her kes öyle diyor ama b en bilemedim. 1 beden büyük hiç kullanmadığım için garip geldiCanım zaten 1 beden büyük alin diyorlar bence kalsın zaten göğüsler buyuyecek
Canım benimde öyleydi iki gündür bugün düzeldi şükür. Hatta bi arkadaş sağolsun yazmıştı bazen arkalarını dönüyolarmış hissedemiyormuşuz. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa arada hissediyor musun ?
sağolun kızlar çikoalta yedim süt içtim işteydim öğlen de dinlendim çok şükür biraz hareketlendi ama insan nasıl korkuyor ya nooluyor içerde diyor:) ben demiştim. İçime içime vuruyormuş, böyle deprem olur gibi bir sarsıntı hissediyodum meğer organlarımı tekmeliyormus ama 2 gunun sonunda kıpırdamıyor diye doktora gittiğimde öğrendim pozisyonundan kaynalandıgını.
Tatlı ye biraz enerji gelsin kuzuna :) yada süt iç sola yat.
İş yerinde bazen 4-5 saat boyunca bebeğin haraketlerini hiç hissetmiyorum. Akşam eve geçtiğimde kıpır kıpır hissediyorum. İşyerinde hissetmediğim içinde korku geliyor içime bir tedirginlik oluyor. Siz sürekli hissediyor musun nedir durumunuz ?
Bana kimse cevap vermemiş
benim doktorum tabiki bu konuyla ilgilide beni bilgilendirmedibence iş yaparken çok dikkat etmediğimizden olabilir bende bazen gün boyu tek tük hissediyorum. oda güçlü harekrti olursa. oturur vaziyette olduğumuz için sanırım. doktor bana gün boyu 10 hareket kontrol et dedi.
İş yerinde bazen 4-5 saat boyunca bebeğin haraketlerini hiç hissetmiyorum. Akşam eve geçtiğimde kıpır kıpır hissediyorum. İşyerinde hissetmediğim içinde korku geliyor içime bir tedirginlik oluyor. Siz sürekli hissediyor musun nedir durumunuz ?
Kızlar nasılsınız
Oğlum için bugün lcw den birşeyler sipariş ettim.Kendime de emzirme önlüğü hediye ettim
Nasıllar teyzeleri
2 SAATTE 10 HAREKET EVET AMA BUNLARA HIÇKIRMALARI BİLE DAHİL...benim doktorum tabiki bu konuyla ilgilide beni bilgilendirmedi
Eğer günde 10 hareket diyorsa tamamdır, o zaman sorun yok evde 10 hareketi geçiyor çünkü.
nette araştırdım 2 saatte 10 hareket diyor ondan panik oldum
bence iş yaparken çok dikkat etmediğimizden olabilir bende bazen gün boyu tek tük hissediyorum. oda güçlü harekrti olursa. oturur vaziyette olduğumuz için sanırım. doktor bana gün boyu 10 hareket kontrol et dedi.
benim doktorum tabiki bu konuyla ilgilide beni bilgilendirmedi
Eğer günde 10 hareket diyorsa tamamdır, o zaman sorun yok evde 10 hareketi geçiyor çünkü.
nette araştırdım 2 saatte 10 hareket diyor ondan panik oldum
canım senin doktor kontrolün nasıl geçti? 1 ay sonunda göreceğim yazmıştım ne çok merak etmişsindir kuzunu
Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Canım ben de oturarak çalışıyorum ama hareketlerini gün içinde de hissediyorum..Bana kimse cevap vermemiş
Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Ben de bunu düşünüyorum.. Bi de kısmetse ramazana denk geliyo.. Bizde herkes oruçlu olur, bana da en mantıklısı çikolata geldi.. Çantaya atar götürürler.. Lohusa şerbeti ikramı olsa bile içemicek kimse.. Gece yarısı gelirlerse ziyarete o ayrı tabiiBu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Canım ben de oturarak çalışıyorum ama hareketlerini gün içinde de hissediyorum..
bugün değil canım yarın kontrol . ay aslında çok merak ediyorum . ama insan doktora giderken bi o kadarda stres oluyor. doktora soracak bir sürü sorum vardı ama hepsi aklımdan çıktı .
valla ramazana geliyor diye ben ikramlık birşey yapmam. eşime bi kutu çikolata aldırırırm. birde meyve suyu yada limonata gibi birşey. hani akşam gelen olur falan oonları ikram ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?