İş yerinde7 bazen 4-5 saat boyunca bebeğin haraketlerini hiç hissetmiyorum. Akşam eve geçtiğimde kıpır kıpır hissediyorum. İşyerinde hissetmediğim içinde korku geliyor içime bir tedirginlik oluyor. Siz sürekli hissediyor musun nedir durumunuz ?
Merhabalar hastaneden dün çıktım evdeyim. Kızlar malum çalışıyorum biliyorsunuz 32.haftama yani izin başlangıcıma daha var. Gerçi ben çalışmayı düşünüyordum ama malum durumlardan artık çalışamam. Pazartesi doktor heyet raporu verecek. Size sormak istediğim heyet raporunu uzun alırsam benim 8 haftamdan kar ettirecek bir durum oluşur mu? yani izinli olacağım süreye denk gelirse bana faydası olur mu? Açıklayabildim mi bilmiyorum ama.
Kızlar ben hastanede çikolata dağıtcam. Süsleri falan kimse kullanmıyo atıyo. Valla bana verilen süsleri öyle yaptım :)
Mevlüt için de kırk gün beklicem, o zaman da saksıda küçük çiçekler veya fidan dağıtmayı düşünüyorum.
Dün eminonune alisverise gitmistik cok yorulmusum. Bugün dinlenirim diyodum sabah erkenden arabayla kaza yaptim. Kenarda dururken sehirlerarasi otobus geldi benim tarafimdan komple gocertti arabayi. Baya strese girdim tabi. Tutanak fln filan derken de üşüdüm cok. Gun boyu kasiklarim agridi ama sukur ki hareket ediyo bebek. Insallah bisey olamistir diye aklim orda hep
Bugünümüze şükürler olsun. Oğlum dün kalbinden ameliyat oldu. Zor bir karardı ama olmazsa tablo kötüleşecekti. Anlık durumu iyi çok şükür
Ben özel diktiriyorum. O yan korumaları hiç beğenmem zaten. Bulut yastıklardan koruma yaptırıyorum. İçine de nevresim takımı ve pike diktiriyorum.Biz bugün Çilek mobilyadan oda takımını aldık. Fakat ben uyku seti beğenemedim. Alan arkadaşlar ordan mı aldılar, diğer markaların ölçüleri tutmuyor dedi çalışan bayan.
Evet canimcim Elif olacak ama bu ara yanina elya dami koysaki konusluyo amcasi isdedi de bilemiyorum cennetteki cicek demkmis iki isime hep karsiydim ama bilmiyorumKizlar hepinizin sectigi isimler cok cok guzel. Hic oyle sacma sapan telaffuzu zor ,anlami belirsiz isim secen yok.
kelebekmrve canim senin kiz elif demi?
kardelen2558 sen kiza gokce demis miydin hic? Goktug alp ve gokce. Gokce listende yoksa zehra nil guzelmis.
Canim k.bakma pek anlamiyorum da hayl tul nedir kristal tul nedr bende bi tul var sanirim bu gelinkilte kullanilanlardan okdar cok gidiyormu bir besige boydan uzunlugunu neye gore ayarladin acaba10 mt hayal tül 5 mt kristal tül kullandım canım
Aynen bir de zaman çabuk geçiveriyor. Aceleye gelip de beğenmediğimiz bişeyi almayalım. Dediğin gibi hem sıcaktan hem de ağırlıktan istemediğimiz şeyleri almak durumunda kalmayalım.sen bakma millete al yavaştan aceleye gelmesin içine sine sine son zamanlarda ağırlaşınca yaz sıcakları çökünce bebekde iyice buyur zor olur diye düşünüyorum
Evet nerden basladiniz ilk ne aldiniz mesela bebeginize ben sanirim bebek arabasindan basliycam cunku begendim bitane hemde indirimdeAynen bir de zaman çabuk geçiveriyor. Aceleye gelip de beğenmediğimiz bişeyi almayalım. Dediğin gibi hem sıcaktan hem de ağırlıktan istemediğimiz şeyleri almak durumunda kalmayalım.
Kızlar aldığımız kiloları önce bi gözden geçirelim sonra alt yazıya göz atalım...
Yaklaşık 3-4 kg bebeğimiz,
1 kg plasenta yani bebeğin eşi,
yaklaşık 1 kg bebeğin suyu,
rahimin büyümesine bağlı kilo artışı 1 kg,
1,5-2 kg annenin artan kan miktarı,
Yaklaşık 1 kg büyüyen göğüsler,
1-2 kg kadar annede su depolanır
Geriye kalan bi kısmıda yağ depolarıdır...
Ben avmye gittikçe bebek mağazasına gittim fiyatı uygun olan kıyafetlerden aldım. Bebek arabasında kampanya olduğu zamanı bekledik. İnternetten çok aldım. N11 de çok uygun fiyatlı güzel şeyler var hemde hızlı geliyor. Deterjanı uygun fiyata ordan aldım. Kendime alacağım bikaç bişey kaldı. 13ünde Eminönü'ne gitçemEvet nerden basladiniz ilk ne aldiniz mesela bebeginize ben sanirim bebek arabasindan basliycam cunku begendim bitane hemde indirimde
Oyle bakinca insanin yuzunu gulduruyo guzel ihtimal tabii ama doktorla gorusmedim daha. Doktor gelir mi hastanede personel azligi fln olur mu ne bileyim. Bosa kuruyorum belki ama kafamda deli sorularAyyu desene tam bayram sekeri geliyo olsun odaha da guzel :))
bence de öyle. iki saatte 10 hareket ne yaiki saatte 10 hareket bence çok fazla. benim hiç o kadar hereket olmadığı bu güne kadar. gün boyu 10 ayrı vakitte hareket etti mi tamam dedi doktor.
kurabiye süper fikirmiş ay canım çekti şimdi ama :))kurabiye iyi fikir :)) onu da araştırayım bakalım burada kim yapıyor.. arkadaşın sipariş alıyor mu?
Çok güzelmiş canım nerden kaça aldınGünaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik.Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?