- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Benim oluyo arada. Hareket hissetmesem de oluyo hatta. Abdest alip namazi kilamadan tekrar gittigim bile oldu ama Allahtan cok sık degilKızlarya bişey sorcam.bebek kuvvetli hareket ettikçe tuvaletiniz geliyomu.bi anda kendimi cok sıkışmış hissedip wc ye gidiyorum.ayakları sanırım baya baskı yapıyo idrar kesesine
Canimm hayirli olsun insaallah sende bebiste iyidir. Musait olumca bilgi verirsin demi. Kilosu iyi masaallah.Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Ben bu akşam yatarken bir p...l aldım. Böyle bir uyku olamaz, uzundur ilk defa bebek gibi uyudum, tuvalete bile kalkmadım. Her gün olmaz ama, arada böyle bir uyku için içilir:)
Sizin sağlık ocağında renkli usg mi var ... vay be .. ne teknoloji.... benimkinde kalp sesini dinledikleri bi cihaz vardi sadece , o da çalışırsa şanslısın, kırık dökük , tarihi eser cinsindenKızlar ben de bugün sağlık ocağında tahlil sonuçlarımı aldım. Doktora da göstereyim ve bir kızımı göreyim dedimÇok şükür herşey yolunda. 1600 gr 40cm civarı olmuş yavrum. Bir tane güzel renkli ultrason fotoğrafı çekecekti doktor bize. Ama bizim sıpa hem ellerini hem ayaklarını yüzüne koymuş, nasıl bir duruşsa
Doktor dürttü dürttü yarım saat uğraştı yüzünü açmadı. Napalım sağlıklı olsun da...
Sağlıcakla yuvana dön inşallah bebişinle birlikte , bol şansSabahtan suyum geldi 3 saat sanci çektim sonra sezeryana aldılar acikcasi cok kolay olmadi ya da ben artik biraz yorulmustum. Bebegin kilosuna iyi dediler ama ciger gelistirici igneyi son dakika da olmasi gerekiyormuş ona zaman yoktu dediler halbuki sabahtan verebilirlerdi. Ona buraz canim sıkıldı. Solunum yetmezligi cekiyor dolayisiyla ama iyi olacak inşallah. Sadece bir kez gördüm. Insan boyle anne oldugunu da anlamıyormuş. Umarim hepinizin bebegi tam zamaninda gelir. Kuvezde cok bebek vardı gercekten uzucu bir durum.
Aslinda dediginde haklisin ben burda okudukca korkuyorum. Ama olacak napalim. Erken dogum riskim var onda tetikliyor tabi korkumu. Nasip diyelimArkadaşımızın nişanı gelmişti diye hatırlıyorum. Aslında erken doğum için önemli bir belirti. Ciğer geliştirici iğne yapılabilirdi. Ben de dün yine acile gittim yine sancı çıkmadı. Ama niye kasılıyorum bu kadar anlamıyorum. O değil bir gün gerçekten doğuracam eşim de dahil kimse inanmayacak. Burda olan erken doğumlar da biraz etkiliyor heralde.
Ya bu kadar duygusal konuşmayın ağlıyorum benefefsunkar Canim benim saglikla bebegini kucagina alicaksin insallah.Önemli olan kilosu degil ,saglikli.olmasi.Sen yemene icmene biraz daha dikkat et Paşa gibi bir oglusun olacak gor bak..Tüm Anneler gibi sende dualarimdasin Allahim seni de bebegini de korusun
Keşke naz olsaydı tadından yenmezdi o zaman:)))))Ayakkabımı Çıkarması için Ayağımı uzatmak bile işkence.Aynen cok iyi oluyo ayakkabıda:)) azcık nazımızı çeksinler ya:)
CANIm çok geçmiş olsun bebeğin kilosu güzel maşallah..olmuştur geçen hafta yaptırdıysan bende iki oldu yaptıralı benimde erken doğum riskim var..iki kiloyu geçince bebişin çıkarırlar inşallah küvezdenKizlar evet benim nişanım gelmişti. Cok şükür gecen hafta 3 gece hastanede kaldigimsa ciger gelistirici igne yapilmisti iki doz. Onlarin faydasi olmuştur inşallah degil mi?
Ben kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırımSelam arkdaslar bugun kontrolum vardi benim kiz yan birsekilde yatiyordu secde eder gibi yuzunu goremedim normalde dik olmasi gerekiyormus bu yuzden de karnm cok sert oluyo ve nst de sancilarim cikiyo bana bu ilaci verdi Adalat crono ama kullanma klivuzunda hamileler kullanmasin yaziyo kafam karisti @Degemen rica etsem.esine sorabilirmisin bu ilaci kullanmamda sakinca var midir ya da kullaassam o sertlik bi zarar verir mi bebege
Hayırlı olsunn bebeğin:) temmuzda mı doğumun gerçi temmuzun başındaymış hazirana da kayabilir:) ilk bebeğin mi?
Hoşgeldiiiin:)
Ben kızımda kullandım canım lansinoh evet bebeğin agzına gitse de sorun olmuyor ancak sen emzirmeden önce memeyi emmeye hazırla ilk zamanlarda çünkü yara olmaz o zaman. Emmeden sonra da azcık süt kalsın meme ucunda ve Açık kalsın kuruyunca koy çamaşırına. Anne sütü en doğal antibiyotik çünkümsüLansinoh muydu neydi onu kullanıyorum canım. Başladım duştan duşa sürüyorum. Bitkiselmiş bebişin ağzına gitse de sorun olmuyormuş. Tesadüfen eczanede bi kadınla karşılaştım bunu kullan bana dua edeceksin dedi öyle aldım
Bende hiç kıyafet almadım kızlarBen ankaradayım
Ya biz bi doğsalar falan diyoruz da doğduktan sonra sanırım buraya yazacaklarımızın haddi hesabi yok:))) canım buralsrda olursun inş doğumlardan sonra.daha Çoook aydınlatırsın sen bizi tecrüben sayesinde . Çoğumuzdan da sonra doğum yapacağın için haftan itibariyle zamanında çok olur :)Ben kızımda kullandım canım lansinoh evet bebeğin agzına gitse de sorun olmuyor ancak sen emzirmeden önce memeyi emmeye hazırla ilk zamanlarda çünkü yara olmaz o zaman. Emmeden sonra da azcık süt kalsın meme ucunda ve Açık kalsın kuruyunca koy çamaşırına. Anne sütü en doğal antibiyotik çünkümsü
çok alemsin :)) ben de çok farklı değilim inan.Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yokGariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok
Aynen öle kuzu hatta doğum sonrası whatsapp grubu kurarız burda olamadakda ordan da yardımcı olmaya calısırız birbirimize inşallah.ya ben çok pimpirikli bi anneydim kızımda şimdi öle degilim o yuzden birçok şeyin en doğalı en iyisi olsun derdindeydim. Şimdi de öle ama deneme yanılma çok yasadığım için direk hedefe gidiyorumYa biz bi doğsalar falan diyoruz da doğduktan sonra sanırım buraya yazacaklarımızın haddi hesabi yok:))) canım buralsrda olursun inş doğumlardan sonra.daha Çoook aydınlatırsın sen bizi tecrüben sayesinde . Çoğumuzdan da sonra doğum yapacağın için haftan itibariyle zamanında çok olur :)
hayırlı olsun canım nasıl bebişin sen nasılsın ani mi oldu ben kaçırmışım.Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?