2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bana kimse cevap vermemiş
canım bende gun içinde hissetmiyorum gecede durmuyor sıpa:)

ben mümkünse gizlice doğurmak istiyorum:) zaten meraklıda değiller bizimkiler.yazdıklarımdan anlaşıldığı üzere:))
hastane için hiç birşey düşünmüyorum bende senin gibi.

ya o benım aklıma hıc gelmedı bende serbet falan verecektım kurabıye yıne kapalı olcak ama suan kafamdakı tasarım çöp oldu yanı
zaten doğumlarımız oruca denk gelmez diye düşünüyorum.yani daha önce olabilir hatta büyük ihtimal öyle olacak.

fidan süper fikirmiş.

siz ailecek ne beceriklisiniz öyle: dd
bende tırtıl modelini istıyorum.

KIRMIZILIKUCUKKIZ Sen isim paylaşmamışsın ama tam yazarken hatırladım:) nil.
kardelen2558 senin bebiş göktuğ alp ti biri değil mi? kesinleşti mi? bu arada hastanen hala kesin değil sanırım. senin ordan bayagı hırpalamıştır seni lokman hekim.
ortadoğu ile hiç görüştün mü?
bu arada benimkini yazmıştım kızlar inatçı GÖKTUĞ bebek.

Birgün nete girmezsem özlüyorum sizi bir de ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum felaket bir baş ağrısı uyutmuyor sonrasında uyuyorum ve baş kısmım sırılsıklam uyanıyorum sizde de oluyormu

Evet sende haklisin ama bana ikidebir bisey alma falan diyorlar bende o yuzden almiyorum yoksa cok hevesliyim yavas yavas baslamak istiyorum

Ben de çok az hissediyorum onu da sanki çok derinden yüzeye yakın değil oğlumda da çok az hissederdim o yüzden çok stres yapmıyorum yoksa öyle 2 saatin içinde 10 hareket takip etsem mümkün değil o kadar hareketi olmuyor azıcık kıpırdanınca iyi diye düşünüp rahatlıyorum

N11 de buldum canim

Bu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
İnternette çikolata satanlar var çocuğun adına falan hazırlanıyor kutusu ve kağıtları kaliteli çikolata kullanan 2 site gördüm çikolata +drajeli 120 tl sadece çikolata 100 tl fiyat verdi 100 taneye daha az sayılı olanlarda var 100 tane bana fazla gelir boş yere o kadar para veremem şahsen. 50 çikolata 55 tl olanı düşünüyorum.arkadaşım oda süslemesi yaptırmıştı kızına onunkini alacam kapı süsü magnet terlik taç bant onları ben kendim yapacağım

Canım çikolatayı hangi siteden alacaksın acaba

Bu sitelerden siparişlerim olacak sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-20-38-24.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2017-03-31-20-37-37.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 121
Bide bu site var hepsini instagram dan buldum

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-20-54-30.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 100
Benim bu sayfa da hoşuma gitti.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-21-01-05.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 120
Biz bugün Çilek mobilyadan oda takımını aldık. Fakat ben uyku seti beğenemedim. Alan arkadaşlar ordan mı aldılar, diğer markaların ölçüleri tutmuyor dedi çalışan bayan.

A aydogdu06 tatlim benim dogum 1 hazirana kadar geldi bebek onde gittiginicin 27 mayis galiba oruca basliyoruz biraz daha erken gelirse bende oyle hissediuorum sanki mayis 20 25.de gelecek bekleyip gorecegiz

A aydogdu06 tatlim benim dogum 1 hazirana kadar geldi bebek onde gittiginicin 27 mayis galiba oruca basliyoruz biraz daha erken gelirse bende oyle hissediuorum sanki mayis 20 25.de gelecek bekleyip gorecegiz
Siz ramazana denk gelmesin diye dusunuyosunuz ben onu gectim bayrama denk gelmesin yeter diyorum beklenen dogum tarihi tam bayramin 1. Günü

Maaşallah hazırlıklar tam gaz devam ediyor sizde :)
Bizde pek bişe yok. Eşim çok erken diyor . Önümüzdeki ay dolabını alacaz. Diğer ayda beşiğini.
2 takımı zorla aldık ebebekten.
Anneannesi ceket işledi. Patikli altve çıtçıtlı badi falan almış. Babaannemizde battaniye işletiyor.
Kolay gelsin herkese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…