- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Canım çok olmamakla birlikte fazla. Diyet yapmaya çalışsan??? Son iki ay toparlanır belki. Şeker bi hastalık değil vücudun bi konudaki savunma yetersizliği sadece. Savunmak zorunda bırakmazsan hiç bir sorun kalmaz. İyi aycık sadece annesi:))Allah saglikla tamamina erdirsin inş.
Dr.sezaryen dedi.en basta ben istemistim.istekle olmaz demisti.
Simdi seker cikinca tamam dedi.
2 hafta onden gidiyoruz kg olarak.29 haftada 1620 gr. Fazla buldu dr.
Ama benim bi doktorum yokDoktorun onu takip ediyor olmalı. Sen 1 hafta erken git bence bu konuyu konuş. Hangi güne denk geliyorsa yazıp sana mail olarak gönderir.
tamam canım ben rahat davranıyırdum satın baz alındığını bilmediğim için. Apar topar bi randevu ayarladım bile. TşklerCanım regl haftası önemli, ona göre veriyorlar, benim de bir hafta ilerde bebek ama son adet tarihine göre rapor verecekler...
benim düzenli bi doktorum olmadığı için bana açıklayabilecek bi dr da olmadı. Ama neyseki burası var sağolun :)benimde geç döllenme doktorum 32. hafta çalışabilir raporu için satımı baz aldı. bir sonra ki randevumu ona göre planladı
Canım kurumun ekleniyor zaten doğum yaptığın hastaneye söylüyorsun ben erken doğum yaptım kırk haftaya gore hesaplayınız diye genelde devlet hastaneleri yapmıyor ekleme ama özel hastaneler ekliyor ben ilk doğumda uç hafta erken doğum yapmıştım 37 de kurumunda bilgisi olan yoktu kullanamadı ama genel mudurlukle gorustum hastaneye ekletiyomus herkes dur hatta böyle bi konu vardı kk dabulursam linkini atayimcanım ben bu hafta araştırdım. kurumumlada görüştüm. 37 den sonra çalışamaz raporu zorunlu. yasal olarak devredebildiğin kısım 37 ye kadar olan 5 hafta dediler. gerisi çalışamaz raporunun başladığı tarihe denk geliyor. doğum sonuna aktarılmıyor dediler. kurumum halk sağlığı müdürlüğü.
Ay merakimdan soruyorum kusura bakmayın. Dogumunuzu Eşiniz mi yaptıracak
saol canım burda ki resmi gazete de aktarılır diyor. yarın bir götürüp gözlerine sokayım personel şubenin iyiymiş bu durum
İlk çocukta 200 ikincide 400 uç ve ustunde 600 tlPEKİ daha erken ama yatacak paralarıbilen var mı
Ayy inşallah artmaz bi sıkıntı olmaz çok geçmiş olsunEvet eşim yapıcak ama her ihtimale karşı yanında bir kadın doğum uzmanı arkadaşı daha oluyor. Yani diğer ikisinde öyle olmuştu.
Bugün sol tarafıma çok ciddi sancılar girdi... eşim böbreklerimden olabileceğini düşündü... ultrasona gittik. Böbreğimde sorun yok ama bebeğin kalbinin etrafında sıvı toplanması oluşmuş. Tek başına anlamlı değilmiş ama yine de içime sıkıntı oldu...2.3 mm imiş inşallah artmaz
Canım çok geçmiş olsun içini ferah tut. Inşallah hicbiseycik olmaz böyle şeylerin tek başına anlamı yok bizim de kalpte parlaklık var ama doktorum çok rahat hiçbir anlamı yok bunun diyor. Sağ saglim alalım bebislerimizi kucagimizq inşallah..Evet eşim yapıcak ama her ihtimale karşı yanında bir kadın doğum uzmanı arkadaşı daha oluyor. Yani diğer ikisinde öyle olmuştu.
Bugün sol tarafıma çok ciddi sancılar girdi... eşim böbreklerimden olabileceğini düşündü... ultrasona gittik. Böbreğimde sorun yok ama bebeğin kalbinin etrafında sıvı toplanması oluşmuş. Tek başına anlamlı değilmiş ama yine de içime sıkıntı oldu...2.3 mm imiş inşallah artmaz
Şöyle düşün . 44 yaşında istese de de çocuk sahibi olamayacak kadınlar... kaç kişiye lutfetmiş bu yaşta böyle mucizeyi de utanıyorsunDogru diyorsunuz. 2 ay sadece.
Hatta cozumu de biliyorum.
10 dk yurusem seker o gun hep normal.tatli yesem bile.ornek bugun islerimi halletmek icin carsi isinin yakin mesafesini yurudum ve sekerim dustu. Olcum yaptim yolda 64 olmustu.1 balli balli yedim.1 saat sonra tok karnina olctum.yine 135 sinirinin altinda cikti.
Kucuk bir sitedeyim.herkes birbirini taniyor.utaniyom.cikmaya.koca gobisle yurumeye.bebegimden degil kendi halimden utaniyom iste.ee yas 44 olunca.utaniyor insan.
Nişanı gelen bi arkadas vardıKizlar bu nişan denilen sey nasil oluyo.farketmeme durumumuz olur mu ki acaba.
Devlet hastanesine mi gidiyorsun canım?Canım çok olmamakla birlikte fazla. Diyet yapmaya çalışsan??? Son iki ay toparlanır belki. Şeker bi hastalık değil vücudun bi konudaki savunma yetersizliği sadece. Savunmak zorunda bırakmazsan hiç bir sorun kalmaz. İyi aycık sadece annesi:))
Ama benim bi doktorum yokkendi işimi kendim görmeye çalışıyorum işte böyle :) bir hafta erken gidicem ben de canım. Salı sata göre 32. Hafta tamamlanmış oluyor
tamam canım ben rahat davranıyırdum satın baz alındığını bilmediğim için. Apar topar bi randevu ayarladım bile. Tşkler
benim düzenli bi doktorum olmadığı için bana açıklayabilecek bi dr da olmadı. Ama neyseki burası var sağolun :)
Evet eşim yapıcak ama her ihtimale karşı yanında bir kadın doğum uzmanı arkadaşı daha oluyor. Yani diğer ikisinde öyle olmuştu.
Yok canım özel hastaneden halloluyormuş ya gerek kalmadı devlete. Ben devlette oluyor sadece sanmıştım.Devlet hastanesine mi gidiyorsun canım?
Doktorum yok dedin ya ondan sordumYok canım özel hastaneden halloluyormuş ya gerek kalmadı devlete. Ben devlette oluyor sadece sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?