2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kurabiye iyi fikir :)) onu da araştırayım bakalım burada kim yapıyor.. arkadaşın sipariş alıyor mu?

Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Hastahanede hiçbir şey vermek istemiyorum, hatta kimse gelmesin istiyorum. Gaz mı çıkartacağım, bebek mi emzireceğim, ağlayacak mıyım, ne olacaksa eşim, kardeşim,annem dışında kimse olmasın istiyorum.
Hatta sanırım aile dışında kimseye haber vermeyeceğiz, gelmememelerini rica edeceğiz.

Göbüşünü yeriz annesi:) Sağlıkla büyüsün :)

Cnm masallah kilo da bencebende gittim 1550 idi kilolari.gerci benimki ikiz kiloya normal doktor.. Sancilarim cok cikiyo benim

ya o benım aklıma hıc gelmedı bende serbet falan verecektım kurabıye yıne kapalı olcak ama suan kafamdakı tasarım çöp oldu yanı

Cnm masallah kilo da bencebende gittim 1550 idi kilolari.gerci benimki ikiz kiloya normal doktor.. Sancilarim cok cikiyo benim
benımde sancım cıkyo canım senınde karnın sert mı bebek hareketlı allahtan yoksa evham yapmaktan daha da zarar verırıdım bebeğe

Bende hissediyorum ama bazen saatlerce hissetmiyorum. 2 saatte bazen 10 hareket oluyor bazen 3-4 saat tık yok
Bence genel olarak gün içinde hissediyosan canım çok da stres yapma.. İşe kendini kaptırıp bile hissetmiyosundur belki.. Ben çok takmıyorum bu hareket olayını o yüzden.. Ama akşamları gün içinden çok daha fazla hissediyorum ben de..

benımde sancım cıkyo canım senınde karnın sert mı bebek hareketlı allahtan yoksa evham yapmaktan daha da zarar verırıdım bebeğe
Aynen canim.evet karnim cok sertlesyo..onlem amacli.doktor sadece magnezyum.verdi..baska bi ilac yok mu acaba ki kasilmalari engelleyici..sen bi sey.kullanyo musun doktorun ne dedi

merhaba kızlar beşiğimiz geldi kurulması kaldı ...ana kucağımız da hazır şimdi ufak tefek şeyler kaldı bide benim ihtiyaçlarım var ama bakalım onlara ne zaman sıra gelecek
Masallah ayni haftadayiz ama ben daha bisey almadim

kapı süsüçok güzelmiş... hangi site ?

Emzikli olana bayıldım çok güzel

Kızlar ben hastanede çikolata dağıtcam. Süsleri falan kimse kullanmıyo atıyo. Valla bana verilen süsleri öyle yaptım :)
Mevlüt için de kırk gün beklicem, o zaman da saksıda küçük çiçekler veya fidan dağıtmayı düşünüyorum.

Aynen canim.evet karnim cok sertlesyo..onlem amacli.doktor sadece magnezyum.verdi..baska bi ilac yok mu acaba ki kasilmalari engelleyici..sen bi sey.kullanyo musun doktorun ne dedi
banada sadece sulandırılan bı ılaç verdı bır kez kullanılıyo ama o ıdrar yolu enf.içinmiş bir de 2lt serum yeıdm ama hala sert arada bı yumusuyor normal dedı endıselncek bırsey yok dedı ama tabı korkuyorum yınede kultur sonucum bugun cıkacaktı ne ıcın oldugunuda bılmıyorum doktrdan cevap veklıyorum bakalım ne dıecek

Çok sevimli görünüyorlar da ; ne işe yarıyor bu babynestler?
Yani kullanıma amacı nedir? Uyutmak için mi , taşımak için mi bilemedim
Tasimak icin pek uygun degil. Bebegi yatirmak icin kullaniyorlar kullananlar memnun olduklarini soyluyorlar. Yada bebegi yaninda yatirmak isteyen anneler tercih ediyor ilk 3 4 ay. Ben ogluma iki tane yapacagim biri annemde durcqk b

ben de saksıda çiçek düşünüyorum mevlüt için... üstüne isim yazdırabiliyor muyuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…