2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah saglikla tamamina erdirsin inş.
Dr.sezaryen dedi.en basta ben istemistim.istekle olmaz demisti.
Simdi seker cikinca tamam dedi.
2 hafta onden gidiyoruz kg olarak.29 haftada 1620 gr. Fazla buldu dr.
Canım çok olmamakla birlikte fazla. Diyet yapmaya çalışsan??? Son iki ay toparlanır belki. Şeker bi hastalık değil vücudun bi konudaki savunma yetersizliği sadece. Savunmak zorunda bırakmazsan hiç bir sorun kalmaz. İyi aycık sadece annesi:))

Doktorun onu takip ediyor olmalı. Sen 1 hafta erken git bence bu konuyu konuş. Hangi güne denk geliyorsa yazıp sana mail olarak gönderir.
Ama benim bi doktorum yok kendi işimi kendim görmeye çalışıyorum işte böyle :) bir hafta erken gidicem ben de canım. Salı sata göre 32. Hafta tamamlanmış oluyor

Canım regl haftası önemli, ona göre veriyorlar, benim de bir hafta ilerde bebek ama son adet tarihine göre rapor verecekler...
tamam canım ben rahat davranıyırdum satın baz alındığını bilmediğim için. Apar topar bi randevu ayarladım bile. Tşkler

benimde geç döllenme doktorum 32. hafta çalışabilir raporu için satımı baz aldı. bir sonra ki randevumu ona göre planladı
benim düzenli bi doktorum olmadığı için bana açıklayabilecek bi dr da olmadı. Ama neyseki burası var sağolun :)

Canım kurumun ekleniyor zaten doğum yaptığın hastaneye söylüyorsun ben erken doğum yaptım kırk haftaya gore hesaplayınız diye genelde devlet hastaneleri yapmıyor ekleme ama özel hastaneler ekliyor ben ilk doğumda uç hafta erken doğum yapmıştım 37 de kurumunda bilgisi olan yoktu kullanamadı ama genel mudurlukle gorustum hastaneye ekletiyomus herkes dur hatta böyle bi konu vardı kk dabulursam linkini atayim

Ay merakimdan soruyorum kusura bakmayın. Dogumunuzu Eşiniz mi yaptıracak

Evet eşim yapıcak ama her ihtimale karşı yanında bir kadın doğum uzmanı arkadaşı daha oluyor. Yani diğer ikisinde öyle olmuştu.

Bugün sol tarafıma çok ciddi sancılar girdi... eşim böbreklerimden olabileceğini düşündü... ultrasona gittik. Böbreğimde sorun yok ama bebeğin kalbinin etrafında sıvı toplanması oluşmuş. Tek başına anlamlı değilmiş ama yine de içime sıkıntı oldu...2.3 mm imiş inşallah artmaz

Dogru diyorsunuz. 2 ay sadece.
Hatta cozumu de biliyorum.
10 dk yurusem seker o gun hep normal.tatli yesem bile.ornek bugun islerimi halletmek icin carsi isinin yakin mesafesini yurudum ve sekerim dustu. Olcum yaptim yolda 64 olmustu.1 balli balli yedim.1 saat sonra tok karnina olctum.yine 135 sinirinin altinda cikti.
Kucuk bir sitedeyim.herkes birbirini taniyor.utaniyom.cikmaya.koca gobisle yurumeye.bebegimden degil kendi halimden utaniyom iste.ee yas 44 olunca.utaniyor insan.

Ayy inşallah artmaz bi sıkıntı olmaz çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun içini ferah tut. Inşallah hicbiseycik olmaz böyle şeylerin tek başına anlamı yok bizim de kalpte parlaklık var ama doktorum çok rahat hiçbir anlamı yok bunun diyor. Sağ saglim alalım bebislerimizi kucagimizq inşallah..

Şöyle düşün . 44 yaşında istese de de çocuk sahibi olamayacak kadınlar... kaç kişiye lutfetmiş bu yaşta böyle mucizeyi de utanıyorsun sen yürü her gün 1 saat. Her adımda da şükret allah aşkına. Biraz zaman ver sen o kuzuya mutlaka sana bu dünyaya geliş sebebini gösterecek.şimdilik sen o mucizeden "İstemeden oldu " diye bahsededur bakalım :)))

N11 de mobile özel

Eklentiler

• Screenshot_20170402-195655.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 89
Devlet hastanesine mi gidiyorsun canım?

bu hamilelikte hiç duymadığım şeyler duyuyorum...Kalbin etrafında sıvı toplanması da ilk defa duydum..
ister istemez sıkıntı oluşmuştur ama ciddi bir sorun olsa eşin söylerdi herhalde...
kalbini ferah tutmaya çalış bebişlerimiz stresten de çok etkileniyor
inşallah artmaz , bazen oluşan şeyler kendiliğinden kaybolabiliyor haftalar ilerledikçe..
inşallah sonra ki kontrolünde kaybolmuş olur

lilipit bugün a101 de oturma simidi gördüm...basur için faydalı olur sanırım..ortası boş olduğu için rahat edersin sanki

Benden gelen nişan küçük top şeklinde saydam sümüksü hafif kanlı bişeydi. Çok iğrenç bir anlatım oldu ama belki yardımcı olabilirim diye anlattım. Suya düştüğü için fark ettim ben klozette. Nişan geldikten sonra su falan da gelmedi hemen Dr a gittik açılma falan da yoktu.sadece o geldikten sonra hafif adet sancısı gibi bir ağrı başladı akşama kadar da artmadı hiç.çok sonra hastaneye gittik ben doğuma hazırlıyorlar zannettim halen serum mu suni sancı mı verdiler bilmiyorum bir sancı başladı dayanamıyorum bakıyorlar açılma yok ya eve git yada sezaryen dediler ben sezeryanı tercih ettim çünkü düzenli 3 dk bir sancım var ve açılma sıfır herkes çok beklerdin çok ağrı çekerdin sezeryana karar vermekle iyi yapmışsın dediler.evet normal doğum hem anne hem bebek için daha iyi ama olmuyorsa da zorlamak doğru. Gelmedi bana ben sezeryanı seçtim en azından denedim. 2-3 cm açıklık olsaydı yine denemeye değerdi. Kardeşim de aynı benim durumumda 2 gün bekledi geçici hafıza ve görme kaybı bile yaşadım dedi. Oluyorsa normal doğum olmuyorsa zorlamak eziyet olur

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler... valla her hamileliğimde birşeyler yaşadım öğrendim... allahım beterinden korusun. İlk kızımda beyinde sisterna magna denen yer 10 mm yi geçmemesi gerekirken bizde 12-13 mm idi... haftalarca yordu benim kafamı birşey çıkmadı neyseki...oğlumda amniyotik bant vardı öldüm öldüm dirildim sorun çıkmadı çok şükür. Bu hamileliğim 30. Haftaya kadar iyi geldik derken bu çıktı şimdi... inşallah bunu da atlatırız. Doğana kadar ki kaygısı ayrı doğduktan sonraki kaygısı ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…