2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eltim de hamile 2. çocuğuna. Gün verdiler ona. Ama şimdi sezaryen olacaksa bile planlı olmayan sezaryen olsun diye okudum bir kaç yerde. Doğal doğuma en yakın o şekilde oluyormuş.

Zaten bütün planları doktorlar bozuyor bir sorsana 32. Hafta fan sonra yasal olarak çalışabilir izni olduğu halde tapor yazarlarmı

benim doktor da son ana kadar bekletmeyi düşünüyor...
bir çok arkadaş benim gibi sezaryen olmasına rağmen benden önce doğum yapacak

Zaten bütün planları doktorlar bozuyor bir sorsana 32. Hafta fan sonra yasal olarak çalışabilir izni olduğu halde tapor yazarlarmı
Mantıken düşündüğümde 36.hafta tehlikeli görse yok mecbur çalışacaksın demez herhalde. Arada 37ye kadar 2-3 günlük dinlenmek için rapor verse sıkıntı olmaz bence

Hayırlı pazarlar arkadaslar.iki sorum olacaktı sizlere
1)bu aralar kızım günde yedi sekiz kez toplanıyo.göbek deligimin sol tarafı gözle görülür derecede şişiyo.duş alırken hiç olmazdı ama bugun duşta yine toplandı aynı sekişde.bi kaç saniye durup düzeliyo.acaba normalmi?
2)iki saatlik yolculuk yapıcaz bi kaç gün sonra.sabah gidip aksam gelicez.toplamda dört saat.istanbulda yasayanlar belki hergün iki üç saat trafikteler ama ben cok yola cıkmadıgım için endişe ediyorum.araba yolculugun zararı varmıdır acaba

Canım regl haftası önemli, ona göre veriyorlar, benim de bir hafta ilerde bebek ama son adet tarihine göre rapor verecekler...

Arkadaşlar biz 38 haftada doğum yapsak kaç hafta doğum sonu izin kullanıyoruz 39. ve 39.hafta doğum sınrası izne dahil ediliyormu
37. haftada zorunlu yasal izin başlıyor canım erken doğurursan hafta olarak eklenmiyor doğum sonrasına ne kadar geç doğurursan kardır

Mantıken düşündüğümde 36.hafta tehlikeli görse yok mecbur çalışacaksın demez herhalde. Arada 37ye kadar 2-3 günlük dinlenmek için rapor verse sıkıntı olmaz bence
32. haftadan itibaren yıllık izin ve istirahat raporu kullanılmıyor canım direk doğum iznine ayırıyorlar yoksa devredemiyorsun doğum sonrasına

32 den itibaren istirahat raporu kabul edilmiyor. direk doğum iznine ayırıyorlar

benimde geç döllenme doktorum 32. hafta çalışabilir raporu için satımı baz aldı. bir sonra ki randevumu ona göre planladı

32 den itibaren istirahat raporu kabul edilmiyor. direk doğum iznine ayırıyorlar
32de çalışabilir raporu verdi diyelim ve 36 da beklenmeyen bir durum gerçekleşti. 37ye kadar çalışacaksın diyemez değil mi? Yada 32de çalışabilir raporu aldım ve bir kaç gün dinlenmem gerek hayır dinlenemezsin 37ye kadar çalışacaksın diyemezler bence

Siz ramazana denk gelmesin diye dusunuyosunuz ben onu gectim bayrama denk gelmesin yeter diyorum beklenen dogum tarihi tam bayramin 1. Günü
Bizde de durumlar aynı gecikip bayrama kalmasın diye düşünüyor uz

Günaydın bayanlar. Ben bikac gundur ilk zamanlar gibi uyumaya basladim resmen ya...
Herseyimiz tamammis gibi mevlut kiyafetimizi de aldik. Erkek bebis bekleyenlere fikir olsun

Bende coktan aldım kızıma mevlüt elbisesi . Bende bu sıralar uykuya çok sardım desem yalan olmaz

Çok geçmiş olsun inşallah zamanını bekler bebeğin. Ne kadar ıslaklık oluyordu .benimde arada oluyor biraz ama bende idrar kaçırmaya durumu da var.en iyisi eczaneden bı turnusol alıp kontrol etmek

H hazelnut123 E Esmer sekerim virginiastat insallah bebisler zamanini bekler Allahh yardimciniz olsun, sizleri ve bebegini korusun

Benimde ilkinde ne nisan ne su ne sancı vardı.suni sancı ile dogurdum. Bu konularda bende yeni anneler gibi bilgisizim.

Doktor bana günde 4-5 kere toplanmasi normal dedi.daha fazlasını bilmiyorum.yolculuk bende yaptım o kadar doktor sorun olmaz dedi

37. haftada zorunlu yasal izin başlıyor canım erken doğurursan hafta olarak eklenmiyor doğum sonrasına ne kadar geç doğurursan kardır
öyle şey olur mu hastaneye söylüyorsun satina gore kırk haftanın hesaplayıp ekliyor doğum sonrası iznine

Selam kızlar inşallah herkes iyidir.ben dün kızımı gördüm çok şükür.aslinda bacak karın ve başını .Bide sırtı bize dönüktü .Sırtını gördüm.doktor biraz dürtü sadece ayağını uzattı bize.onceki kontrolde basi asagidaydi. Şimdi yukarı çıkmış .Kafa yukarda ayaklar aşağıda.Böyle kalırsa sezeryan olur dedi
Ama son ana kadar donme ihtimali var.1100 gr olmuş çok şükür
Bı hafta rapor aldım anneme kactim.dinleneyim diye.malum kızım daha var ilgi bekleyen en azından onunla biraz vakit geciriririm. Diyet ise yaradı bir aydır hic kilo almamisim çok sukur.Şeker sebebiyle herşey yiyemezsin sana vitamin
takviyesi yapalım dedi.gun aşırı içmek için Multi vitamin verdi.Haftada bir balık hergunde 3 ceviz yiyorum dedim OMEGA için yeterli dedi.son 3 aya girdik yasak var mı dedim kanama olmadigi sürece yok dedi.Bunu duymak eşime yaradi

Günde 4-5 kere karnın toplanmasi normal dedi.yalanci kasılmaları sordum kasilma için magnezyum kullanıyor uz dedi.ama onun için erken inşallah olmaz dedi.calisabilir raporu için tam 32+0 da gidicem.Bizden haberler boyle

artık çalışamazsınız doğum izniniz başladı deniyormuş. hayır çalışmaya devam edeceksiniz demiyorlar tabiki. ama artık çalışamazsınız diyorlar. çalışabilir raporunu bozdurmuş oluyorsun bir nevi. kurumunuzla konuşmanızda fayda var. ama psrosüdür böyle

Son düzenleme:
öyle şey olur mu hastaneye söylüyorsun satina gore kırk haftanın hesaplayıp ekliyor doğum sonrası iznine
canım ben bu hafta araştırdım. kurumumlada görüştüm. 37 den sonra çalışamaz raporu zorunlu. yasal olarak devredebildiğin kısım 37 ye kadar olan 5 hafta dediler. gerisi çalışamaz raporunun başladığı tarihe denk geliyor. doğum sonuna aktarılmıyor dediler. kurumum halk sağlığı müdürlüğü.

iyi canım ya devam etmediğine sevindim bebişinin de kilosu iyiymiş..
inşallah sona kadar böyle herşey yolunda gider

H hazelnut123 E Esmer sekerim virginiastat umarim hersey yolunda gider
Allah yardimciniz olsun, sizleri ve bebegini korusun insallaah

Amin inşallah arkadaşlar. Allah razı olsun hepinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…