Benim de karnım aşağıda ve bana "karnın aşağı inmiş, erken gelir bu bebek" diyorlar. Korkuyorum açıkçası. Göbeğin üstünde hareket hissesiyorum ben ama dışardan karnım aşağıda duruyor.Kız çocukları olacak arkadaşlar sizin de karnınız aşağıda mı gören kız olduğu nasıl belli aşağıda karnın diyorlar. Oğlumda böyle değildi gerçekten kıpırdanmaları hep çok aşağıda hatta neredeyse sezaryen kesisinin üstünde bu kadar aşağıda hareket etmesi beni de tedirgin ediyor. Göbeğin üstünü geçen yerlerde daha 1 yada 2 kere hareket hissettim.
Demek o küçücük yüzü kardeşlerine benziyordu:) Senin şu kısacık anneliğin ömre bedel. Kimse yaşamak istemez ama allah da kolay kolay kimseyi layık görmez o mertebeye. Bir baharda çiçeğin toprağa düştü diğer baharda yeniden açacak inş. Hadi bakalım sınavın bitti çok şükür. Yepyeni hayırlı bi ömür nasip etsin kucağına rabbimTabiki haber veririm canım benim düzeleyim Eylül ekimde düşünüyorum malum içine evlat sevgisi düştümü istiyorsun çok şükür evlatlarımla uğraşırken geçiyor en büyük ilaçlarım zaten onların kopyasıydı miniğim... Sizin bebişlerinizinde teyzesiyim yani aaa aşk olsun okadar ay paylaştık heyecanımızı... Gönüller bir canım benim
Bebek saçlı olacak derlermiş, midede çok yanma olırsaBenim gibi mide yanmasından dalamayan,mide bulantıları başa saran,oturduğu yerde uyumaya çalışan var mı Yatsam midem daha kötü oluyor .. yemek yemekten soğudum bi çok şeyi içeçekleri meyveleri hazır gıdaları yasakladım kendime yanma yapıyo midem diye.şimdi sadece haşlanmış yiyecekler...su...biraz yoğurt...Doğuma kadar geçmezse böyle devam edicem...
Mide yanması olanlar dikkat!beyaz leblebi geçiriyor...hemşirem söykedi banada hemen ağzına at çok iyi gelir diye...Renni ya da gaviscon kullanabilirsin Dr um günde 3 defa kullanabilirsin hatta tepene de diksen şişeyi bişey olmaz dedi oğlumda ben çok çektim bu mide yanmasından tepeme dikerdim yarım saat etkisi olurdu yine yanmaya başlardı su içsem bile arada yanıyor benimde ama çok değil
Benim de öyleydi. Tüm değerleri olması gerekenin altındaydı. Kırmızı et yiceksin dedi. 3 hafta sonra bi gittik maşallah yükselmiş. Senin paşanın da maşallah kilosu düşük değil. Doktor evham yapmış olabilirBaşkalarının sorunlarında sağduyum mantığım çok iyi çalışıyor da kendime gelince off oluyo sağduyuallahım bebeğini korusun da inş kapatır arayı. Biz geriden gelmeyi halletmişiz beklemiyordum bile. .umarım kilo konusu da hallolur. Senin gzl haberlerini bekliyoruz inş bi sonraki kontrolde.
O gece terlemesi yüzünden sabahları kafam ağrıyor.iştaha noldu anlamadım. Ne gzl ne bulursam yiyordum midemin canına okuyordum :))) midem soğuttu beni galiba yemekten. O yanması hazımsızlığı yüzünden tat alamadım
32 olduk ya:))) evet canım bebek için yemek zorunda olduğumu bugün anladım. Hastaneden gelirken kıyma aldım menüde et yoktu halbuki:) iki haftada ne değiştircek görücez benim bol proteinli öğünlerim
Sizden " bende de şu vardı geçti" sözünü duymadan rahatlayamıyorum:))) bana da öyle gibi geldi. Bu kilo fena değil aslında. Ama gel gör ki aklımı karıştırdı.sende şeker yoktu di mi? Kuzenime bebek fazla büyük demişti dr ama çok normal bi bebiş geldi dünyaya.
Canım , Benim değer düşük olsa keşke. Bebişin değeri düşük:) yediklerime dikkat etsem bi türlü etmesem bi türlü. Midem rahatken çok az yemiş oluyorum. Normal yiyince yanmalar başlıyo. Ama bu durumda tercihim yanmadan yana olucak paşa paşa:)
Sol yanina yatmaya ağirlik verin.1-2 gun mus uyumsuzluk zaten.belli olmuyorki dollenme.Hanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.Balık hapını almakla başlıyım ben. Bebişte bişey çıkınca içimi hiç bişey rahatlatmıyor. Ama bakıyorum bu haftalarda 1700 gr diyor ortalama. Dr neden böle dedi şimdiEn sonunda kendim gini pimpirikli dr mu buldum acaba
Tekrar idrar testi yaptirsan ilerlemis olabilir mi acaba. Hamilelikte ihmale gelmez.Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.
