2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de karnım aşağıda ve bana "karnın aşağı inmiş, erken gelir bu bebek" diyorlar. Korkuyorum açıkçası. Göbeğin üstünde hareket hissesiyorum ben ama dışardan karnım aşağıda duruyor.

Demek o küçücük yüzü kardeşlerine benziyordu:) Senin şu kısacık anneliğin ömre bedel. Kimse yaşamak istemez ama allah da kolay kolay kimseyi layık görmez o mertebeye. Bir baharda çiçeğin toprağa düştü diğer baharda yeniden açacak inş. Hadi bakalım sınavın bitti çok şükür. Yepyeni hayırlı bi ömür nasip etsin kucağına rabbim

Bebek saçlı olacak derlermiş, midede çok yanma olırsa

Mide yanması olanlar dikkat!beyaz leblebi geçiriyor...hemşirem söykedi banada hemen ağzına at çok iyi gelir diye...

Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.

Benim de öyleydi. Tüm değerleri olması gerekenin altındaydı. Kırmızı et yiceksin dedi. 3 hafta sonra bi gittik maşallah yükselmiş. Senin paşanın da maşallah kilosu düşük değil. Doktor evham yapmış olabilir

Sol yanina yatmaya ağirlik verin.1-2 gun mus uyumsuzluk zaten.belli olmuyorki dollenme.
Benim mesela adetime 2 gun kala tek yakinlasmayla olmustu.oncesi sonrasi uzunca sure yakinlik yoktu.
Yani sata bakinca benimde tersine ama dogru oldugu uzere önce cikiyor.

Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.
Kabuklu ceviz alin. Evde kirip tuketin,1-2 tane.
Şifa olsun insallah.

Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.
Tekrar idrar testi yaptirsan ilerlemis olabilir mi acaba. Hamilelikte ihmale gelmez.

Ben oleyim o zaman.145 benim en dusuklerim arasinda.aclik bile bazen 200 oluyor.gebelikte cikti.yoktu onceden.insulin kullaniyom.

günaydın kızlar :) bu iki gündür el eklemlerin feci acıyor gece kalktım yorganı üstüme çekemedim o derece yani. var mı el eklem ağrısı çeken? kalsiyumu mu arttırmak gerek? sabah akşam magnezyum alıyorum zaten.

Sata göre 1 gün geride, 1 gün geri olsun bişi olmaz Allahın izniyle, hem nolmuş 100 gr zayıfsa tosban, sen şimdi güzelce bi asılırsın yediklerine toparlarsın, hergün bir öğününde et olsun durumun varsa, hersabah 1 yumurta mutlaka, kaşar ve beyaz peynir bolca, ara öğünlerdede bi bardak süt 1 tanede muz ye, sen yaparsın güveniyoruz biz sana, canın istemiyosada kapat burnunu yut, burada bebek zayıf doğsa nolurki, yani illa 3-4 kilo olacak diye bişi yokki kuzum, sağlıklı olsunda 2-2,5 olsun hiç bişi olmaz Allahın izniyle içini ferah tut

Günaydın canım.. ellerde olan açma kapama kavrama sorunları işin hamilelikte karpal tünel sendromu üstünde yogunlasiyorlar ama doktoruna sor istersen

Canım onu da çok beğeniyorduk. Alttan ayarlanıyor ya oturma yeri bir kemerle onu beceremedim o yüzden bunu aldık. Sizde güle güle kullanın inş. sağlıcakla...

görev süresi işlemiyor bundan eminim ben öğretmenim mebbisten bakıyorum işlememiş
ben de öğretim görevlisiyim canım bizim personel söyledi bana gene bir araştırayım. iki sene çalışmayı düşünmüyorum valla.

var olmam mı :)) yatarken var bende kalçadan aşağıya doğru ağrıyor iki tarafta, artık hangi taraf üzerine uyursam bir süre sonra mecburen dönüyorum ağrıdan.
Ben bu akşam yatarken bir p...l aldım. Böyle bir uyku olamaz, uzundur ilk defa bebek gibi uyudum, tuvalete bile kalkmadım. Her gün olmaz ama, arada böyle bir uyku için içilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…