2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sağolun kızlar çikoalta yedim süt içtim işteydim öğlen de dinlendim çok şükür biraz hareketlendi ama insan nasıl korkuyor ya nooluyor içerde diyor

Bana kimse cevap vermemiş

Bana kimse cevap vermemiş

bence iş yaparken çok dikkat etmediğimizden olabilir bende bazen gün boyu tek tük hissediyorum. oda güçlü harekrti olursa. oturur vaziyette olduğumuz için sanırım. doktor bana gün boyu 10 hareket kontrol et dedi.

benim doktorum tabiki bu konuyla ilgilide beni bilgilendirmedi
Eğer günde 10 hareket diyorsa tamamdır, o zaman sorun yok evde 10 hareketi geçiyor çünkü.
nette araştırdım 2 saatte 10 hareket diyor ondan panik oldum

çalışırken hiç hareket hissetmiyorum ne zaman eve geliyorum bacaklarımı uzatıyorum dinlenince hareket etmeye başlıyor

Eğer günde 10 hareket diyorsa tamamdır, o zaman sorun yok evde 10 hareketi geçiyor çünkü.
2 SAATTE 10 HAREKET EVET AMA BUNLARA HIÇKIRMALARI BİLE DAHİL...
Ben de iş yeribde hissediyorum ama eve gidip ayaklarımı uzattığım gibi değil tabi. o zaman coşuyorlar :))
merak etme uyuyordur belki sen çalışırken...

canım senin doktor kontrolün nasıl geçti? 1 ay sonunda göreceğim yazmıştım ne çok merak etmişsindir kuzunu

Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...

iki saatte 10 hareket bence çok fazla. benim hiç o kadar hereket olmadığı bu güne kadar. gün boyu 10 ayrı vakitte hareket etti mi tamam dedi doktor.

H hazelnut123 canım uzundur girmedin umarım iyisindir 2 günde bir amniyofüsyon yapılacak yazmıştın en son
durumun nasıl...bebişin nasıl?

karalule bebeğin nasıl biraz daha toparlayabildi mi kuzucuk?

virginiastat canım geçmiş olsun tekrardan ...umarım daha iyi olur bundan sonraki haftalar..
açıkçası izinle ilgili bir bilgim yok...

Bende kızımı gördüm az önce doktor yüzü bize bakıyor bakalım dedi. Az baktık sonra döndü hemen utandı galiba :) göbüşü buyk galiba bizimkinin. Ölçümleri hep 30+3 ama göbek 31+3.babası gibi göbekli olacak galiba :) kilosu da 1650 dedi doktor. İyi mi diye sormadim iyidir inşallah. Sözlerde güzel haberler alırsınız inşallah kızar

canım senin doktor kontrolün nasıl geçti? 1 ay sonunda göreceğim yazmıştım ne çok merak etmişsindir kuzunu

bugün değil canım yarın kontrol . ay aslında çok merak ediyorum . ama insan doktora giderken bi o kadarda stres oluyor. doktora soracak bir sürü sorum vardı ama hepsi aklımdan çıktı .

Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...

valla ramazana geliyor diye ben ikramlık birşey yapmam. eşime bi kutu çikolata aldırırırm. birde meyve suyu yada limonata gibi birşey. hani akşam gelen olur falan oonları ikram ederiz.

çikolatayı instadan bir yer begendim kaliteli görünüyor, fuarlara flnda katılan bir hesap. Görselini paylaşıyorum.. ek olarak arkadaşım kurabiye yapıyor onlardan yaptıracağım birde görümcem hediyelik yapıyor hepsini paylaştım :)
Gerçi hastaneye çok gelen olmaz daha çok eve ziyarete gelenlere hediyelik ve kurabiye vereceğim.

Eklentiler

• IMG_6949.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6722.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_6663.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 87
Ben de bunu düşünüyorum.. Bi de kısmetse ramazana denk geliyo.. Bizde herkes oruçlu olur, bana da en mantıklısı çikolata geldi.. Çantaya atar götürürler.. Lohusa şerbeti ikramı olsa bile içemicek kimse.. Gece yarısı gelirlerse ziyarete o ayrı tabii

bende eve gelenlere hediye olarak vermek için şu kokulu taştan yapılan emziklerden istiyorum. kutu içinde süslü yapıyorlar . kapı süsü olarakta bu çok hoşuma gitti.

benim ilk doğumumda eşimin iş arkadaşları çok güzel bi çikolata göndermişlerdi. nerden aldıklarını unuttum şimdi bulursam hastaneye ondan da alabilir.

hımmm yanlış anlamışım...
ben telefona not yazıyorum oradan bakıp soruyorum tek tek doktor gülüyor ama olsun
yoksa bebeği görünce hepsi uçuyor aklımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…