Ben oleyim o zaman.145 benim en dusuklerim arasinda.aclik bile bazen 200 oluyor.gebelikte cikti.yoktu onceden.insulin kullaniyom.Ayy kızlar yemekten sonra çok kötü oldum indim aşağıda 13 dk yürüdüm yemekten 2 saat geçti şekerimi ölçtüm 145 çıktı normal de 120 olması gerekiyordu oysaki gün boyu şekerim çok iyiydi ama dilim börek fazladan yedim yaaa işte yememek lazım
Hanımlar bebişim erken döllenme konusunu aştı. 31+5 dedi dr. Sat a göre bugün 32+0 olmalıydı. Her şey normal ama 100 gr daha fazla olsa fena olmazdı 1700 gr şimdilik dedi. 1800-1850 olsa tamamdı bizim için, böyle giderse küçük bi bebek çıkıcak senden öyle iri bi bebek beklemeyemeyiz dedi. Zaten benden de anca o kadar çıkar . Hem zayıf hem az yiyo hem de yediklerine besleyicilik konusunda hiç dikkat etmiyo... nasıl anneyim ben yayumurta süt yoğurt ve hergün kırmızı et mutlaka dedi. Balık yağı verdi.
Göbeğin alt kısmı vajinaya doğru olan bölgede kasılma acı var dedim progestanı vajinadan al dedi. Bunları dene 2-3 hafta sonra yine gel bakalım neler değişmiş olacak dedi. Haberler hoş değil sanki
Günaydın canım.. ellerde olan açma kapama kavrama sorunları işin hamilelikte karpal tünel sendromu üstünde yogunlasiyorlar ama doktoruna sor istersengünaydın kızlar :) bu iki gündür el eklemlerin feci acıyor gece kalktım yorganı üstüme çekemedim o derece yani. var mı el eklem ağrısı çeken? kalsiyumu mu arttırmak gerek? sabah akşam magnezyum alıyorum zaten.
123 kgbu arada kızlar 10 kg dan az alanları şiddetle kınıyorumgüncel kilo ve haftalarınızı yazın ekleyeyim
görev süresi işlemiyor bundan eminim ben öğretmenim mebbisten bakıyorum işlememişben emekliliğe sayılıyor diye biliyorum.
yeni doğduklarında bebekler kendilerini ısıtamıyorlar ona dikkat edin ben çok giydirilmesine karşıyımdır zaten ama hastanede bir tık kalın giydirmeye özen gösterin oğlum doğduğunda ben bilememiştim bebek hemşiremiz uyarmıştı bizi
Canım onu da çok beğeniyorduk. Alttan ayarlanıyor ya oturma yeri bir kemerle onu beceremedimCanım benim kızım da çok hareketli bu günlerde. Hatta ayakları aşağıda sağ kasığımda olduğu için bazen bayağı canımı acıtıyor. Öyle çok hareket ediyor ki korkuyorum bazen
Canım biz de Kraft Fit aldık. Sizinkine çok benziyor. Güle güle kullanın
Ben de hastaneden onun ana kucağıyla çıkaracağım Allah nasip ederse. Arabaya da oto koltuğu gibi bağlanıyor. En emniyetlisi o bence
ben de öğretim görevlisiyim canım bizim personel söyledi bana gene bir araştırayım. iki sene çalışmayı düşünmüyorum valla.görev süresi işlemiyor bundan eminim ben öğretmenim mebbisten bakıyorum işlememiş
ben de okumuştum bu sendromu ama başıma geleceğini düşünmemiştim cuma günü doktoruma bir sorayım o zaman.Günaydın canım.. ellerde olan açma kapama kavrama sorunları işin hamilelikte karpal tünel sendromu üstünde yogunlasiyorlar ama doktoruna sor istersen
Ben bu akşam yatarken bir p...l aldım. Böyle bir uyku olamaz, uzundur ilk defa bebek gibi uyudum, tuvalete bile kalkmadım. Her gün olmaz ama, arada böyle bir uyku için içilir:)var olmam mı :)) yatarken var bende kalçadan aşağıya doğru ağrıyor iki tarafta, artık hangi taraf üzerine uyursam bir süre sonra mecburen dönüyorum ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?