Nil çok güzel bir isim. Biz de Öykü düşünüyoruz ama tam netleşmedi.@BahaRaslan99 maşallah canım hafızana.. aynen nil büyük ihtimal ama eşim de asya ismini çok istiyor onu kirmak da istemiyorum çift isme hep çok karşıydim ama NilAsya olabilir diyorum.. birlikte de söylenebilir gibi siz ne dersiniz
İnşallah canım çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun Allah şifasını versin tez zamanda...zor olmaz mı ya...minicik daha...
arkadaşımın bebeği doğar doğmaz olmuştu kalbinden ameliyat damarları ters olduğu için
şimdi maşallah sağlıklı...İnşallah senin bebişin de sağlığına kavuşur ...dualarım seninle ve bebeğinle
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Teşekkür ederizÇok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Sağol canım inşallahCanım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bu ameliyat onun gelişimine katkı sağlar. Bir an önce sağlığına tamamen kavuşur inşallah.
Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Mayıs annelerinden biri hacıserif.com dan almış, memnun kalmıştı. Ben de ordan almayı düşünüyorum. Fiyat uygun geldi bana
Bende sabah eşim işe gittikten sonra uyuyamıyorum bir iki saat kıvranıp uyuyorum bas ağrısı oluyor evet ama terleme olmadı hiçBirgün nete girmezsem özlüyorum sizi bir de ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum felaket bir baş ağrısı uyutmuyor sonrasında uyuyorum ve baş kısmım sırılsıklam uyanıyorum sizde de oluyormu
Evet cnm goktug alp nasipse erkek.kiz kesin degil ama zehra nil.ravza.serra isimleri aklimda.simdlik bakalimcanım bende gun içinde hissetmiyorum gecede durmuyor sıpa:)
ben mümkünse gizlice doğurmak istiyorum:) zaten meraklıda değiller bizimkiler.yazdıklarımdan anlaşıldığı üzere:))
hastane için hiç birşey düşünmüyorum bende senin gibi.
zaten doğumlarımız oruca denk gelmez diye düşünüyorum.yani daha önce olabilir hatta büyük ihtimal öyle olacak.
fidan süper fikirmiş.
siz ailecek ne beceriklisiniz öyle: dd
bende tırtıl modelini istıyorum.
KIRMIZILIKUCUKKIZ Sen isim paylaşmamışsın ama tam yazarken hatırladım:) nil.
kardelen2558 senin bebiş göktuğ alp ti biri değil mi? kesinleşti mi? bu arada hastanen hala kesin değil sanırım. senin ordan bayagı hırpalamıştır seni lokman hekim.
ortadoğu ile hiç görüştün mü?
bu arada benimkini yazmıştım kızlar inatçı GÖKTUĞ bebek.
Ay merakimdan soruyorum kusura bakmayın. Dogumunuzu Eşiniz mi yaptıracakÇok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin yavruya... sizlere de dayanma gücü versin... zor günlerden geçiyorsunuz, Rabbim imtihanınızın mükafatını verecektir.
Ben de hacışeriften yaptırıcam. Aslında gelen gidenim çok olmaz, malum gurbetteyiz ama ağız tatlılığı olsun. Diğer ikisine figürlü çikolata yaptırmıştım, bu kızım eksik mi kalsın...
Benim kızımın adı GÖZDE... hamile olduğumu öğrendiğimde kız olursa gözde olsun demiştim. Eşim melis olsa falan dedi ama ben fikrimden dönmedim. Sağlıkla gelsin adıyla yaşasınlar inşallah.
Valla cok iyi düşünmüşsünHastahanede hiçbir şey vermek istemiyorum, hatta kimse gelmesin istiyorum. Gaz mı çıkartacağım, bebek mi emzireceğim, ağlayacak mıyım, ne olacaksa eşim, kardeşim,annem dışında kimse olmasın istiyorum.
Hatta sanırım aile dışında kimseye haber vermeyeceğiz, gelmememelerini rica edeceğiz.
sen bakma millete al yavaştan aceleye gelmesin içine sine sine son zamanlarda ağırlaşınca yaz sıcakları çökünce bebekde iyice buyur zor olur diye düşünüyorumEvet sende haklisin ama bana ikidebir bisey alma falan diyorlar bende o yuzden almiyorum yoksa cok hevesliyim yavas yavas baslamak istiyorum
Benim oğlan da yüzünü hiç göstermiyor, bir kere göremedim:)
Bebek de iyi mi?
