2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

benimde karnım aşağıda. ama kaburgalarım da ağrıyo. bnm bebiş erkek. erken gelme belirtisi mi karnın aşağıda olması ?

Zeynosrkn84 Canım, Allah'tan acil şifalar ve sonsuz sabır diliyorum senin için... İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun...

Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.
Kabuklu ceviz alin. Evde kirip tuketin,1-2 tane.
Şifa olsun insallah.

Benım doktorumda ne yapıp edip balık yiceksin, sana balık hapı vermicm demişti. Nitekim de ağzına balık sürmeyen ben kuzum için yedim durdum. Hiç aksatmadan günde 2-3 ceviz içide oluyor dediğin gibi.

Benim ilkinde herkes karnın asagida iki üç güne dogurursun dediler.benim karnım hep asagaydi desemde inandiramadim.40 .Haftada doğum yaptım.karnin aşağıda olması yumurtanın döllenme yeri ile ilgili diye biliyorum.bundada karnın asagida .

Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.
Sirkeli su ile silmek bide sirkeli suya oturmak iyi geliyor.ben ilk hamileligimde sürekli vajinal mantar yaşadım. Bunları doktor soylmisti.

Zeynosrkn84 Allah sana sabir versin .sen gerçekten çok iyi bı annesin rabbim sana hayırlı zamanda bı evlat daha nasip etsin.hersey gönlünce olsun.

Kızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.
arden ne demek canım?? eşimde demir koyalım diyor ama bi türlü karar veremedik biz

Ama çok şükür sende şeker tansiyon falan cıkmamıstı dimi?
yok maşallahım var şeker tansiyon çıkmadı herşeyde yolunda , 109 la kalmıştım hamile, 12 kilo aldım işte, sadece turşu yersem bide yemeklere tuz ekersem ayaklarım şişiyor, birde mide bulantım hiç bitmedi işte başka hiç sorunum olmadı şükürler olsun :) ama ben zaten hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım hep tombuldum

Benimde aynı anlattığın gibi

Bugün kontrole gidecem tokluk kan şekerine de , kan değerlerine de bakılacak. 30. Haftadayız. Belki mobilya beşiğimizide alırız bugün :)

Namaz kılanlar ben eğilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz.

arden ne demek canım?? eşimde demir koyalım diyor ama bi türlü karar veremedik biz
Türkçe "erkenden" demek, Erzurum kökenli bir sözcük.
İngilizce ise bir kız ismi, "tutkulu ve içten" demek.
Bazı kelimeler internette başka başka anlamlarda gibi yazılıyor, TDK'dan kontrol etmekte fayda var.

ahh canım nasıl güzel yürekli bi insansın sen:) Allahım sabrına sabır katsın. ben ilk 3 ayda kaybetmiştim ki hiç hareketlerini hissetmeden sadece varlığını bildiğim halde insanın içi acıyor seni düşünemiyorum bile.. ama dualarımız hep seninle Allahım çocuklarını sana bağışlasın sizlere sağlık versin gerisi hiç önemli değil:)

Sata göre 1,5-2 hafta geriydik. Geç döllenme diyip geçmiştik. Beklemiyordum bu kadar ara kapansın ama kapanmış hayret. Minik bi bebek çıkaracaksın dedi bana dr ben bi irkildim şahsen. Zaten sağa hiç yatamadım ki bebişten sonra. Sırt üstü en fazla. Şimdilerde otuyorur durumda yatıyorum desem yeri. Yere göğe sığamıyorum:)

Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.
Kabuklu ceviz alin. Evde kirip tuketin,1-2 tane.
Şifa olsun insallah.
Amin sağolasın. Ben kutu içinde alıyorum ocean marka. 2 aydır kullanmıyordum ye yeniden başlıycam bakalım. İki hafta sonrayı iple çekiyorum.

canım benim ne de gzl yazmışsın öyle:))) o bi günlük yazdıkların benim 4 günlük yiyeceklerimin toplamı valla:)))) bugün bi yumurta yedim kahvaltıda fazladan başım dönüyo. Ama yiycem. Biraz toparlanayım ceviz yiycem. Akşama da etli bişey düşüneyim. Çok zorlanıyorum ywrken. Balık hiç yemedim desem yeri. Pofffff...Kasık ağrılarına haxır olun bu arada. Gümbür gümbür geliyor:)
Not:satı takmadım hiç canım. Yani o bile tamamlamış kendini şaşırtıcı bi şekilde. Benim taktığım kilo. Ama dediklerinizin aynısını yapıcam:)

Hanım lar tavsiyeler için çok tşkler. Kazıdım aklıma hepsini tek tek. Bu arada hepiniz birer dr olmuşsunuz yahu. Sizin söylediklerinizi dr da söylemişti harfiyen. Ama ondan çok sizinkiler etkiledi beni:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…