- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
Kendini gerçekleştiren kehanet oldu o biraz :))))) haziran annesi diye basladik olaya direndi direndi öyle de oldu.grubun hakkını verdik. Bence mayısta dogum yapan haziran anneleri ayıp etti gruba:)))))))))))) gerekirse fazladan birkac hafta beklenir yine de gruba ihanet edilmez sekil a:)))) bu arada nişandan sonra 1 hafta bile gecebiliyormus canim. Kasma o konuda rahat ol.
Bugün daynamayıp ağladım artık sütüm kesilcek diye korkuyorum..biberon ilk iki gün verdik şimdi kaşıkla veriyoruz neden bu kadar zorluuoyar bilmem bende korkuyorum sarılıktanCanım 7.günüm..biberon kullandık düne kadar...dün kaşığa geçtik..onda da çok az alıyor.sarılık için de korkuyorum. .memeyi dün aldı bugün enmeyi başardı
Ama sorun şu ki ne kadar emiyo anlamıyorum.ya sarılık olursa diye korkuyorum. Dün gece emdi ağladı kaşıkla azcık daha aldı ağladı son çare gene biberon verdim. Sarılık olayını atlatsak herşey daha kolay olacak
En azından sen kaşıkla vermeyi başarmış sın
Merhaba canım, benim Doğum şeklinin miyomla bir ilgisi olmadı, farklı bir nedenden dolayı sezeryan kararı almıştık ama operasyon esnasında duruma göre miyomu da alabilirim demişti dr, ki öyle de oldu. Bir taşla iki kuş misali...
karnımı sarmadım, satabileceğimi de pek düşünmüyorum çünkü alev çıkıyor vücudumdan...:) zaten aldığım 8 kg'nin 6'sı gitmiş, kaldı 2...
Süt ile ilgili olarak da ilk gün gelip gelmediğini anlayamadık bir türlü ama sonraki günlerde damla damla gelmeye başladı. Eve geçince her emzirme sonrasında makina ile de sağmaya başladım. Bu şekilde artacak umuyorum...
allah yardımcın olsun...
Dusuncesiz insanlari anlayamiyrmHayırlı günler kızlar.
Ya bugün eşimin dayısına gıcık oldum,eşimi aramış bu akşam size iftara gelmek istiyoruz demiş. (1 saat önce) Eşimde o an benim durumumu söyleyememiş de bugün-yarın bir yere sözümüz var,sonra haberleşelim mi demiş.(ki aslında yok)
Biz şimdi napsak da bunları davet etmesek,yani hadi adam anlamıyor diyelim karısı da mı anlamıyor insan halinden. Bir de bir çocukları var dağlara taşlara,hiperaktif mi desem,haylaz mı desem acayip bir çocuk.Yemek işi falan kolay benim için de kafam hiç o çocuğu götürecek gibi değil.
Hayırlı günler kızlar.
Ya bugün eşimin dayısına gıcık oldum,eşimi aramış bu akşam size iftara gelmek istiyoruz demiş. (1 saat önce) Eşimde o an benim durumumu söyleyememiş de bugün-yarın bir yere sözümüz var,sonra haberleşelim mi demiş.(ki aslında yok)
Biz şimdi napsak da bunları davet etmesek,yani hadi adam anlamıyor diyelim karısı da mı anlamıyor insan halinden. Bir de bir çocukları var dağlara taşlara,hiperaktif mi desem,haylaz mı desem acayip bir çocuk.Yemek işi falan kolay benim için de kafam hiç o çocuğu götürecek gibi değil.
