2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
En kullanışlısı hangisidir canım? Hangi marka hangi model? O illaki lazım olucakmış gibi geliyor bana da
Evet o grubu kuralım. Ben bebekleri çok merak ediyorum. O kadar çok bahsettik ki görmezsek olmaz:)

Manuel olanda güzel ama tam bosaltmıyor bence o yzden elktrikli diyorum ben. En çok kullanılsn birincisi medela. Çok methedilmiş heryerde. Aventte öle. Gibi degil kesinlikle lazım. Bebeğiniz süt emmese bile at difrize ek gıda zamanı mamasına koy.

UOTE="KIRMIZILIKUCUKKIZ, post: 50847581, member: 439632"]Kızlar benim eksiklerim de çok.. ama bazı şeyleri 1 ay sonra alabilecem.. burayı okuyunca çok stres oluyorum ama sonra düşünüyorum ki erken doğum bile olsa bebis bir sure hastanede kalacak ve hazırlıklar o dönemde de tamamlanır değil mi.. çok stres oluyorum daha bebek arabasi gardirobu süt sagma makinası dosegi geceligim hastane çıkışı yok..[/QUOTE]
Canim simka canini benimde daha besik yok babam alacak beşiği bi begenemedi:) arabasinida dayisi alcak bizde ilk torun olunca herkes bi hevesli:) ben hastane cikisi bide kendime pijama aldim alabilirsem bitane daha alirim belki alamasamda evdekilerden goturcm. Oyle lohusa takimi falan alamam cok pahali yazik bebegime biseyler alirim diye dusunuyrm o paraya:) bi kacta takim aldik ben herseyi onceden almanin mantikli olmayacagini dusunenlerdenim bebek kilolu olabikir aldigin bi cok sey kullanilmadan bosa gider. Aman artik 40i evde bekleyen anne kalmadi en olmadi cok lazim olursa gider aliriz sıkıntı etme. Ben dolapta alamayacagin malesef hayatimin en zor donemindeyim maddi olarak. Isten ayrildim daha dogrusu mecbur kaldim bebek icin. Esim iki iste calisiyor borclara anca yetiyor naoalim bu gunlerde bitecek. Bende elimden geldigince oyuncak örüyorum baybnest yapiyrm satiyorum azda olsa getirisi var:) hiiic takma hersey dort dortluk olmasada dort ucluk olur :)

Se
Seni etiket yapacaktım yapamamisim:) bi ustte yazdigimi okursun

Ben bebek arabasi almadim henuz... onu en sona biraktim. Zaten hemn gezmeye gidecek degil. Sut sagma makinasida acil degil. Zaten evdesin. Belkide bebegin emecek hep. Gardolap yerine sifonyer aldim simdilik. Diyelimki alamadin kendi dolabinin bir kismini kullanirsin gecici olarak. Hastane cikisi ve gecelik al.acil listende bu var bence. No panik yani bu arada benimde hastane cikisim yok. Hatta Aldigim belli basli sey, park yatak icine dosek alez nevresim yorgan yastik. Biraz kiyafet. Anakucagi...

• Depend kilot şeklinde olan hasta bezleri var ya onlarda beden nasıl oluyor kızlar fikri olan var mı?

Canim simka canini benimde daha besik yok babam alacak beşiği bi begenemedi:) arabasinida dayisi alcak bizde ilk torun olunca herkes bi hevesli:) ben hastane cikisi bide kendime pijama aldim alabilirsem bitane daha alirim belki alamasamda evdekilerden goturcm. Oyle lohusa takimi falan alamam cok pahali yazik bebegime biseyler alirim diye dusunuyrm o paraya:) bi kacta takim aldik ben herseyi onceden almanin mantikli olmayacagini dusunenlerdenim bebek kilolu olabikir aldigin bi cok sey kullanilmadan bosa gider. Aman artik 40i evde bekleyen anne kalmadi en olmadi cok lazim olursa gider aliriz sıkıntı etme. Ben dolapta alamayacagin malesef hayatimin en zor donemindeyim maddi olarak. Isten ayrildim daha dogrusu mecbur kaldim bebek icin. Esim iki iste calisiyor borclara anca yetiyor naoalim bu gunlerde bitecek. Bende elimden geldigince oyuncak örüyorum baybnest yapiyrm satiyorum azda olsa getirisi var:) hiiic takma hersey dort dortluk olmasada dort ucluk olur :)[/QUOTE]
Canım sağol allah razı olsun valla bizde de durumlar ayni o yüzden bazen endişeleniyorum ama dediğin gibi dört üçlük olsun bizim olsun

Canim arabayı doğumdan önce olması lazım çünkü içinde iyi koltuğu var hastane için şart ama bu yazdıklarımın nerdeyse hiçbirini biz almayacağız her birini birisi üstlendi onlardan gelmesini bekliyorum.. bizim alacaklarımizi da yakinlarimizin alacakları da 1 ay sonra falan ancak elinde olacak.. inşallah yetişir herşey olmadı dediğin gibi herşeyin bir çözümü var..

Yok canım ya Güldürdün beni akşam akşam.. Sağlık ocağında renkli usg yok. Ben biraz yarım yamalak yazdım sanırım.
Sağlık ocağından tahlil sonuçlarını aldıktan sonra kadın doğumcunun muayenehanesine gittim

Strese gerek yok aslinda onu demk istedim... ben araba ve puset almayacagim.bi ton para.biri alirsa bilemem ama almaz kimse ...
Zaten ilk 4 ay cikamaz disari yani arabayla. Sonrada kis geliyor.seneye alirim.Hastanedende cikarken adini unuttum dun bir ark paylasti. Dumduz yatiriyosun bebegi fermuarli ondan dusunuyorum...daha uygun.
Malum ben ucretsiz izin alcam,kimse bakmiyor bebege.birazda ev borcuna girdik derken kemerleri sıkmk lazim...

Burayi okuyunca bende panik oluyorum,mesela yarin bebis giysilerini yikiyacagim....

İnş canım

Benimde tam olarak aklımdaki soru buydu... Sağma makinası alsam mı yoksa ilerde beslenme sorunu olursa , ya da çalışmaya baslayinca mı alinacak bişey diye ? Teşekkürler canım, kesin alınacak yani

Şöyle söylesene canım bende ne şans var bende diyorum

Sivilcelenme yaşayan var mı kızlar ya yüzüm göğüslerim hep sivilce oldu ya
He de nasil... yuzumun ozellikle Tbolgesi hic gecmedi aylardir. Ergenlikte cikmayan sivilceler hamilelikte coştu. Hormonlardan diyo doktor tedavi icin de antibiyotik veriliyomis onu da kullanamayacagimiz icin cekmek durumundayiz. Bebisler dogunca bu da gecer tahminim

Kizlar ya
Benim karnim cok aşağıda sanki
Sizin nasil?
Yani gogus altina elimi koydugumda bi ek mesafesi asagidan basliyor
Oglumda daha yukardaydi
Bunun avantaji midem oglumdakine gore daha az yaniyor
İkinci gebelikten kaynakli diyen var
Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…