2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu arada aoç nin günlük sütlerinden al yarım lt olandann 2 barcak çıkyo bı sabah bı aksam yada bı gece bı gunduz hemen bozuluyo cunku buyuklerı ben onu ıçıyorum

Benim oğlan da yüzünü hiç göstermiyor, bir kere göremedim:)
Bebek de iyi mi?
Aile ile ilgili sorunlara üzüldüm, ne olur takmamaya çalış, çok zor oluyor ama insan sevdiğine ve bebeğine odaklanınca daha iyi oluyor.

Çok sevimli görünüyorlar da ; ne işe yarıyor bu babynestler?
Yani kullanıma amacı nedir? Uyutmak için mi , taşımak için mi bilemedim
Bende hiç bilmiyorum valla, görümcenin içinden gelmiş yapıcam dedi ama kullanır mıyım bilmiyorum :) Dışarısı için sadece anakucağı kullanmayı düşünüyorum ben

İş yerinde bazen 4-5 saat boyunca bebeğin haraketlerini hiç hissetmiyorum. Akşam eve geçtiğimde kıpır kıpır hissediyorum. İşyerinde hissetmediğim içinde korku geliyor içime bir tedirginlik oluyor. Siz sürekli hissediyor musun nedir durumunuz ?

Ben süt içiyorum ama kramp yine giriyor aman napalım alıştım artık eşimi uyandırmadan artık kendi başıma geçirmeyi öğrendim.

ailelerle ilgili şeylere üzüldüm bi süre uzak durun en iyisi. bende çalışabilir raporu almadan bi hafta rapor almak istiyorum. ben evde işlerim var diyorum eşimde evde kalıp yorulma onun yerine annene git en azından bir hafta dinlen diyor.

Canım ben onu cok yasıyorum.karnımın her yerinde hissediyorum ve dedigin gibi titreme cırpınma gibi.doktora söyledim normal dedi suyum fazla oldugundan öyle dedi
Araştırdığımda çoğunlukla hıçkırık ile karşılaştım canım, ilk olduğunda can çekişiyor gibiydi hıçkırık olduğunu hiç düşünmemiştim bizim bebişler fazla hareketli sanırım o da etkili

Merhabalar hastaneden dün çıktım evdeyim. Kızlar malum çalışıyorum biliyorsunuz 32.haftama yani izin başlangıcıma daha var. Gerçi ben çalışmayı düşünüyordum ama malum durumlardan artık çalışamam. Pazartesi doktor heyet raporu verecek. Size sormak istediğim heyet raporunu uzun alırsam benim 8 haftamdan kar ettirecek bir durum oluşur mu? yani izinli olacağım süreye denk gelirse bana faydası olur mu? Açıklayabildim mi bilmiyorum ama.

Tesekkur ederim sukur bebek gayet iyi.gereksiz sorunlarla ugrasmaktan onla ilgilenemiyorum. Uzun suredir biseyde alamiyorum.heves birakmadilar derler ya. Oyle oldum.
Dun aksam kendi annem yemege davet etti. Bogazima dizdi.bide diyoki evlenmeden once boyle degildin diyo. Tabi o zamn agzina vur lokmasina al biriydim.simdi karsi laf soyleyince hemen bozuluyor. Resmn aglayarak yemk yedim. Ordan gelincede esimle bu gorusmeme kararini aldik. Iki aile icinde gecerli. Hatta esim diyoki hem maddi hem manevi kimsenin faydasi yok ama zarari cok diyo...hakli olarak.
Oyle iste amannnn..
Rapor alip eve geldim temizlikci abla geldi,uzulme ben bakarim istersen bebege diyo;(( tasinirkende aileden hic yardim istemiycem bu ablayi cagiracam. 1 tasirlar 10 surat yaparlar hic cekemem...

Canim bu dönemde sana kim iyi geliyorsa onunla görüş bence. Çünkü hassas bir dönemdeyiz gerçekten. Ben annemle çok uzak oturuyorum. 12 saatlik mesafe var aramızda. Bana doğumdan 1 hafta önce gelirim dedi. Evde çoluk çocuk hiç kimse yok. İstese rahatlıkla gelip yardım edebilir. Biz eşimin memleketinde oturuyoruz. Düğüne de misafir gibi gelip gittiler. Ne evimi yerleştirmeme yardım ettiler ne de başka şeye. Bazen burda yaşadığım için cezalandırdıklarını düşünüp çok üzülüyorum. O yüzden inşallah Allah bize sağlık versin de hiç kimseye muhtaç etmesin. Umarım bir problem olmaz da kendi işlerimi kendi kendime yaparım. Eşim dışında hiç kimseden beklentim kalmadı. Biz de anne olacaz bunları kızıma yapmam umarım.

Bence Biraz patikli altlardan alın çünkü sık sık değişiliyor bezinden çıkıyor kusuyor Vs.hem yeni doğmuş bebek olacağı için altı açık çorapla falan geçiremeyiz yazı. Ben belki Ağustos-eylül arasında 2-3 aylık olacak ancak ozaman külotlu çorap falan giydiirebilirim diye düşünüyorum. İlk 1 ay patikli tulum,patikli altlardan giydiririm zaten sırf ilk gün oğlumda. 5 tane alt değişmiştik her yaptığında kakası dışarı çıktı kustu kıyafet yetiştiremedik.olmadı ihtiyaç olursa babası hemen gider alır ben tecrübelerimi paylaşmak istedim.tabiki karar yine de sizin

şahinler marka emzirme sutyeni aldım bir beyaz bir siyah... ama bi beden büyük oldu ((
85 beden isteyen olursa göndereyim kargoyla... internet üzerindeki fiyatından daha uygun fiyata

Kızlar nasılsınız

Oğlum için bugün lcw den birşeyler sipariş ettim.Kendime de emzirme önlüğü hediye ettim

Nasıllar teyzeleri

Eklentiler

• L_20161-6Y5598Z1-G00_A.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 76
  • L_20161-6YA867Z1-4UL_A.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 66
  • L_20161-6YC191Z1-071_A.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
  • L_20161-6YG081Z1-G00_A.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 63
  • L_20161-6YG326Z1-G00_A.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 64
  • L_20162-6K3244Z1-G00_A.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 63
  • L_20171-7Y2016Z1-CKN_A.webp
    5 KB · Görüntüleme: 61
  • L_20171-7Y2575Z1-355_A.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 64
  • L_20171-7Y5502Z1-HMW_A.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
  • L_20171-7Y7090Z1-676_A.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 74
  • L_20171-7Y7098Z1-676_A.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 62
  • L_20171-7Y7101Z1-676_A.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 69
Çok teşekkür ederim, bugün biraz internetten aldım ben de. Bilgili annelere bayılıyorum

Kızlar nasılsınız

Oğlum için bugün lcw den birşeyler sipariş ettim.Kendime de emzirme önlüğü hediye ettim

Nasıllar teyzeleri

hepsi birbirinden güzel. bebişin sağlıkla siysin hepsini inşallah. eskiden erkek çocuklar için çok seçenek yoktu şimdi erkek çocular içinde çok güzel şeyler yapıyorlar

hepsi birbirinden güzel. bebişin sağlıkla siysin hepsini inşallah. eskiden erkek çocuklar için çok seçenek yoktu şimdi erkek çocular içinde çok güzel şeyler yapıyorlar

Teşekkür ederim cnm.Amin inşallah.Hepimizinki sağlıkla giysin cicilerini

Evet erkek çocukların kıyafetleri de kız çocuklarını aratmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…