2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim de sağ kasığım ağrıyor. Özellikle dönerken ve sağ tarafa yatarken.
Canim bebisin kafasi o taraftadir buyuk ihtimalle..benim de sol uzun sure agirdi.bebegin kafasi orda o yuzden dedi doktor.sonra sag agirmaya basladi.meger bu defa da kafa sag a gecmis.senin de oyledr buyk ihtimalle..

Bende ilkte olmadı canım. Komik gelecek ama şimdiden vazelin sür. Ben ilkinde öyle yaptım ne sızladı ne yara oldu. Çatlama vs de olmadı

Yok yookk komik gelmez, ne duyarsam yapabilirim o derece korkuyorum cunku. Teşekkürler tavsiyen için:)

arkadaşın çok yanlış yapmış bence anne sütü varken mama vermek yersiz doktorlar da söylüyor bunu eğer sütünüz olmazsa yada mama takviyesi yapmak zorunda kalırsanız termos lazım olur ama ben oğluma bi kere bile mama vermedim şükürler olsun her ortamda da emzirdim hemde 2 yaşına kadar zaten şimdi her yerde emzirme odaları bulunuyor heleki hastanelerde emzirme örtüsünü taktıktan sonra çocuğu emzirdiğin bile belli değil bayanlar eğer imkanınız olursa ne olur sadece anne sütü verin gerekli durumlarda tabi mama takviyesi yapılır ama buna doktor karar verir şöyle düşünelim şu anda bebeğiniz için daha doğmadan en iyiisini düşünüyorsunuz en iyi doktor hastane kıyafet vs. anne sütü sadece yavrularımız için üretilen çok kıymetli bişey bana keyfiyeten anne sütünden mahrum bırakmak çok acımasızca geliyor

İnsanların bebekleri ve kendi bedenleri hakkında verdikleri karar sadece onları ilgilendirir. Emzirmekte zorlanıyor olabilir, emzirmek istemiyor olabilir, hijyen takıntısı olabilir. Mama alan bebekler de büyüyor, meme alan da.
İnsanları kınamak, yanlış yaptıklarını söylemek bize düşmez, belki sadece tavsiye verebiliriz. Bilimsel kanıtlarla destekleyebiliriz.
Başkalarının tercihlerini kınamak, acımasızlıkla itham etmek kimseye düşmez.

kızlar bebiş kaç. gündür çok hareketliydi maşallah ama bugün nerdeyse hiç kıpırdamadı şimdiye çoktan hareketlenip beni fena dürtüyor olurdu ya :/ evham yaptım sanırım napayım ben

kınamak için söylemedim bir annenin hiç sütü de olmayabilir ya da yetmeyebilir tabiki mama verilebilir ben bebeğimiz için en değerli şeyin anne sütü olduğuna inanıyorum bunu bebeğimizden mahrum bırakmak iyi bişey değil bence tabi herkesin kendi kararı sonuçta ama emin olun anne sütü olan bebekler çok hastalanmıyorlar bunu ben değil doktorlar söylüyor zaten

kızlar bebiş kaç. gündür çok hareketliydi maşallah ama bugün nerdeyse hiç kıpırdamadı şimdiye çoktan hareketlenip beni fena dürtüyor olurdu ya :/ evham yaptım sanırım napayım ben
Canım benimde öyleydi iki gündür bugün düzeldi şükür. Hatta bi arkadaş sağolsun yazmıştı bazen arkalarını dönüyolarmış hissedemiyormuşuz. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa arada hissediyor musun ?

:) ben demiştim. İçime içime vuruyormuş, böyle deprem olur gibi bir sarsıntı hissediyodum meğer organlarımı tekmeliyormus ama 2 gunun sonunda kıpırdamıyor diye doktora gittiğimde öğrendim pozisyonundan kaynalandıgını.

Tatlı ye biraz enerji gelsin kuzuna :) yada süt iç sola yat.

Arkadaşlar H&M online satış başlamış... kısa bir süre için indirimler de var... bekleyenler vardı diye hatırlıyorum.... bilginiz olsun

Çok bi indirim yok sanki ya da ben mi anlamadım acaba

iyi akşamlar kızlar o-3 ay için 6 tane tek alt, 8 tane çıtçıtlı kısa kollu body iki tulum yeter mi? bir de hastane çıkışı var tabi o ayrı. bana az gibi geliyor ama bilemedim...

Valla ben o kadar bile almadım sanırım. Bi 10 lu çıkış aldım, bi 5 li. 4-5 er tane de tek alt üst var. Bunlar yenidoğan ve 0-1 aylık bedenler. Sanırım sadece bu kadar. Abartmiim derken ben de cılkını mı çıkarmışım acaba bilmiyorum .
Cahil bi anne olarak yetermiş gibi geliyo bebişine elindeki miktar.

Benim çocukta da o kadar kıyafet yok galiba :) Hastahane çıkışı almış kayınvalidem, 3 tane badi de ben aldım :) Alt filan almadım. Biraz yaz ürünleri çıksın diye bekledim. Nisan-Mayıs gibi alırım diyorum.

kızlar herkese günaydın...
dr kontrolune sonunda gittim. ve yine oğlumun yüzünü göremedim.
kaç seferdir böyle. hep eliyle yüzüyle oynuyor. anası kılıklı: ) hep kafası diye sevdiğim yer meğer poposuymuş.

kramptan bahsettim, süt içmiyorsun galiba ondan kramp olur dedi. hakikaten hiç içmiyorum günlük süt önerdi. yoğurt yerini tutmazmış onun.
bu arada dünden yine kötüydüm mağlum büyüklerle kavga ettik yine.:/ bu arada hiç biriyle görüşmeme kararı aldık.
1 hafta raporluyum. ev toplarım sanırım... sonrada zaten çalışabilir raporu alacagım.
dr diyo ki gel çalışabilir raporunu al, evde kadınlar kulubunu okuyup okuyup kurma , kendini dinleme dedi:)

kardelen yeni doğum bakım ünitesi hemen dr un karsısındakı odada, ama daha bakamadım. doğumhaneyıde gezemedim.
onları gezınce yazarım.

Sagol cnm.bende dun sincan lokman hekime gittim.doktoru cok sevdim yeni dogan yogun bakimi cok.iyi kuvez filan.hastane biraz kalabalik onu da sorun yapmadim ama bize cokkk uzak mahfoldum yolda bi de yol yapim calismalari vardievden cikarken iyi.idim.hastane.gittim bir.suru.sancim.cikti
Hatta 1.gece.yatirmak.istedi.ciktim geldim.eve yakin bir hastaneye.giderim dedim.eve.gelince de rahatladim.sukur.gece.de.iyi.idi.ama.yol.beni mahfetti.canim o yuzden.mecburen yakin bi.hastane tercih.etcem artik

Canım en guzel kararı almıssın vala konuşmamakla ne ısterler anlamam ki güzelcene evine yerleş bak gör herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…