Ay yok artik valla anlamiyorum ben bu insanlari. Insan cidden sormaya utanir. Hani goresi geldiyse en fazla iftar sonrasi alsin tatlisini caya gelsin. Ben esime bile zor hazirliyorum iftar sofrasi diye ozeneyim diyorum da hal fln kalmiyo. Biz aileleri bile almiyoruz bu yil iftara. Ramazanda misafir agirlamak dogum yapacak kadinin isi degillilipit seninbenimgibi @zehrayalcin87 ay kızlar sormayın..eşimin ailesinde erkekler arasında hamilelik vs.konuşmak ayıptır,muhtemelen eşim de o an söyleyemedi. O da düşünüyor şimdi ne desek de çağırmasak diye.. Epeydir görüşmüyoruz bunlarla,muhtemelen kaç aylık olduğumu bile bilmiyorlar ama büyük olarak önce sen bir çağır sanki nolur. Dayısı hadi neyse de yengesinin bunu düşünmemesine ve beni aramamasına gıcık oldum.
Yarın arayıp yenge evde kendime bile yemek hazırlayamıyorum, biz de annemlerde yiyoruz,doğum sonrası bebek görmeye bekleriz diyeceğim sanırım.
Evet ona kanaat getirdim ben de canim: olmayinca olmuyor:))) bu saatten sonra vicdan yapmam. Pismanlik duyacagim asamayi da gectim. Hadi bakalim sen benKesinlikle haklısın, valla canım bende artık teslimiyet oluştu sanki doktora, yani doktor bekliyor daha ne yapsın, açılma inme yok sancı desen artık tık yok, sonuna kadar bekledikten sonra doktorum ne derse o diyorum rabbim sağ saglim elime almayi nasip etsin, birsey falan olursa daha çok üzücü herkes herseyin normalini istiyor ama olmayınca da olmuyor
aynen canım kendi ailemi bile çağırmasam mı acaba diye düşünüyorum. Ki her şeye ablamın yardım edeceğini bildiğim halde..Ay yok artik valla anlamiyorum ben bu insanlari. Insan cidden sormaya utanir. Hani goresi geldiyse en fazla iftar sonrasi alsin tatlisini caya gelsin. Ben esime bile zor hazirliyorum iftar sofrasi diye ozeneyim diyorum da hal fln kalmiyo. Biz aileleri bile almiyoruz bu yil iftara. Ramazanda misafir agirlamak dogum yapacak kadinin isi degil
lilipit seninbenimgibi @zehrayalcin87 ay kızlar sormayın..eşimin ailesinde erkekler arasında hamilelik vs.konuşmak ayıptır,muhtemelen eşim de o an söyleyemedi. O da düşünüyor şimdi ne desek de çağırmasak diye.. Epeydir görüşmüyoruz bunlarla,muhtemelen kaç aylık olduğumu bile bilmiyorlar ama büyük olarak önce sen bir çağır sanki nolur. Dayısı hadi neyse de yengesinin bunu düşünmemesine ve beni aramamasına gıcık oldum.
Yarın arayıp yenge evde kendime bile yemek hazırlayamıyorum, biz de annemlerde yiyoruz,doğum sonrası bebek görmeye bekleriz diyeceğim sanırım.
Ben eve çaya bile misafir almıyorum değil yemeye çağırmakHayırlı günler kızlar.
Yuh yani gerçekten haklısın. Şimdi onlar sizden haber bekler yemek için sizde hiç oralı olmayın. Zaten dogum zamanı yaklaşır.Hayırlı günler kızlar.
İstersen şort tarzı olanlardan giyebilirsin.dikiş yerini hiç acıtmıyo
Çok güzel bir haber aslında :) acil durumlar için hazırlıklı oldakızlar selamm bugun benımde muayenem vardı.
önce nst ye gırdım yıne sancı yok.
ultrasona girdim dr direk abowwwww dedi
kanala ıyıce gırmıs yerlesmıs dedı. her an hersey olabılır dedi.kafa ölçüsünü alamadı o kadar girmiş kanala.
ağzı sızı baskı var mı dedi yine.
gram yok dedim.
yok yok senın ağrı eşiğin cok yuksek dedi.
ben kaş bile aldıramıyorum dedim, dr dediki bende aldıramıyorum dedi(dr erkek bu arada)
bakalım beklıyorum. gunduzlerı evde yalnızım. nasıl baslıycak dogumum cok meraktayım acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?