2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Düzenli yok yani:)))) her 15günde bir yeni bi hastane deniyorum da henüz denk gelemedim içime sinen bi dr a.
Canım artık bi karar ver :)) Doğuma bişey kalmamış. Bazı doktorlar kabul etmiyormuş belli bir haftadan sonra

nerde oturuyorsun canım bizim hekimleri bir dene istersen :)
Ben bahçelievler. Yakın bi dr olsa çok sevinicem

Canım artık bi karar ver :)) Doğuma bişey kalmamış. Bazı doktorlar kabul etmiyormuş belli bir haftadan sonra
Canım bu günleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi.olmadı bi denk gelmedi. Bende bi sorun var bence. Hepsi mi sorunlu bunların :))))

Kızlar benim de yazdıklarıma cevap verin bi zahmet hep yazdığım la kalıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu çeken var mı

Canım bu günleri yaşayacağım aklıma bile gelmezdi.olmadı bi denk gelmedi. Bende bi sorun var bence. Hepsi mi sorunlu bunların :))))
Problem ne ki? Beklentini çok yüksek tutma :)))

Benim bildiğim az su içmek neden oluyor diye biliyorum. İlaç verir mi doktorun acaba? Bol su iç
Hergün hiç olmazsa iki litre içmeye çalışıyorum en az aslında yanma yok idrar da bugün azcık oldu arada bir kaşıntı oluyordu sadece ama bugün yanma oldu bir iki kere ilerliyor anlamınamı geliyor bu
İlaç hiç istemiyorum

canım bahçeli evler medikal park ayşe janet hanım iyi bir hekim ama doğum fiyatları biraz tuzlu anadolu yakası uzak kalır sana gel benim doktora derdim

Canım Bahçelievler medical park yaa meral hanımı dene bence çok iyi. Gerçi bende sen gibi geziyom ama sabit bi doktorum var medicanada özgür hanım sabit doktorum bu doktora yeni keşfim sona doğru hangisine karar verirsem onda olacak doğum. Valla kurumun sağlık sigortası olmasa birsuru para gittiydi.

Yanma varsa bence doktoruna söyle çünkü enfeksiyon önemli

Problem ne ki? Beklentini çok yüksek tutma :)))
Ben burda uzun uzun anlatmıştım karşıma çıkan doktorları sana denk gelmemiş mesajlarım galiba. Beklentim ortalama gerçekten. Ben sormasam anlatmıyorlar. Ben de ne soracağımı her defasında nerden bileyim :)

Günlük ped kullanıyor musun?

canım bahçeli evler medikal park ayşe janet hanım iyi bir hekim ama doğum fiyatları biraz tuzlu anadolu yakası uzak kalır sana gel benim doktora derdim[/QUOTE
Zaten ortalama fiyatlı iyi doktorlar karşıda nedense:)

Özgür hanımı burda konuşmuştuk senle. Başta benim de doktorum oydu. Sonra tasındım. O yüzden ayrı düştü yollarımız onla:)

Olabilir canım iş yoğunluğundan kaçırmış olabilirim ama galiba ben de kendi doktorumu önermiştim Anadolu yakasında diye uzak demiştin. Hamilelikten herşeyi unutuyorum

Kızlar dün kanamam oldu demiştim. Bebek rahmi zorlamış biraz ondan kan gelmiş. Ciğer geliştirici iğne vurdular Bebek için .7 saattirde serum yiyorum . Herhangi bi tarih verilmedi Doğum için sadece erken Doğum olabilir dediler.yatış verdiler öyle yatıyorum hastanede...

Son düzenleme:
Kızlar sıkıntısı olan arklar geçmiş olsun etken dogum riski olsnlar inş bebişler az daha dururlar saglıkla dogururuz inş :) bu hafta cantamı hazırlıcam bende 0 3 aylık 12 zıbın 10 adet alt 4 5 adet de tulumu 4 adet penye yeleği var ilk etap için yeterli dimi hastaneye 3 takım götürmeyi düşünüorum bi arkım 5 takım götür dedi fazla deil mi sizce bu arada sezeryanıma 50 gün kaldı hayırlı ve saglıkla sevdiklerimle o günü görürüm inş

Olabilir canım iş yoğunluğundan kaçırmış olabilirim ama galiba ben de kendi doktorumu önermiştim Anadolu yakasında diye uzak demiştin. Hamilelikten herşeyi unutuyorum
Bende unutkanlık ileri durumda. Senle hem konuştuğumuzu karşıda bi doktor önerdiğini biliyorum ama nedense lazım olduğunda bu bilgileri kullanamıyorum:)))

Canım geçmiş olsun, inşallah tez zamanda çıkarırlar ve evinde dinlenerek geçirirsin kalan süreyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…