Bende öyle anca köfte yiyorum. Et yiyemiyorum malesefGunaydin kizlarrr sizin etle araniz nasil benim berbat aorla yiyorum her seferinde doktirumda surekli yuemen lazim diyor
Canim bebisin kafasi o taraftadir buyuk ihtimalle..benim de sol uzun sure agirdi.bebegin kafasi orda o yuzden dedi doktor.sonra sag agirmaya basladi.meger bu defa da kafa sag a gecmis.senin de oyledr buyk ihtimalle..Kızlar benim de sağ kasığım ağrıyor. Özellikle dönerken ve sağ tarafa yatarken.
Bende ilkte olmadı canım. Komik gelecek ama şimdiden vazelin sür. Ben ilkinde öyle yaptım ne sızladı ne yara oldu. Çatlama vs de olmadı
Gunaydin kizlarrr sizin etle araniz nasil benim berbat aorla yiyorum her seferinde doktirumda surekli yuemen lazim diyor
arkadaşın çok yanlış yapmış bence anne sütü varken mama vermek yersiz doktorlar da söylüyor bunu eğer sütünüz olmazsa yada mama takviyesi yapmak zorunda kalırsanız termos lazım olur ama ben oğluma bi kere bile mama vermedim şükürler olsun her ortamda da emzirdim hemde 2 yaşına kadar zaten şimdi her yerde emzirme odaları bulunuyor heleki hastanelerde emzirme örtüsünü taktıktan sonra çocuğu emzirdiğin bile belli değil bayanlar eğer imkanınız olursa ne olur sadece anne sütü verin gerekli durumlarda tabi mama takviyesi yapılır ama buna doktor karar verir şöyle düşünelim şu anda bebeğiniz için daha doğmadan en iyiisini düşünüyorsunuz en iyi doktor hastane kıyafet vs. anne sütü sadece yavrularımız için üretilen çok kıymetli bişey bana keyfiyeten anne sütünden mahrum bırakmak çok acımasızca geliyorkızlar termos alan var mı aranızda? İş arkadaşım doğum izninden döndü, gerekli olduğunu söyledi. Özellikle hastaneye kontrole gittiğinde emzirecek bir yer olmadığı için mama veriyormuş biberonla.
Yok boyle degil ici elyaf dolu oluyor baybnestin ben buraya foto yuklemeyiyorum cok denedim olmuyor olsaydi atardim yaptiklarimdan
Heh buldum canım, senin adına yüklemiş olayım
arkadaşın çok yanlış yapmış bence anne sütü varken mama vermek yersiz doktorlar da söylüyor bunu eğer sütünüz olmazsa yada mama takviyesi yapmak zorunda kalırsanız termos lazım olur ama ben oğluma bi kere bile mama vermedim şükürler olsun her ortamda da emzirdim hemde 2 yaşına kadar zaten şimdi her yerde emzirme odaları bulunuyor heleki hastanelerde emzirme örtüsünü taktıktan sonra çocuğu emzirdiğin bile belli değil bayanlar eğer imkanınız olursa ne olur sadece anne sütü verin gerekli durumlarda tabi mama takviyesi yapılır ama buna doktor karar verir şöyle düşünelim şu anda bebeğiniz için daha doğmadan en iyiisini düşünüyorsunuz en iyi doktor hastane kıyafet vs. anne sütü sadece yavrularımız için üretilen çok kıymetli bişey bana keyfiyeten anne sütünden mahrum bırakmak çok acımasızca geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruz :)günaydın kızlar inşallah herkes iyidir. yarın kontrolümüz var alalh izin verirse kzıımı görücem bir ay sonunda. inşallah herşey yolundadır.
kınamak için söylemedim bir annenin hiç sütü de olmayabilir ya da yetmeyebilir tabiki mama verilebilir ben bebeğimiz için en değerli şeyin anne sütü olduğuna inanıyorum bunu bebeğimizden mahrum bırakmak iyi bişey değil bence tabi herkesin kendi kararı sonuçta ama emin olun anne sütü olan bebekler çok hastalanmıyorlar bunu ben değil doktorlar söylüyor zatenİnsanların bebekleri ve kendi bedenleri hakkında verdikleri karar sadece onları ilgilendirir. Emzirmekte zorlanıyor olabilir, emzirmek istemiyor olabilir, hijyen takıntısı olabilir. Mama alan bebekler de büyüyor, meme alan da.
İnsanları kınamak, yanlış yaptıklarını söylemek bize düşmez, belki sadece tavsiye verebiliriz. Bilimsel kanıtlarla destekleyebiliriz.
