- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Sıkma canını ben de almadım alırızKızlar ben hala logusa geceliği alamadım yaa, çok can sıkıcı(
canım bende gun içinde hissetmiyorum gecede durmuyor sıpa:)Bana kimse cevap vermemiş
ben mümkünse gizlice doğurmak istiyorum:) zaten meraklıda değiller bizimkiler.yazdıklarımdan anlaşıldığı üzere:))Hastahanede hiçbir şey vermek istemiyorum, hatta kimse gelmesin istiyorum. Gaz mı çıkartacağım, bebek mi emzireceğim, ağlayacak mıyım, ne olacaksa eşim, kardeşim,annem dışında kimse olmasın istiyorum.
Hatta sanırım aile dışında kimseye haber vermeyeceğiz, gelmememelerini rica edeceğiz.
zaten doğumlarımız oruca denk gelmez diye düşünüyorum.yani daha önce olabilir hatta büyük ihtimal öyle olacak.ya o benım aklıma hıc gelmedı bende serbet falan verecektım kurabıye yıne kapalı olcak ama suan kafamdakı tasarım çöp oldu yanı
fidan süper fikirmiş.Kızlar ben hastanede çikolata dağıtcam. Süsleri falan kimse kullanmıyo atıyo. Valla bana verilen süsleri öyle yaptım :)
Mevlüt için de kırk gün beklicem, o zaman da saksıda küçük çiçekler veya fidan dağıtmayı düşünüyorum.
siz ailecek ne beceriklisiniz öyle: ddHediyeliklere ben de karar verdim sayilir. Şerbeti hastane veriyo zaten. Hastane icin cikolata ve keceden kapi susune uyumlu anahtarlik yapicam.
Mevlut icin de annem butik kurabiye satisiyla ilgileniyo dolayisiyla torunu icin coktan model bakmaya başladı bile. Yanina da tohum bombasi yapmaya niyetim var ama once bi deneyecegiz bakalim olacak mi.
Evet sende haklisin ama bana ikidebir bisey alma falan diyorlar bende o yuzden almiyorum yoksa cok hevesliyim yavas yavas baslamak istiyorumbi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı da ondan korktum sanırım bide yaz gelmeden iyice ağırlaşmadan halletmek lazım yavaştan aslında cok daha işim var alıncak var bitmiyor ki son iki ay sadece kızımı beklemek istiyorum ama bu gidişle alışveriş telaşı bitmez
Ben de çok az hissediyorum onu da sanki çok derinden yüzeye yakın değil oğlumda da çok az hissederdim o yüzden çok stres yapmıyorum yoksa öyle 2 saatin içinde 10 hareket takip etsem mümkün değil o kadar hareketi olmuyor azıcık kıpırdanınca iyi diye düşünüp rahatlıyorumİş yerinde bazen 4-5 saat boyunca bebeğin haraketlerini hiç hissetmiyorum. Akşam eve geçtiğimde kıpır kıpır hissediyorum. İşyerinde hissetmediğim içinde korku geliyor içime bir tedirginlik oluyor. Siz sürekli hissediyor musun nedir durumunuz ?
İnternette çikolata satanlar var çocuğun adına falan hazırlanıyor kutusu ve kağıtları kaliteli çikolata kullanan 2 site gördüm çikolata +drajeli 120 tl sadece çikolata 100 tl fiyat verdi 100 taneye daha az sayılı olanlarda var 100 tane bana fazla gelir boş yere o kadar para veremem şahsen. 50 çikolata 55 tl olanı düşünüyorum.arkadaşım oda süslemesi yaptırmıştı kızına onunkini alacam kapı süsü magnet terlik taç bant onları ben kendim yapacağımBu arada kızlar hastanede neler vericeksiniz? yani çikolata falan mı yaptıracaksınız? benim hastanemin oda süsleyeni yok o yüzden şerbet falan yapamam ben uğraşamam... çikolata sipariş vermek istiyorum...
Canım çikolatayı hangi siteden alacaksın acabaİnternette çikolata satanlar var çocuğun adına falan hazırlanıyor kutusu ve kağıtları kaliteli çikolata kullanan 2 site gördüm çikolata +drajeli 120 tl sadece çikolata 100 tl fiyat verdi 100 taneye daha az sayılı olanlarda var 100 tane bana fazla gelir boş yere o kadar para veremem şahsen. 50 çikolata 55 tl olanı düşünüyorum.arkadaşım oda süslemesi yaptırmıştı kızına onunkini alacam kapı süsü magnet terlik taç bant onları ben kendim yapacağım
Canım çikolatayı hangi siteden alacaksın acaba
Yok canim yaa uzaktan hepsi zor duriyo da yapmaya baslayinca kolay hepsi. Tirtili yolladim bu arada kolaygelsinsiz ailecek ne beceriklisiniz öyle: dd
bende tırtıl modelini istiyorum
Siz ramazana denk gelmesin diye dusunuyosunuz ben onu gectim bayrama denk gelmesin yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?