kurabiye iyi fikir :)) onu da araştırayım bakalım burada kim yapıyor.. arkadaşın sipariş alıyor mu?çikolatayı instadan bir yer begendim kaliteli görünüyor, fuarlara flnda katılan bir hesap. Görselini paylaşıyorum.. ek olarak arkadaşım kurabiye yapıyor onlardan yaptıracağım birde görümcem hediyelik yapıyor hepsini paylaştım :)
Gerçi hastaneye çok gelen olmaz daha çok eve ziyarete gelenlere hediyelik ve kurabiye vereceğim.
Hastahanede hiçbir şey vermek istemiyorum, hatta kimse gelmesin istiyorum. Gaz mı çıkartacağım, bebek mi emzireceğim, ağlayacak mıyım, ne olacaksa eşim, kardeşim,annem dışında kimse olmasın istiyorum.Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Göbüşünü yeriz annesi:) Sağlıkla büyüsün :)Bende kızımı gördüm az önce doktor yüzü bize bakıyor bakalım dedi. Az baktık sonra döndü hemen utandı galiba :) göbüşü buyk galiba bizimkinin. Ölçümleri hep 30+3 ama göbek 31+3.babası gibi göbekli olacak galiba :) kilosu da 1650 dedi doktor. İyi mi diye sormadim iyidir inşallah. Sözlerde güzel haberler alırsınız inşallah kızar
Cnm masallah kilo da benceBende kızımı gördüm az önce doktor yüzü bize bakıyor bakalım dedi. Az baktık sonra döndü hemen utandı galiba :) göbüşü buyk galiba bizimkinin. Ölçümleri hep 30+3 ama göbek 31+3.babası gibi göbekli olacak galiba :) kilosu da 1650 dedi doktor. İyi mi diye sormadim iyidir inşallah. Sözlerde güzel haberler alırsınız inşallah kızar
ya o benım aklıma hıc gelmedı bende serbet falan verecektım kurabıye yıne kapalı olcak ama suan kafamdakı tasarım çöp oldu yanıBen de bunu düşünüyorum.. Bi de kısmetse ramazana denk geliyo.. Bizde herkes oruçlu olur, bana da en mantıklısı çikolata geldi.. Çantaya atar götürürler.. Lohusa şerbeti ikramı olsa bile içemicek kimse.. Gece yarısı gelirlerse ziyarete o ayrı tabii
benımde sancım cıkyo canım senınde karnın sert mı bebek hareketlı allahtan yoksa evham yapmaktan daha da zarar verırıdım bebeğeCnm masallah kilo da bencebende gittim 1550 idi kilolari.gerci benimki ikiz kiloya normal doktor.. Sancilarim cok cikiyo benim
Oh içim rahatladı canım çok saoliki saatte 10 hareket bence çok fazla. benim hiç o kadar hereket olmadığı bu güne kadar. gün boyu 10 ayrı vakitte hareket etti mi tamam dedi doktor.
Bence genel olarak gün içinde hissediyosan canım çok da stres yapma.. İşe kendini kaptırıp bile hissetmiyosundur belki.. Ben çok takmıyorum bu hareket olayını o yüzden.. Ama akşamları gün içinden çok daha fazla hissediyorum ben de..Bende hissediyorum ama bazen saatlerce hissetmiyorum. 2 saatte bazen 10 hareket oluyor bazen 3-4 saat tık yok
Aynen canim.evet karnim cok sertlesyo..onlem amacli.doktor sadece magnezyum.verdi..baska bi ilac yok mu acaba ki kasilmalari engelleyici..sen bi sey.kullanyo musun doktorun ne dedibenımde sancım cıkyo canım senınde karnın sert mı bebek hareketlı allahtan yoksa evham yapmaktan daha da zarar verırıdım bebeğe
Masallah ayni haftadayiz ama ben daha bisey almadimmerhaba kızlar beşiğimiz geldi kurulması kaldı ...ana kucağımız da hazır şimdi ufak tefek şeyler kaldı bide benim ihtiyaçlarım var ama bakalım onlara ne zaman sıra gelecek
kapı süsüçok güzelmiş... hangi site ?Eki Görüntüle 1975483 Eki Görüntüle 1975484
bende eve gelenlere hediye olarak vermek için şu kokulu taştan yapılan emziklerden istiyorum. kutu içinde süslü yapıyorlar . kapı süsü olarakta bu çok hoşuma gitti.
benim ilk doğumumda eşimin iş arkadaşları çok güzel bi çikolata göndermişlerdi. nerden aldıklarını unuttum şimdi bulursam hastaneye ondan da alabilir.
Emzikli olana bayıldım çok güzelEki Görüntüle 1975483 Eki Görüntüle 1975484
bende eve gelenlere hediye olarak vermek için şu kokulu taştan yapılan emziklerden istiyorum. kutu içinde süslü yapıyorlar . kapı süsü olarakta bu çok hoşuma gitti.
benim ilk doğumumda eşimin iş arkadaşları çok güzel bi çikolata göndermişlerdi. nerden aldıklarını unuttum şimdi bulursam hastaneye ondan da alabilir.
Bizim kızımızın ismi İpekkızlar zaman azalırken herkesin isimler az çok netleşmeye başlamıştır. biz zehra ya karar verdik . büyük zeynep , küçükte zehra olacak kısmetse. sizin isimler neler?
kızlar zaman azalırken herkesin isimler az çok netleşmeye başlamıştır. biz zehra ya karar verdik . büyük zeynep , küçükte zehra olacak kısmetse. sizin isimler neler?
banada sadece sulandırılan bı ılaç verdı bır kez kullanılıyo ama o ıdrar yolu enf.içinmiş bir de 2lt serum yeıdm ama hala sert arada bı yumusuyor normal dedı endıselncek bırsey yok dedı ama tabı korkuyorum yınede kultur sonucum bugun cıkacaktı ne ıcın oldugunuda bılmıyorum doktrdan cevap veklıyorum bakalım ne dıecekAynen canim.evet karnim cok sertlesyo..onlem amacli.doktor sadece magnezyum.verdi..baska bi ilac yok mu acaba ki kasilmalari engelleyici..sen bi sey.kullanyo musun doktorun ne dedi
Tasimak icin pek uygun degil. Bebegi yatirmak icin kullaniyorlar kullananlar memnun olduklarini soyluyorlar. Yada bebegi yaninda yatirmak isteyen anneler tercih ediyor ilk 3 4 ay. Ben ogluma iki tane yapacagim biri annemde durcqk bÇok sevimli görünüyorlar da ; ne işe yarıyor bu babynestler?
Yani kullanıma amacı nedir? Uyutmak için mi , taşımak için mi bilemedim
Oğlumun ismi Tibetkızlar zaman azalırken herkesin isimler az çok netleşmeye başlamıştır. biz zehra ya karar verdik . büyük zeynep , küçükte zehra olacak kısmetse. sizin isimler neler?
ben de saksıda çiçek düşünüyorum mevlüt için... üstüne isim yazdırabiliyor muyuz acaba?Kızlar ben hastanede çikolata dağıtcam. Süsleri falan kimse kullanmıyo atıyo. Valla bana verilen süsleri öyle yaptım :)
Mevlüt için de kırk gün beklicem, o zaman da saksıda küçük çiçekler veya fidan dağıtmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?