi tanidigim icine kucuk pikelerden katlayip koyuyor bende oyle yapacagim katlayip biraz sert oluyor

iyi akşamlar kızlar o-3 ay için 6 tane tek alt, 8 tane çıtçıtlı kısa kollu body iki tulum yeter mi? bir de hastane çıkışı var tabi o ayrı. bana az gibi geliyor ama bilemedim...

Bende ilkte olmadı canım. Komik gelecek ama şimdiden vazelin sür. Ben ilkinde öyle yaptım ne sızladı ne yara oldu. Çatlama vs de olmadı

kızlar slm ben bugün doktora gittim bebişlerin biri 1600 diğeri 1650 gr. 29. hafta bugün bitiyor. boyları uzunmuş ölçüm çok çıkıyor 1500 gr gibilerdir aslında dedi. bir de artık 40 haftalık tekiz gibi rahim büyüklüğü dedi.ciğer geliştirici vermedi. 36. haftaya kadar yolu var inşallah dedi.

Canım ben onu cok yasıyorum.karnımın her yerinde hissediyorum ve dedigin gibi titreme cırpınma gibi.doktora söyledim normal dedi suyum fazla oldugundan öyle dedi
evet benim bebeklerden birinin suyu fazla onun olduğu tarafta titreşimde cep telefonu var sanki :))

Kızlar benim de sağ kasığım ağrıyor. Özellikle dönerken ve sağ tarafa yatarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…