2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım

İlahi Zehra. Çığlık atıp bebişi korkutayım deme sonra ne diye çıktım ki ben falan der

@Cgkfte sezeryana dönmek durumunda kalırsak bende spinal istiyorum. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :)
Panik olur muyum acaba diye diye düşündüm, bacaklarımı oynatmak isterim oynamazsa vs. çığlık atarım
kız sen çok yaşa emi. seni sarıp sarmalayıp öpesim geldi bu ne sevimlilikl böyle yahu
5 yaş büyükmüşüm senden hemde :) çok yaşa sen emi.

Agrin sizin var mi cnm

@BahaRaslan99 canım koru yu duydun dimi hangi koru olduğunu anlayamadım ben okudum baya ama söylemiyorlar.Bi de hangi doktor acaba? Bi ara demiştim ya bir sürü doktor ayrıldı diye tam o dediğim zamanda ayrıldı doktorlar geçen ay

Agrin sizin var mi cnm

Daha önceden nst de sancılarım çıkıyordu şaşırıyordum hissetmiyordum ağrı sızı.Üç gündür ağrı hissediyorum ama adet sancısı, üşütme sancısı gibi.kasılmalar sertleşmeler çok net.

canım görmedim ben, baskı mı yapıyor, regli sancısı gibi mi?
valla canımcım benimki ne regl ne başka bi ağrı gibi. benimki mütemadiyen sürekli olarak gerginlik. ayakları ve poposuyla sürekli bir germe hareketleri yaptığından derim yırtılcak gibi oluyor. eşim korkar oldu çıkıcak bu şimdi karnından diyor. uyumuyor. uykumdan bile uyanıyorum ayağı avcumda resmen gerdirdiğinde. belki normaldir bu yaşadıklarım ama yoruluyorum inanır mısın. sürekli bir ekşın halindeyiz malum. ama bugün suyumun sınırın altına düştüğünü öğrenince tabi çok korktum ve yeterki hareker etsin moduna girdim.

ferda hanıma gideyim gitmesine de tekrar çatı muayenesi olabileceğimi sanmıyorum bilmiyorum 2 kez peş peşe olduğu için mi artık ama çok canım acıdı. normal doğum olayını düşünerek sabrettim inan yoksa basacaktım çığlıkları. ki ben normalde çok sabırlı biriyimdir bu tarz muayenelerde vs. kafam çok karıştı aslında. aynı hastanede farklı dr a da gidilmez ki ne dicez dimi ama. ayyyy hayırlısıyla bir doğuralım ya.

Masallah yani cok hsisettirmeden acildigina gore kolay olur insallah dogumun
Bizi haberdar et olur mu

İnşallah doğum anında ebelerde sever böyle, bir başıma, kaderimle baş başa
ebeler ebeler ahhhh ah ebeler. ben de hep bunu düşünüyorum. normal doğumda insaflı iyi kalpli ebe çok önemli. eskiden çok kötü hikayeler anlatılırdı malum. hoş artık o kadar değildir ama yine de Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.

o hareketleri bendede yapıyor canım, gece uyurkende yapıyor, her an karnımı yırtıp çıkacak gibi. popusunu bazen bir yaslıyor taş gibi kesiliyor orada, yavaş yavaş elimle okşayıp vuruyorum :) çok uzun poposuyla öyle durunca kasığımda ağrı olcak gibi hissediyorum kasılıyorum çünkü.

sezeryanda artık tamamen uyutmuyorlarmış sanırım. mayıs ve haziran topiğinde kimler doğurduysa sezeryan olarak hep spinal ya da epidural. bir yerde okudum ; tamamen uyutulduğunda narkozun bebek için ve anne için az da olsa riski oluyormuş o yüzden tercih edilmiyormuş.

bu konuda fikri olan var mı ? sezeryan olacak olup da tümden uyutulmayı talep eden var mı kızlar.

beni tınlamıyor ama eşimin eli benim kurtarıcım. çok yorulduğum zamanlar elini koyduruyorum iki tarafa. o zaman duruyor benim kızım. eşimin elini nasıl hissediyor bilmiyorum ama işe yarıyor.

Ben öncekinde de genel anesteziyle doğum yaptım şimdide öyle olacak. Dr. 'la konuştuk yine 1.5 dakikada alıyorum bebeği dedi. Kademeli narkoz veriliyor diye biliyorum.

Herkese çok teşekkür ederim kızlar. Biz eve geldik bugün çok şükür.doktor çıkarken kontrolde düşük kilolu bebeklere mama takviyesi yapılmalı dedi.bizde ilk önce emzirmeyi demiyoruz sonra mama takviyesine başladık. Şırınga ile veriyoruz damla damla.benim 2.doğumum ama küçük olduğu için ilk gibi hissediyorsun kucağına alırken giydirirken

Normal doğum yapacak arkadaşlar sancı kolay değil kolay diyemem Epidural tercihimdir.ama sonrası çok kolay. Mesela ben şimdi kalkıp kızımla kendim ilgilenebiliyorum. Mesela eve.gelir gelmez korsemi de taktım.
Bu arada benimki suni sancı ıle olduğu için açılma için birşey yaptırmadılar.çünkü nst derken açılma olup suyum patladı sonra direk doğumhaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…