- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
En kullanışlısı hangisidir canım? Hangi marka hangi model? O illaki lazım olucakmış gibi geliyor bana daAynen öle kuzu hatta doğum sonrası whatsapp grubu kurarız burda olamadakda ordan da yardımcı olmaya calısırız birbirimize inşallah.ya ben çok pimpirikli bi anneydim kızımda şimdi öle degilim o yuzden birçok şeyin en doğalı en iyisi olsun derdindeydim. Şimdi de öle ama deneme yanılma çok yasadığım için direk hedefe gidiyorumbence herseyden önce evinizde olması gereken en önemli şey süt sağma makinası arkadaslar. Hatta inkanı olmayanlar letgodan da bakabilir çünkü kıyafet o bu bi şekilde hallediliyor da o çıkıyor akıldan. Ben manuel olanı almıstım bi parçası kaybolmus elektrikli olanı alcam bu sefer
evet haklısın 2016 da çıkmış kanun @olvidosEskide
Şuan görev süresine işliyor
Seni etiket yapacaktım yapamamisim:) bi ustte yazdigimi okursunKızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..
Ben bebek arabasi almadim henuz... onu en sona biraktim. Zaten hemn gezmeye gidecek degil. Sut sagma makinasida acil degil. Zaten evdesin. Belkide bebegin emecek hep. Gardolap yerine sifonyer aldim simdilik. Diyelimki alamadin kendi dolabinin bir kismini kullanirsin gecici olarak. Hastane cikisi ve gecelik al.acil listende bu var bence. No panik yaniKızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..
Canim simka canini benimde daha besik yok babam alacak beşiği bi begenemedi:) arabasinida dayisi alcak bizde ilk torun olunca herkes bi hevesli:) ben hastane cikisi bide kendime pijama aldim alabilirsem bitane daha alirim belki alamasamda evdekilerden goturcm. Oyle lohusa takimi falan alamam cok pahali yazik bebegime biseyler alirim diye dusunuyrm o paraya:) bi kacta takim aldik ben herseyi onceden almanin mantikli olmayacagini dusunenlerdenim bebek kilolu olabikir aldigin bi cok sey kullanilmadan bosa gider. Aman artik 40i evde bekleyen anne kalmadi en olmadi cok lazim olursa gider aliriz sıkıntı etme. Ben dolapta alamayacagin malesefUOTE="KIRMIZILIKUCUKKIZ, post: 50847581, member: 439632"]Kızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..
Selam kızlar ben doğum yaptım. 30+1 de 1700 gr.
Canim arabayı doğumdan önce olması lazım çünkü içinde iyi koltuğu var hastane için şart ama bu yazdıklarımın nerdeyse hiçbirini biz almayacağız her birini birisi üstlendi onlardan gelmesini bekliyorum.. bizim alacaklarımizi da yakinlarimizin alacakları da 1 ay sonra falan ancak elinde olacak.. inşallah yetişir herşey olmadı dediğin gibi herşeyin bir çözümü var..Ben bebek arabasi almadim henuz... onu en sona biraktim. Zaten hemn gezmeye gidecek degil. Sut sagma makinasida acil degil. Zaten evdesin. Belkide bebegin emecek hep. Gardolap yerine sifonyer aldim simdilik. Diyelimki alamadin kendi dolabinin bir kismini kullanirsin gecici olarak. Hastane cikisi ve gecelik al.acil listende bu var bence. No panik yanibu arada benimde hastane cikisim yok. Hatta Aldigim belli basli sey, park yatak icine dosek alez nevresim yorgan yastik. Biraz kiyafet. Anakucagi...
Pardon , bu p...l nedir
Sizin sağlık ocağında renkli usg mi var ... vay be .. ne teknoloji.... benimkinde kalp sesini dinledikleri bi cihaz vardi sadece , o da çalışırsa şanslısın, kırık dökük , tarihi eser cinsinden
Sağlıcakla yuvana dön inşallah bebişinle birlikte , bol şans
Strese gerek yok aslinda onu demk istedim... ben araba ve puset almayacagim.bi ton para.biri alirsa bilemem ama almaz kimse ...Canim arabayı doğumdan önce olması lazım çünkü içinde iyi koltuğu var hastane için şart ama bu yazdıklarımın nerdeyse hiçbirini biz almayacağız her birini birisi üstlendi onlardan gelmesini bekliyorum.. bizim alacaklarımizi da yakinlarimizin alacakları da 1 ay sonra falan ancak elinde olacak.. inşallah yetişir herşey olmadı dediğin gibi herşeyin bir çözümü var..
İnş canımYa bu kadar duygusal konuşmayın ağlıyorum bensağol canım benim . Ağzımdan tek kişilik çıkmıyor benim de dualarım. Yalnız istemiyorum bu mutluluğu. İnş hepimizin sağlıklı doğacak ve bu sayfaya "biz geldiiiiikkkk" yazıcaz doğum sonrası mutlulukla:)
Ben çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum tabi bu şeker ve herhangi bir sorun olmazsa32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka
Benimde tam olarak aklımdaki soru buydu... Sağma makinası alsam mı yoksa ilerde beslenme sorunu olursa , ya da çalışmaya baslayinca mı alinacak bişey diye ? Teşekkürler canım, kesin alınacak yaniAynen öle kuzu hatta doğum sonrası whatsapp grubu kurarız burda olamadakda ordan da yardımcı olmaya calısırız birbirimize inşallah.ya ben çok pimpirikli bi anneydim kızımda şimdi öle degilim o yuzden birçok şeyin en doğalı en iyisi olsun derdindeydim. Şimdi de öle ama deneme yanılma çok yasadığım için direk hedefe gidiyorumbence herseyden önce evinizde olması gereken en önemli şey süt sağma makinası arkadaslar. Hatta inkanı olmayanlar letgodan da bakabilir çünkü kıyafet o bu bi şekilde hallediliyor da o çıkıyor akıldan. Ben manuel olanı almıstım bi parçası kaybolmus elektrikli olanı alcam bu sefer
Yok canım yaGüldürdün beni akşam akşam.. Sağlık ocağında renkli usg yok. Ben biraz yarım yamalak yazdım sanırım.
Sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldıktan sonra kadın doğumcunun muayenehanesine gittim
He de nasil... yuzumun ozellikle Tbolgesi hic gecmedi aylardir. Ergenlikte cikmayan sivilceler hamilelikte coştu. Hormonlardan diyo doktor tedavi icin de antibiyotik veriliyomis onu da kullanamayacagimiz icin cekmek durumundayiz. Bebisler dogunca bu da gecer tahminimSivilcelenme yaşayan var mı kızlar ya yüzüm göğüslerim hep sivilce oldu ya
Benim de Cuma günü itibariyle başlayacak...32. Hafta iznim başladı bugün. Kimler izne ayrılmayı düşünüyordu başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?