2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nil çok güzel bir isim. Biz de Öykü düşünüyoruz ama tam netleşmedi.

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederiz

Canım Allah şifa versin bebeğine. İnşallah bu ameliyat onun gelişimine katkı sağlar. Bir an önce sağlığına tamamen kavuşur inşallah.
Sağol canım inşallah

Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür

Çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin yavruya... sizlere de dayanma gücü versin... zor günlerden geçiyorsunuz, Rabbim imtihanınızın mükafatını verecektir.

Mayıs annelerinden biri hacıserif.com dan almış, memnun kalmıştı. Ben de ordan almayı düşünüyorum. Fiyat uygun geldi bana

Ben de hacışeriften yaptırıcam. Aslında gelen gidenim çok olmaz, malum gurbetteyiz ama ağız tatlılığı olsun. Diğer ikisine figürlü çikolata yaptırmıştım, bu kızım eksik mi kalsın...

Benim kızımın adı GÖZDE... hamile olduğumu öğrendiğimde kız olursa gözde olsun demiştim. Eşim melis olsa falan dedi ama ben fikrimden dönmedim. Sağlıkla gelsin adıyla yaşasınlar inşallah.

Birgün nete girmezsem özlüyorum sizi bir de ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum felaket bir baş ağrısı uyutmuyor sonrasında uyuyorum ve baş kısmım sırılsıklam uyanıyorum sizde de oluyormu
Bende sabah eşim işe gittikten sonra uyuyamıyorum bir iki saat kıvranıp uyuyorum bas ağrısı oluyor evet ama terleme olmadı hiç

Evet cnm goktug alp nasipse erkek.kiz kesin degil ama zehra nil.ravza.serra isimleri aklimda.simdlik bakalim
Sorma canim.cok.yoruldum.yolda.bi de yol yapim.calismasi vardi..zorladi baya.ortadoğu bize cok yakin ama oranin.kuvez imkani filan cok.yokmus sanirim.o yuzden hic arastirmadim.canim yaa.olmadi yarin arayip.sorayim artik..olmadi medicana veya.cukurambar.koru olcak artik nasip..

Merhaba güzel anneler biz de alperen koymaya karar verdik hazırlıklarım tam gaz devam ediyor. Hastane odası için, hani yatağının kenarına tül oluyor ya onu diktim. Kapı süsünü yaptım ufak tefek işi kaldı. Tacı mı süsledim.
Hediyeler için de kolonya sisesi almıştım bebek görmeye gelenlere vermek için onları süsleyip dağıtıcam hastaneye de gelen olursa dagıtırım fazla kişi gelmez zaten bide ramazan a denk gelecek benimkide o yüzden sadece çikolata olur sanırım.
Tabi ben önce unuttum lohusa şerbet malzemesi işte sürahi falan aldım draje koyarım diye güzel sunum kaseleri payetli örtü bile hazırlamıştım ama hayal oldu artık eve yaparım

Ay merakimdan soruyorum kusura bakmayın. Dogumunuzu Eşiniz mi yaptıracak

Kızlar a101e gelecek olan beşikte yatakta hediye imiş ama sanırım boyutları küçük, almayı düşünen var mı?

Valla cok iyi düşünmüşsün
Bnmde oyleydi, oyle rahat ettim ki
Arkadasin birinin cevresi cok genis bayilir oyle seylere
Bende beklentisi oldugu icin gittim hastaneye
Aman allahim oda tika basa teyze kuzen doluydu
Odaya adim atmamla bebegi kucagimda buldum
Yeni dogmus bebegin kucagimda ne isi vardi, tutuşturdular
Ben alip sonra yeni gelen baskasinaa
Guya ziyarete gelene bebek gostererek hosnut ediyorlar
Ay arkadasa senin yerine olsam kafayi yerdim dedim konustugumuz
Anne bebek yalniz kalmali yaa
Dinlenecek emzirecek, ten temasi kuracaak
Mumkunse yeni doganida kimse almasin kucagina
Kafayi yemelik tablolar

Evet sende haklisin ama bana ikidebir bisey alma falan diyorlar bende o yuzden almiyorum yoksa cok hevesliyim yavas yavas baslamak istiyorum
sen bakma millete al yavaştan aceleye gelmesin içine sine sine son zamanlarda ağırlaşınca yaz sıcakları çökünce bebekde iyice buyur zor olur diye düşünüyorum

fener50 dogru soyluyor kiyafet konusunda
Ozellikle erkek bebekler cok kontrolsuz oluyor
Her alt acmada vukuat yasanabiliyor :)) o yuzden ilk zaman okadar cok kiyafet lazim oluyor ki

Komple katiliyrm
Cok kolay mamaya basvuruyorlar
Emzirmek istedikten sonra yer bulmak sikinti degil ki
Biz nasol emzirdik
Ayrica yeryoksada sagip biberon ile yaninda taşınabilir sonucta uc saat durabiliyor diye hatirliyrm

iyi akşamlar kızlar o-3 ay için 6 tane tek alt, 8 tane çıtçıtlı kısa kollu body iki tulum yeter mi? bir de hastane çıkışı var tabi o ayrı. bana az gibi geliyor ama bilemedim...
Az cnm ya
Bak bnm oglumda
20 li hastane cikisi
Bikac tulum
5 li hastsne cikisi
10 tane body
5 tane patikli alt vardi
Cok alma giyemio dediler almadim
Kv gelirken bi valiZ getirmisti
Getirmese alisveris ile ugrascakttim
Kiyafet bol olmasi lazim
Bol corap, citcitli body, patikli alt
Gunde komple 5 kez uzerini degisecegini varsay
Ucgunde bir yikasan
Komple 15 takim kıyafet olacak sekilde olsun
Mesela 5 tulum
10 alt ust takim
15 citcitli body gibi

hanimlar bebeklere kuvet aldiniz mi bilmiyorum ama bu hafta persembe a101e geliyor. ben kizim icin almistim alttan giderli 15 liraymis bu sene. kova ve masrapa alicam ben bu sene haberiniz olsun. cok kemnun kaldim ben.

Canim besik icin tulu kac metreden yaptn

çok haklısın. ben de olsam siniirm tepeme cıkardı dogar dogmaz ordan oraya verılmesını ıstemem kım olursa olsun sadece babasına ve dırek anneye sonra baksınlar önce bebek anne kokusunu alsın memesını emsın ne elden ele gezıyor cok sacma hemşirelerin bunu yapmaya hakkı yok zaten

Mayıs annelerinden biri hacıserif.com dan almış, memnun kalmıştı. Ben de ordan almayı düşünüyorum. Fiyat uygun geldi bana
Haciserifi kesinlikle tavsiye ederim cok ilgililer hemde cok guzel kaliteli ben denizlide kaldim bi sure o kadar cok giderdimli konyada olsa yine giderim:) konyaya bayiligini mi istesem acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…