Başkalarının tercihlerini kınamak, acımasızlıkla itham etmek kimseye düşmez.
Canım benimde öyleydi iki gündür bugün düzeldi şükür. Hatta bi arkadaş sağolsun yazmıştı bazen arkalarını dönüyolarmış hissedemiyormuşuz. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa arada hissediyor musun ?kızlar bebiş kaç. gündür çok hareketliydi maşallah ama bugün nerdeyse hiç kıpırdamadı şimdiye çoktan hareketlenip beni fena dürtüyor olurdu ya :/ evham yaptım sanırım napayım ben
Canım benimde öyleydi iki gündür bugün düzeldi şükür. Hatta bi arkadaş sağolsun yazmıştı bazen arkalarını dönüyolarmış hissedemiyormuşuz. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa arada hissediyor musun ?
kızlar bebiş kaç. gündür çok hareketliydi maşallah ama bugün nerdeyse hiç kıpırdamadı şimdiye çoktan hareketlenip beni fena dürtüyor olurdu ya :/ evham yaptım sanırım napayım ben
Arkadaşlar H&M online satış başlamış... kısa bir süre için indirimler de var... bekleyenler vardı diye hatırlıyorum.... bilginiz olsun
iyi akşamlar kızlar o-3 ay için 6 tane tek alt, 8 tane çıtçıtlı kısa kollu body iki tulum yeter mi? bir de hastane çıkışı var tabi o ayrı. bana az gibi geliyor ama bilemedim...
Çok bi indirim yok sanki ya da ben mi anlamadım acaba
Valla ben o kadar bile almadım sanırım. Bi 10 lu çıkış aldım, bi 5 li. 4-5 er tane de tek alt üst var. Bunlar yenidoğan ve 0-1 aylık bedenler. Sanırım sadece bu kadar. Abartmiim derken ben de cılkını mı çıkarmışım acaba bilmiyorum.
Cahil bi anne olarak yetermiş gibi geliyo bebişine elindeki miktar.
Sagol cnm.bende dun sincan lokman hekime gittim.doktoru cok sevdim yeni dogan yogun bakimi cok.iyi kuvez filan.hastane biraz kalabalik onu da sorun yapmadim ama bize cokkk uzak mahfoldum yolda bi de yol yapim calismalari vardikızlar herkese günaydın...
dr kontrolune sonunda gittim. ve yine oğlumun yüzünü göremedim.
kaç seferdir böyle. hep eliyle yüzüyle oynuyor. anası kılıklı: ) hep kafası diye sevdiğim yer meğer poposuymuş.
kramptan bahsettim, süt içmiyorsun galiba ondan kramp olur dedi. hakikaten hiç içmiyorumgünlük süt önerdi. yoğurt yerini tutmazmış onun.
bu arada dünden yine kötüydüm mağlum büyüklerle kavga ettik yine.:/ bu arada hiç biriyle görüşmeme kararı aldık.
1 hafta raporluyum. ev toplarım sanırım... sonrada zaten çalışabilir raporu alacagım.
dr diyo ki gel çalışabilir raporunu al, evde kadınlar kulubunu okuyup okuyup kurma , kendini dinleme dedi:)
kardelen yeni doğum bakım ünitesi hemen dr un karsısındakı odada, ama daha bakamadım. doğumhaneyıde gezemedim.
onları gezınce yazarım.
Canım en guzel kararı almıssın vala konuşmamakla ne ısterler anlamam ki güzelcene evine yerleş bak gör herşey güzel olacakkızlar herkese günaydın...
dr kontrolune sonunda gittim. ve yine oğlumun yüzünü göremedim.
kaç seferdir böyle. hep eliyle yüzüyle oynuyor. anası kılıklı: ) hep kafası diye sevdiğim yer meğer poposuymuş.
kramptan bahsettim, süt içmiyorsun galiba ondan kramp olur dedi. hakikaten hiç içmiyorumgünlük süt önerdi. yoğurt yerini tutmazmış onun.
bu arada dünden yine kötüydüm mağlum büyüklerle kavga ettik yine.:/ bu arada hiç biriyle görüşmeme kararı aldık.
1 hafta raporluyum. ev toplarım sanırım... sonrada zaten çalışabilir raporu alacagım.
dr diyo ki gel çalışabilir raporunu al, evde kadınlar kulubunu okuyup okuyup kurma , kendini dinleme dedi:)
kardelen yeni doğum bakım ünitesi hemen dr un karsısındakı odada, ama daha bakamadım. doğumhaneyıde gezemedim.
onları gezınce yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?