Benim de karnım aşağıda ve bana "karnın aşağı inmiş, erken gelir bu bebek" diyorlar. Korkuyorum açıkçası. Göbeğin üstünde hareket hissesiyorum ben ama dışardan karnım aşağıda duruyor.
Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.
Kabuklu ceviz alin. Evde kirip tuketin,1-2 tane.
Şifa olsun insallah.
123 kg
Benim ilkinde herkes karnın asagida iki üç güne dogurursun dediler.benim karnım hep asagaydi desemde inandiramadim.40 .Haftada doğum yaptım.karnin aşağıda olması yumurtanın döllenme yeri ile ilgili diye biliyorum.bundada karnın asagida .Benim de karnım aşağıda ve bana "karnın aşağı inmiş, erken gelir bu bebek" diyorlar. Korkuyorum açıkçası. Göbeğin üstünde hareket hissesiyorum ben ama dışardan karnım aşağıda duruyor.
Sirkeli su ile silmek bide sirkeli suya oturmak iyi geliyor.ben ilk hamileligimde sürekli vajinal mantar yaşadım. Bunları doktor soylmisti.Ya kızlar benim idrarda bakteri vardı daha onunla uğraşıyorum birde başıma vajinal bölgemde kaşıntı çıktı tavsiyeleriniz varmı ne geçirir.
arden ne demek canım?? eşimde demir koyalım diyor ama bi türlü karar veremedik bizKızlar uzun bir aradan sonra selamlar :) isimleriniz belli oldu mu? Biz en sonunda 2ye düşürdük. Sarp, Kaan, Doruk, Demir, Arden vardı. Demir ve Arden kaldı. Ama bir türlü karar veremiyoruz.
yok maşallahım var şeker tansiyon çıkmadı herşeyde yolunda , 109 la kalmıştım hamile, 12 kilo aldım işte, sadece turşu yersem bide yemeklere tuz ekersem ayaklarım şişiyor, birde mide bulantım hiç bitmedi işte başka hiç sorunum olmadı şükürler olsun :) ama ben zaten hayatım boyunca hiç zayıf biri olmadım hep tombuldumAma çok şükür sende şeker tansiyon falan cıkmamıstı dimi?
Benimde aynı anlattığın gibiBenim ilkinde bu da aşağıda. Hareket leride öyle.Hani kaburgama vuruyor falan derler ya ben ilkinde hiç yasamadim.bunda da dediğin gibi en fazla göbek deliği üstünde hareketler.ama çati kemiklerimin orda hep hareket.kizdan sebep mı bilmiyorum ama benim oyle
O hurafe canım benim oğlumda mide yanmam çoktu saçı çok azdı tüycükleri vardıBebek saçlı olacak derlermiş, midede çok yanma olırsa
Türkçe "erkenden" demek, Erzurum kökenli bir sözcük.arden ne demek canım?? eşimde demir koyalım diyor ama bi türlü karar veremedik biz
Selam canım :)Türkçe "erkenden" demek, Erzurum kökenli bir sözcük.
İngilizce ise bir kız ismi, "tutkulu ve içten" demek.
Bazı kelimeler internette başka başka anlamlarda gibi yazılıyor, TDK'dan kontrol etmekte fayda var.
Selam canım :)
sen oğlunun ismini ne koymayı düşünüyorsun?
ahh canım nasıl güzel yürekli bi insansın sen:) Allahım sabrına sabır katsın. ben ilk 3 ayda kaybetmiştim ki hiç hareketlerini hissetmeden sadece varlığını bildiğim halde insanın içi acıyor seni düşünemiyorum bile.. ama dualarımız hep seninle Allahım çocuklarını sana bağışlasın sizlere sağlık versin gerisi hiç önemli değil:)Nedense hiç yıpranmıyorum zaten ilk kez baktım ama hiç etkilenmedim bende öyle düşünüyodum ama öyle olmadı demekki heyecanınız hoşuma gitmiş.... Çoğu ilk anne olanlar zaten çok şükür benim 2 kuzum daha var... Belki hiç olmasa kıskanır yada imrenirdim... Rabbim herkesin gönlüne göre verir neylerse güzel eylwr
Çok güzel isimmiş.Selamlar :)
Biz "Umut Gece" koyacağız:)
Teşekkür ederimÇok güzel isimmiş.
Sata göre 1,5-2 hafta geriydik. Geç döllenme diyip geçmiştik. Beklemiyordum bu kadar ara kapansın ama kapanmış hayret. Minik bi bebek çıkaracaksın dedi bana dr ben bi irkildim şahsen. Zaten sağa hiç yatamadım ki bebişten sonra. Sırt üstü en fazla. Şimdilerde otuyorur durumda yatıyorum desem yeri. Yere göğe sığamıyorum:)Sol yanina yatmaya ağirlik verin.1-2 gun mus uyumsuzluk zaten.belli olmuyorki dollenme.
Benim mesela adetime 2 gun kala tek yakinlasmayla olmustu.oncesi sonrasi uzunca sure yakinlik yoktu.
Yani sata bakinca benimde tersine ama dogru oldugu uzere önce cikiyor.
Amin sağolasın. Ben kutu içinde alıyorum ocean marka. 2 aydır kullanmıyordum ye yeniden başlıycam bakalım. İki hafta sonrayı iple çekiyorum.Balik hapinin jelatin kismina dikkat edin. Bazilarinin domuz jelatini kullanildigini,bununda kurt tasidigini duymustum.
Kabuklu ceviz alin. Evde kirip tuketin,1-2 tane.
Şifa olsun insallah.
canım benim ne de gzl yazmışsın öyle:))) o bi günlük yazdıkların benim 4 günlük yiyeceklerimin toplamı valla:)))) bugün bi yumurta yedim kahvaltıda fazladan başım dönüyo. Ama yiycem. Biraz toparlanayım ceviz yiycem. Akşama da etli bişey düşüneyim. Çok zorlanıyorum ywrken. Balık hiç yemedim desem yeri. Pofffff...Kasık ağrılarına haxır olun bu arada. Gümbür gümbür geliyor:)Sata göre 1 gün geride, 1 gün geri olsun bişi olmaz Allahın izniyle, hem nolmuş 100 gr zayıfsa tosban, sen şimdi güzelce bi asılırsın yediklerine toparlarsın, hergün bir öğününde et olsun durumun varsa, hersabah 1 yumurta mutlaka, kaşar ve beyaz peynir bolca, ara öğünlerdede bi bardak süt 1 tanede muz ye, sen yaparsın güveniyoruz biz sana, canın istemiyosada kapat burnunu yut, burada bebek zayıf doğsa nolurki, yani illa 3-4 kilo olacak diye bişi yokki kuzum, sağlıklı olsunda 2-2,5 olsun hiç bişi olmaz Allahın izniyle içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?