- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
kurabiye iyi fikir :)) onu da araştırayım bakalım burada kim yapıyor.. arkadaşın sipariş alıyor mu?
ben de saksıda çiçek düşünüyorum mevlüt için... üstüne isim yazdırabiliyor muyuz acaba?
tamamdır canım ekledim instagramdan... benim için önemli olan hijyenik olması :))Sipariş alıyor canım, instadan sekerbakery olarak takip edebilirsin. Gayet lezzetli ve taze oluyor. Benim ismimide verirsin indirim yapmasını istersin biraz
Emin ol çok temiz biridir. Bütün etkinliklerimin kurtarıcısı gibidir sağolsun :)tamamdır canım ekledim instagramdan... benim için önemli olan hijyenik olması :))
güvendiğim birinin olması çok iyi oldu :) teşekkürler
Evet normal tabi maşallah ikiz senin. Benim doktor hic bakmıyor sancı var mi diye falan. Benimde karnım sertlesiyor gün içinde. Bunu ona dedim ama dinkenince geçiyor mu dedi evet dedim. 5 dk da bir oluyorsa gelirsin dedi. Önemsemedi galiba. Bide artik iki hafta da bir gel dedi. BakalimCnm masallah kilo da bencebende gittim 1550 idi kilolari.gerci benimki ikiz kiloya normal doktor.. Sancilarim cok cikiyo benim
Muhsin ertugrul olcak oglumuzun adi:)kızlar zaman azalırken herkesin isimler az çok netleşmeye başlamıştır. biz zehra ya karar verdik . büyük zeynep , küçükte zehra olacak kısmetse. sizin isimler neler?
Dün eminonune alisverise gitmistik cok yorulmusum. Bugün dinlenirim diyodum sabah erkenden arabayla kaza yaptim. Kenarda dururken sehirlerarasi otobus geldi benim tarafimdan komple gocertti arabayi. Baya strese girdim tabi. Tutanak fln filan derken de üşüdüm cok. Gun boyu kasiklarim agridi ama sukur ki hareket ediyo bebek. Insallah bisey olamistir diye aklim orda hep
Cok sagol oyle valla Allah korudubüyük geçmiş olsun... çok sıkıntılı bir gün geçirmişsin Allahtan sana da bebeğe de birşey olmamış
Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür@hazelnut123 canım uzundur girmedin umarım iyisindir 2 günde bir amniyofüsyon yapılacak yazmıştın en son
durumun nasıl...bebişin nasıl?
karalule bebeğin nasıl biraz daha toparlayabildi mi kuzucuk?
virginiastat canım geçmiş olsun tekrardan ...umarım daha iyi olur bundan sonraki haftalar..
açıkçası izinle ilgili bir bilgim yok...
Canm cok cok gecmş olsun şifa olsun paşaya inşallah butun tedavileri çok güçlü bir savaşcı o ve her seyin üstesnden gelecek inanBugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
bi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı da ondan korktum sanırım bide yaz gelmeden iyice ağırlaşmadan halletmek lazım yavaştan aslında cok daha işim var alıncak var bitmiyor ki son iki ay sadece kızımı beklemek istiyorum ama bu gidişle alışveriş telaşı bitmezMasallah ayni haftadayiz ama ben daha bisey almadim
Canım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bu ameliyat onun gelişimine katkı sağlar. Bir an önce sağlığına tamamen kavuşur inşallah.Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Bayılıyorum erkek kıyafetlerine yaa minik adamına nasıl da yakışır canım güle gule giysin inşallahKızlar nasılsınız
Oğlum için bugün lcw den birşeyler sipariş ettim.Kendime de emzirme önlüğü hediye ettim
Nasıllar teyzeleri
Maşallah canım kızına da göbuşüne deBende kızımı gördüm az önce doktor yüzü bize bakıyor bakalım dedi. Az baktık sonra döndü hemen utandı galiba :) göbüşü buyk galiba bizimkinin. Ölçümleri hep 30+3 ama göbek 31+3.babası gibi göbekli olacak galiba :) kilosu da 1650 dedi doktor. İyi mi diye sormadim iyidir inşallah. Sözlerde güzel haberler alırsınız inşallah kızar
Çok geçmiş olsun canım allahtan size bişey olmamış allah korumuşDün eminonune alisverise gitmistik cok yorulmusum. Bugün dinlenirim diyodum sabah erkenden arabayla kaza yaptim. Kenarda dururken sehirlerarasi otobus geldi benim tarafimdan komple gocertti arabayi. Baya strese girdim tabi. Tutanak fln filan derken de üşüdüm cok. Gun boyu kasiklarim agridi ama sukur ki hareket ediyo bebek. Insallah bisey olamistir diye aklim orda hep
Ayyy evet ben de heyecanlandım gerçi daha 30. Haftayada var amaYaa ben de de korku başladı biraz Doğum korkusu ... 30 haftayı geçtik az kaldı Allah kısmet ederse .. Ayyy çok heyecanlıııı)
Havalar düzelsede yürüsek ben de özledim yürümeyiAlışacağız mecbur :) Doktor kısıtlamadıysa bol bol yürüyüş yapın arkadaşlar doğumu kolaylaştırıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?