2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kurabiye iyi fikir :)) onu da araştırayım bakalım burada kim yapıyor.. arkadaşın sipariş alıyor mu?

Sipariş alıyor canım, instadan sekerbakery olarak takip edebilirsin. Gayet lezzetli ve taze oluyor. Benim ismimide verirsin indirim yapmasını istersin biraz

Sipariş alıyor canım, instadan sekerbakery olarak takip edebilirsin. Gayet lezzetli ve taze oluyor. Benim ismimide verirsin indirim yapmasını istersin biraz
tamamdır canım ekledim instagramdan... benim için önemli olan hijyenik olması :))
güvendiğim birinin olması çok iyi oldu :) teşekkürler

Cnm masallah kilo da bencebende gittim 1550 idi kilolari.gerci benimki ikiz kiloya normal doktor.. Sancilarim cok cikiyo benim
Evet normal tabi maşallah ikiz senin. Benim doktor hic bakmıyor sancı var mi diye falan. Benimde karnım sertlesiyor gün içinde. Bunu ona dedim ama dinkenince geçiyor mu dedi evet dedim. 5 dk da bir oluyorsa gelirsin dedi. Önemsemedi galiba. Bide artik iki hafta da bir gel dedi. Bakalim

Hediyeliklere ben de karar verdim sayilir. Şerbeti hastane veriyo zaten. Hastane icin cikolata ve keceden kapi susune uyumlu anahtarlik yapicam.
Mevlut icin de annem butik kurabiye satisiyla ilgileniyo dolayisiyla torunu icin coktan model bakmaya başladı bile. Yanina da tohum bombasi yapmaya niyetim var ama once bi deneyecegiz bakalim olacak mi.

Dün eminonune alisverise gitmistik cok yorulmusum. Bugün dinlenirim diyodum sabah erkenden arabayla kaza yaptim. Kenarda dururken sehirlerarasi otobus geldi benim tarafimdan komple gocertti arabayi. Baya strese girdim tabi. Tutanak fln filan derken de üşüdüm cok. Gun boyu kasiklarim agridi ama sukur ki hareket ediyo bebek. Insallah bisey olamistir diye aklim orda hep

büyük geçmiş olsun... çok sıkıntılı bir gün geçirmişsin Allahtan sana da bebeğe de birşey olmamış

Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür

Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Canm cok cok gecmş olsun şifa olsun paşaya inşallah butun tedavileri çok güçlü bir savaşcı o ve her seyin üstesnden gelecek inan

çok geçmiş olsun Allah şifasını versin tez zamanda...zor olmaz mı ya...minicik daha...
arkadaşımın bebeği doğar doğmaz olmuştu kalbinden ameliyat damarları ters olduğu için
şimdi maşallah sağlıklı...İnşallah senin bebişin de sağlığına kavuşur ...dualarım seninle ve bebeğinle
Rabbim yar ve yardımcın olsun

Masallah ayni haftadayiz ama ben daha bisey almadim
bi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı da ondan korktum sanırım bide yaz gelmeden iyice ağırlaşmadan halletmek lazım yavaştan aslında cok daha işim var alıncak var bitmiyor ki son iki ay sadece kızımı beklemek istiyorum ama bu gidişle alışveriş telaşı bitmez

Canım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bu ameliyat onun gelişimine katkı sağlar. Bir an önce sağlığına tamamen kavuşur inşallah.

Kızlar nasılsınız

Oğlum için bugün lcw den birşeyler sipariş ettim.Kendime de emzirme önlüğü hediye ettim

Nasıllar teyzeleri
Bayılıyorum erkek kıyafetlerine yaa minik adamına nasıl da yakışır canım güle gule giysin inşallah

Maşallah canım kızına da göbuşüne de

Çok geçmiş olsun canım allahtan size bişey olmamış allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…