2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlarya bişey sorcam.bebek kuvvetli hareket ettikçe tuvaletiniz geliyomu.bi anda kendimi cok sıkışmış hissedip wc ye gidiyorum.ayakları sanırım baya baskı yapıyo idrar kesesine
Benim oluyo arada. Hareket hissetmesem de oluyo hatta. Abdest alip namazi kilamadan tekrar gittigim bile oldu ama Allahtan cok sık degil

Ben bu akşam yatarken bir p...l aldım. Böyle bir uyku olamaz, uzundur ilk defa bebek gibi uyudum, tuvalete bile kalkmadım. Her gün olmaz ama, arada böyle bir uyku için içilir:)

Pardon , bu p...l nedir

Sizin sağlık ocağında renkli usg mi var ... vay be .. ne teknoloji.... benimkinde kalp sesini dinledikleri bi cihaz vardi sadece , o da çalışırsa şanslısın, kırık dökük , tarihi eser cinsinden

Sağlıcakla yuvana dön inşallah bebişinle birlikte , bol şans

Aslinda dediginde haklisin ben burda okudukca korkuyorum. Ama olacak napalim. Erken dogum riskim var onda tetikliyor tabi korkumu. Nasip diyelim

Ya bu kadar duygusal konuşmayın ağlıyorum ben sağol canım benim . Ağzımdan tek kişilik çıkmıyor benim de dualarım. Yalnız istemiyorum bu mutluluğu. İnş hepimizin sağlıklı doğacak ve bu sayfaya "biz geldiiiiikkkk" yazıcaz doğum sonrası mutlulukla:)

Kizlar evet benim nişanım gelmişti. Cok şükür gecen hafta 3 gece hastanede kaldigimsa ciger gelistirici igne yapilmisti iki doz. Onlarin faydasi olmuştur inşallah degil mi?

Kizlar evet benim nişanım gelmişti. Cok şükür gecen hafta 3 gece hastanede kaldigimsa ciger gelistirici igne yapilmisti iki doz. Onlarin faydasi olmuştur inşallah degil mi?
CANIm çok geçmiş olsun bebeğin kilosu güzel maşallah..olmuştur geçen hafta yaptırdıysan bende iki oldu yaptıralı benimde erken doğum riskim var..iki kiloyu geçince bebişin çıkarırlar inşallah küvezden

Ben kullanıyorum canım günde iki tane kasılmaları önlüyor çok kullanan var bu ilacı mecbur kullanıyoruz bende istemiyorum kullanmak ama mecburuz kasılmaya en iyi gelen bu ilaç sanırım

Hayırlı olsunn bebeğin:) temmuzda mı doğumun gerçi temmuzun başındaymış hazirana da kayabilir:) ilk bebeğin mi?

Hoşbuldum ❤ Allah razı olsun. Sat temmuz 8 ama ben gebe kaldığım tarihi çok net hatırladığım için Allah nasip ederse haziranda doğar die düşünüyorum. Bi kızım var 27 haziran doğumlu tevafuk oğlumda aynı gün olur die dalga geçiyoruz.

Ben kızımda kullandım canım lansinoh evet bebeğin agzına gitse de sorun olmuyor ancak sen emzirmeden önce memeyi emmeye hazırla ilk zamanlarda çünkü yara olmaz o zaman. Emmeden sonra da azcık süt kalsın meme ucunda ve Açık kalsın kuruyunca koy çamaşırına. Anne sütü en doğal antibiyotik çünkümsü

Ya biz bi doğsalar falan diyoruz da doğduktan sonra sanırım buraya yazacaklarımızın haddi hesabi yok:))) canım buralsrda olursun inş doğumlardan sonra.daha Çoook aydınlatırsın sen bizi tecrüben sayesinde . Çoğumuzdan da sonra doğum yapacağın için haftan itibariyle zamanında çok olur :)

Sivilcelenme yaşayan var mı kızlar ya yüzüm göğüslerim hep sivilce oldu ya

Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yok Gariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok
çok alemsin :)) ben de çok farklı değilim inan.

Aynen öle kuzu hatta doğum sonrası whatsapp grubu kurarız burda olamadakda ordan da yardımcı olmaya calısırız birbirimize inşallah.ya ben çok pimpirikli bi anneydim kızımda şimdi öle degilim o yuzden birçok şeyin en doğalı en iyisi olsun derdindeydim. Şimdi de öle ama deneme yanılma çok yasadığım için direk hedefe gidiyorum bence herseyden önce evinizde olması gereken en önemli şey süt sağma makinası arkadaslar. Hatta inkanı olmayanlar letgodan da bakabilir çünkü kıyafet o bu bi şekilde hallediliyor da o çıkıyor akıldan. Ben manuel olanı almıstım bi parçası kaybolmus elektrikli olanı alcam bu sefer

32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka

Bunarada benim yaklasık 1 aydır falan midem yanıyor soda falan içiyorumda sizdeki şikayetler ne kızlR

Kızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…