Aile ile ilgili sorunlara üzüldüm, ne olur takmamaya çalış, çok zor oluyor ama insan sevdiğine ve bebeğine odaklanınca daha iyi oluyor.
Komple katiliyrmarkadaşın çok yanlış yapmış bence anne sütü varken mama vermek yersiz doktorlar da söylüyor bunu eğer sütünüz olmazsa yada mama takviyesi yapmak zorunda kalırsanız termos lazım olur ama ben oğluma bi kere bile mama vermedim şükürler olsun her ortamda da emzirdim hemde 2 yaşına kadar zaten şimdi her yerde emzirme odaları bulunuyor heleki hastanelerde emzirme örtüsünü taktıktan sonra çocuğu emzirdiğin bile belli değil bayanlar eğer imkanınız olursa ne olur sadece anne sütü verin gerekli durumlarda tabi mama takviyesi yapılır ama buna doktor karar verir şöyle düşünelim şu anda bebeğiniz için daha doğmadan en iyiisini düşünüyorsunuz en iyi doktor hastane kıyafet vs. anne sütü sadece yavrularımız için üretilen çok kıymetli bişey bana keyfiyeten anne sütünden mahrum bırakmak çok acımasızca geliyor
Az cnm yaiyi akşamlar kızlar o-3 ay için 6 tane tek alt, 8 tane çıtçıtlı kısa kollu body iki tulum yeter mi? bir de hastane çıkışı var tabi o ayrı. bana az gibi geliyor ama bilemedim...
Ayyu desene tam bayram sekeri geliyo olsun odaha da guzel :))Siz ramazana denk gelmesin diye dusunuyosunuz ben onu gectim bayrama denk gelmesin yeter diyorumbeklenen dogum tarihi tam bayramin 1. Günü
Canim besik icin tulu kac metreden yaptnMerhaba güzel anneler biz de alperen koymaya karar verdikhazırlıklarım tam gaz devam ediyor. Hastane odası için, hani yatağının kenarına tül oluyor ya onu diktim. Kapı süsünü yaptım ufak tefek işi kaldı. Tacı mı süsledim.
Hediyeler için de kolonya sisesi almıştım bebek görmeye gelenlere vermek için onları süsleyip dağıtıcam hastaneye de gelen olursa dagıtırım fazla kişi gelmez zaten bide ramazan a denk gelecek benimkide o yüzden sadece çikolata olur sanırım.
Tabi ben önce unuttum lohusa şerbet malzemesi işte sürahi falan aldım draje koyarım diye güzel sunum kaseleri payetli örtü bile hazırlamıştım ama hayal olduartık eve yaparım
çok haklısın. ben de olsam siniirm tepeme cıkardı dogar dogmaz ordan oraya verılmesını ıstemem kım olursa olsun sadece babasına ve dırek anneye sonra baksınlar önce bebek anne kokusunu alsın memesını emsın ne elden ele gezıyor cok sacma hemşirelerin bunu yapmaya hakkı yok zatenValla cok iyi düşünmüşsün
Bnmde oyleydi, oyle rahat ettim ki
Arkadasin birinin cevresi cok genis bayilir oyle seylere
Bende beklentisi oldugu icin gittim hastaneye
Aman allahim oda tika basa teyze kuzen doluydu
Odaya adim atmamla bebegi kucagimda buldum
Yeni dogmus bebegin kucagimda ne isi vardi, tutuşturdular
Ben alip sonra yeni gelen baskasinaa
Guya ziyarete gelene bebek gostererek hosnut ediyorlar
Ay arkadasa senin yerine olsam kafayi yerdim dedim konustugumuz
Anne bebek yalniz kalmali yaa
Dinlenecek emzirecek, ten temasi kuracaak
Mumkunse yeni doganida kimse almasin kucagina
Kafayi yemelik tablolar
Haciserifi kesinlikle tavsiye ederim cok ilgililer hemde cok guzel kaliteli ben denizlide kaldim bi sure o kadar cok giderdimli konyada olsa yine giderim:) konyaya bayiligini mi istesem acaba:)Mayıs annelerinden biri hacıserif.com dan almış, memnun kalmıştı. Ben de ordan almayı düşünüyorum. Fiyat uygun geldi bana
10 mt hayal tül 5 mt kristal tül kullandım canımCanim besik icin tulu kac metreden yaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?